-
Σημερινή συγκομιδή
Πρωϊ πρωϊ στο 3ο σώμα στρατού πίσω από το πανεπιστήμιο μακεδονίας στέκομαι έξω και ξαφνικά έρχεται ένας ρωσο-τσετσενο-πόντιος αγριεμένος καυκάσιος και έτσι, παρκάρει ένα καγκουρεμένο χόντα σε ράμπα υπογείου γκαράζ του πανεπιστημίου και σηκώνεται και φεύγει. Έρχεται κόσμος που δεν μπορεί φυσικά να εισέλθει στο γκαράζ. Κόρνες, κακό...αγρόν αυτός, άφαντος. Μια κυρία ήταν πολύ τσαμπουκάς βγαίνει έξω ωσάν μπουλντόζα και πάει και βλέπει ένα χαρτάκι που άφησε ο τάταρος με το τηλέφωνό του. Τον καλεί και του αρχίζει τα ευαγγέλια. Μετά από 5 λεπτά πρπ έρχεται αυτός και λέει με σπαστά ελληνικά ταταρικής προελεύσεως: 'Και που τα πάρεις αστυνουμία τί καταλάβεις ρε?'
Απαντάει η κυρία 'είσαι παράνομος'.
Απόκριση τάταρου: 'Καλά κάνω γκουστάρω παράνομος' και πετάει και το χαρτάκι κάτω φεύγοντας σπινιαριστόςΖώον με βέσπα και το μικρό παιδάκι του πίσω σφάζει κόκκινο. Ωραίο παράδειγμα να βλέπει το παιδί να μαθαίνει να γίνει βιολί.
Ζώο σφάζει με βclasse κόκκινο εν ψυχρώ στην Όλγας με Π. Συνδίκα. Παρατρίχα απεφεύχθη ατύχημα.
Ζώον περπατάει κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο δλδ κοάζει και φτύνει στο πεζοδρόμιο.
-
Σταματημένος σε φανάρι,παρατηρώ τον πίσω οδηγό απο τον κεντρικό καθρέφτη να πέταει με μια άνεση
το πλαστικό ποτήρι με τον καφέ απο το παπάθυρο του συνόδηγου και στην συνέχεια να ανοίγει την πόρτα
του για να ρίξει μια ροχάλα.
Εαν κράταγε και άλλο το κόκκινο δεν ξέρω τί άλλο θα έκανε... -
Ο χρήστης dk14 έγραψε:
Σταματημένος σε φανάρι,παρατηρώ τον πίσω οδηγό απο τον κεντρικό καθρέφτη να πέταει με μια άνεση
το πλαστικό ποτήρι με τον καφέ απο το παπάθυρο του συνόδηγου και στην συνέχεια να ανοίγει την πόρτα
του για να ρίξει μια ροχάλα.
Εαν κράταγε και άλλο το κόκκινο δεν ξέρω τί άλλο θα έκανε...Eχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου, πως αν ξαναδω ανθρωπο, οδηγο ή μη, να πεταει κατι στο δρομο, θα του κανω κομματια την περιουσια του
Χωρις οικτο -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Εφικτό πιθανόν μόνο εάν έχεις εξασκήσει τον εαυτό σου να αντιδρά σε καταστάσεις πανικού.
Τώρα, με την άνεση του χρόνου να σκεφτούμε, αφού διαβάσαμε το περιστατικό, τι ΘΑ κάναμε όλα είναι εφικτά. Αλλά εκείνη τη στιγμή ... .Τι να σου πω, σε αντίστοιχη περίπτωση που μου έκλεισε το δρόμο ζώο στο οποίο έκανα το διεθνές σήμα του μαλάκα έσκασα μια πρώτη, καβάλησα λίγο πεζοδρόμιο και τη κοπάνησα. Όλα αυτά πριν προλάβει να κάνει το γύρο του αυτοκινήτου του..
Και δε πρέπει να'μαι και ο πιο γρήγορος στις αντιδράσεις μου.Είχες 'προκαλέσει' με τη κίνηση που έκανες και μόλις είδες αντίδραση λειτούργησες για να αποφύγεις τα περαιτέρω. Δεν οδηγούσες αμέριμνος και ξαφνικά βρέθηκες με έναν τύπο πάνω στο καπό και ένα δίπλα σου να σου χτυπά το αυτοκίνητο.
Πιθανόν να έχετε δίκιο όσοι θεωρείτε ότι θα αντιδρούσατε επιθετικά αμυνόμενοι για τη ζωή σας και ίσως κι εγώ να αντιδρούσα με αυτό το τρόπο. Αλλά όπως έγραψα νωρίτερα το θέμα είναι κατά πόσο εκείνη τη στιγμή το θύμα έχει τη διαύγεια να τα σκεφτεί όλα αυτά. Δηλαδή όταν οδηγούμε είμαστε όλοι στη πρίζα για πιθανή επίθεση και ληστεία;
'Όποιος είναι έξω από το χορό ...' .
