-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τώρα θυμήθηκα έναν φορτηγατζή στο πλοίο (Ancona-Πάτρα) που φούσκωνε από περηφάνια όπως περιέγραφε στους συναδέλφους του το πως κατάφερε να γλυτώσει τον έλεγχο πηγαίνοντας Αυστρία (μέσω Brenner pass), έχοντας υπερβεί κατά πολύ το ανώτατο όριο φόρτωσης, αλλά και πως κατάφερε να μη σπάσει η μηχανή από το συνδυασμό βάρους και ανηφόρας. Είχα φρίξει! Και μετά λέμε γιατί βγάζουμε κακό όνομα...Το καλοκαίρι έκανα διακοπές με ένα έλληνα της Γερμανίας. Ένας γερμανός στα γερμανοαυστριακά σύνορα είναι ο φόβος και ο τρόμος των ελλήνων νταλικιέρηδων. Μόλις δει ελληνική νταλίκα την κάνει φύλλο και φτερό. Τον έχουν μάθει οι έλληνες και περιμένουν να σχολάσει για να περάσουν.
-
Είδε και απόειδε ο άνθρωπος με το καφριλίκι των έξυπνων νταλικέρηδών μας.
-
Ζώο σήμερα το απόγευμα μέσα στο πάρκινγκ του ΑB στην Ερυθραία (τίγκα στα αμάξια, δεν έβρισκες θέση) ο οποίος είχε βάλει τη Mercedes B-class του επάνω σε 3 λοξές θέσεις παρκαρίσματος, καταφέρνοντας να κλείσει και τις 3. Παρκάρω στη θέση κάποιου που έφευγε (τυχερός!) και πετυχαίνω τον τύπο να έρχεται με το καροτσάκι του και τη γυναίκα (?) του. Το αράζει από πίσω κι αρχίζει να φορτώνει. Η γυναίκα του μπαίνει μέσα, στη θέση του συνοδηγού, κι ανάβει τσιγάρο. Δίπλα να τον περιμένει άλλη οδηγός η οποία ήθελε να παρκάρει και να τον ρωτάει 'μήπως θέλετε βοήθεια, να παρκάρουμε κι εμείς καμιά ώρα?'. Πάω δίπλα, τον κοιτάω, με κοιτάει, και τον ρωτάω 'Συγνώμη, Έλληνας είστε?'. Με κοιτάει με απορία χωρίς ν' απαντήσει. 'Μπορώ να μάθω το λόγο που έχετε κλείσει 3 θέσεις παρκαρίσματος για να κάνετε τα ψώνια σας?', τον ρωτάω. Μάλλον με έκοψε έτοιμο για μπινελίκια (δεν ήμουν, απλά δεν ήθελα να τον αφήσω να νομίζει ότι όλοι οι άλλοι είμαστε μ... κι αυτός ο ξύπνιος) και πήρε ένα απολογητικό ύφος λέγοντας 'Δε θα ξαναγίνει κύριέ μου, συγνώμη!'. Του κόρναρε κι η άλλη να τελειώνει να φύγει, οπότε δεν είπα τίποτε άλλο κι έφυγα.
-
Είσαι από τους τυχερούς αφού δε σε έβρισε.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είσαι από τους τυχερούς αφού δε σε έβρισε.Δεν ήταν Έλληνας τελικά!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είσαι από τους τυχερούς αφού δε σε έβρισε.Απλά το λόγο που πάρκαρε έτσι ζήτησα να μάθω.
Δεν τον έπαιρνε να με βρίσει. Ήμουν πολύ ...γλυκός κι ευγενικός!Επίσης, με το που ρωτάς τον άλλο αν είναι Έλληνας προτού πεις τίποτε άλλο έχω παρατηρήσει ότι αρχίζει να σκέφτεται λίγο καλύτερα τι εικόνα θα βγάλει προς τα έξω με αυτά που θα απαντήσει στη συνέχεια...
