-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγω τα λέω? Η καθημερινή τα λεει προφανώς από Ξένο άρθρο....υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης των 'Τριών αδελφών' λέει το άρθρο...
δηλαδή ότι μπορεί να μην επιβιώσουν και οι τρεις και άρα να επέμβει το αμερικανικό κράτος ή να αναγκαστούν 2 από τις τρεις σε συγχώνευση...και οι τρεις να γίνουν 2... -
High fidelity έχεις απόλυτο δίκιο.
Η Cadillac ανήκει στην GM, η Lincoln (επί σειρά ετών το προεδρικό αυτοκίνητο είναι η μεγαλύτερή της ίσως διάκριση, απο εκεί και πέρα σχεδόν τίποτα) ανήκει στην Ford. Γράφω πολύ γρήγορα μερικές φορές. -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Όλα όσα έλεγα αφορούν το κλείσιμο της Ford,όχι την πώληση των συμμετοχών της σε άλλες εταιρείες...
Αυτό που είπα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν τη Ford να κλείσει...και άρα να κλείσει και η Volvo όπως υποννόησε ο 'coyote'
και λέω δεν υπάρχει περίπτωση,εκτός αν καταρρεύσει ο καπιταλισμός...
Γι'αυτό είπα ότι μου κάνουν εντύπωση τα όσα λέει...εσυ που διαφωνείς με αυτά που λέω;Εχεις δίκιο στηριζόμενος στα στατιστικά σου (ότι μέχρι τώρα δεν έκλεισε καμία)
Αλλά δε μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον διότι οι εποχές άλλαξαν.
Αυτό που λες ότι δεν θα αφήσουν να κλείσει κλπ με βρίσκει σύμφωνο αλλά μπορεί να απολύσουν τους μισούς για παράδειγμα. Ας μην μαλώνουμε ,. Ας το δούμε αισιόδοξα. Μόνο σε αυτό θα συμφωνήσω για την ώρα -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όντας ο ορισμός του average, ουδέποτε ταίριαξε μαζί της και με την φιλοσοφία της κάποια premium μάρκα. Μην μου πεις την Cadillac. Αυτή κάθε τόσο σέρνεται, αν και τώρα παραδόξως τα πάει καλά. Είναι από τις λίγες που έχουν αύξηση πωλήσεων!
Mια διόρθωση: η Cadillac είναι ανήκει στην General Motors, η Ford σαν πολυτελή φίρμα έχει την Lincoln στις ΗΠΑ.
και τη Mercury...πάντως Jaguar και Land Rover δεν ακούω να έχουν πρόβλημα επιβίωσης αφού πέρασαν στ χέρια της Tata...επίσης η Volvo ακούγεται ότι θα αγοραστεί από την BMW...
http://business.timesonline.co.uk/tol/business/industry_sectors/engineering/article5014601.ece -
μακάρι να την πάρει η bmw
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μακάρι να την πάρει η bmw+M3
-
@scandinavian .
Θα σου δώσω μία συμβουλή - πρόταση ... ! με το συμπάθιο
Το έχω ξαναγράψει με άλλο τρόπο σε προυγούμενο post.
Αλλά εδώ θα γίνω ποιο αναλυτικός.Το να έχεις κάποιο 'μεράκι' για την εκπροσώπιση της εταιρείας και αυτό να σου αποφέρει 'ευχαρίστηση'. τότε ΟΚ ! . Δεν θα ξανασχολιάσω post σου (για όσο καιρό μπορώ, θα κρατηθώ).
Αν, είναι οπαδική η προσέγγιση σου, όπως και τόσον άλλων μέσα στο forum . τότε ΟΚ ! . Εχει ξαναγίνει , γιαυτό είναι τα forum.