Γιατί εκείνη τη στιγμή, 'τέτοια ώρα τέτοια λόγια'.
Με το αυτοκίνητό του μπλοκαρισμένο από το αυτοκίνητο των ληστών του και έναν εξ αυτών να το κοπανάει με το καδρόνι, ακόμα και να προσπαθήσει να τους τρομάξει μάλλον δύσκολο μοιάζει. Έστω όμως ότι το κάνει, πως θα φύγει μετά;Φραγκι κι εγώ όπισθεν θα έκανα και ας ήταν ο άλλος ξάπλα στο παράθυρο χαλλλαρά και χωρίς σκέψη.
Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι ωχ θα με ληστέψουν αλλά φοβάσαι για την ζωή σου. ΧΑΛΑΡΑ θα τους πέρναγα από πάνω.Σάββα όπως έγραψα, δε διαφωνώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις αντιδράς με σκοπό να σωθείς, αλλά ότι ο κάθε ένας μας πιθανόν δε μπορεί να σκεφτεί όταν πιεστεί. Κολλάει το μυαλό του για να το πω απλά.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
ζώο στο οποίο έκανα το διεθνές σήμα του μαλάκα έσκασα μια πρώτη, καβάλησα λίγο πεζοδρόμιο και τη κοπάνησα. Όλα αυτά πριν προλάβει να κάνει το γύρο του αυτοκινήτου του..
Και δε πρέπει να'μαι και ο πιο γρήγορος στις αντιδράσεις μου.Μην το παίρνεις προσωπικά αλλά θεωρώ μεγάλες ΚΟΤΕΣ αυτούς που μέσα από το αμάξι τους κάνουν κωλοδάχτυλα και βρίζουν και μόλις τους πλησιάζουν και τους ζητάν τον λογαριασμούν , είναι ικανοί να καβαλήσουν και πεζοδρόμια για να ξεφύγουν.
Προκάλεσες με χειρνομία ή βρίσιμο?
Να έχεις τα αρχείδια να κάτσεις μετά και να υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου.
Είναι πολύ γυναικείο να προκαλέις μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου και μετά όταν βλέπεις ότι ο άλλος δεν μασάει, να γίνεσαι καπνός. -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
ζώο στο οποίο έκανα το διεθνές σήμα του μαλάκα έσκασα μια πρώτη, καβάλησα λίγο πεζοδρόμιο και τη κοπάνησα. Όλα αυτά πριν προλάβει να κάνει το γύρο του αυτοκινήτου του..
Και δε πρέπει να'μαι και ο πιο γρήγορος στις αντιδράσεις μου.Μην το παίρνεις προσωπικά αλλά θεωρώ μεγάλες ΚΟΤΕΣ αυτούς που μέσα από το αμάξι τους κάνουν κωλοδάχτυλα και βρίζουν και μόλις τους πλησιάζουν και τους ζητάν τον λογαριασμούν , είναι ικανοί να καβαλήσουν και πεζοδρόμια για να ξεφύγουν.
Να έχεις τα αρχείδια να κάτσεις μετά και να υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου.
Είναι πολύ γυναικείο να προκαλέις μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου και μετά όταν βλέπεις ότι ο άλλος δεν μασάει, να γίνεσαι καπνός.Ζούγκλα κ' έτσι;
-
Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά το post μου.
Απεχθάνομαι τους νόμους της ζούγκλας.
Γιαυτό και δεν προκαλώ. Επειδή ακριβώς δεν ξέρω με τί τρελλό έχω να κάνω και για μην γίνει ζούγκλα μεταξύ μας.
Οταν όμως προκαλέσω, θα το κάνω συνειδητά.Θα ξέρω γιατί το κάνω και αν οι πράξεις μου μπορούν να στηρίξουν τα λόγια μου.Αλλιώς μούγγα. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Eμεις ταιριαζουμε, το ιδιο πραγμα σκεφτηκα
Θα εβαζα και εγω οπισθεν, αφου βεβαια παταγα 2 ''κατσαριδες'' μπροστα πρωταΧαλαρά.
