-
Δεν παίζει καμία προσφορά σε αυτό? Κάτι έλεγαν οι φίλοι πριν για μειώσεις τιμών.
-
ναι και εγώ την ίδια απορία έχω
-
υπάρχουν εκπτώσεις ..... ακόμα τουλάχιστον ... υποστηρίζουν οι πωλητές
4000 στο s40
3500 στο v50για το c30 δεν ρώτησα γιατί δεν με ενδιέφερε ...
-
Ο χρήστης mphysiker έγραψε:
Αυτο ακριβως είναι το προβλημα μου με αυτό το αυτοκίνητο...
Ειναι όμορφο, στυλάτο, ποιοτικό,αξιοπιστο, premium αλλα απελπιστικά(?) αργό..διαφορετικά θα το είχα παραγγήλει ήδη. Δυστυχώς στα 23Κ που θελει το 1.8 μπαίνουν και άλλες αξιόλογες και πιο γρήγορες προτάσεις.Αν είσαι Αθήνα όπως βλέπω , τότε πήγαινε μέχρι την έκθεση να δεις και την προσφορά και τα δώρα.
Απο τον μικρό έλεγχο που έχω κάνει, η Autopoint που είναι ο εκθέτης έχει απο τις καλύτερες προσφορές.
Πάντως o 1,8 (οπως έχω γράψει και σε άλλο post για το S40) έχει ψυχη .
Δεν θα πήγαινα στο 1,6 αν είχα οδηγικές ανησυχίες . -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Αυτό έχω διαβάσει και γω σε τεστ. Νομίζεις λέει ότι έχει μεγαλύτερο κινητήρα από κάτω.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αυτό έχω διαβάσει και γω σε τεστ. Νομίζεις λέει ότι έχει μεγαλύτερο κινητήρα από κάτω.
από test drive που έκανα V50 1,8 sum.... για τα δικά μου γούστα είναι οριακός .... το αυτοκίνητο
δείχνει το βάρος του... για να πάει αξιοπρεπώς τον ξεζουμίζεις, κάνει θόρυβο (κοντό σασμαν 5ρι) και ανεβαίνει πολύ η κατανάλωση. Αν πας τώρα χαλαρά .... μέχρι τις 3000σαλ και 100χαω με φόρα είναι αποδεκτός ....δεν βάζουν τον 2.0Τ
-
o t5 ειναι γαμάτος αλλά θέλεις jeep 2 jeep για να το δώσεις μετά!!!
-
μιας και είμαστε στο volvo topic ....
αξίζει να αναφέρω ότι μου έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση
η πίσω ανάρτηση του V50, multi link, αν και συνολικά το αμάξί
είχε υποστροφικό setup. Με τον 1,8 είχα μέση κατανάλωση στο test
drive 11,8λτ/100φαντάσου με τον 2,5 !!!!!!
-
Ο χρήστης mphysiker έγραψε:
Ειναι όμορφο, στυλάτο, ποιοτικό,αξιοπιστο, premium αλλα απελπιστικά(?) αργό..διαφορετικά θα το είχα παραγγήλει ήδη. Δυστυχώς στα 23Κ που θελει το 1.8 μπαίνουν και άλλες αξιόλογες και πιο γρήγορες προτάσεις.Το 1.6 βγαίνει και σε έκδοση Optimum χωρίς ζάντες αλουμινίου και δε θυμάμαι τι άλλο και έτσι με την έκπτωση έρχεται πολύ φθηνά(16.740)...το 1.8 όμως προσφέρεται από την Kinetic και πάνω άρα με τις εκπτώσεις να υπολογίζεις γύρω στα 20χιλιάρικα για το 1.8...μην ξεχνάς ότι για μία Α-class με 95 άλογα ξεκινά από 20χιλιάρικα(χωρίς τις προσφορές κτλ) ενώ το νέο Scirocco με τα 122 άλογα ξεκινά από 21χιλιάρικα προσπαθώντας να ανταγωνιστεί το C30 και τη BMW σειρά 1...
