-
Ο χρήστης giannist7 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.. νέος στο φόρουμ και νέος κάτοχος s60 t3 εδώ και 2 μήνες περίπου. αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γίνεται να βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος στο μπροστινό μέρος γιατί στο σπίτι όταν βάζω το αυτοκίνητο υπάρχει ένας τοίχος και δεν μπορώ να υπολογίσω καλά και χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου άλλου...ξέρει κάνεις αν μπορώ να του βάλω από την volvo η δεν μπαίνουν μετά την αγορά??Φυσικα και μπαινουν...
http://accessories.volvocars.com/Access ... GR/S60(11-)/2012/T3/Manual/L.H.D/ShowDocument/ShowIiDocument/VCC-417482-1/S60_(11-)_2012_Volvo_Cars_Europeνα ρωτήσω και κάτι άλλο...έχω βάλει να παίζει και dvd μου το ειχε πει ο πωλητής ότι για να παίξει ταινία πρέπει το αυτοκίνητο να είναι σταματημένο.. δεν υπάρχει κανένας τρόπος να παίζει εν κινήσει?
Στα παλαιοτερα ηταν ενα καλωδιο που εκοβαν...τωρα ολο και καποιος τροπος θα υπαρχει, αλλα αστο καλυτερα..dvd και οδηγηση δεν πανε μαζι..
-
Ο χρήστης wael έγραψε:
Εχω ενα μικροθεμα με το c30 μου.Οταν εχω αναμενα τα φωτα και σβησω την μηχανη του αυτοκινητου,ενω τα φωτα σβηνουν και αυτα,απο οτι φαινεται συνεχιζουν να παιρνουν ρευμα απο την μπαταρια γιατι 1-2 φορες που αφησα αναμενο τον διακοπτη,το αμαξι ζοριστηκε να ξεκινησει.
Εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο?Και σε σχεση με το παραπανω,υπαρχει καποιος τροπος το αμαξι να ειδοποιει οταν εχω αφησει αναμενα τα φωτα?Ειχα συνηθισει στα προηγουμενα αυτοκινητα μου με το που εσβηνα το αυτοκινητο και ανοιγα την πορτα,να κανουν εναν προειδοποιητικο θορυβο οτι εχω ξεχασει τα φωτα αναμενα.
Τα φωτα μενουν αναμενα οταν ο διακοπτης ειναι στη μικρη σκαλα (φωτα θεσης) γιατι αυτα λειτουργουν και σαν φωτα σταθμευσης. Για το λογο αυτο (οτι δηλαδη το επιλεγει ο χρηστης) δεν εχουν και ηχητικη προειδοποιηση..Σε παλαιοτερα Βολβο που δεν υπηρχε η λειτουργια παρκαρισματος, και δεν εσβηναν τα φωτα αυτοματα με το κλεισιμο του διακοπτη, υπηρχε ηχητικη υπενθυμιση..
-
Και αν τα αφησει χωρις να το καταλαβει και μεινει το αμαξι δυο μερες με τα φωτα αναμμενα?
Στο δικο μου οτι και να αφησω αναμμενο ακομα και τα φωτα της μιας πλευρας παντα ακουγεται βομβητης.
Ο φιλος βεβαια λεει οτι τα φωτα σβήνουν μολις σβυσει τη μηχανη οποτε δεν καταλαβαινω τι παιζει...Μηπως σβήνουν τα μεσαια αλλα μενουν ανοιχτα τα μικρα?
edit:Στο bravo ΜΚ1 που ειχα παλιοτερα,αν έσβηνα τη μηχανη με το διακοπτη φωτων στα μεσαια φωτα ,έσβηναν ολα τα φωτα.Αν ομως ειχα το διακοπτη φωτων στα μικρα τοτε εμεναν αναμμενα,προφανως για να μπορει καποιος να αφησει το αμαξι παρκαρισμενο.Σημειωνω βεβαια οτι δεν ηταν ελληνικων προδιαγραφων. -
Δεν θα τους ηταν δυσκολο να εχουν και μια ηχητικη ειδοποιηση, αλλα ετσι το σκεφτηκαν...