Η όπισθεν να γλιστρίσει και να πέσει με τα μάτια ή γκάζι. Άμα είμαι πάνω στην φρίκη ποιος το χέζει το καπό μου αν θα σκάσει στο αμάξι μπροστά του άλλου ή αν γδαρθεί. Άσε που άμα χτυπήσεις τον ένα ο άλλος δύσκολα θα τον παρατήσει να οδηγήσει. Πάντως από το αμάξι δύσκολα θα έβγαινα. Καδρόνι είναι όχι όπλο. Τώρα άμα κουβαλάνε και τίποτα άλλο, όπισθεν και όπου φύγει...Δηλαδή όταν οδηγούμε είμαστε όλοι στη πρίζα για πιθανή επίθεση και ληστεία;
Εδώ μας πετάγονται αυτοκίνητα, μηχανάκια απο στοπ, περιστέρια, σκυλιά, γατιά, πεζοί... Στην ληστεία θα κολλήσω... Άσε που περιμένω να φάω ένα μικρό τράκο μπροστά δεξιά γιατί έχει μία μικρή γούβα
-
Οπισθεν? Οχι ρε παιδια, τι οπισθεν...Με απειλει ΕΝΑΣ με τα χερια του, απανταω με τον ιδιο τροπο. Με απειλουν περισσοτεροι του ενος και κρατανε και κατι στα χερια τους που εν δυναμει ειναι και φονικο οπλο, και χρησιμοποιουν το σωμα τους για να με ακινητοποιησουν? 1η και φυγαμε, αν θελουν ας μην κανουν ακρη.
ΥΓ
αρχΕΙδια??? Ορθογραφια ρεεεεεεεεεεεεεεε...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Με τόσα που γράφονται εδώ μέσα, αν γράψω για Smart που παραλίγο να αλλάξει λωρίδα (χωρίς φλας κιόλας) πάνω μου, μάλλον χασμουρητό θα πέσει...
Συνηθισμένα πράγματα!
Κοιτα να δεις.... Εμενα συνηθως μου συμβαινει το ακριβως αντιθετο!
Οταν ειμαι με το Smart ολοι αλλαζουν λωριδα κατα πανω μου και παντα χωρις φλας!...και εμένα σήμερα το απόγευμα, στο δαχτυλίδι στην Κηφισσίας, μια άλλαξε λωρίδα ενώ ξεκινούσαμε από φανάρι και με είχε δεξιά της - από την 2η αριστερά για να κατέβει στο ρεύμα που πάει προς Αθήνα. Εγώ ήμουν ακριβώς δίπλα της, στην δεύτερη από δεξιά (4 λωρίδες σύνολο...). Κατάφερε και έπεσε πάνω μου...
Απολογισμός;
Ένα μικρό γρατσούνισμα στο φτερό μου και λίγο μέσα η πόρτα της... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Γιαυτό και δεν προκαλώ. Επειδή ακριβώς δεν ξέρω με τί τρελλό έχω να κάνω και για μην γίνει ζούγκλα μεταξύ μας.
Οταν όμως προκαλέσω, θα το κάνω συνειδητά.Θα ξέρω γιατί το κάνω και αν οι πράξεις μου μπορούν να στηρίξουν τα λόγια μου.Αλλιώς μούγγα.Γενικότερη ερώτηση με αφορμή το παραπάνω. Είσαι της γνώμης ότι είτε κάνω την πάπια στο δρόμο ότι μ@λ@κι@ κι αν κάνουν οι γύρω είτε είμαι διατεθειμένος να το πάω μέχρι τελικής πτώσης (one man standing & one down); Ας δεχθώ ότι το κούνημα του χεριού πάνω-κάτω είναι υπερβολική κίνηση. Το να πάει κάποιος να με τρακάρει περνώντας με κόκκινο κι εγώ να απαντήσω με κόρνα, φωνές (π.χ. είσαι καλά/τρελός/κτλ) σημαίνει για εσένα ότι δεσμεύομαι να το πάω μέχρι τέλους διαφορετικά είμαι κότα;;;
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Είναι πολύ γυναικείο να προκαλέις μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου και μετά όταν βλέπεις ότι ο άλλος δεν μασάει, να γίνεσαι καπνός.Προηγουμένως κόντεψε να προκαλέσει ατύχημα επειδή αποφάσισε να με προσπεράσει σε διασταύρωση σε δρόμο με μία λωρίδα (μιλάμε για οριακά φρεναρίσματα και ούτε χρόνος για κόρνες).
Δεν συνηθίζω να κάνω χειρονομίες, ιδίως απο τότε που με ακολούθησε κωλόγερος επι 10 χλμ για να βρίσει τη μάνα μου και να με πει σερβιέτα, επειδή του κόρναρα και του έδειξα το καθρέφτη οταν πήγε να με κλείσει κατά τη προσπέραση μου απο δεξιά, αφού του είχα ανάψει τα φώτα 4 φορές για να αλλάξει λωρίδα (ουφ, το'γραψα!). -
Σήμερα στην Κατεχάκη, ΚΥΡΑΤΣΑ (καμμία σχέση με το μακαρίτη) παρέα με τις φιλενάδες της σε Honda HRV είχαν πιάσει κουβεντολόι το οποίο δεν της επέτρεπε να πιάσει ταχύτητα πάνω από 40 αλλά η αριστερή λωρίδα αριστερή, με αποτέλεσμα να πρέπει να προσπεράσουμε ΟΛΟΙ από δεξιά για να μην διακόψουμε το κους κους της κυρίας.
