-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ναι το Sum είναι .... για την ελλάδα μια χαρά είναι οι ζάντες !!!Πιστεψε με και οι 17αρες μια χαρα ειναι!
-
πιστεύω ότι θα κοψει ...
και θα βαράει περισσότερο στις λακκούβες ...μπορεί σε μερικά χρόνια, να του βάλω κανα μοτέρ 2.5Τ ή το νέο 1.6Τ, αν το παίρνει ...
-
Μην φοβασαι...δεν θα κοπαναει...η διασταση σου τωρα ειναι 205-55/16 δηλαδη εχεις 11,2εκ tyre wall και συνολικη διαμετρο 40,64. Με 205-50/17 δεν αλλαζεις πελμα (οποτε δεν αλλαζει συμπεριφορα στο βρεγμενο, καταναλωση, τριβες κτλ) και εχεις 10,2εκ tyre wall που ειναι μια χαρα και 43,18 συνολικη διαμετρο (να βαλεις το update στο software του ταχυμετρου για να μην κλεβει). Οσο για ανεση και κοψιμο απ' οτι βλεπω εχεις τις Ceryx που ζυγιζουν 8,5κιλα η μια...αν βαλεις τις Sculptor που εχουν παρομοιο σχεδιο ειναι 9,9 κιλα η μια. Μαζι με το λαστιχο η διαφορα θα ειναι μικροτερη..οποτε δεν υπαρχει ουτε εκει προβλημα! Αν πεις για το dynamic chassis τοτε ναι αλλαζει η αποσβεση, αλλα οχι σε βαθμο που ειναι ενοχλητικο. Φαντασου οτι το Τ5 φοραει ακομα πιο σκληρα αμορτισερ απο οτι ενα απλο με dynamic και δεν κοπαναει καθολου.
-
καλησπέρα σε όλους
πουλάω ένα s40 1.8 mommentum του 2006,επειδή σε λίγο καιρό περιμένω το τρίτο μου παιδί.έχει 41000 χλμ,αισθ.παρκαρίσματος,αντιηλιακές μεμβράνες.και ρωτάω τους έμπειρους του forum:16500 είναι καλα? -
Ζηλεψα τον johnkyr
-
Βλέπω απόλυτη συμφωνία στο χρώμα ..
πολύ καλα. -
τα τσίγκινα πετάλ τι λένε ? εκτός από το υποκειμενικό της ομορφιάς τους, έχουν πιο καλή
αίσθηση ..... ? ίδιο χρωματάκι επιλέξαμε, αν εξαιρέσουμε μόνο το ξύλο που έχει το δικό μου ΜΥ08. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Βλέπω απόλυτη συμφωνία στο χρώμα ..
πολύ καλα.Αφου ειναι το καλυτεροτερο
τα τσίγκινα πετάλ τι λένε ? εκτός από το υποκειμενικό της ομορφιάς τους, έχουν πιο καλή
αίσθηση ..... ? ίδιο χρωματάκι επιλέξαμε, αν εξαιρέσουμε μόνο το ξύλο που έχει το δικό μου ΜΥ08.Κοιτα...αντικειμενικα δειχνουν πιο ομορφα με μαυρο εσωτερικο....απο αισθηση δεν αλλαζουν πολλα....αν φορας παπουτσια με ταπουλες (στυλ Tod's, Driving Shoe κτλ) δεν βολευουν καθολου ....αλλα δεν το ξερα πριν τα βαλω!!
-
Κι εγώ το ίδιο χρωματάκι έχω, τα ίδια δέρματα αλλά με ξύλο στην κονσόλα. Πόσο πήγαν τα πεντάλ;
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Κι εγώ το ίδιο χρωματάκι έχω, τα ίδια δέρματα αλλά με ξύλο στην κονσόλα. Πόσο πήγαν τα πεντάλ;Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ηταν εξευτελιστικα χαμηλο το κοστος...απο Αμερικη βεβαια...πηγαινε www.bostonvolvo.com εχει καλες τιμες σε αυθεντικα αξεσουαρ (σε σχεση με την Ελληνικη αντιπροσωπεια) και στελνει και Ελλαδα.
-
thanks
-
Παιδιά για λάστιχα 205/55/16 τί λέτε......; ποια θεωρείτε καλά και σε λογική τιμή;
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Κι εγώ το ίδιο χρωματάκι έχω, τα ίδια δέρματα αλλά με ξύλο στην κονσόλα. Πόσο πήγαν τα πεντάλ;
Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ηταν εξευτελιστικα χαμηλο το κοστος...απο Αμερικη βεβαια...πηγαινε http://www.bostonvolvo.com εχει καλες τιμες σε αυθεντικα αξεσουαρ (σε σχεση με την Ελληνικη αντιπροσωπεια) και στελνει και Ελλαδα.
Με το τελωνείο τι γίνεται ?
-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
Παιδιά για λάστιχα 205/55/16 τί λέτε......; ποια θεωρείτε καλά και σε λογική τιμή;Δεν νομίζω ότι υπάρχουν καλά και κακά .... ανάλογα των προτεραιοτήτων σου.
