-
έχει διαβάσει κανείς στο Autocar το συγκριτικό με το s60 .
αν Ναι γράφει γιατί συγκρίνουν 1,6Τ με 2,0Τ ? -
Καλησπέρα. Ξερει κάποιος να μου πει την εργοστασιακή τιμή του s40...???
Θα μου το δώσει leasing η εταιρεία μου και αν εχει πάνω απο 15000, τότε πληρώνω και εγω εφορία. -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Τα πρωτα ΜΥ ειχαν ενα θεματακι με καποιο bug στο λογισμικο και παρουσιαζαν αυτο το προβλημα. Εννοειται πως το θεμα εχει λυθει (απο ΜΥ06.5 και μετα). Πηγαινε να σου ξαναπερασουν το λογισμικο, λογικα θα λυθει το προβλημα.καρασχετο αλλά ξέρω οτι θα το δεις...
με ποιον τύπο υπολογιζες εμπειρικά την απαραίτητη ιπποδύναμη Χ οχήματος για να διατηρήση y σταθερή ταχύτητα?
-
καλημέρα παίδες, ούτε επαναπρογραματισμός ούτε πόλος μπαταρίας δυστυχώς δεν έλυσαν το πρόβλημα. Είχε καεί δεν θυμάμαι και πως το λένε θυμάμαι οτι πλήρωσα 150 ευρώ. Ενα εξάρτημα λίγοποιο μεγάλο απο σπιρτόκουτο μαύρο το βγάλανε απο την καμπίνα μέσα βαθιά εκει πού είναι τα ηλεκτρικά του κλιματιστικού, βάλαμε το καινούργιο έφτιαξε το κλιματιστικό. ευτυχώς.
μέχρι στιγμή. έχω αλλάξει κλειδαριά πορτ μπαγκάζ, έχει σκάσει η πολλαπλή, χάλασε το κλιματιστικό,ούτε το τράκαρα ούτε το κακομεταχειρίζομαι, με 110000 χλμ περνάω κτέο πρώτη φορά σ'ένα μήνα. επειδή το αισθάνομαι οτι θα μου βγάλει και άλλες ζημιές. Ας ρίξουνε τις τιμές των ανταλλακτικών το αυτοκίνητο το πλήρωσα πως βάλανε μάπα πράμα δεν φταίω εγώ να το ξαναπληρώνω. ευχαριστώ. -
Με την πολλαπλή τι έκανες; Καινούρια, μεταχειρισμένη ή την κόλλησες; Κόστος;
-
την κόλλησα, τη λύσαμε απο τον κινητήρα ξεσύραμε λίγο την μηχανή, έπρεπε να βγεί η γέφυρα μπέρδευε η δουλειά, έτσι αποφασίσαμε να την κολλήσουμε όπως ηταν, είπαμε σε'ναν ηλεκτροσυγκολλητή να ρθει. έβαλε λέει ακριβά ηλεκτρόδια και τον έφερα στο αυτοκίνητο μουπήρε 40, ο μηχανικός 30. βάλαμε κούτες γύρω αποτηνπολλαπλή βρέχοντας τις και όλα καλά.
-
Ο χρήστης κωστας καλοκυρης έγραψε:
την κόλλησα, τη λύσαμε απο τον κινητήρα ξεσύραμε λίγο την μηχανή, έπρεπε να βγεί η γέφυρα μπέρδευε η δουλειά, έτσι αποφασίσαμε να την κολλήσουμε όπως ηταν, είπαμε σε'ναν ηλεκτροσυγκολλητή να ρθει. έβαλε λέει ακριβά ηλεκτρόδια και τον έφερα στο αυτοκίνητο μουπήρε 40, ο μηχανικός 30. βάλαμε κούτες γύρω αποτηνπολλαπλή βρέχοντας τις και όλα καλά.κακός την κόλλησες πάνω
-
Ο χρήστης κωστας καλοκυρης έγραψε:
την κόλλησα, τη λύσαμε απο τον κινητήρα ξεσύραμε λίγο την μηχανή, έπρεπε να βγεί η γέφυρα μπέρδευε η δουλειά, έτσι αποφασίσαμε να την κολλήσουμε όπως ηταν, είπαμε σε'ναν ηλεκτροσυγκολλητή να ρθει. έβαλε λέει ακριβά ηλεκτρόδια και τον έφερα στο αυτοκίνητο μουπήρε 40, ο μηχανικός 30. βάλαμε κούτες γύρω αποτηνπολλαπλή βρέχοντας τις και όλα καλά.Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι κλασικό πρόβλημα των Zetec SE αυτό. Και το Fοcus μου ραγισμένη έχει και θα πάω κι εγώ για κόλληση.