Με το διακοπτη στη μεσαια, σβηνουν..εγω μονιμως εκει τον εχω γυρισμενο, αλλωστε με τα DRL και στο 0 να εχεις τον διακοπτη τα μεσαια αναμενα ειναι, αλλα δεν μπορεις να επιλεξεις την μεγαλη σκαλα. Μονο τα θεσης μενουν ανοιχτα, αλλα μετα απο καποιες ωρες σβηνουν κι αυτα (σταδιακα το αυτοκινητο μπαινει σε reduced power mode-οτι και να εχεις αφησει αναμενο σβηνει...ειχα για 3.5 μηνες το ντουλαπακι του συνοδηγου ανοιχτο, κι οταν το εβαλα μπρος πηρε κανονικοτατα) -
Ναι σχεδον ολα τα συγχρονα αυτοκινητα το κανουν αυτο. Εγω δε το εχω δοκιμασει στη πραξη βεβαια...
-
Καλημερα σε ολους.
Θα ηθελα την γνωμη σας για το s40,1.6D DRIVe St&St Kinetic.Αποσο ξερω προκειται να αλλαξει μεσα στο '12 και ναρθει το νεο V40,οποτε μπορει να βρεθει σε καλη τιμη.Εμφανισιακα δεν με τρελαινει,παντως το βρισκω καλυτερο απο το c30 για παραδειγμα.
Επισης πολυ θετικο το μεγαλο πορτ-μπαγκαζ,τα μηδενικα τελη κυκλοφοριας,το στανταρ clima,η υψηλη ποιοτητα των υλικων του.Ομως αυτο που ειναι το πιο δελεαστικο,ειναι η εκπληκτικη καταναλωση που εχει (μεσα στην πολη 4.3lt/100km!),που ειναι πραγματικα απιστευτη για τοσο βαρυ αυτοκινητο.
Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν οντως ανταποκρινεται η πραγματικη καταναλωση σε αυτα που ανακοινωνουν επισημα,ενταξει οχι ακριβως τοσο κατω αλλα εστω και κατι παραπανω ή αν ειναι εντελως πλασματικα τα νουμερα.Επισης υπαρχουν καποια ιδιαιτερα προβληματα στο αυτοκινητο,οσον αφορα συχνες βλαβες ή τιποτα 'παραξενιες'?Τελος, με αντιπροσωπεις,σερβις και γενικοτερη εξυπηρετηση after sale,ειστε ικανοποιημενοι?
Ευχαριστω προκαταβολικα.. -
Η κατανάλωση στην πράξη σε όλα τα αυτοκίνητα παρουσιάζει απόκλιση ανάμεσα στην εργοστασιακές τιμές και την πραγματικότητα. Βάλε 1,5 λίτρο παραπάνω στην εργοστασιακή τιμή και είσαι μέσα. Το 40άρι στην δύση της καριέρας του είναι ένα αρκετά δοκιμασμένο και αξιόπιστο μοντέλο.
-
Μια χαρά ειναι το S40, δεν έχει ουτε 'παιδικές ασθένειες', ενώ έχει και σχεδιάση που αντέχει αρκετά χρόνια ακόμα. Γενικά δεν σπάει, δεν χαλάει
Για την κατανάλωση,π.χ στο S60 T3 που έχω, η απόκλιση είναι 2 με 2,5 lt παραπάνω από τις εργοστασιακες, βέβαια έχω λίγα χιλιόμετρα ακόμα και δεν είναι σωστό να κρίνω από τώρα, αλλά μέσα στην πόλη έχω δεί και 11 lt /100 km ενώ εκτός πέφτει και στα 7lt.
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Για την κατανάλωση,π.χ στο S60 T3 που έχω, η απόκλιση είναι 2 με 2,5 lt παραπάνω από τις εργοστασιακες ....Στα τουρμποβενζίνα μοτέρ η απόκλιση από τις εργοστασιακές είναι συνήθως μεγαλύτερη στην πράξη από ότι σε ατμοσφαιρικά και ντίζελ....
-
Γεια σας φίλοι μου, και ξαφνικά χτες στο δρόμο αισθάνθηκα μια δυσφορία. Αμέσως κατάλαβα οτι κάτι δεν πήγαινε καλά με το κλίμα. η ζώνη του οδηγού βγάζει ζεστό αέρα δεν υπακούει στην εντολή θερμοκρασίας που του δίνω απο την οθόνη και του συνοδηγού κανονικά δροσερό. τι μπορεί να έχει πάλι το σαραβαλοβόλβο μου;
-
Γεια σας φίλοι μου, και ξαφνικά χτες στο δρόμο αισθάνθηκα μια δυσφορία. Αμέσως κατάλαβα οτι κάτι δεν πήγαινε καλά με το κλίμα. η ζώνη του οδηγού βγάζει ζεστό αέρα δεν υπακούει στην εντολή θερμοκρασίας που του δίνω απο την οθόνη και του συνοδηγού κανονικά δροσερό. τι μπορεί να έχει πάλι το σαραβαλοβόλβο μου;
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Για την κατανάλωση,π.χ στο S60 T3 που έχω, η απόκλιση είναι 2 με 2,5 lt παραπάνω από τις εργοστασιακες ....
