-
τα συγχαρητηρια μου στον παπαρα με το σκουτερ που χθες βραδυ, σε στενο της Καλλιθεας κ ενω ειχε ΣΤΟΠ μ εγραψε στα παπαρια του και το περασε χωρις να κοψει.
Παλι καλα που απο συνηθεια, εκοψα και τον ειδα.
πιστεψα οτι θα σταματησει και ξεκινησα.... Και αναγκαστκικα να σταματησω παλι....
Γιατι ο παπαρας εκανε ελιγμο και μου την ειπε κιολας... -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Ετσι παρκάρουν τα δίκυκλα....
...και εχει περασει απο πανω τις ειδικες πλακες με τις ριγες που ειναι για τους τυφλους (αν δεν κανω λαθος δλδ...)...
Ενταξει μωρε, εδω μεσα εχουμε δει διαφορες φωτογραφιες με λαμποργκινι πορσε αουντι κλπ παραρισμενα αντιστοιχα, αλλα αυτα δεν μας πειραζουν γιατι ομορφαινουν την πολη μας
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μεγάλο ζώο ο 45+άρης που διέσχισε χθες το πρωί κατά τις 9 παρά τη Συγγρού λίγο πριν τη διχάλα (αριστερά Πειραιάς / δεξιά Γλυφάδα). Πέρασε τρέχοντας ανάμεσα στα (ουκ ολίγα) διερχόμενα αυτοκίνητα. Όσοι χρησιμοποιείτε πρωί τη Συγγρού ξέρετε ότι τέτοια ώρα δεν υπάρχουν διαστήματα κενά αυτοκινήτων που να επιτρέπουν την (κατά κάποιο τρόπο) ασφαλή διάσχιση του δρόμου. Χθες ήταν τυχερός. Για πόσο ακόμα;Μερικά πράγματα δυστυχώς δεν αλλάζουν..το ίδιο πςτυχαίνω σχεδόν καθημερινά στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος του Carrefour...ακριβώς κάτω από την υπέργεια διάβαση των πεζών Είναι ν'απορεί κανείς...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει μωρε, εδω μεσα εχουμε δει διαφορες φωτογραφιες με λαμποργκινι πορσε αουντι κλπ παραρισμενα αντιστοιχα, αλλα αυτα δεν μας πειραζουν γιατι ομορφαινουν την πολη μαςΣτέλιο δεν σε βρίσκω αρκετά παρατηρητικό. Τα έχουμε χώσει πολλάκις σε supercars που είναι παρατημένα όπως νά 'ναι.
-
Σήμερα στη γωνία Μαρασλή και Πατριάρχου ένας τυπάς πάρκαρε μία Ferrari κατά τρόπο που ήταν πραγματικά προκλητικός.
Το Λεωφορείο πρακτικά έκανε 10 μανούβρες για να μην το βρει και το ζώο κοιτούσε αμέριμνα.
Πέρα από τεστ οδηγικών δυνατοτήτων εκεί στη Scuderia χρειάζεται ίσως να γίνει και ένα τεστ IQ.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σήμερα στη γωνία Μαρασλή και Πατριάρχου ένας τυπάς πάρκαρε μία Ferrari κατά τρόπο που ήταν πραγματικά προκλητικός.Το Λεωφορείο πρακτικά έκανε 10 μανούβρες για να μην το βρει και το ζώο κοιτούσε αμέριμνα.
Πέρα από τεστ οδηγικών δυνατοτήτων εκεί στη Scuderia χρειάζεται ίσως να γίνει και ένα τεστ IQ.
Οι μαντραδες που τις φερνουν 1~2 ετων μεταχειρισμενες δεν κανουν ουτε καν το τεστ οδιγικων δυνατοτητων....