-
http://www.autoblog.com/2012/05/25/m3-f ... e_facebook
If news of a more powerful Volvo S60 sounds familiar, it's because we just reported on this subject earlier in the week. Now, though, a reader of the same Swedish site that initially broke the news has fired back with a set of spy photos, and we can clearly see that Volvo is indeed making improvements to the S60.
As for what exactly those improvements are, your guess is as good as ours. As we reported before, Polestar – the tuning firm that now offers power upgrades for the current range of Volvo products – is said to be handling the more potent S60, with horsepower slated to be somewhere in the 350 to 400 range. Volvo could use a version of the Yamaha-sourced V8 from the XC90, but in this day and age, a boosted version of the turbocharged inline-six sounds more realistic.
Of course, a hotter S60 will need more than just power to make it truly competitive with the likes of the BMW M3 and Mercedes-Benz C63 AMG. We're sure that Polestar has many a trick up its sleeve, and we're indeed interested to see how the whole project pans out. Stay tuned.
-
http://www.volvocars.com/gr/campaigns/h ... ybrid.aspx
V60-H
-
Καλησπέρα σε όλους σας. έχω στην κατοχή μου ένα VOLVO S40 1.8 κ.ε μοντέλο 2007. παρατήρησα πως χάνω αρκετά φρεναρίσματα που δεν έχω τον τρόπο να τα εξηγήσω. πολλές φορές το πεντάλ του φρένου φτάνει στο τέλος τις διαδρομής του χωρείς ουσιαστικά πολύ δύναμη. θέλω να ρωτήσω αν το έχει παρατήρηση κάνεις άλλος από άδω μέσα? τι λύση βρήκε? και αν έβαλε κάνεις σας κιτ φρένων (δισκοπλακες , δαγκάνες 6 πίστωνες)? δοκίμασα τακάκια ferodo με σωληνάκια αεροπορικού τύπου έβαλα και υγρά motul dot 4 racing αλλά τίποτα, καμία διάφορα . Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
-
τι κιτ και δισκοπλακες φιλε μου;;;;
99% εχεις εσωτερικη διαρροη στην τρομπα του φρενου
δες και τι σταθμη των υγρων καλου κακου...... -
Τα υγρα ειναι κανονικα. για την τρομπα ηταν το 1 που αψαξα, ο μηχανικος ειπε ειναι μια χαρα. το παραξενο ειναι πως με συπλοπελια ειναι αποτελεσματικο...!!!!!! εγραψα για δισκοπλακες για το λογο πως το αυτοκινητο εχει 60550 χιλιομετρα.
-
Μηπως εχει αερα το κυκλωμα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως εχει αερα το κυκλωμα;Το πιο πιθανό.
Ο μηχανικός σου δεν έκανε εξαέρωση; -
ΕΚΑΝΑ και εξαέρωση , άλλαξα και υγρά άλλαξα και τακάκια, είδα την τρόμπα, 2 πράγματα έμειναν ,το ABS και να αλλάξω δίσκοπλακές. έχει αλλάξει κάνεις δισκοθήκες και αν ναι τι μάρκα ? , και κάτι ακόμη έβαλε κάνεις από άδω μέσα δαγκάνες 6πιστονες? και τι διάφορα είδε?
-
-
SOS volvakides ....!!!! Εχει αναβάθμιση κανεις απο εδω μέσα τα φρένα του με (δισκοπλακες , δαγκανες ,Τακακια ) ????????? αν ναι τι μάρκα ;;;; Περιμένω με αγωνία ...... Ευχαριστώ .
-
ειδα σημερα το s60 το station wagon στην πατρα σε μαυρο χρωμα σαν την διαφημιση με το πουμα και φρεσκοπλυμενο!
ειχα καιρο να μεινω μ@λ@κ@ς με την ομορφια ενος αυτοκινητου!! τελειο! -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ειδα σημερα το s60 το station wagon στην πατρα σε μαυρο χρωμα σαν την διαφημιση με το πουμα και φρεσκοπλυμενο!
ειχα καιρο να μεινω μ@λ@κ@ς με την ομορφια ενος αυτοκινητου!! τελειο!αν το δεις σε ανοιχτό χρώμα ... + 18ρες + Δερμάτινο εσωτερικό
VOLVO FORUM