-
Ο χρήστης el04536 έγραψε:
στα 815 η ηλιοροφηΈχεις σκονάκι εσύ.
Για φώτισέ μας λιγάκι περισσότερο!
Τι υπάρχει διαθέσιμο, τι τιμές κ.λ.π.
Ευχαριστώ. -
median in 155
aisthitiras vroxis kai antithamvotikos kathreptis 140
skouroxroma parathira apo b kolonakai piso 265
aerosakoi orofis mperos piso 505
rns310 me mp3 othonis egxromi afis sd thira 6 ixeia 635
rcd510 me mp3 aux in othonis egxromi afis 6.5 sd thira 6 ixeai 290
sinagermos 210
cruise control park pilot mazi auta 330
sport kathismata derma 940
perle 420
metallico 370
elpizo na voithisa
Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish απαγορευονται στο φορουμ[mod]
-
απο εμφανιση εχω μια μικρη επιφυλαξη
κατα τα αλλα το αυτοκινητο πρεπει να τα σπαει
εκτος απο το κορσα πιστευω ειναι δυνατος ανταγωνισμος και για την μιτο την 170αρα
-
- τα φωτα led xenon ειναι αυτα που εχω δει σε φωτος με τα μικρα leds μπροστα???
αν ναι....κ δεν τα βαλεις τι εχει απλα φωτα μπροστα τα κλασσικα?
ηλιοροφη κ rcd 510 θα τα εβαζα στανταρ στον εξοπλισμο.........
καλη τιμη παντως...........μακαρι να παιξει κ καμμια εκπτωση στις αντιπροσωπειες!
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
- τα φωτα led xenon ειναι αυτα που εχω δει σε φωτος με τα μικρα leds μπροστα???
Στο GTi είναι leds σαν τα Audi εντός του φαναριού. (και νομίζω είναι στον stantard εξοπλισμό)
Στα απλά Polo τα φωτα ημέρας είναι λάμπες στα φωτα ομίχλης. -
Φώτα Bi-XENON, με φώτα ημέρας LED 710,00
-
-
-
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... εεε... Γρηγόρη. Μάλλον για Τσέχα πάω, αν αξιωθώ να πιάσω δουλειά.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... εεε... Γρηγόρη. Μάλλον για Τσέχα πάω, αν αξιωθώ να πιάσω δουλειά.Mα και η Τσεχα στα ιδια περιπου δεν παει? Τι διαφορα θα εχει? Κανενα χιλιαρικο?
Εκτος αν εννοεις το 1200αρι TSI... -
Ο χρήστης el04536 έγραψε:
elpizo na voithisaΓραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish απαγορευονται στο φορουμ[mod]
Ναι, ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ και τον kotetsi. -
πολυ καλη τιμη ..........
βεβαια αν ειχες την δυνατοτητα να διαλεξεις αν θες ή οχι dsg κ γλυτωνες κανενα 1000αρικο ακομα καλυτερα θα ητανε..........
ξερουμε ποτε θα ειναι στις αντιπροσωπειες ???
το rcd 510 ειναι το ιδιο που μπαινει στο σιροκο?γιατι κ στο σιροκο rcd 510 μπαινει αλλα στις φωτογραφιες του polo το βλεπω πιο μικρο σε μεγεθος οθονη κ κλπ......
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
Βρίσκεται ήδη στις αντιπροσωπείες. Ο Ρώρρης στη Λυκόβρυση το έχει σε λευκό.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Βρίσκεται ήδη στις αντιπροσωπείες. Ο Ρώρρης στη Λυκόβρυση το έχει σε λευκό.
Το ιδιο και στην Karenta, κοντα στο Mall...
-
Μου λεγε ενας ξαδερφος μου γι αυτο σημερα και μου εδειξε φωτο απο την εκθεση που ειναι κοντα στο Mall...Εμφανισιακα πολυ ωραιο...
Και οταν μου ειπε τιμη δεν τον πιστευα με τιποτα..Λιγο πιο ακριβο απο το 1.2tsi highline με dsg7
Και με την ως τωαρ τιμολογηση γενικα ολων των vw και audi η τιμη φαινεται πολυ καλη...
-
Η τιμή του είναι υπερβολικά χαμηλή με αυτά που μας έχει συνηθήσει η VW. Και εξηγούμαι: πάντα οι τιμές της είναι 2.000-3.000 Ευρώ πιο πάνω από τις 'κατώτερες' θυγατρικές της. Παρ'όλα αυτά τώρα έρχεται με το GTi να μας το παρουσιάσει πιο φτηνό και από το Cupra που είναι ΚΑΙ τρίθυρο ΚΑΙ SEAT. To αναμενώμενο θα ήταν το αντίθετο.
Κάτι άλλο λιγότερο παράξενο είναι ότι είναι πιο γρήγορο από το Cupra ενώ έχουν τον ίδιο κινητήρα. Θα μου πείτε: 'έχει λογικά πιο κοντές σχέσεις' και γω θα ρωτήσω: πώς είναι ΚΑΙ πιο οικονομικό; Μήπως τελικά μας 'μαγειρεύουν' τα νούμερα; -
Κι εγω στην αρχη αναρωτιομουν πως στο καλο βγαινει το πολο με αυτη την τιμη, ειδικα σε σχεση με το ιμπιζα κι εψαχνα να βρω σημεια που μπορει να εχουν κανει 'εκπτωσεις'. Θα ηθελα να δω ενα συγκριτικο μεταξυ των 2, αν και τελικα νομιζω πως αυτο που το πολο δεν εχει στην τιμη του ειναι το κοστος εξελιξης δεδομενου οτι το ιμπιζα βγηκε αρκετα νωριτερα...
-
οποιος πηρε δηλαδη το ibiza cupra για πιο φτηνο την πατησε χοντρα............
γιατι μπορει εξωτερικα το θεμα εμφανισης να ειναι υποκειμενικο αλλα το εσωτερικο του ibiza δεν χωραει αμφιβολια οτι ειναι οτι πιο τραγικο κυκλοφορει σε σπορ αμαξι!
κ δεν ειναι μονο τα λεφτα της διαφορας απο την τιμη αλλα κ η μεταπωληση που εχει το ibiza σε σχεση με το gti!
-
καταπληκτικη τιμή...
πρέπει να είσαι λίγο... για να προτιμήσεις το πολύ ακριβότερο και ασχήμότερο α1 από τον πόλαρο... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καταπληκτικη τιμή...
πρέπει να είσαι λίγο... για να προτιμήσεις το πολύ ακριβότερο και ασχήμότερο α1 από τον πόλαρο...καλα η audi αν πουλησει πανω απο 10 αυτοκινητα Α1 θα πρεπει να ειναι πολυ ευχαριστημενη........
21.500 για τα 87 αλογα????πανε καλα???
κ 26 χιλιαρικα για τα 122 αλογα???
μαλλον δεν εχουνε επαφη με το περιβαλλον οι τυποι..........
VW Polo GTI (2010)