-
Χθες βράδυ κατά τις 2:30, ακριβώς τη στιγμή που είχε αρχίσει να ψιχαλίζει στα νότια προάστια και είχε σχηματιστεί η γνωστή γλίτσα στην άσφαλτο, βρισκόμουν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ήμουν στη μεσαία λωρίδα και πήγαινα πολύ χαλαρά γυρνόντας από την βολτίτσα μου, με καμιά 60άρα χλμ, την ταχύτητα κίνησης της λωρίδας μου δηλαδή αφού και ο μπροστινός μου με τόσα πήγαινε. Ξαφνικά βλέπω φώτα να με στραβώνουν και κοιτάζω στον καθρέφτη, μια λευκή 3άρα BMW Ε46 κολλημένη πίσω μου σε απόσταση μικρότερη από ένα μέτρο να μου παίζει τα φώτα, ενώ τα φλας της είναι μονίμως αναμένα και τα δύο (βραχυκύκλωμα ή καγκουριά;). Οδηγός κοπέλα περί τα 25. Γ@μ@ την λέω μέσα μου, κλασσική τσαμπουκαλεμένη γκόμενα της ελληνικής ασφάλτου. Αφού μου παίζει τα φώτα άλλες 2-3 φορές και εγώ δεν μετακινούμαι (και που στο καλό να πήγαινα έτσι κι αλλιώς;!), πάει να βγει στην αριστερή λωρίδα με τελείως απότομη τιμονιά. Ε με τη γλίτσα κάτω ο πωπός της BMW χάνει την πρόσφυση και αρχίζει να κάνει νευρικά Sάκια όπως βλέπω στον καθρέφτη. Μετά από μερικές έντονες ταλαντεύσεις (πρέπει να χέστηκε πάνω της) καταφέρνει να μείνει ευθύβολα στην αριστερή λωρίδα και... πηγαίνει σαν κότα κλείνοντας τους πίσω της οι οποίοι αρχίζουν να της παίζουν τα φώτα και να της κολλάνε στο μισό μέτρο
Άλλη μια ηρωίδα των ελληνικών δρόμων Ελπίζω να πήρε το μάθημά της
-
Τι μου θύμησες τώρα. Σχεδόν το ίδιο σκηνικό στην Θεσ/νίκη στην γνωστή στροφή της express service γυρνάω κατά τις 03:00 από έξοδο είχε βρέξει και η άσφλατος γλιστούσε αρκετά. Πάνω στην καμπή λοιπόν και ενώ πηγαίνω με 60 - 70 μου κολλάει μια 3άρα και μου ανάβει φώτα, εγώ συνεχίζω ατάραχος και κάνει πως πάει να με προσπεράσει. Ξαφνικά βλέπω στον καθρεπτη να αρχίζει να κόβει σβούρες το αυτοκίνητο και έπειτα το βλέπω να σκάει με πολλά στο κράσπεδο. Πάει λέω θα τραυματίστηκε και επειδή δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση εκείνη τη στιγμή σταματάω πιο κάτω να πάω να δω μήπως χρειατεί να καλέσω βοήθεια. Μια μαντάμ ήταν και ο απολογιμός σπασμένη πίσω δεξιά ρόδα, ανοιχτοί οι πλαινοί αερόσακκοι, το αυτοκίνητο επάνω στο πεζοδρόμιο και η μανταμίτσα έτοιμη να λιποθυμήσει στη θέα της λαβωμένης λιμουζίνας της.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τι μου θύμησες τώρα. Σχεδόν το ίδιο σκηνικό στην Θεσ/νίκη στην γνωστή στροφή της express service γυρνάω κατά τις 03:00 από έξοδο είχε βρέξει και η άσφλατος γλιστούσε αρκετά. Πάνω στην καμπή λοιπόν και ενώ πηγαίνω με 60 - 70 μου κολλάει μια 3άρα και μου ανάβει φώτα, εγώ συνεχίζω ατάραχος και κάνει πως πάει να με προσπεράσει. Ξαφνικά βλέπω στον καθρεπτη να αρχίζει να κόβει σβούρες το αυτοκίνητο και έπειτα το βλέπω να σκάει με πολλά στο κράσπεδο. Πάει λέω θα τραυματίστηκε και επειδή δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση εκείνη τη στιγμή σταματάω πιο κάτω να πάω να δω μήπως χρειατεί να καλέσω βοήθεια. Μια μαντάμ ήταν και ο απολογιμός σπασμένη πίσω δεξιά ρόδα, ανοιχτοί οι πλαινοί αερόσακκοι, το αυτοκίνητο επάνω στο πεζοδρόμιο και η μανταμίτσα έτοιμη να λιποθυμήσει στη θέα της λαβωμένης λιμουζίνας της.Ρε γμτ χρειάζεται στοιχειώδης λογική για να καταλάβει κανείς πως με την άσφαλτο σε αυτή την κατάσταση πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός. Το θέμα είναι μην παρασυρθείς εσύ από την επιμονή του ζώου να σου παίζει τα φώτα και κάνεις κανένα λάθος χειρισμό οπότε καατλήξεις να την πληρώσεις εσύ. Και σιγά μη σταματήσει το ζώο να δει αν είσαι εσύ καλά.
-
Καλά είσαι. Αν έφευγα εγώ θα κατέβαινε να με μούτζωνε κιόλας επειδή είμαι κουλός . Προσοχή πολύ, μόλις αντιληφθώ τέτοιες περιπτώσεις γύρω μου προσπαθώ να τις αποφύγω.
-
Ποιός ξέρει τι καφριλίκια κάνατε και τις τρομάξατε τις ανυπεράσπιστες...
