-
Υπόψιν ότι η μείωση στο τέλος ισχύει μόνο αν αποσύρεις παλιό αυτοκίνητο.
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι, το γνωρίζω αυτό. Αλλά μιας και το έθιξες, μπορώ να αποσύρω όχι δικό μου αυτοκίνητο ή πρέπει το αμάξι που θα αποσύρω να βρίσκεται στην κυριότητά μου; Και τέλος, σήμερα δεν ήταν να ψηφιστεί ο νόμος, ψηφίστηκε;
-
Λογικά θα ανακοινωθούν σήμερα οι λεπτομέρειες. Σίγουρα θα ψηφιστεί όμως...
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι, το γνωρίζω αυτό. Αλλά μιας και το έθιξες, μπορώ να αποσύρω όχι δικό μου αυτοκίνητο ή πρέπει το αμάξι που θα αποσύρω να βρίσκεται στην κυριότητά μου; Και τέλος, σήμερα δεν ήταν να ψηφιστεί ο νόμος, ψηφίστηκε;Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.woop.gr/article/13218/aposurse-mikra-kai-megala-ophele
Για το μοντέλο που σε ενδιαφέρει, έχω διαβάσει πολλά καλά και 2 μειονεκτήματα:- περιορισμένος χώρος στο πορτμπαγκάζ για το μέγεθος του αυτοκινήτου
- δεν 'βγαίνουν' τα άλογα στο δρόμο (δοκιμή του 2λιτρου με τα 200 κάτι άλογα), λόγω του αυξημένου βάρους και του αυτόματου κιβωτίου.
Φωτό για το απλό http://www.netcarshow.com/volvo/2011-s60/
και για το R-design http://www.netcarshow.com/volvo/2011-s60_r-design/
συζήτηση http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=13498&start=690
Καλή συνέχεια
-
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις πληροφορίες.
Όσο για το μειωμένο χώρο στο πορτμπαγκάζ, οκ θα το ήθελα μεγαλύτερο, αλλά δε με ενοχλεί και ιδιαίτερα καθώς δεν έχω και υπερβολικές απαιτήσεις σε χώρους.
Θα το κοιτάξω και εγώ, αλλά μπορείς να μου πεις στα γρήγορα τι διαφορές έχουν η απλή έκδοση με την r-design; Μόνο σχεδιαστικά ή και κάτι άλλο;
Όσο για τα άλογα, διάβασα και αυτό: viewtopic.php?f=15&t=13498&hilit=volvo+s60&start=675#p1990654
Όταν έγραψα το προηγούμενο μήνυμα, δεν ήξερα ότι υπάρχει άλλο θέμα αποκλειστικά για το καινούριο s60, διαφορετικά θα το έγραφα εκεί. -
Παρόλο που το είχα δει το pdf, δεν είχα δώσει μεγάλη σημασία ότι υπήρχε έκδοση r-design. Πολύ πιο όμορφο, κατά τη γνώμη μου, αλλά ξεφεύγει αρκετά οικονομικά (για μένα). Εκτός που αν μετά την εφαρμογή της απόσυρσης, κάνει και η volvo κάποια προσφορά, αν και δεν το πιστεύω επειδή είναι πολύ φρέσκο μοντέλο.
-
Σοβαρά; Και στο καινούριο S60; Αν είναι έτσι το pdf χρειάζεται πάλι μελέτη. Γιατί αν τα αφαιρέσεις αυτά και αφαιρέσεις και το τέλος ταξινόμησης, κάτι φαίνεται να αλλάζει.
