-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
[
Ας μη ξεκινήσουμε κουβέντα σύντεκνε για το ποιος οδηγάει πως, ειδικά στο Ηράκλειο.Ναι βρε κουμπάρε...αυτό προσπαθώ και γω να σας πω...
Εμείς (και ΕΙΔΙΚΑ το Ηράκλειο) ΔΕΝ είμαστε δα και το καλύτερο δείγμα άριστης ...αχέμ...κυκλοφοριακής αγωγής!
Προσωπικά το έχω πει πολλές φορές.
Αλλά τον Αύγουστο η όλη κατάσταση γίνεται ΑΚΟΜΑ χειρότερη!!!Αυτό πρέπει να είναι 'προνόμιο' σε όλες τις τουριστικές περιοχές πάντως, και φταίει η αύξηση στα οχήματα πυο κυκλοφορούν γενικώς, όχι οτι έχουμε 'απόβαση' από κάποιο συγκεκριμένο μέρος. Και αυτό διότι τα επιπλέον οχήματα, νοικιάρικα και επισκεπτών, τα οδηγεί κόσμος που δεν ξέρει τους δρόμους, οπότε είναι λογικό να οδηγεί πιο άτσαλα, σιγά και 'άσχημα'.
-
Δύο ομορφιές τις δύο τελευταίες μέρες.....
- Αγροτικό στην Ε.Ο. Τρίπολης-Κορίνθου κουβαλάει :
3 άτομα (με τον οδηγό) στην καμπίνα και..... 6 άτομα (εκ των οποίων 3 παιδάκια) στην καρότσα !!!! - Ι.Χ. (από το σόκ δεν είδα μάρκα και μοντέλο),στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, με παιδάκι να κοιμάται στην πίσω εταζέρα !!!
Αν το φέρει η κακιά η ώρα και τρακάρει κάποιος από αυτούς, σίγουρα θα υπάρξουν νεκροί... και μάλιστα τα παιδάκια που δεν φταίνε και σε τίποτα.
Στρουμφάκιαααααα μαζέψτε τους !!!! - Αγροτικό στην Ε.Ο. Τρίπολης-Κορίνθου κουβαλάει :
-
-
Παπάκιας πριν λίγο πήγαινε με 50χλμ στην αριστερή λωρίδα της Βουλιαγμένης επί 5 χιλιόμετρα δημιουργώντας χάος πίσω του, όταν στη μεσαία η κυκλοφορία ήταν με 70+.
-
Το μεσημέρι στην Καλαμαριά ... λευκό 3θυρο Ceed με χάρτινες πινακίδες ... πάει προς Κρήνη χωρίς να σταματάει σε κόκκινα φανάρια, STOP κλπ περιττές ενδειξεις σε κεντρικούς δρόμους μεν χωρίς κίνηση δε λόγω τριημέρου ...
Ας του είναι καλότυχο ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το μεσημέρι στην Καλαμαριά ... λευκό 3θυρο Ceed με χάρτινες πινακίδες ... πάει προς Κρήνη χωρίς να σταματάει σε κόκκινα φανάρια, STOP κλπ περιττές ενδειξεις σε κεντρικούς δρόμους μεν χωρίς κίνηση δε λόγω τριημέρου ...
Ας του είναι καλότυχο ...2 από τα ίδια πριν από λίγο. Φτάνω πρώτος στο φανάρι της Καραμανλή, σταματάω αριστερά για Βρυούλων. Από πίσω μου κίτρινο Punto Mk1 (GT; δεν πρόλαβα να δω) που με ακολουθεί εδώ και ~100 μέτρα, πιθανόν με 'γλήγορες' διαθέσεις. Σταματάει από πίσω μου, περιμένει για 5 sec μέχρι που αποφασίζει ότι είναι πολύ γι αυτόν οπότε φεύγει από τα αριστερά μου με τις μπάντες...
2 φανάρια πιο μετά, ίδια φάση με BMW GS. Μόνη διαφορά ότι απλά δεν σταμάτησε καθόλου...
-
Σημερα στον περιφερειακο αυτοκινητο με χαλκιδικιωτικες πινακιδες πεταξε μπουκαλι απο το παραθυρο το οποιο απεφυγα την τελευταια στιγμη...μετα που τον πλευρισα ζητουσε και το λογο...
αν ειχα κανενα ναβαρα θα τον ειχα στειλει στις μπαριερες το μ@@νι... -
Ζώων συνέχεια:
Θα με αφήσει κανείς να παρκάρω με όπισθεν σε πάρκινγκ παράλληλο προς το ρεύμα κυκλοφορίας??? Γιατί κόλλησαν 3 διαφορετικοί σήμερα στο μισό μέτρο από πίσω μου, ενώ βλέπουν ότι άναψα το φλας και τα αλάρμ???
3 ΧΑΜΕΝΑ παρκινγκ -
Στην άνοδο της Κηφισίας στο ύψος της ΑΟ (ω, τι σύμπτωσις, και την προηγούμενη φορά εκεί πάλι βρήκα ζώο), τέσσερα μαυριδερά τσογλάνια-κάγκουρες-κάτι τέτοιο τελοσπάντων, από αυτά που βλέπουμε στις ειδήσεις του STAR για τις παραλίες της Αττικής, σε ένα ασημί Getz έχουν κατσικωθεί στην αριστερή πατώντας μάλιστα και τη μεσαία διαχωριστική γραμμή των δύο λωρίδων μην μπορώντας έτσι να τους προσπεράσεις. Τι κόρνα καβάλησα, τι φώτα άφησα αναμμένα, τίποτε. Τελικά άνοιξαν λίγο πιο πάνω (κάθησαν δηλαδή σωστά στη λωρίδα) και κατάφερα να περάσω από τη δεξιά.
