-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ΝΑΙ ΝΑΙ
Μετα απο 2 ωρες στο δρομο...ειμαι πολυ χαρουμενος αφου ενα V50 summum 1.8 titanioum grey ειναι δικο μου. Δυο ωρες στη κινηση με ave speed 9km/h. Εχω παρκαρει...εβαλα τo ISOFIX, το διαχωριστικο πλεγμα του πορτμπαγκααζ και αδειαζω το 'παλιο' astra s/w.
πρωτες εντυπωσεις...: ΚΟΡΥΦΑΙΟ, μιλαμε για καταπληκτικο αυτοκινητο.
Ανακεφαλαιωση!
τιμη 26200
Συναγερμος και παρκαδορους 550
Δωρο λαστιχενια πατακια (τα βελουδινα βρωμιζουν)Ναι, στις 24 αλλαζω εταιρια και μενω απο αυτοκινητο. 2/Ιαν ειναι παρασκευη και ολοι μου ειπαν οτι θα γινεται χαμος για πινακιδες κλπ αφου ολοι περιμενουν το νεο ετος (μεχρι τις 9/1). Οποτε το σημα μου ερχεται φτηνα αν χρειαζοταν να νοικιασω αυτοκινητο για τις υπολοιπες μερες.
θΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΤΕ...
**καλοτάξιδο .... !!! **
1.οι παρκαδόροι είναι ταινία πίσω από τον προφυλακτήρα ή αισθητήρες που φαίνονται ?
αν το 2ο είναι βαμμένοι στο χρώμα του αυτοκινήτου ?
Δεν φαινονται- Στις 26.200€ το V50 + είναι σήμα πινακίδες, μεταβίβαση 300€ + παρκαδόρους συναγερμό 550€
==== 27.050 € ??? τα λέω καλά ? 26200 μονο το αυτοκινητο (παρκαδοροι, σημα, πινακιδες, συναγερμος εξτρα)
το φαντάστηκα ότι θα είχες ξεμείνει από αυτοκίνητο.
-
Τελικά από που το αγόρασες ? ΒΕΛΜΑΡ, πολυ καλοι αλλα δε μου ωαλανε τριγωνο, φαρμακειο, πυροσβεστηρα. Το καταλαβα σημερα που ειναι ολα κλειστα
-
isofix έβαλες το παιδικό της Volvo. Αν ναι πόσο έκανε ? Οχι της Volvo. Ειχα κανει ερευνα για Crash tests πριν απο λιγο καιρο και ειχα καταληξει στα BRITAX. Εδω πωλουνται απο το Mothercare.
-
το διαχωριστικο πλεγμα είναι της Volvo, αυτό που είναι πάνω από τα πίσω καθίσματα, το είχε
standard το V50 στον εξοπλισμό του, γιατί δεν το θυμάμαι ....Στανταρντ -
Ποίας χρονολογίας astra και με πόσα xlm είχε το προηγούμενο αυτοκίνητο σου. 2006 Νοβ, 45000
-
έιδα σήμερα ένα V50 γκρι, αλλά ήταν προ facelift, άρα δεν θα ήσουν εσύ ...
-
Ούτε πατάκια έχει μέσα ? (Τα περιμενω μετα τις γιορτες)
-
το Ραδιο CD είναι τελικά ικανοποιητικό ? Αν εισαι λατρης του καλου (οχι τελειου) ηχου οχι. 1 ηχειο ανα πορτα ειναι λιγο. Νομιζω οτι χρειαζοταν ενα μονο MP3 player και 2 τουητερακια ακομη. Βεβαια το αυτοκινητο ειναι ησυχο και δεν σου διναι ασχημη εντυπωση. Για ραδιο ειναι ΣΟΥΠΕΡ.
Δεν μπορώ, Δεν μπορώ, να περιμένω !!!!!!!!!!
Ειναι τελειο
-
μπράβο !!! δεν περίμενα τοοοσο μεγάλη διαφορά από ένα astra του 2006.
σχετικά με το RadioCD, στο ΜΥ2009 ακόμα και στο απλό ηχοσύστημα έχει τα τουητεράκια
κρατάμε επαφή !
-
Καλησπερα,
Δυστυχως το V50 εχει μονο AUX
-
Να τοποθετησω USB με κοστος 650€?
Εχει κανενας να μας πει γνωμη? Εχω επισης ακουσει για προβληματα συμβατοτητας μεταξυ κατασκευαστων. Η Apple λεει οτι ειναι συμβατη με VOLVO...! -
Nα παρω MP3 player με τηλεκοντρολ (220€)?
Ειναι σε θεση κανενας να μου πει τι χανω, τι κερδιζω, με τις δυο επιλογες?
