-
Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να αλλάξω επιλογή αυτοκινήτου λόγο της αναμονής ... but that's just me ...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να αλλάξω επιλογή αυτοκινήτου λόγο της αναμονής ... but that's just me ...και καλα κανεις. Φαντάζομαι το εψαξες και ειναι αυτο που σου ταιριάζει περισσότερο!!!
-
Δλδ το V40 1.6 D2 88g Start/Stop FWD Manual 6spd Optimum το οποίο το βλέπω τιμοκατάλογο 22.800 βγαινει 19870?
Αν δεν έχει τίποτα ψιλά γράμματα η διαφήμιση λογικά ναι
Σε όλα τα v40 'έτρεχε' ήδη προσφορά. Το r-design T4 είχε το Δεκέμβρη που το παρήγγειλα 27.800 αρχική και με 1.400 απόσυρση και 2.000 προσφορά έβγαινε στα 24.400. Λογικά το V40 1.6 D2 88g Start/Stop FWD Manual 6spd Optimum πρέπει να βγαίνει κοντά στο ποσό που περιγράφετε, εδώ και πολύ καιρό. Ουσιαστικά με λίγα λόγια μάλλον έχουν προσθέσει στην προσφορά .... το iphone (που δεν είναι και άσχημο δωράκι)
Το θέμα είναι ... εγώ που παρήγγειλα το Δεκέμβρη και παραλαμβάνω το αμάξι αρχές Μάη ... δικαιούμαι το κινητό ?
To επιβεβαίωσα εχτές. Το r-design T4 παίζει πλέον στα 24.800 και υπάρχει και σαν δώρο το iphone. Άρα η διαφορά σε όφελος από τότε που έκανα εγώ την παραγγελία είναι 300 ευρώ (και αυτό εάν σε νοιάζει να πάρεις το τηλέφωνο)
Κάντε τις πράξεις για το D2 ... (στο οποίο και αναφέρεται η προσφορά όταν δεν προσδιορίζει τον κινητήρα)
-
Και αν παρεις και το τηλ, το v40 έχει και το bt για να το συνδέεις? Τότε θα είχε ενα νόημα....η προσφορα
Επίσης υπάρχει κανένα με κάποιο extra παραπάνω, πχ navi, applications κλπ. Αυτό θα ήτανε μεγάλο δωρο! -
http://www.hybridcars.com/volvo-combine ... rket-s60l/
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Και αν παρεις και το τηλ, το v40 έχει και το bt για να το συνδέεις? Τότε θα είχε ενα νόημα....η προσφορα
Επίσης υπάρχει κανένα με κάποιο extra παραπάνω, πχ navi, applications κλπ. Αυτό θα ήτανε μεγάλο δωρο!Άμα δε θες αυτόματο κιβώτιο μπορείς να βάλεις έξτρα μέχρι να φτάσεις τα λεφτά που γλιτώνεις από το αυτόματο (2000 ευρώ)!!!
-
Καλησπέρα σας, θέλω να αγοράσω το V40 CCountry 1.6D me 17 inches ζάντες , μήπως θα χάσει την άνεση του λόγω των 17αρων ζαντών ? ο βασικος λογος που το επέλεξα είναι η ασφάλεια και η άνεση. Ο πωλητής μου πρότεινε σαν extra τα business pack 1 & style pack 1. Υπάρχει κάποιο extra που θα προτείνατε ?
-
Ο χρήστης jimisghost έγραψε:
Καλησπέρα σας, θέλω να αγοράσω το V40 CCountry 1.6D me 17 inches ζάντες , μήπως θα χάσει την άνεση του λόγω των 17αρων ζαντών ? ο βασικος λογος που το επέλεξα είναι η ασφάλεια και η άνεση. Ο πωλητής μου πρότεινε σαν extra τα business pack 1 & style pack 1. Υπάρχει κάποιο extra που θα προτείνατε ?Φιλε μου αντιγραφω (απο αλλο forum) τι εβαλα εγω σε ενα V40 που περιμενω
'Τα εξτρα που έβαλα ήταν:
- Πανοραμική: 1218
- Business Pack II (cruise control, χειριστήρια στο τιμόνι, πίσω αισθητήρες, High performance audio): 987
- High performance audio (αναβάθμιση αυτού που περιλαμβάνεται στο Business Pack II): 208
- Dynamic Package II (σπορ ανάρτηση, φιμέ, ρυθμιζόμενο τιμόνι): 719
- Light Package for R-Design (Active Bi-Xenon, πλυστικά για τα xenon, Additional interior lighting package): 1115
- Μπουλόνια ασφαλείας : 39
- Sun glass holder : 25
τα σκεφτόμουν για ημέρες επίσης αλλά δεν τα έβαλα:
- τον καθρέφτη που θαμπώνει αυτόματα (αλλά έχω χρειαστεί κάτι τέτοιο σπάνια 13 χρόνια που οδηγώ)
- θερμαινόμενο παρμπριζ (αλλά φοβήθηκα ότι μπορεί να φαίνεται το πλέγμα και άλλωστε στην Ελλάδα είναι σπάνιες οι φορές που χρειάζεται πραγματικά)
- το διπλό πάτωμα στο πορτμπαγκαζ (δεν έχει νόημα και τρώει χώρο ουσιαστικά)
ΔΕΝ έβαλα ρεζέρβα, τρώει ΠΑΡΑ πολύ χώρο. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ ή αν μου χρειαστεί, να με βγάλει ασπροπρόσωπο το κιτ επισκευής ελαστικού ...