Στα τουρμποβενζίνα μοτέρ η απόκλιση από τις εργοστασιακές είναι συνήθως μεγαλύτερη στην πράξη από ότι σε ατμοσφαιρικά και ντίζελ....
αποδεδειγμένο στα ατμοσφαιρικά και στα τούρμπο που γνωρίζω, δεν έχω όμως καμία εμπειρία για τα ντίζελ.
-
Ο χρήστης κωστας καλοκυρης έγραψε:
Γεια σας φίλοι μου, και ξαφνικά χτες στο δρόμο αισθάνθηκα μια δυσφορία. Αμέσως κατάλαβα οτι κάτι δεν πήγαινε καλά με το κλίμα. η ζώνη του οδηγού βγάζει ζεστό αέρα δεν υπακούει στην εντολή θερμοκρασίας που του δίνω απο την οθόνη και του συνοδηγού κανονικά δροσερό. τι μπορεί να έχει πάλι το σαραβαλοβόλβο μου;κάποιος αισθητήρας υποθέτω...
-
χμ. αισθητήρας; πόσο άραγε θα μου βγεί το μαλλί;
-
Τα πρωτα ΜΥ ειχαν ενα θεματακι με καποιο bug στο λογισμικο και παρουσιαζαν αυτο το προβλημα. Εννοειται πως το θεμα εχει λυθει (απο ΜΥ06.5 και μετα). Πηγαινε να σου ξαναπερασουν το λογισμικο, λογικα θα λυθει το προβλημα.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Τα πρωτα ΜΥ ειχαν ενα θεματακι με καποιο bug στο λογισμικο και παρουσιαζαν αυτο το προβλημα. Εννοειται πως το θεμα εχει λυθει (απο ΜΥ06.5 και μετα). Πηγαινε να σου ξαναπερασουν το λογισμικο, λογικα θα λυθει το προβλημα.του 2008 είναι το αυτοκίνητο. έβγαζε θερμοκρασία περιβάλοντος, το πήγα σε κάτι παιδιά που δουλεύανε στη βόλβο έχουν ανοίξει δικό τους σέρβις, κάτι κάνανε με ένα υπολογιστή, τώρα βγάζει καυτό. μου είπανε οτι έχει κολλήσει ένα μοτεράκι που αλλάζει την θερμοκρασία και πρέπει να τα βγάλει όλα απο την καμπίνα για να φτάσει στοπρόβλημα .
φίλε ζευς δέν κατάλαβαίνω τα κωδικοποιημένα που μου λές. κάνε μου τα ποιο λιανά αν θέλεις σε παρακαλώ. τι προτίνεις να κάνω; -
φίλε ζευς δέν κατάλαβαίνω τα κωδικοποιημένα που μου λές. κάνε μου τα ποιο λιανά αν θέλεις σε παρακαλώ. τι προτίνεις να κάνω;
Να πας σε μια αντιπροσωπεια να τους πεις το προβλημα σου και λογικα θα σου το φτιαξουν μιας και απ οτι λεει ο ''ζευς'' ειναι κοινο προβλημα των 40αριων
-
Γεια σας φίλοι μου, και ξαφνικά χτες στο δρόμο αισθάνθηκα μια δυσφορία. Αμέσως κατάλαβα οτι κάτι δεν πήγαινε καλά με το κλίμα. η ζώνη του οδηγού βγάζει ζεστό αέρα δεν υπακούει στην εντολή θερμοκρασίας που του δίνω απο την οθόνη και του συνοδηγού κανονικά δροσερό. τι μπορεί να έχει πάλι το σαραβαλοβόλβο μου;Βγαλε τον πολο της μπαταριας για ενα λεπτο και θα φτιαξει....λογικα....
-
δεν ξέρω εάν το έχετε ξανασυζητήσει αλλά για φιμέ τη προτείνεται ? για s60
-
Ξεκίνα διάβασμα από την 298 σελίδα . Επίσης μπορείς να δεις live σε κάποιες από τις συναντήσεις του club .
VOLVO FORUM