-
Κορίνθου - Πατρών, ΚΤΕΛ
-
Τρομάζω όλο και περισσότερο στη σκέψη ότι για τις διακοπές του Πάσχα θα πρέπει να κάνω αυτή τη διαδρομή άλλη μια φορά 50% πιθανότητες επιβίωσης αν μπεις να ταξιδέψεις σε αυτό το δρόμο
-
50% στο πήγαινε, 50% στο έλα, δε περισσεύει και πολύ για να φτάσεις σπίτι σου..
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
ΓυφτοΖΩΟΝ. Επιστρέφω με το scooter από γραφείο σπίτι. Σε κάποια φάση τη στιγμή που είμαι στο s-άκι της παραλιακής νιώθω lazerάκι πράσινο στα μάτια μου. Διαπιστώνω ότι ένας αλήτης από το πίσω αμάξι το ρίχνει επάνω στον καθρέπτη του scooter. Πατάω φρένο και του κάνω νόημα αλλά δεν βλέπω καλά καθώς το γυφτοζώον είχε αναμμένα και προβολάκια ομίχλης που έφεγγαν στον Σείριο και δεν έβλεπα. Κάνω δεξιά και περιμένω να έρθει, διστάζει και αναγκάζομαι να κόψω και άλλο. Έρχεται και βλέπω να οδηγάει μια γύφτισσα, συνοδηγός άλλη γύφτισα που με έβρισε στην πανεπιστημιακή διάλεκτό της και πίσω ο αλήτης με το laser. Έτοιμος ήμουν να γίνω θηρίο αλλά λέω μέσα μου γύφτοι είναι ποιός ξέρει τί μπορεί να έχουν πάνω τους...και έδωσα τόπο στην οργήτηλέφωνο στην Αστυνομία με την πινακίδα τους ; Ίσως να έπιανε.Αν και μετά τις τρομερές τους γκάφες χθες σιγά μην ασχολούνταν με τους γύφτους.
-
Σήμερα το μεσημέρι στην δυτική είσοδο της Θεσ/νίκης αυστραλοπίθηκος με μπλε Kadett 25ετίας με εξάτμιση που χώραγε γατάκι, να κινείται στην αριστερή, να έχει κολλήσει στον μπροστινό του στο 1 μέτρο κυριολεκτικά (ο οποίος πήγαινε με καμιά 120 με όριο τα 80 σε εκείνο το σημείο), και να μαρσάρει ατελείωτα. Μου ήρθε μια εικόνα από ταινίες που βγάζει ο τύπος το όπλο, πυροβολεί τα λάστιχα και βλέπεις τον άλλο να φέρνει τούμπες Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, η τροχαία είναι έννοια άγνωστη πλέον και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στον δρόμο χωρίς να μπορεί να του πει κανείς τίποτα. Ο νόμος της ζούγκλας.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι στην δυτική είσοδο της Θεσ/νίκης αυστραλοπίθηκος με μπλε Kadett 25ετίας με εξάτμιση που χώραγε γατάκι, να κινείται στην αριστερή, να έχει κολλήσει στον μπροστινό του στο 1 μέτρο κυριολεκτικά (ο οποίος πήγαινε με καμιά 120 με όριο τα 80 σε εκείνο το σημείο), και να μαρσάρει ατελείωτα. Μου ήρθε μια εικόνα από ταινίες που βγάζει ο τύπος το όπλο, πυροβολεί τα λάστιχα και βλέπεις τον άλλο να φέρνει τούμπες Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, η τροχαία είναι έννοια άγνωστη πλέον και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στον δρόμο χωρίς να μπορεί να του πει κανείς τίποτα. Ο νόμος της ζούγκλας.Εγώ όταν βλέπω τέτοιοι 'κάγκουρες' να έχουν κολλήσει από πίσω μου στο μισό μέτρο, και ενώ πηγαίνω κανονικά στην λορίδα μου...και μπορεί και να μήν υπάρχει και χώρος ώστε να κάνω δεξιά...κάνω το εξής κλασικό... πατάω το κουμπί για τα πίσω φώτα ομίχλης... μέχρι να καταλάβει ότι ΔΕΝ πατάω φρένο του έχει φτάσει το σκ@τό στην κάλτσα... και μετά αν θέλει ας ξαναέρθει πίσω μου!