Απο τα υπόλοιπα, ακόμα και αν ήθελα να διαθέσω τα έξτρα χρήματα, θεωρώ ότι μεταξύ άλλων, τα δέρματινα καθίσματα είναι επίφοβα για την Ελλάδα λόγω ζέστης, θερμαινόμενα καθίσματα επίσης σπανίως χρειάζονται και τα συστήματα ασφαλείας που μπορούν να μπουν δυστυχώς διατίθενται μόνο με τη μορφή πακέτων, με πολύ μεγάλο κόστος το κάθε ένα. Ίσως αν μπορούσαν να μπουν ξεχωριστά, να έβαζα το adaptive cruise control και το BLIS ... αλλά δεν ...'
Αποψη μου ... βαλε οπωσδηποτε το Bussiness pack 2 (εαν υπαρχει στο CC) και μη κανεις το λαθος να μη βαλεις την tft (αν δεν την εχει ηδη στανταρ). Απο εκει και περα ολα ειναι υποκειμενικες προτιμησεις και οι επιλογες εξαρτωνται και απο την τσεπη του καθε ενος. Εγω πχ δεν θα προτιμουσα το CC (απλα δεν βλεπω το λογο) και στο D2 δεν θα εβαζα 17αρες.
Εχε επισης υποψην σου οτι το αυτοματο κιβωτιο το οποιο πλεον το δινουν χωρις εξτρα κοστος, δεν ειναι και απο τα καλυτερα (αυξανει καταναλωση και μειωνει επιδοσεις) αν και βεβαια απο την αλλη πιθανοτατα να 'ταιριαζει' καλυτερα στον τροπο λειτουργιας του ντιζελ...
Sent from my SM-P605 using Tapatalk
-
Ευχαριστώ για την απάντηση σου, το BP1 περιλαμβάνει cruse control+χειριστήρια ήχου στο τιμόνι , Bluetooth, 8 ηχεία και αισθητήρες parking , τα έχουν αλλάξει λίγο . H 8” TFT περιλαμβάνετε στο style pack1 μαζι με τα led ημέρας (εξωτερικα) και τα led εσωτερικού χώρου. Βασικά σκέφτομαι πιο πολύ το cross country επειδή η θέση του οδηγού είναι πιο ψηλά από το V40 και θα έχει περισσότερη άνεση. Μπορεί να κανω και λάθος , το ψάχνω να δω τελικά τι ισχύει και τι θα κανω.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω Volvo
-
Ευχαριστώ για την απάντηση σου, το BP1 περιλαμβάνει cruse control+χειριστήρια ήχου στο τιμόνι , Bluetooth, 8 ηχεία και αισθητήρες parking , τα έχουν αλλάξει λίγο . H 8” TFT περιλαμβάνετε στο style pack1 μαζι με τα led ημέρας (εξωτερικα) και τα led εσωτερικού χώρου. Βασικά σκέφτομαι πιο πολύ το cross country επειδή η θέση του οδηγού είναι πιο ψηλά από το V40 και θα έχει περισσότερη άνεση. Μπορεί να κανω και λάθος , το ψάχνω να δω τελικά τι ισχύει και τι θα κανω.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω VolvoΤα 2 πακετα που λες περιλαμβανουν οτι καλυτερο (απαραιτητο) εξτρα μπορεις να βαλεις, μην το σκεφτεις καν.
Το CC δεν εχει ουσιαστικες διαφορες απο το κανονικο. Ψαξε και δες ακριβως ποιες ειναι, δυστυχως δεν τις θυμαμαι. Προσωπικα το υψος το θεωρω μειονεκτημα (ψηλοτερο κεντρο βαρους, μεγαλυτερες κλισεις, χειροτερη αεροδυναμικη).
Sent from my SM-P605 using Tapatalk
-
Σε σχέση με το συμβατικό V40, οι αισθητικές αλλαγές έχουν να κάνουν με τα πλαστικά προστατευτικά που περιβάλλουν το αμάξωμα, τις ράγες οροφής, τους νέους προφυλακτήρες και τις διαφορετικές ζάντες. Η ουσία πάντως είναι η ανάρτηση που έχει ψηλώσει 2,2 πόντους, έτσι ώστε το Cross Country να μπορεί να «περπατήσει» λίγο πιο άνετα σε ένα βατό χωματόδρομο.