-
-
Πες μου οτι ειναι αστυνομικοι αυτοι και τον γραφουν!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:yikes:Πες μου οτι ειναι αστυνομικοι αυτοι και τον γραφουν!!!!
Είναι αστυομικοί και τον γράφουν.
-
Οπως βλεπω, συνεχιζουν και στην θεσσαλονικη, οι περιεργες μεταφορές .
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
-ΑΝ ΠΑΣ στην εθνικη οδο Πατρων -Πύργου Την περίοδο των καρπουζιών, ΘΑ ΔΕΙΣ GIPPSY toytoy, Nα έχουν φωρτομένα ίσαμε 2 τονους με καρπούζια, και επάνω -επάνω στο ρετιρέ,όλη την οικογένεια !Ε! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, γιατί πηγαίνουν 5-10 αυτοκίνητα μαζί, και δεν τους παίρει τους νόμιμους να κάνουν μαγκιές, όπως κάνουν στους νομιμόφρονες -στα παπάκια -στα αργα Ι.Χ-σε καν φουκαρά που πάει ένα βαρκάκι για να πάει στο ψάρεμα, και δεν έχει ασφάλεια στην μπαγκαζιέρα, κλπ.
-
Έλεος, το sunny κοντεύει να κάνει σούζα
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Έλεος, το sunny κοντεύει να κάνει σούζααν είχε και προφυλακτήρα θα ακουμπύσε κάτω γι' αυτό λογικά τον έβγλε... ή βγήκε μόνος του.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
αν είχε και προφυλακτήρα θα ακουμπύσε κάτω γι' αυτό λογικά τον έβγλε... ή βγήκε μόνος του.
Προφυλακτηρα;Εδω δεν εχει καπο πορτ μπαγκαζ!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αν είχε και προφυλακτήρα θα ακουμπύσε κάτω γι' αυτό λογικά τον έβγλε... ή βγήκε μόνος του.
Προφυλακτηρα;Εδω δεν εχει καπο πορτ μπαγκαζ!!!!
Εχει...παρατηρησε καλα τη φωτογραφια..
-
Κοιταζα πολυ χαμηλα!!!
-
Είναι αστυομικοί και τον γράφουν.-ΑΝ ΠΑΣ στην εθνικη οδο Πατρων -Πύργου Την περίοδο των καρπουζιών, ΘΑ ΔΕΙΣ GIPPSY toytoy, Nα έχουν φωρτομένα ίσαμε 2 τονους με καρπούζια, και επάνω -επάνω στο ρετιρέ,όλη την οικογένεια !
Πριν κάτι μήνες είχα ανεβάσει φωτογραφία από HiAce στο Λάρισα-Τρίκαλα με >30~35 χαλιά στην οροφή
Θα ήθελα να δω το Sunny να προσπαθεί να ξεκινήσει από το φανάρι της Βενιζέλου, δεξιά για Αγ. Δημητρίου...
-
:yikes:
Τον γράφουν και τον αφήνουν να πάει στη δουλειά του, ή τον γράφουν και τον υποχρεώνουν να τον γκρεμίσει τον πύργο?.....
-
Μέσα Ψειρου Ρε!!!!
Από την άλλη πως τα φόρτωσε έτσι? Θέλει τέχνη!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μέσα Ψειρου Ρε!!!!
Από την άλλη πως τα φόρτωσε έτσι? Θέλει τέχνη!!ΑΥΤΟΣ φιλε, ειναι ο δασκαλος , εκείνου του τύπου , που φόρτωσε τις μελαμίνες, στην μοιραία νταλίκα των ΤΕΜΠΩΝ !!
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΦΩΡΤΟΘΗΚΑΝ ,ΚΑΙ ΚΆΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑΝ , ΜΕ ΤΟΥς ΙΜΑΝΤΕΣ !!
ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΕΓΩ ΣΟΥΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΎΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, - ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ???
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
:yikes:
Τον γράφουν και τον αφήνουν να πάει στη δουλειά του, ή τον γράφουν και τον υποχρεώνουν να τον γκρεμίσει τον πύργο?.....
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ ...
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............