Προσωπικά, μου είναι πολύ ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη πληροφορία. Με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτώ κάποια αντιπροσωπεία να δω τι γίνεται. -
Καλησπέρα, σκέφτομαι να προχωρήση σε αγορά μεταχειρισμένου s40. Εχω βρεί ένα αυτοκίνητο και αυτό που θα ήθελα από εσάς είναι να μου συστήσει κάποιος ένα συνεργείο κατά προτίμηση νότια προάστια αθήνας προκειμένου να γίνει έλεγχος. Επίσης αν δεν είναι κόπος να με ενημερώσει κάποιος για το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου. ειναι του 2008 με 55.000 χλμ. Γενικά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα οπότε κάθε βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ
-
Γεια σας, είμαι κάτοχος ενός Volvo s40 1.8 , δυο-τρεις φορές έχει τύχει και όταν βάζω τη μίζα μπροστά δεν πέρνει κατευθείαν μπροστά το αυτοκίνητο, δείχνει σαν να μην ανεβάζει στροφές κατευθείαν, ενώ μετά απο 10-15 δευτερόλεπτα πηγαίνει στα φυσιολογικά του επίπεδα. Για να σας δώσω να καταλάβετε αυτά τα 10 δευτερόλεπτα ο κινητήρας κάνει σαν να μην έχει καυσιμο να κάψει ή κάτι τέτοιο. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ή εάν έχει τύχει σε κάποιον άλλο. Αυτό βέβαια όπως σας είπα το έχω παθει 2-3 φορές τουσ τελευταίους 2 μήνες.
-
Ρετάρει σαν να τρικυλινδρίζει και κρατάει 500-600 στροφές;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρετάρει σαν να τρικυλινδρίζει και κρατάει 500-600 στροφές;Ναι, κάνει κάτι τέτοιο, αλλά όπως είπα μόνο για πολύ λίγο, ίσα που προλαβαίνω να το καταλάβω και μετά επιστρέφει στα φυσιολογικά. Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο έχει μόλις 7000 χιλ.
-
Θα μπορούσε να ήταν πολλαπλασιαστής ή κακή βενζίνη.
-
volvo s40 1.8 μοντελο 2000
Πως θα μαθω τι αλλαζει στο σερβις των 140000χλμ?εχουμε υποψη μας καποιο μαγαζι για φιλτρα κλπ?
-
λοιπον..αυτες τις ημερες ειχε το διλημα ο πατερας μου αναμεσα σε mercedes clk και volvo s60...χθες πηγαμε και τα ειδαμε απο κοντα και τα δυο..καμια σχεση το ενα αμαξι με το αλλο....παντως και αυτοι στην mercedes δεν εχουν τον θεο τους για αμαξι με κινητηρα Euro4 και με εις γνωση οτι τον ιουνιο βγαινει το facelift ζητουσαν για καποια αμαξια που τους ειχαν μεινει περιπου στα 42 Κ. ρε δεν παμε καλα.........εν συντομια κατεληξε στο volvo t4 momentum και με το αυτοματο κιβωτιο...ελπιζω να εκανε καλη επιλογη
-
Ο χρήστης docrx8 έγραψε:
.................καμια σχεση το ενα αμαξι με το αλλο.......................τι εννοείς ? test drive τα κάνατε ?
-
Καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
.................καμια σχεση το ενα αμαξι με το αλλο.......................
τι εννοείς ? test drive τα κάνατε ?
καμια σχεση το ενα με το αλλο εννοω.. ¨ τοσο απο το θεμα της εξωτερικης εμφανισης..και ποσο μαλλον του εσωτερικου του¨ οχι test drive δεν του καναμε...ο πατερας μου ειναι βλεπεις και καποιας ηλικιας οποτε...δεν τον πολυενδιαφερουν και τοσο αυτα..απλα πηγα μαζι του για να τον βοηθησω να καταληξει καπου...και να του πω και δυο πραγματα παραπανω.....π.χ ηθελε ακομη να παρει και το τ3...αλλα του ειπα παρε το τ4 μονο και μονο για καθαρα λογους μεταπωλησης αν και εφοσον ποτε χρειαστει..καλα για τον πωλητη της volvo δεν μιλαω ηταν μακραν
-
[quote='sprsk'] Καλοτάξιδο [/
thankssss -
Συντομα σε ολες τις πλατφορμες της εταιρειας
...για το V60 (Ρ2)
5cyls diesel D5 +205hp για τους εμπρος τροχους
70hp ηλεκτροκινητηρας για τους πισω
0-100km/h σε 6,9s
Για 50km μπορει να κινηθει αποκλειστικα με ηλεκτρικη ενεργεια οταν οι +100kg li-ion μπαταριες ειναι πληρως φορτισμενες
EU NEDC: 1,9L/100km
CO2: 49g/100kms -
**Αυτά είναι Νέα ........ **
VOLVO FORUM