-
Καλησπέρα σας, θέλω να αγοράσω το V40 CCountry 1.6D me 17 inches ζάντες , μήπως θα χάσει την άνεση του λόγω των 17αρων ζαντών ? ο βασικος λογος που το επέλεξα είναι η ασφάλεια και η άνεση. Ο πωλητής μου πρότεινε σαν extra τα business pack 1 & style pack 1. Υπάρχει κάποιο extra που θα προτείνατε ?Με τις 17 δεν θα εχεις θεμα.
Σχετικα με τα extra θα σου προτεινα να εξετασεις σοβαρα την καμερα οπισθοπορειας.Polestar Alliance
-
Ο χρήστης TOMCAT4 έγραψε:
Καλησπέρα σας, θέλω να αγοράσω το V40 CCountry 1.6D me 17 inches ζάντες , μήπως θα χάσει την άνεση του λόγω των 17αρων ζαντών ? ο βασικος λογος που το επέλεξα είναι η ασφάλεια και η άνεση. Ο πωλητής μου πρότεινε σαν extra τα business pack 1 & style pack 1. Υπάρχει κάποιο extra που θα προτείνατε ?
Με τις 17 δεν θα εχεις θεμα.
Σχετικα με τα extra θα σου προτεινα να εξετασεις σοβαρα την καμερα οπισθοπορειας.Polestar Alliance
Σίγουρα δεν θα εχω θεμα ? Γιατι απο οτι ειδα οι 16αρες εχουν ελαστικα 205/60 ενω οι 17 αρες 225/50.
Με γνώμονα παντα την ανεση και την απάθεια στις Ελληνικές λακκούβες. -
Το CC δεν εχει ουσιαστικες διαφορες απο το κανονικο.Κι ομως εχει...αυξημενο μετατροχιο εμπρος 20mm, διαφορετικα σινεμπλοκ στο υποπλαισιο, διαφορετικα ψαλιδια πισω και φυσικα αλλα αμορτισερ, ελατηρια, αντριστρεπτικες και πισω. Επισης κατι ειχα διαβασει για τους θολους αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως.
Το τελικο αποτελεσμα ειναι ενα αυτοκινητο ελαχιστα πιο μαλακο, με μεγαλυτερες κλισεις στις στροφες και πιο ραθυμο turn-in.
Και φυσικα με τις 17' κανενα V40 δεν εχει θεμα με την ανεση.. -
Πολλες ενδιαφερουσες τεχνικες πληροφοριες για τα νεα μοτερ....
-
Εκλεισα προχθες το v40 cross country d2 εκδοση kinetic με τα παρακατω εξτρα:
Μεταλλικο χρωμα
Style pack
Business pack
Ρυθμιζομενο καθισμα συνοδηγου
Πλαινα μασπιεΣκεφτομαι να του χωσω και μια καμερα οπισθοπορειας,εμποριου ομως γιατι εργοστασιακη δε μπαινει.
Καμια συμβουλη;; αξιζει η μπα;;
-
Φυσικα και μπαινει εργοστασιακο και σαν αξεσουαρ..
http://accessories.volvocars.com/Access ... 2014_L.H.D..ή βαλε αυτο (δες κοστος απο εξωτερικο) ή μη βαλεις τιποτα γιατι ειναι λιγο περιεργα τα βολβο με τα αφτερμαρκετ ηλεκτρονικα..
-
Μου ειπαν οτι επειδη δεν υπαρχει προκαλωδιωση δε μπορει να μπει το οριτζιναλ.
Μαλακιες;
Το εργοστασιακο παρκτρονικ που χει σε τι φαση ειναι; το κλασσικο ηχητικο η εχει και καμια τσαχπινια παραπανω; -
Ο χρήστης Elric83 έγραψε:
Μου ειπαν οτι επειδη δεν υπαρχει προκαλωδιωση δε μπορει να μπει το οριτζιναλ.
Μαλακιες;
Το εργοστασιακο παρκτρονικ που χει σε τι φαση ειναι; το κλασσικο ηχητικο η εχει και καμια τσαχπινια παραπανω;Πιθανον..το παραπανω λινκ δειχνει μια χαρα να μπαινει και η καλωδιωση (μανουρα βεβαια αλλα μπαινει). Δεν ξερω τι παιζει με οθονη κτλ βεβαια.
Το παρκτρονικ το ηχητικο ειναι με τις κλασσικες τσαχπινιες στην οθονη -
Δεν ξερω απο δαυτα γιαυτο ρωταω, ενα ρημαδοc4 ειχα τοσα χρονια
Σε καλυπτει το παρκτρονικ απο μονο του; γιατι απο οτι ειδα δεν εχει και πολυ καλη οπτικη πισω (κι εγω δεν ειμαι και ιδιαιτερα λεπτεπιλεπτος στους χειρισμους μου )
VOLVO FORUM