(και νομίζω αυτό θα είναι το μεγάλο πρόβλημα της Volvo στο μέλλον...η VW ανεβάζει τις τιμές της για να μπορέσει να κρατήσει την παραγωγή στη Γερμανία και για να αυξήσει τα περιθώρια κέρδους σε σχέση με τη Ford,Toyota,Renault,έτσι αρχίζει να κινείται πολύ κοντά σε τιμές με τα πιο μικρά Volvo πιέζοντας τις πωλήσεις της στο κάτω μέρος κάθε κατηγορίας...αλήθεια αν το C30 είναι ένα τόσο αποτυχημένο concept όπως πολλοί διατείνονται τότε γιατί η VW έβγαλε το Scirocco;Τον Οκτώβριο πουλήθηκαν 59 C30 έναντι 53 Scirocco στον πρώτο μήνα επίσημης διάθεσης του μοντέλου στην αγορά) -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Ειναι όμορφο, στυλάτο, ποιοτικό,αξιοπιστο, premium αλλα απελπιστικά(?) αργό..διαφορετικά θα το είχα παραγγήλει ήδη. Δυστυχώς στα 23Κ που θελει το 1.8 μπαίνουν και άλλες αξιόλογες και πιο γρήγορες προτάσεις.Το 1.6 βγαίνει και σε έκδοση Optimum χωρίς ζάντες αλουμινίου και δε θυμάμαι τι άλλο και έτσι με την έκπτωση έρχεται πολύ φθηνά(16.740)...το 1.8 όμως προσφέρεται από την Kinetic και πάνω άρα με τις εκπτώσεις να υπολογίζεις γύρω στα 20χιλιάρικα για το 1.8...μην ξεχνάς ότι για μία Α-class με 95 άλογα ξεκινά από 20χιλιάρικα(χωρίς τις προσφορές κτλ) ενώ το νέο Scirocco με τα 122 άλογα ξεκινά από 21χιλιάρικα προσπαθώντας να ανταγωνιστεί το C30 και τη BMW σειρά 1...
(και νομίζω αυτό θα είναι το μεγάλο πρόβλημα της Volvo στο μέλλον...η VW ανεβάζει τις τιμές της για να μπορέσει να κρατήσει την παραγωγή στη Γερμανία και για να αυξήσει τα περιθώρια κέρδους σε σχέση με τη Ford,Toyota,Renault,έτσι αρχίζει να κινείται πολύ κοντά σε τιμές με τα πιο μικρά Volvo πιέζοντας τις πωλήσεις της στο κάτω μέρος κάθε κατηγορίας...αλήθεια αν το C30 είναι ένα τόσο αποτυχημένο concept όπως πολλοί διατείνονται τότε γιατί η VW έβγαλε το Scirocco;Τον Οκτώβριο πουλήθηκαν 59 C30 έναντι 53 Scirocco στον πρώτο μήνα επίσημης διάθεσης του μοντέλου στην αγορά)Ποτε δεν ηταν κατα τη γνωμη μου αποτυχημενο το c30 ισα ισα μου αρεσει...απλα αυτο που προσπαθησε να κανει η volvo το συνελαβαν καλυτερα οι γερμανοι και στην τελικη το εκαναν καλυτερα...
-
Ποιος έφερε στην Ελλάδα τα c30 χωρίς εταζιέρα? Πως να το πάρει ο άλλος. Το είχα δει κάποτε και λέω... ωχ... κάτι λείπει
-
(και νομίζω αυτό θα είναι το μεγάλο πρόβλημα της Volvo στο μέλλον...η VW ανεβάζει τις τιμές της για να μπορέσει να κρατήσει την παραγωγή στη Γερμανία και για να αυξήσει τα περιθώρια κέρδους σε σχέση με τη Ford,Toyota,Renault,έτσι αρχίζει να κινείται πολύ κοντά σε τιμές με τα πιο μικρά Volvo πιέζοντας τις πωλήσεις της στο κάτω μέρος κάθε κατηγορίας...αλήθεια αν το C30 είναι ένα τόσο αποτυχημένο concept όπως πολλοί διατείνονται τότε γιατί η VW έβγαλε το Scirocco;Τον Οκτώβριο πουλήθηκαν 59 C30 έναντι 53 Scirocco στον πρώτο μήνα επίσημης διάθεσης του μοντέλου στην αγορά)Aχέμ, συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά από τον επόμενο μήνα το C30 δεν θα βλέπει το Scirocco ούτε με το κυάλι και δικαίως.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
(και νομίζω αυτό θα είναι το μεγάλο πρόβλημα της Volvo στο μέλλον...η VW ανεβάζει τις τιμές της για να μπορέσει να κρατήσει την παραγωγή στη Γερμανία και για να αυξήσει τα περιθώρια κέρδους σε σχέση με τη Ford,Toyota,Renault,έτσι αρχίζει να κινείται πολύ κοντά σε τιμές με τα πιο μικρά Volvo πιέζοντας τις πωλήσεις της στο κάτω μέρος κάθε κατηγορίας...αλήθεια αν το C30 είναι ένα τόσο αποτυχημένο concept όπως πολλοί διατείνονται τότε γιατί η VW έβγαλε το Scirocco;Τον Οκτώβριο πουλήθηκαν 59 C30 έναντι 53 Scirocco στον πρώτο μήνα επίσημης διάθεσης του μοντέλου στην αγορά)Aχέμ, συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά από τον επόμενο μήνα το C30 δεν θα βλέπει το Scirocco ούτε με το κυάλι και δικαίως.
