-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αρα θεωρεις ειναι καλυτερα να κινεισαι αργα και αριστερα?Όχι βέβαια, αν είναι δυνατόν!
Ωστόσο, κατανοώ όποιον κινείται αργά -με 80 ας πούμε- στη μεσαία, προκειμένου να αποφύγει τη δεξιά με τις τρύπες και τις καθιζήσεις της..._
-
Το κατάστρωμα στην δεξιά λωρίδα καταστρέφεται από τα ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΑ φορτηγά που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν σε Ευρωπαϊκές χώρες (στην Ευρώπη υπάρχουν κάθε λίγα χιλιόμετρα σταθμοί ζύγισης).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το κατάστρωμα στην δεξιά λωρίδα καταστρέφεται από τα ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΑ φορτηγά που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν σε Ευρωπαϊκές χώρες (στην Ευρώπη υπάρχουν κάθε λίγα χιλιόμετρα σταθμοί ζύγισης).φταιει και η ασφαλτος,ας ειχε στην βορεια ευρωπη θερμοκρασιες των 40 βαθμων και μετα θα βλεπες .
η ασφαλτος με τοσο πολυ ζεστη γινεται λαστιχο. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το κατάστρωμα στην δεξιά λωρίδα καταστρέφεται από τα ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΑ φορτηγά που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν σε Ευρωπαϊκές χώρες (στην Ευρώπη υπάρχουν κάθε λίγα χιλιόμετρα σταθμοί ζύγισης).Τώρα θυμήθηκα έναν φορτηγατζή στο πλοίο (Ancona-Πάτρα) που φούσκωνε από περηφάνια όπως περιέγραφε στους συναδέλφους του το πως κατάφερε να γλυτώσει τον έλεγχο πηγαίνοντας Αυστρία (μέσω Brenner pass), έχοντας υπερβεί κατά πολύ το ανώτατο όριο φόρτωσης, αλλά και πως κατάφερε να μη σπάσει η μηχανή από το συνδυασμό βάρους και ανηφόρας. Είχα φρίξει! Και μετά λέμε γιατί βγάζουμε κακό όνομα...
-
μαγκια του.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μαγκια του.Μετά αναρωτιώμαστε γιατί δυσκολευόμαστε να προσπεράσουμε φορτηγά που πηγαίνουν με την ρόδα να πατάει στην διαχωριστική (γιατί αν πάει δεξιά που γέρνει ο δρόμος θα τουμπάρει).
-
μπαλαουρο
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μαγκια του. -
+1
-
Είναι εκπληκτικό το πόσα ζώα παρκάρουν στη γειτονιά μου πάνω σε πεζοδρόμια πλάτους 3+μέτρων καταφέρνοντας να τα κλείσουν ολόκληρα Στις περισσότερες των περιπτώσεων με λίγο διαφορετική κλίση στο παρκάρισμα θα ήταν και αυτοί ευτυχισμένοι αλλά και οι πεζοί. Το καλό είναι ότι για κάποιο λόγο (χάλια δημόσια οικονομικά ) το 100 την τελευταία εβδομάδα ανταποκρίνεται 100% στις κλήσεις μου Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι μου ζητούν από το τηλέφωνο τα στοιχεία του ζωωδώς παρκαρισμένου οχήματος, κάτι που δε συνέβαινε παλαιότερα.
-
[**b][b]Είναι εκπληκτικό το πόσα ζώα παρκάρουν στη γειτονιά μου πάνω σε πεζοδρόμια πλάτους 3+μέτρων καταφέρνοντας να τα κλείσουν ολόκληρα Στις περισσότερες των περιπτώσεων με λίγο διαφορετική κλίση στο παρκάρισμα θα ήταν και αυτοί ευτυχισμένοι αλλά και οι πεζοί. Το καλό είναι ότι για κάποιο λόγο (χάλια δημόσια οικονομικά ) το 100 την τελευταία εβδομάδα ανταποκρίνεται 100% στις κλήσεις μου Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι μου ζητούν από το τηλέφωνο τα στοιχεία του ζωωδώς παρκαρισμένου οχήματος, κάτι που **[/b]δε συνέβαινε παλαιότερα.[/b]
ΟΤΑΝ εισαι , γερός,ΠΕΖΟΣ και μπορείς να κινηθείς, -ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΒΛΑΣΤΗΜΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ- Η ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙΣ-ΣΕ αυτη τη χωρα όπου τα ζώα πολλαπλασιάζονται με απίστευτους ρυθμούς.
ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ 100 ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ!!
-
leonp έγραψε:
[b]Το κατάστρωμα στην δεξιά λωρίδα καταστρέφεται από τα ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΑ φορτηγά που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν σε Ευρωπαϊκές χώρες (στην Ευρώπη υπάρχουν κάθε λίγα χιλιόμετρα σταθμοί ζύγισης).
φταιει και η ασφαλτος,ας ειχε στην βορεια ευρωπη θερμοκρασιες των 40 βαθμων και μετα θα βλεπες .
η ασφαλτος με τοσο πολυ ζεστη γινεται λαστιχο. [/b]
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ στην μαλακάσσα, με κατεύθυνση πρός αθήνα , και μέχρι τα διόδια, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ , ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ!ΣΤΟ σημείο , όπου σκοτώθηκε γνωστός μου, το 1985 με Μιtsubishi Pauero, ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ και λιωμένης ασφάλτου -με τα σαμμαράκια- ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ, ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ . Ε!
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
:rant:
ΟΤΑΝ εισαι , γερός,ΠΕΖΟΣ και μπορείς να κινηθείς....περνας πανω απο το καπω τους...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΟΤΑΝ εισαι , γερός,ΠΕΖΟΣ και μπορείς να κινηθείς....περνας πανω απο το καπω τους...
Χαχα ήμουν σίγουρος...
και έτοιμος να το κάνω σήμερα.... που έκανα μια διαδρομή πεζός,. 1 km παράλληλα με την μεσογείων, μετ εμποδίων...
Τελικά συγκρατήθηκα και απλά θα πρέπει να πλύνουν κάτι milko, μαγιονέζες και λοιπά κατάλοιπα σάντουιτς από τα παρπρίζ
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Χαχα ήμουν σίγουρος...
και έτοιμος να το κάνω σήμερα.... που έκανα μια διαδρομή πεζός,. 1 km παράλληλα με την μεσογείων, μετ εμποδίων...
Τελικά συγκρατήθηκα και απλά θα πρέπει να πλύνουν κάτι milko, μαγιονέζες και λοιπά κατάλοιπα σάντουιτς από τα παρπρίζ
Δεν θα χρειαστεί! Θα τα έχουν καθαρίσει τα περιστέρια! Αυτό που θα πρέπει να κάνουν μόνο θα είναι να φτιάξουν τα βαθουλώματα από τα ραμφίσματα, και να φτιάξουν το χρώμα που θα έχει φουσκώσει από τα 'χημικά' απόβλητα των εν'λόγω πουλιών!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Χαχα ήμουν σίγουρος...
Δεν θα χρειαστεί! Θα τα έχουν καθαρίσει τα περιστέρια! Αυτό που θα πρέπει να κάνουν μόνο θα είναι να φτιάξουν τα βαθουλώματα από τα ραμφίσματα, και να φτιάξουν το χρώμα που θα έχου φουσκώσει από τα 'χημικά' απόβλητα των εν'λόγω πουλιών!
axaxaxaax
-
Προχθές είμαι στα φανάρια και θέλω να στρίψω δεξιά. Σταματάω λοιπόν στο κόκκινο και ανάβω φλάς. Ανάβει πράσινο και την ώρα που ξεκινάω έρχεται απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ένα μηχανάκι και στρίβει δεξιά. όχι μονο αυτο αλλά αναγκάστικά να φρενάρω γιατι έστριψε πολύ 'κλειστά' και μπήκε μπροστά μου. Αν δε σταματούσα θα τον έβζα απο κάτω.
