-
Ο ΣΚΑΙ έχει αρχίσει μία ψηφοφορία για τον μεγαλύτερο Ελληνα όλων των εποχών.
Πιστεύω είναι ενδιαφέρον να κάνουμε μία mini έρευνα κι εδώ στο φόρουμ.
Στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ ( http://www.skai.gr/greatgreeks/' target='_blank ) μπορούμε να επιλέξουμε μέχρι και 5 προσωπικότητες (Ελληνες) απο οποιοδήποτε χώρο και χρόνο κι αν προέρχονται.
Ας ποστάρουμε λοιπόν κι εδώ στο φόρουμ 5 προσωπικότητες που πιστεύουμε αξίζουν τον τίτλο του μεγαλύτερου Ελληνα ή Ελληνίδας όλων των εποχών.
Εγώ στη φόρμα του ΣΚΑΙ έβαλα τους εξής :
- Θεοδωράκης Μίκης
- Σεφέρης Γιώργος
- Μερκούρη Μελίνα
- Πλάτων
- Αριστοτέλης
-
Ο ΣΚΑΙ έχει αρχίσει μία ψηφοφορία για τον μεγαλύτερο Ελληνα όλων των εποχών.
Πιστεύω είναι ενδιαφέρον να κάνουμε μία mini έρευνα κι εδώ στο φόρουμ.
Στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ ( http://www.skai.gr/greatgreeks/' target='_blank ) μπορούμε να επιλέξουμε μέχρι και 5 προσωπικότητες (Ελληνες) απο οποιοδήποτε χώρο και χρόνο κι αν προέρχονται.
Ας ποστάρουμε λοιπόν κι εδώ στο φόρουμ 5 προσωπικότητες που πιστεύουμε αξίζουν τον τίτλο του μεγαλύτερου Ελληνα ή Ελληνίδας όλων των εποχών.
Εγώ στη φόρμα του ΣΚΑΙ έβαλα τους εξής :
- Θεοδωράκης Μίκης
- Σεφέρης Γιώργος
- Μερκούρη Μελίνα
- Πλάτων
- Αριστοτέλης
-
Η απάντηση στο ερώτημα ποιός είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών, είναι προφανής:
Είναι ο Δημήτρης Βακόνδιος!
-
Tωραι παιζει η εκπομπη...
-
αααα , γι' αυτό λείπει από το φόρουμ ο greo. Θα την βλέπει
-
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών είναι ο σημερινός νεοέλληνας.
Με μισθό 750 Ευρώ έχει αυτοκίνητο, διαμέρισμα, 2 κινητά, βγαίνει τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και πληρώνει τον καφέ 4 ευρώ. ΓΙΓΑΝΤΑΣ.+απειρο
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Tωραι παιζει η εκπομπη...η οποία ήταν η επιτομή της...σούπας
εκνευρίστηκα βλέποντας δεκάδες ανθρώπους να μπαίνουν σε...λίστα!!
είχε και τα απρόοπτά του πάντως:
-παπαδόπουλος και αμέσως μια θέση πάνω ο Παναγούλης. Μα καλά πόσοι χουντικοί υπάρχουν ακόμη;;μέσα κι ο όθωνας
σε μερικές δε περιπτώσεις (πχ Επίκουρος, Σόλωνας), τα τρέιλερς ήταν σε...fast forward, σα τα βιντεάκια σε υποψηφιότητες βραβείων!
-
παπαδοπουλος? στην αρχη γελασα αλλα μετα το καλοσκεφτηκα...πως ενας αξιωματικος της πλακας, ανατρεπει πολιτικους της πλακας, εξουσιαζει μια χωρα της πλακας, κανεις δεν τον πολεμαει στην ουσια, ανατρεπεται σχεδον απο μονος του και στο τελος τον λενε ολοι μ@λακα...
θα πρεπει να θεσπιστει ειδικο βραβειο νομιζω!υγ. ζητω συγνωμη αν εννοουσατε αυτον με τα μπισκοτα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παπαδοπουλος? στην αρχη γελασα αλλα μετα το καλοσκεφτηκα...πως ενας αξιωματικος της πλακας, ανατρεπει πολιτικους της πλακας, εξουσιαζει μια χωρα της πλακας, κανεις δεν τον πολεμαει στην ουσια, ανατρεπεται σχεδον απο μονος του και στο τελος τον λενε ολοι μ@λακα...
θα πρεπει να θεσπιστει ειδικο βραβειο νομιζω!Με τη βοήθεια των Αμερικανών φυσικά όχι μόνος του
Γι αυτό και πολιτικοί σαν τον Τσαβεζ θα αποτελούν το παράδειγμα πολιτικής ηθικής μα πάνω απ όλα πατριωτισμού που εμείς δεν έχουμε.Για το φίλο που απορεί αν υπάρχουν ακόμη στις μέρες τόσοι χουντικοί ας τους ξεδιαλέξει στην παρούσα κυβέρνηση
-
κανεις αμερικανος δε θα τον πειραζε αν δεν ηταν μ@λακας απο μονος του...για κατι τσαβεζ και τετοια λατινοαμερικανικα κραταω μικρο καλαθι!!
τεσπα, η διαδικασια αυτη ειναι αστεια αλλα προσφερει πολυ χαβαλε να σκεφτεσαι τι εχει κανει ο καθενας απο τους υποψηφιους!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
...για κατι τσαβεζ και τετοια λατινοαμερικανικα κραταω μικρο καλαθι!!Καλά........
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών είναι ο σημερινός νεοέλληνας.
Με μισθό 750 Ευρώ έχει αυτοκίνητο, διαμέρισμα, 2 κινητά, βγαίνει τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και πληρώνει τον καφέ 4 ευρώ. ΓΙΓΑΝΤΑΣ.+απειρο
- 1000000000
-
Τωρα το πηρα χαμπαρι..
Καλα, δεν εχουν αλλη δουλεια εκει στο ΣΚΑΙ; -
κάθε φορά που βλέπω / ακούω κάτι στο σκαι λέω το ίδιο πράγμα, 'respect στον greo'
-
Μην πας μακρια: τι σημαινει 'ΣΚΑΙ';
-
Μην κακολογειτε το ΣΚΑΙ ρε παιδια!
Αφου δειχνει μαϊμουδες και κροκοδειλους και θα σωσει το περιβαλλον στη γλαστρα μου.Απροπο! Τι θεση κατελαβε ο 'παρε τα κλειδια'; Ο Γκουζγκουνης; Η Βουγιουκλακη; Πειτε μου, μ'εχει φαει η αγωνια!
-
Δε γράφετε ποιος ψηφίστηκε (το αν είναι, είναι άλλο θέμα) ο καλύτερος Έλληνας;
Να μου φύγει η περιέργεια, μια και δε παρακολουθώ βοΣΚΑΙ. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να μου φύγει η περιέργεια, μια και δε παρακολουθώ βοΣΚΑΙ.Ο Αθανάσιος Ρουβάς
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Να μου φύγει η περιέργεια, μια και δε παρακολουθώ βοΣΚΑΙ.Ο Αθανάσιος Ρουβάς
Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος.
Ο Μεγαλύτερος Ελληνας Ολων των Εποχών - ΣΚΑΙ