-
Πράγματι είναι μεγάλη καφρίλα για την Μπανανία να πηγαίνεις στη λωρίδα σου με σταθερή ταχύτητα εντός των ορίων Δεν το αντέχουν αυτό οι συμπολίτες μας, τους τρελαίνει.
Κι εγώ όταν δω καμιά πολύ τραβηγμένα ηλίθια περίπτωση συνήθως επιβραδύνω και περιμένω να φύγουν από κοντά μου για να μην μπλέκω -
Θυμαστε για το μπορντω land cruiser που ειχα πετυχε να περναει ΟΛΑ τα στοπ με το ετσι θελω?
Ε λοιπον ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ που παρκαρειΑλλο,
Ποιο σκ@τοκ@λο κλαμπ ειναι αυτο στο κωλονακι, που παρκαρουν ολες οι ferrari της Αθηνας?
Σε εκεινο τον δρομο καθετα στην Βας.Σοφιας(κοντα στο Συνταγμα)Ετυχε και περναγα(για δευτερη φορα μεσα σε 10 μερες) απ'εξω, και για δευτερη φορα ειχαν κλεισει ολο τον δρομο γιατι επρεπε νε βγει η πορνη πολυτελειας απο το καρο
Δεν μιλαγε κανεις, λες και ενιωθαν πολιτες δευτερης κατηγορας επειδη ο αλλος εχει ferrari
Ειμασταν πολυ ωρα εκει και ηδη τα νευρα μου ειχαν γινει σμπαραλια
Εγω ημουν με το αμαξι της εταιριας
Περνω οπως ειμαι φορα και σταματω 10cm απο το φτερο της ferrari
Ανοιγω το παραθυρο και φωναζω ''Κανε ΤΩΡΑ στην ακρη γιατι θα σου κανω το φτερο 2cv''
Για ποτε εκλεισε την πορτα να περασουν ΟΛΑ τα αυτοκινητα που περιμεναν, επρεπε να το δειτε
Οι υπολοποι ΨΩΝΑΡΕΣ που ηταν εξω απο το μαγαζι, εμειναν να κοιτανε με ενα στυλ ''τι θελει αυτος ο καφρος?''
Δεν πειραζει, η τρομοκρατια της γκλαμουριας ΔΕΝ θα περασει
Εχει παραγινει αυτο το κακο
Να βιαζεται δηλαδη ο αλλος να παει στο νοσοκομειο βραδιατικα(εκει πηγαινα, στον Ευαγγελισμο) και να πρεπει να περιμενει το καθε τσουλι ποτε θα βγαλει την χιλιομαμημενη κωλ@ρ@ απο το καθισμαΣορρυ για την γλωσσα, αλλα ειμαι εξω φρενων
Τωρα για τι αφορα τα κακοπαρκαρισμενα μηχανακια στα πεζοδρομια τα εχουμε πει
Εμενα δεν με πειραζει αν δεν ενοχλει ο αλλος, ειτε οδηγα παπι, ειτε νταλικα, και ας το βαλει πανω στο πεζοδρομιο
Σε καποιες γειτονιες δυστυχως η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη για παρκινγκ
Οταν ομως βλεπω παρατημενα μες την μεση χωρις καμια θεληση να προσπαθησει να το βαλει στην ακρη(οπως στην φωτο), ε απλως περαστε και ριχτε το κατω, τι να πω.... -
-
Υπερζώο ο κάγκουρας με το Swift Sport χθές στον Διόνυσο, που προσπερνούσε τους πάντες και τα πάντα, πάνω σε στροφές με μηδενική ορατότητα. Σε μια προσπέραση-σουβλάκι που έτυχε να δώ, περασε 3 μαζί σε μέρος που δεν διανοείσαι να περάσεις εκτός αν είσαι ψυχασθενής, και απο την άλλη ερχόταν χριστιανός με ενα Ibiza που τον είδε ξαφνικά μπροστά του.
Ευτυχώς για όλους το Ibiza μαζευτηκε τερμα δεξιά (κορνάροντας και μουτζώνοντας) και πέρασαν 3 αυτοκίνητα σχεδόν στο apex της στροφής πλαι-πλαι (οι 2 κανονικά και ανάμεσα ο μαλάκας).Δεν πτοήθηκε απο το σκηνικό, και πέρασε ακριβώς με τον ιδιο τρόπο, τους επόμενους, απο όσο μπορεσα να δω καθώς απομακρυνόταν
Στα λίγα δευτερόλεπτα που ο πανίβλακας έμεινε πίσω μου πρόλαβα να δώ οτι ειχε και μια κοπέλα συνοδηγό.