Αν απο αφέλεια ή ταχύτητα γράφεις κάποια λάθος απάντηση ή κάποια τοποθέτηση . τοτε ΟΚ ! . Κανένας άσφαλτος (που λέει και η εθνική star)
Αλλα ρε φίλε μην ισχυρίζεσαι ότι ότι τίποτα απο αυτά δεν συμβαίνει και με ένα 'αναφερόμουν στην Αμερική' μας περνάς για Αμερικανάκια .
Οι τιμές που έγραψε ο **@coyote **ήταν απο το autoτριτη **για την Ελλάδα **post : την 17/10/08 9:52
Οι εκπτώσεις που έγραψα εγώ ήταν επίσης για την Ελλάδα.post : από sprsk την 17/10/08 5:27
Η απάντηση σου στο post μου είναι επίσης **για την Ελλάδα **post : από scandinavian την 17/10/08 7:15
Η ενημέρωση των εκπτώσεων είναι επίσης για την Ελλάδα. post : από sprsk την 03/11/08 7:02
Μην μου λές λοιπόν ότι μιλούσες για εκτός Ελλάδας όταν σου λέω τις εκπτώσεις που δίνονται στην έκθεση του Ελληνικού και στους αντιπροσώπους.
Και να σου πώ επίσης ότι στην Αγγλία οι εκπτώσεις είναι ιδιες σε όλες τις σειρές των αυτ/των της Volvo.
-
'Οι εκπτώσεις που αναφέρεις δεν ισχύουν στις σειρές ΧC και V που έχουν πολύ ισχυρές πωλήσεις...για το ΧC90 υπήρχαν μέχρι και το 2006 μεγάλες αναμονές σε όλο τον κόσμο...εκπτώσεις γίνονται συνήθως στις σειρές S και C...'
Αυτό ήταν το post μου στις 17/10...σε παρακαλώ sprsk ανακάλεσε....επειδή θα το δεις 'επεξεργασμένο' απλά έκανα λάθος και το έκανα edit πριν από λίγο κατά λάθος το ποστ που σου στέλνω τώρα...το άφησα πάλι όπως ήταν...Δες τη λέξη 'συνήθως'...επίσης συνήθως επειδή τα μοντέλα XC της Volvo έχουν μεγάλη αναμονή δεν γίνονται εκπτώσεις μετά από 2 χρόνια όπως ισχυρίστηκες,βασιζόμενοι στην έως τώρα εμπειρία...το 2004 το ΧC90 είχε έκπτωση;Η αναμονή ήταν πολλοί μήνες...
και όσον αφορά τις εκπτώσεις και την πολιτική της Volvo αυτά αφορούσαν το τι γινόταν πριν την κρίση,δηλαδή μέχρι πριν κάμποσους μήνες, όχι τώρα....τώρα κάνουν εκπτώσεις παντού...και σε όλες τις σειρές...πλέον δε ζούμε σε μια 'συνηθισμένη' εποχή...
-
Μιλούσα για το τώρα και απαντούσες για το 2006 ?
Εχω ήδη απαντήσει στην κατηγορία Αφέλειας ή ταχύτητας . είσαι ΟΚ.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μιλούσα για το τώρα και απαντούσες για το 2006 ?Εχω ήδη απαντήσει στην κατηγορία Αφέλειας ή ταχύτητας . είσαι ΟΚ.
αφού το ποστ μου το βλέπεις γιατί αναρωτιέσαι;μπορείς να το δεις και στο post που έστειλες στις εκπτώσεις...
πάντως η έκπτωση για το ΧC90 δεν είναι και τόσο μεγάλη αφού η τιμή του είναι ουσιαστικά ίδια με το προ facelift μοντέλο...το καλύτερο θα ήταν να φέρουν το XC90 με τον Τ6 και να το αφήσουν στην ίδια τιμή...όσο για τα άλλα μοντέλα οι εκπτώσεις είναι αρκετά μεγάλες... -
Εχω άποψη.
Δεν έχω κανένα ερώτημα . Με αφορή το 2006 μιλούσες για το σήμερα .