Ευχαριστω
-
-
Να προτείνω κ εγώ κάτι που εφαρμόζω και είμαι αρκετά ικανοποιημένος! Έχω ένα mini MP3 Player και το συνδεω μέσω της εισόδου του ακουστικού με το aux. Απλά θα χρειαστείς ένα καλώδιο με δυο πλευρές υποδοχής για ακουστικα.(2 'καρφάκια')
-
Ο χρήστης teogr23 έγραψε:
Να προτείνω κ εγώ κάτι που εφαρμόζω και είμαι αρκετά ικανοποιημένος! Έχω ένα mini MP3 Player και το συνδεω μέσω της εισόδου του ακουστικού με το aux. Απλά θα χρειαστείς ένα καλώδιο με δυο πλευρές υποδοχής για ακουστικα.(2 'καρφάκια')Ετσι ακριβως εχω συνδεσει το ipod/80gb στο συστημα του αυτοκινητου (αλλα και στο σπιτικο στερεοφωνικο με αποληξη σε rca και στις δυο περιπτωσεις) παρ΄ολο που δεχεται ανταπτορα αλλα εχει περι τα 80€ (Pioneer). Ωστοσο στο αυτοκινητο εχει σοβαρη πτωση της εντασης - δηλ για να ακουστει οσο το cd πρεπει να ανεβει η σταθμη κατα 50% σχεδον. Μαλλον φταιει η μικρη εξοδος του ipod. Ωστοσο η δουλεια γινεται μια χαρα!
-
Ο χρήστης error21 έγραψε:
Καλησπερα,Δυστυχως το V50 εχει μονο AUX
- Να τοποθετησω USB με κοστος 650€?
Πολλά τα χρήματα φίλε! Συνέδεσε την πηγή σου στο aux και όλα καλά! Θα χαίρεσαι και τα 650 που σου έμειναν
-
άμα η πόρτα USB κάνει .... 650€, φαντάζομαι πόσο θα κάνει το portable navigation
http://www.volvocars.com/uk/All-Cars-MY ... fault.aspx
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Καλησπερα,
Δυστυχως το V50 εχει μονο AUX
- Να τοποθετησω USB με κοστος 650€?
Πολλά τα χρήματα φίλε! Συνέδεσε την πηγή σου στο aux και όλα καλά! Θα χαίρεσαι και τα 650 που σου έμειναν
το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι δεν έχει τροφοδοσία η πηγή ... άρα μπορεί να μείνεις από μπαταρίες ...
αλλά και 650€ -
Έχεις δίκιο σε αυτό αν και μπορείς να πάρεις ένα φορτιστή αυτοκινήτου όπως κάνω με το ipod. Θα μου πεις μετά ότι μαζεύονται πολλά καλώδια αλλά και τα 650 είναι πολλά ρε γμτ.
-
τα 650 είναι πάρα πολλά ......
εγώ σε 1η φάση θα μετατρέπω τα mp3 μου σε wav- CDRW που θα τα παίζει το ηχοσύστημα του
αυτοκινήτου. -
Νο way, σκοπός είναι να γλιτώσουμε από τα σιντιά... Τo aux-in με το mp3 είναι καλή φάση, ειδικά αν πάρεις ένα χωρίς πολύπλοκες οθόνες κλπ οπότε θα έχει μειωμένη κατανάλωση ρεύματος. Και να τελειώσει η μπαταρία σου, στα @@ σας ρε παιδιά, έχετε μια φρέσκια ΑΑΑ στο ντουλαπάκι και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις έλεγχο FWD/RWD από τα χειριστήρια στο τιμόνι (αν έχετε τέτοια). Αλλά και πάλι, 650 ευρώ είναι υπεροβολικά πολλά.
-
για να ψάξω για mp3 με μπαταρίες ΑΑΑ, γιατί τα περισσότερα που βρίσκω, έχουν την μπαταρία
ενσωματωμένη και φορτίζονται από την USB, διάρκεια αναπαραγωγής από 14-20h, λένε ...τα χειριστήρια μπρος πίσω δεν θα λειτουργούν, αλλά μόνο της έντασης του ήχου.
-
Πάρε ένα ipod που είναι εξαιρετικό IMO πάρε και ένα φορτιστή αυτοκινήτου με ένα δεκάευρο και είσαι κομπλέ!
-
thanks kostas θα το ψάξω.
ερώτηση1. Ξέρουμε τι κάνουν τα 2 δεξιά κουμπιά, δίπλα από τα +/- ?
ερώτηση2. error21, φαντάζομαι πως μαζί με τις μνήμες των καθισμάτων αποκηδεύονται και
οι θέσεις των καθρεπτών σωστά? -
Pause και resume στο cruise μάλλον.
-
Το επάνω είναι resume ( σε επαναφέρει στην ταχύτητα που είχες καθορίσει στο cruise ) αλλά για κάποιο λόγο (π.χ. φρένο) βγήκε απο την auto λειτουργία. Το (κάτω) 0 είναι pause ή rese ανάλογα με την χρήση .
Π.χ. είσαι με το crusie πας για κάποιο λόγο θέλςισ να κόψεις χωρίς να έχεις την ανάγκη άμεσου φρένου , πατάς το μηδέν (είναι σαν να αφήνεις το γκάζι) . Αν πατήσεις το επάνω επανέρχεται εκει που του είχες καθορίσει . -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Pause και resume στο cruise μάλλον.Δεν θα μπορουσε να ειναι repeat & mute για το r-cd?
-
όχι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Pause και resume στο cruise μάλλον.Ακριβως!
VOLVO FORUM