Τσκ τσκ τσκ. Είσαι εγκάθετος κύριε.
Εδώ σου λέει πως ολόκληρη VW, αναγκάστηκε να βγάλει το Scirocco για να ανταγωνιστεί το C30.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
-
εγω δεν πιστεύω ότι το έβγαλε γι αυτό το λόγο. Νόμιζε ότι θα είχε ένα φτηνό TT και ότι βγάλει από λεφτά
-
Καιροσκόποι....τι να πεί κανείς...
-
Μα και βέβαια με τα TSi το Scirocco θα πάει καλύτερα τον επόμενο μήνα...αλλά αφήστε μου το δικαίωμα της άποψης ότι πρωτοπόρος στην αναβίωση αυτής της κατηγορίας είναι η Volvo με το C30...τώρα το C30 είναι λίγο extreme και αμφιλεγόμενο σχεδιαστικά αλλά το στόχο του τον πετυχαίνει...φέρνει νέους αγοραστές στα showroom της Volvo...αυτοί αγοράσουν-δεν αγοράσουν το C30,θα έχουν υπ'όψιν τους τη Volvo για όποια μελλοντική αγορά...
-
εταζιέρα έχει?
-
Μα και βέβαια με τα TSi το Scirocco θα πάει καλύτερα τον επόμενο μήνα...αλλά αφήστε μου το δικαίωμα της άποψης ότι πρωτοπόρος στην αναβίωση αυτής της κατηγορίας είναι η Volvo με το C30...τώρα το C30 είναι λίγο extreme και αμφιλεγόμενο σχεδιαστικά αλλά το στόχο του τον πετυχαίνει...φέρνει νέους αγοραστές στα showroom της Volvo...αυτοί αγοράσουν-δεν αγοράσουν το C30,θα έχουν υπ'όψιν τους τη Volvo για όποια μελλοντική αγορά...είσαι λιιιγο προκατειλημμένος με την Volvo !!!
φιλικά . . .
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Μα και βέβαια με τα TSi το Scirocco θα πάει καλύτερα τον επόμενο μήνα...αλλά αφήστε μου το δικαίωμα της άποψης ότι πρωτοπόρος στην αναβίωση αυτής της κατηγορίας είναι η Volvo με το C30...τώρα το C30 είναι λίγο extreme και αμφιλεγόμενο σχεδιαστικά αλλά το στόχο του τον πετυχαίνει...φέρνει νέους αγοραστές στα showroom της Volvo...αυτοί αγοράσουν-δεν αγοράσουν το C30,θα έχουν υπ'όψιν τους τη Volvo για όποια μελλοντική αγορά...
είσαι λιιιγο προκατειλημμένος με την Volvo !!!
φιλικά . . .
Φίλε οι πωλήσεις της Volvo στη Γαλλία εκτοξεύθηκαν λόγω C30 το 2006-7...ενώ και στην Αγγλία που είναι κολλημένοι με τα σπορ αυτοκίνητα πήγαν πολύ καλά...τώρα αν θέλεις τη γνώμη μου η Volvo πρέπει να βγάλει στην αγορά 5θυρο οικογενειακό που θα σπάσει ταμεία...όλα αυτά βέβαια μετά το πέρας της κρίσης...
-
Γάλλοι και Άγγλοι είναι ανώμαλοι και δεν μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστα δείγματα.
VOLVO FORUM