Μην επιμένεις με δικαιολογίες για το post κάνεις λάθος . (και δεν πειράζει να κάνουμε λάθος, κακό είναι να επιμένουμε σε αυτό).Ας μην συνεχίσουμε με τις εκπτώσεις, είναι έτσι όπως τα λέω.
Οσο αφορά για το facelift σου έχει απαντήσει ο** @Wαnnabe **κάποιες σελίδες πρίν (σελ.17).
-
Το s40 παίρνει ηλιοροφή? Γνωρίζουμε τιμή?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το s40 παίρνει ηλιοροφή? Γνωρίζουμε τιμή?Παίρνει ηλιοροφή ηλεκτρικά ανοιγόμενη...στη Γαλλία στο site της εταιρείας στον τιμοκατάλογο την έχει με 940ευρώ(Toit ouvrant électrique transparent)
για Ελλάδα σε μία αντιπροσωπία..στη Μεγάλη Βρετανία 700λίρες -
Ευχαριστώ. Κρίμα πάντως που δεν έχει δυνατότητα αυτόμου κιβωτίου το 1.8 και το 2.0
-
ξερει κανεις ποσα λιτρα και τι ιξωδες λαδι παιρνει το s40 1,6?
-
Μπορεί κάποιους να τους ενδιαφέρει και άλλους όχι αλλά εδώ είναι το μέσο εισόδημα των αγοραστών αυτοκινήτων και SUV στις ΗΠΑ:
Για τα αυτοκίνητα(Cars:Top ten luxury makers ranked by Household income):
- Porsche $187,705 , 2) Mercedes-Benz $162,824 , 3) Audi $153,746 ,
- Jaguar $150,587 , 5) BMW $148,992 , 6) Lexus $141,355 , 7)Saab
$134,315 , Volvo $133,545 , 9) Infiniti $128,753 , 10)Acura $118,830
Για τα SUV(Trucks:Top ten luxury SUV makers ranked by household income):
- Porsche $199,733 , 2) Volvo $170,101 , 3) BMW $166,812 ,
- Acura $161,062 , 5) Lexus $160,819 , 6) Cadillac $159,215,
- Land Rover $154,765 ,8) Hummer $150,026, 9) Mercedes-Benz $149,101
- Lincoln $146,173
Οι πωλήσεις αυτοκινήτων στις ΗΠΑ ως γνωστόν κυριαρχούνται από τα SUV...τα συμπεράσματα δικά σας...τα στοιχεία είναι από το περιοδικό Forbes
-
Καλησπέρα και απο μενα παιδιά, ειμαι στην περίοδο αναζήτησης νέου τουτού και μου έχει καρφωθεί, μεταξύ αλλων, η ιδέα για το c30 1.6 'η 1.8..
παρακαλω όποιον έχει σαφή γνώμη να μου πει αν αξίζει η διαφορά τιμής αναμεσα στα 2, αν το 1.6 'σερνεται' ή κινείται αξιοπρεπώς σαν 1600αρι παρά τη μικρή ονομαστική ισχύ και αν υπαρχει καποια μείωση στην τιμή του αυτή την περίοδο ή αν πριμοδοτούν την ανταλλαγή (δεν θέλω να πάω στην έκθεση και με το καλημέρα να κανω παζαρια και να μιλαω για προσφορές...)
ευχαριστω. -
οχι να παρεις το 1800.
-
και τα 2 είναι αργά ... αλλά καλύτερα το 1.800cc
-
Αυτο ακριβως είναι το προβλημα μου με αυτό το αυτοκίνητο...
Ειναι όμορφο, στυλάτο, ποιοτικό,αξιοπιστο, premium αλλα απελπιστικά(?) αργό..διαφορετικά θα το είχα παραγγήλει ήδη. Δυστυχώς στα 23Κ που θελει το 1.8 μπαίνουν και άλλες αξιόλογες και πιο γρήγορες προτάσεις.
VOLVO FORUM