Πατάω κι εγώ μια κόρνα διαρκείας του κόπανου, ο οποίος ελαττώνει ταχύτητα, γυρίζει το κεφάλι του και μου κάνει με νόημα κάτι σαν 'τί θες ρε μεγάλε'
κάνω κι εγώ με το χέρι μου ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τον δείχνω και τού λέω 'εσυ τί θες?'
Έρχομαι δίπλα του και του λέω:
'Στρίβεις δεξια απο τα αριστερα και ζητάς και τα ρέστα?'
'Καλά δεν είδες το φλάς που έβγαλα?' απαντάει αυτός
'Τί σχέση έχει αυτο ρε πάς καλά?' του λέω εγώ έξαλοςοπότε ο τύπος κάνει μια κίνηση με το κεφάλι, με αγνοεί και φεύγει!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Προχθές είμαι στα φανάρια και θέλω να στρίψω δεξιά. Σταματάω λοιπόν στο κόκκινο και ανάβω φλάς. Ανάβει πράσινο και την ώρα που ξεκινάω έρχεται απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ένα μηχανάκι και στρίβει δεξιά. όχι μονο αυτο αλλά αναγκάστικά να φρενάρω γιατι έστριψε πολύ 'κλειστά' και μπήκε μπροστά μου. Αν δε σταματούσα θα τον έβζα απο κάτω.
Πατάω κι εγώ μια κόρνα διαρκείας του κόπανου, ο οποίος ελαττώνει ταχύτητα, γυρίζει το κεφάλι του και μου κάνει με νόημα κάτι σαν 'τί θες ρε μεγάλε'
κάνω κι εγώ με το χέρι μου ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τον δείχνω και τού λέω 'εσυ τί θες?'
'Τί σχέση έχει αυτο ρε πάς καλά?' του λέω εγώ έξαλοςοπότε ο τύπος κάνει μια κίνηση με το κεφάλι, με αγνοεί και φεύγει!!!
Α! καλά... παρόμοια φάση είχε συμβεί και σε μένα...με την διαφορά ότι ο...μηχανόβιος αντί να γυρίσει να ρωτήσει τί θέλω...μου έριξε μία ξεγυρισμένη 'μούτζα'! Τον έκανα όμως και του ήρθε το σκατό στην κάλτσα, γιατί δεν περίμενε να πατήσω γκάζι και να φτάσω δίπλα του... εκεί τα άκουσε κανονικά! Δεν φτάνει που δεν τον πάτησα με την μ@λ@κι@ που έκανε... είχε και θράσσος ο τύπος!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
AYTO , ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΜΕ 3 ΑΞΟΝΙΚΟ 26 ΤΟΝΩΝ , ΜΑΛΛΟΝ , ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ......ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 09-10 Η ΩΡΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ , ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΜΟΥΡΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ !!
-
To έζησα κι αυτό
όπως πηγαίνω σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης ψάχνοντας να παρκάρω, σταμπάρω μια θέση ανάβω αλάρμ (ξέρω φλας πρέπει κανονικά αλλά είμαστε στην Ελλάδα) και κόβω ταχύτητα. Οπότε βλέπω ένα λευκό βανάκι από το αντίθετο ρεύμα να έρχεται καρφωτό κατά πάνω μου, ευτυχώς τσαρουχώνω τα φρένα ένα μέτρο πριν έρθουμε αγκαλιά και μένω μ@λ@κ@ς όταν τον βλέπω να το χώνει διαγώνια στη θέση όπου πήγαινα να παρκάρω
Σάλταρα
Τρελάθηκα
Μου έστριψε απλάΒρέθηκε κλεισμένος στο βανάκι με τη μούρη μου κολλημένη στο τζάμι του να κατεβάζει οτιδήποτε σχετικό με την οικογένεια και τα θεία του Στην αρχή το έπαιξε 'τι θες τώρα' μετά τρελάθηκα και ζητούσε συγγνώμη μέσα από το τζάμι, στη συνέχεια σήκωσε το κινητό κι έλεγε ότι θα ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία.
Με μάζεψε ο συνοδηγός μου με το ζόρι
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............