Πάντως εκεί που άλλες χρονιές οι δρόμοι τέτοια μέρα ήταν άδειοι φέτος μάλλον δεν έφυγε κανείς από την Αθήνα.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Ζώων συνέχεια:
Θα με αφήσει κανείς να παρκάρω με όπισθεν σε πάρκινγκ παράλληλο προς το ρεύμα κυκλοφορίας??? Γιατί κόλλησαν 3 διαφορετικοί σήμερα στο μισό μέτρο από πίσω μου, ενώ βλέπουν ότι άναψα το φλας και τα αλάρμ???
3 ΧΑΜΕΝΑ παρκινγκΝα βάζεις όπισθεν, ακόμα και αν δεν αφήνεις το πόδι σου από τον συμπλέκτη μέχρι να υπάρξει κενό για να κάνεις την μανούβρα σου. Το λευκό φως πίσω προειδοποιεί όσους ακολουθούν ότι προσπαθείς να παρκάρεις και ότι δεν σκοπεύεις να το παρατήσεις σε διπλή σειρά εμποδίζοντας την κίνηση.
-
Προφανώς ο φίλος μας εννοεί ότι ενώ άναψε φλας ή/και αλάρμ πλησιάζοντας σε κενή θέση στάθμευσης οι πίσω δεν σταμάτησαν εγκαίρως με αποτέλεσμα όταν ο φίλος μας ακινητοποιήθηκε να μην υπάρχει χώρος για να κάνει μανούβρα. Ποιος ο λόγος να βάλει την όπισθεν λοιπόν; Το πιθανότερο είναι ότι θα άκουγε ένα μακρόσυρτο κορνάρισμα μην τύχει και κάνει πίσω και τρακάρει αυτόν που τον ακολουθούσε.
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Προφανώς ο φίλος μας εννοεί ότι ενώ άναψε φλας ή/και αλάρμ πλησιάζοντας σε κενή θέση στάθμευσης οι πίσω δεν σταμάτησαν εγκαίρως με αποτέλεσμα όταν ο φίλος μας ακινητοποιήθηκε να μην υπάρχει χώρος για να κάνει μανούβρα. Ποιος ο λόγος να βάλει την όπισθεν λοιπόν; Το πιθανότερο είναι ότι θα άκουγε ένα μακρόσυρτο κορνάρισμα μην τύχει και κάνει πίσω και τρακάρει αυτόν που τον ακολουθούσε.Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι βάζω όπισθεν (με πατημένο τον συμπλέκτη και αναμμένα τα αλάρμ) ενώ το αυτοκίνητο τσουλάει ακόμα προς τα εμπρός και πριν ακόμα φτάσω δίπλα και μπροστά από την θέση στην οποία θέλω να παρκάρω. Συνήθως το λευκό φως είναι αρκετό για να σταματήσει οποιονδήποτε ακολουθεί.
-
Ναι αλλά η όπισθεν δεν μπαίνει όταν το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει παρά μόνο καρφωτή.
-
Μάλλον έχεις δίκιο και γράφω χαζομάρες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μάλλον έχεις δίκιο και γράφω χαζομάρες.Όχι όχι έχεις μάλλον δίκιο! Έχω δει κάποιες φορές μπροστά μου αυτοκίνητα με αναμμένο το φως της όπισθεν... Όλα Ιταλικά.
-
Βλαμμενος χθες βραδυ κινουμενος στην εγνατια προς δυτικα κανει μια χερια και τσακ στριβει αριστερα αφου ειδε οτι δεν εχει πολυ κινηση απο απενατι,εβγε ζωον,την φωτογραφια του στο austalia uber alles
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Μάλλον έχεις δίκιο και γράφω χαζομάρες.
Όχι όχι έχεις μάλλον δίκιο! Έχω δει κάποιες φορές μπροστά μου αυτοκίνητα με αναμμένο το φως της όπισθεν... Όλα Ιταλικά.
Στη δική μου ιταλιάνα, με όσα κι αν πας, αν πας στο νεκρό, σηκώσεις το δαχτυλίδι της όπισθεν και πας το λεβιέ προς τα δεξιά (η όπισθεν είναι δεξιά και πίσω), ανάβει το φως. Επομένως αυτό που λέει ο Χρήστος, γίνεται.
Αυτό που κάνω εγώ και γίνεται σε όλα τ'αυτοκίνητα και χωρίς να καταφεύγεις στο πίσω φως, είναι να φρενάρω για λίγο ΠΡΙΝ την θέση που θέλω να παρκάρω, οπότε ν'αναγκάζεται να σταματήσει ο άλλος , λίγο νωρίτερα, επομένως να μην ισχύει η δικαιολογία 'δεν σε είδα ρε φίλε' και μετά να παρκάρει στην θέση σου...
-
Αυτό ακριβώς κάνω... αλλά προχτές που το γράφαμε, δεν είχα τρόπο να το διασταυρώσω (ότι ανάβει το λαμπάκι πίσω), οπότε έκανα την πάπια!
-
Χμμμ, τότε μάλλον δεν ισχύει για αυτοκίνητα που δεν έχουν δαχτυλίδι να σηκώσεις στο λεβιέ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............