Ρε τι κυκλοφορεί εκει έξω
-
οι ταρίφες που σταματάνε όπου βρουν στην παραλιακή και προκαλείται το πρωινό κομφούζιο
γιατί δε φτιάχνουν ειδικές εσοχές 'taxi points' για επιβίβαση/αποβίβαση κάθε 500 μέτρα ?? αλλά τι λέω, έχουμε μάθει να σηκώνουμε το χέρι και να σταματάμε το ταξί όπου θέλουμε.Είμαι ζώο που ενώ είμαι στην Εθνική και θέλω να στρίψω δεξιά στην έξοδο για Καβάλας πάω κανονικά στη δεξιά λωρίδα και μπαίνω πιο δεξιά για την έξοδο όταν γίνεται νόμιμη κι έρχονται οι από τη ΛΕΑ από πίσω ??? κανείς δε μου έχει πει τπτ (όχι αυτό έλειπε!!!) και στην τελική και νόμιμος είμαι και μάγκας γιατί η δεξιά έχει λιγότερη κίνηση από την ΛΕΑ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Είμαι ζώο που ενώ είμαι στην Εθνική και θέλω να στρίψω δεξιά στην έξοδο για Καβάλας πάω κανονικά στη δεξιά λωρίδα και μπαίνω πιο δεξιά για την έξοδο όταν γίνεται νόμιμη κι έρχονται οι από τη ΛΕΑ από πίσω ??? κανείς δε μου έχει πει τπτ (όχι αυτό έλειπε!!!)Χμ... έτσι κι έτσι Είναι το κλασικό πρόβλημα των ελληνικών δρόμων, που συνοψίζεται στο ότι 'μα δε θα έπρεπε να είναι εκεί'.
Πας στην κατεύθυνσή σου στο δρόμο και ο μηχανάκιας μπαίνει στο αντίθετο να προσπεράσει και σού κλείνει τον δρόμο. Δεν έπρεπε να είναι εκεί.
Πας να περάσεις μία διασταύρωση αλλά στον κάθετο δρόμο έχει μποτιλιάρισμα και αυτοί που πέρασαν έχουν κλείσει το δρόμο. Δε θα έπρεπε να είναι εκεί.
Πας να στρίψεις σε έναν μονόδρομο και βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου κάποιον που είχε μπει ανάποδα. Δε θα έπρεπε να είναι εκεί.
Οδηγάς στην εθνική οδό και βλέπεις ένα ποδήλατο. Δε θα έπρεπε να είναι εκεί.
Είσαι με τη μηχανή στη λεωφορειολωρίδα και μπροστά σου είναι παράνομα ένα αμάξι. Δε θα έπρεπε να είναι εκεί.
Πιστεύω ότι σε όλα τα παραδείγματα, όπως και στο δικό σου, η αμυντική οδήγηση σε συνδυασμό με ελάχιστο 'τσαμπουκά' είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης. (Εκτός εάν οδηγεί κανείς μηχανή, οπότε βγάζουμε απ'έξω τον ελάχιστο τσαμπουκά και μένουμε μόνο με το κλασικό μηχανόβιο ρητό 'δεν υπάρχω').
μάγκας γιατί η δεξιά έχει λιγότερη κίνηση από την ΛΕΑ
!!!
-
Που είναι η στροφή express service στην Θεσ/νικη?
για δώστε μου συντεταγμέενς να την βρω στο google earth -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γιατί δε φτιάχνουν ειδικές εσοχές 'taxi points' για επιβίβαση/αποβίβαση κάθε 500 μέτρα ?? αλλά τι λέω, έχουμε μάθει να σηκώνουμε το χέρι και να σταματάμε το ταξί όπου θέλουμε.Εχουν φτιάξει σε κάποιους δρόμους, αλλά καταλαμβάνονται από σταθμευμένα, και δεν είναι καθόλου πρακτικοί. Πάλι το θέμα της αστυνόμευσης...
Πάντως οι οδηγοί ταξί έχουν στα πάγια αιτήματά τους και τη δημιουργία 'πιάτσας' σε πολλά μέρη της Αθήνας. Ίσως από τα λίγα δίκαια αιτήματά τους!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Θυμαστε για το μπορντω land cruiser που ειχα πετυχε να περναει ΟΛΑ τα στοπ με το ετσι θελω?
Ε λοιπον ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ που παρκαρειΑλλο,
Ποιο σκ@τοκ@λο κλαμπ ειναι αυτο στο κωλονακι, που παρκαρουν ολες οι ferrari της Αθηνας?
Σε εκεινο τον δρομο καθετα στην Βας.Σοφιας(κοντα στο Συνταγμα)Για διευκρινισε λιγο την οδο, γιατι το Κολωνακι ειναι γεματο απο κλαμπακια.
Το αλλο με το land cruiser... Αυτο... Θελω να το δω....
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............