-
+1000, εγω τσιμπαω το φρενο μεχρι να ενεργοποιηθει ο διακοπτης και να αναψουν τα φωτα, αλλα τωρα τελευταια δεν πιανει (μαλλον το μαθανε). Ολη η φασαρια για να πανε 100 μετρα πιο μπροστα και να βαλουν σε κινδυνο ολο τον κοσμο, ΤΑ ΖΩΑ!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κορίνθου - Πατρών, ΚΤΕΛ
ζωο δεν ειναι φιλε μου,τι πρεπει να κανει δλδ να παει καροτσακι μεχρι την πατρα
-
-
Eίναι του Λαζάρου κιόλας;
Την διπλή γραμμή καταρχήν Ιταλάκια την βλέπεις;
Το καροτσάκι σχετικό είναι, 90 δεν έχουν κόφτη αυτά;
-
και που ξερουμε ποσο παει; σαυτο το δρομο και ιχ θα την πατησει ειναι στενος ο δρομος η μηπως θα πηγαινουμε ολοι πισω απτη νταλικα με 90 μην τυχων την πατησουμε,την γραμμη
οσο για τον κοφτη τι να πω,οσο τηρουμαι εμεις τα ορια αλλο τοσο και αυτοι που ειναι και καλυτεροι οδηγοι συνηθως.
-
Όταν υπάρχει διπλή γραμμή... υπάρχει ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ... πάει και τελείωσε...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και που ξερουμε ποσο παει; σαυτο το δρομο και ιχ θα την πατησει ειναι στενος ο δρομος η μηπως θα πηγαινουμε ολοι πισω απτη νταλικα με 90 μην τυχων την πατησουμε,την γραμμηοσο για τον κοφτη τι να πω,οσο τηρουμαι εμεις τα ορια αλλο τοσο και αυτοι που ειναι και καλυτεροι οδηγοι συνηθως.
Το συνήθως άστο, αν αυτοί είναι επαγγελματίες οδηγοί, εγώ είμαι τραγουδιστής.
-
ο μονος ασφαλης τροπος να προσπερασεις ειναι να πατησεις την διπλη.τι θα κανεις θα εισαι 10εκ πλαι απο το τερας?το σημαντικο ειναι να εχεις ορατοτητα και να μην εκβιαζεις την προσπεραση.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
ο μονος ασφαλης τροπος να προσπερασεις ειναι να πατησεις την διπλη.τι θα κανεις θα εισαι 10εκ πλαι απο το τερας?το σημαντικο ειναι να εχεις ορατοτητα και να μην εκβιαζεις την προσπεραση.Η έννοια της διπλής γραμμής είναι οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το προσπέρασμα, δεν είναι για να μειώσει τον χώρο σε αυτόν που προσπερνάει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
και που ξερουμε ποσο παει; σαυτο το δρομο και ιχ θα την πατησει ειναι στενος ο δρομος η μηπως θα πηγαινουμε ολοι πισω απτη νταλικα με 90 μην τυχων την πατησουμε,την γραμμη
οσο για τον κοφτη τι να πω,οσο τηρουμαι εμεις τα ορια αλλο τοσο και αυτοι που ειναι και καλυτεροι οδηγοι συνηθως.
κι εγω επαγγελματιας οδηγος ειμαι ,μην το μπερδευεις ομως με τον ΚΑΛΟΣ οδηγος.
-
Κορίνθου - Πατρών, ΚΤΕΛ
ζωο δεν ειναι φιλε μου,τι πρεπει να κανει δλδ να παει καροτσακι μεχρι την πατρα
Nα σε δω αν δεις ένα τέτοιο λεωφορείο στην λωρίδα σου να έρχεται κατα πάνω σου τι θα πεις.
Χαλκομανία ρουλζ! -
κι εγω επαγγελματιας οδηγος ειμαι ,μην το μπερδευεις ομως με τον ΚΑΛΟΣ οδηγος.
Κατά το γνωστό 'υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες';
Ε αυτός σίγουρα είναι ένας δολοφονικά κακός επαγγελματίας και πρέπει να μην συνεχίσει να είναι (επαγγελματίας). -
Bayern7 μαγκια του και καλα κανει ,αυτο το δρομο του δινει το κρατος και ετσι οδηγει μηπως εμεις δεν την παταμε την διπλη;
τι θελετε να κανει δλδ ο ανθρωπος ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ. -
Bayern7 μαγκια του και καλα κανει ,αυτο το δρομο του δινει το κρατος και ετσι οδηγει μηπως εμεις δεν την παταμε την διπλη;
τι θελετε να κανει δλδ ο ανθρωπος ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ.δεν μου λες τι κουβαλάει; Σακκιά με χώμα; Μήπως λέω μήπως έχει πίσω και 50 ψυχές;
χώρια το πόσο άκυρος είσαι γενικά στον συλλογισμό σου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............