Για ποιο αυτοκίνητο και με τι κινητήρα πρόκειται ?
Εγώ για το δικό μου v50 1.8 , έχω καταλήξει ότι τα επόμενα μου, μάλλον θα είναι
τα Continental Premium Contact2 (205/55/16) ή τα Michelin PrimacyHP -
volvo s40 7/2006 1.600cc
-
Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ηταν εξευτελιστικα χαμηλο το κοστος...απο Αμερικη βεβαια...πηγαινε http://www.bostonvolvo.com εχει καλες τιμες σε αυθεντικα αξεσουαρ (σε σχεση με την Ελληνικη αντιπροσωπεια) και στελνει και Ελλαδα.
Πες στον τυπο που θα επικοινωνησεις στην bostonvolvo να σου βαλει μια σημειωση για δωρο Παντως ακομα κι αν πληρωσεις τελωνειο, παλι φθηνοτερα θα σου ρθει!
Για τα λαστιχα ολα ειναι σχετικα....στην συγκεκριμενη διασταση δεν γνωριζω πιο ειναι καλυτερο...
Τα conti εχουν πολυ μαλακα πλαινα και θελουν προσοχη σε λακκουβες και πεζοδρομια....τα michelin κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο τσιμπημενα και τουλαχιστον παλαιοτερα δεν εβγαζαν πολλα χιλιομετρα.....
Εγω στο 205/50-17 εχω βαλει τα potenza RE050A...και μαλιστα με τα ενισχυμενα πλαινα (XL)...αργουν να ζεσταθουν (εχουν και δεικτη Z αν θυμαμαι καλα) οποτε δεν ειναι οτι καλυτερο για μικρες διαδρομες...και ενω στο στεγνο εχουν πολυ καλη αποδοση στο βρεγμενο ενα χρονο μετα ειναι ετσι κι ετσι...μην ξεχνατε επισης οτι εχουμε πολυ καμπερ πισω και τρωνε λαστιχα για πλακα! -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Πες στον τυπο που θα επικοινωνησεις στην bostonvolvo να σου βαλει μια σημειωση για δωρο Παντως ακομα κι αν πληρωσεις τελωνειο, παλι φθηνοτερα θα σου ρθει!
Για τα λαστιχα ολα ειναι σχετικα....στην συγκεκριμενη διασταση δεν γνωριζω πιο ειναι καλυτερο...
Τα conti εχουν πολυ μαλακα πλαινα και θελουν προσοχη σε λακκουβες και πεζοδρομια....τα michelin κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο τσιμπημενα και τουλαχιστον παλαιοτερα δεν εβγαζαν πολλα χιλιομετρα.....
Εγω στο 205/50-17 εχω βαλει τα potenza RE050A...και μαλιστα με τα ενισχυμενα πλαινα (XL)...αργουν να ζεσταθουν (εχουν και δεικτη Z αν θυμαμαι καλα) οποτε δεν ειναι οτι καλυτερο για μικρες διαδρομες...και ενω στο στεγνο εχουν πολυ καλη αποδοση στο βρεγμενο ενα χρονο μετα ειναι ετσι κι ετσι...μην ξεχνατε επισης οτι εχουμε πολυ καμπερ πισω και τρωνε λαστιχα για πλακα!ξέρουμε μήπως κάποιο e-shop από Ευρώπη ?
-
Παιδιά έχω ένα volvo s40 6/2006 φοράω 195/65 r15 και θέλω να πάω σε 16αρα ζάντα.....έχει 5 μπουλόνια η ζάντα μου...αυτό που θέλω να βρω είναι τι καρέ μπορώ να βάλω....5χ108 ? πχ πως θα το μάθω;
λογικά οι 16αρες γνήσιες volvo δε θα κάνουν στο δικό μου;
-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
Παιδιά έχω ένα volvo s40 6/2006 φοράω 195/65 r15 και θέλω να πάω σε 16αρα ζάντα.....έχει 5 μπουλόνια η ζάντα μου...αυτό που θέλω να βρω είναι τι καρέ μπορώ να βάλω....5χ108 ? πχ πως θα το μάθω;λογικά οι 16αρες γνήσιες volvo δε θα κάνουν στο δικό μου;
Δεν αλλαζει κατι αν ειναι γνησιες μια χαρα μπαινουν και 18αρες αν θες...
Το καρε ειναι οπως το λες αν θυμαμαι καλα. Κατι αλλο που πρεπει να δεις αν δεν βαλεις εργοστασιακη ειναι και το offset.Της Volvo ειναι 52,5mm.
Οτι και να επιλεξεις πηγαινε απο την αντιπρωσοπεια να σου περασουν μεσω VIDA νεο λογισμικο για το κοντερ. -
Αν τελικά πρέπει να πληρώσω τελωνείο .... ποιο ποσοστό της τιμής ενός προϊόντος είναι περίπου ?
Thanks .....
Ps : Σήμερα ... για πρώτη φορά δούλεψε και το ESP !!!!! σε ένα πολύ γλιστερό κατηφορικό κομμάτι
VOLVO FORUM