Ζώο και εγώ που περίμενα τον παππού με την μαύρη Ε για να παίξουμε κυνηγητό στον Καρέα... -
Κόκκινο φανάρι στο πειραιά. Κοιτάω δίπλα μου, μία κυράτσα (πάλι) να κοπανιέται μέσα σε μία Χ3. Μου πήρε λίγα δεύτερα να πάρω πρέφα ότι μιλούσε στο κινητό. Κοπανιόταν τόσο που κουνούσε και το αμάξι... Ανάβει πράσινο πάει να ξεκινήσει, ΟΠΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Χ3 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; Είχε βάλει όπισθεν και ευτυχώς δεν τράκαρε τον από πίσω της στο παρατσακ... Πραγματικά κωμικοτραγική η εικόνα...
ΥΓ1: Τουλάχιστον είχε handsfree
ΥΓ2: Είδα μαζί με αυτή άλλη μία Χ3 με κόκκινες πινακίδες... Τι εστί αυτό; -
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Οταν όμως προκαλέσω, θα το κάνω συνειδητά.Θα ξέρω γιατί το κάνω και αν οι πράξεις μου μπορούν να στηρίξουν τα λόγια μου.Αλλιώς μούγγα.Γενικότερη ερώτηση με αφορμή το παραπάνω. Είσαι της γνώμης ότι είτε κάνω την πάπια στο δρόμο ότι μ@λ@κι@ κι αν κάνουν οι γύρω είτε είμαι διατεθειμένος να το πάω μέχρι τελικής πτώσης (one man standing & one down); Ας δεχθώ ότι το κούνημα του χεριού πάνω-κάτω είναι υπερβολική κίνηση. Το να πάει κάποιος να με τρακάρει περνώντας με κόκκινο κι εγώ να απαντήσω με κόρνα, φωνές (π.χ. είσαι καλά/τρελός/κτλ) σημαίνει για εσένα ότι δεσμεύομαι να το πάω μέχρι τέλους διαφορετικά είμαι κότα;;;
Μισό, εσύ τώρα αναφέρεις παράδειγμα που απειλείται η ζωή σου...Η αντίδρασή σου είναι ενστικτώδης και αυθόρμητη...το πιο πιθανό είναι ότι και αυτός που στο προκάλεσε, έχει επίγνωση της μαλακίας που έκανε και δεν ζητά εξηγήσεις...
Να σου ανταποδόσω όμως το παράδειγμα...Μαλάκας κινείται αριστερή λωρίδα με 50χλμ και η δεξιά είναι άδεια...πας από πίσω, κάνεις φώτα, κορνάρεις, στα αρχίδια του...περνάς από δεξιά και καθώς κοιτάζεστε του κάνεις κωλοδάχτυλο και πατάς γκάζι....στο επόμενο φανάρι σε προλαβαίνει , σταματάει δίπλα σου και κατεβαίνει για εξηγήσεις...αν τότε πατήσεις γκάζι και καβαλήσεις πεζοδρόμιο για να του ξεφύγεις, τί είσαι? -
Λογικός άνθρωπος. Σιγά μην κάτσω να παίξω φάπες με τον κάθε ηλίθιο. Αν επιμένει, ένα bitch-slap αλα kacey και γεια σας.
Για να καταλάβω, αν κάποιος σου ρίξει μούντζα ή κωλοδάχτυλο ή παλινδρομική κίνηση επειδή έκανες μαλακία, εσύ θα τον πάρεις στο κατόπι για να ζητήσεις εξηγήσεις;
-
-
-
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται γύρω μας, σωστά?
Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι το 80-90% των συμπολιτών μας θα έπρεπε με αντικειμενικά κριτήρια¹ να πάψει να διαιωνίζει τα γονίδια του (στην καλύτερη!) ή απλά να πάψει να υφίσταται, τότε θα έχουμε θέμα για συζήτηση… Εκτός κι αν όλα αυτά που γράφονται εδώ είναι φίδια και θα έπρεπε να μετακομίσουν σε άλλο topic.
αντικειμενικά κριτήρια¹ : Εν έτη 2009 καθόμαστε και ασχολούμαστε με ανθρωποειδή που ακόμη δεν έχουν (αν κρίνουμε από την εν γένει συμπεριφορά τους ) εξελιχθεί να ζουν μαζί και δίπλα με άλλους ανθρώπους. Φέρουν πρωτόγονα γονίδια που τους έχουν προικίσει με την ικανότητα να ζουν στον κόσμο το δικό τους και να γράφουν εις τα παλαιοτέρα των υποδημάτων τους το σύμπαν ολόκληρο ( σύμπαν? Τι είναι αυτό? Τρώγεται? ). Έτσι με μαθηματική ακρίβεια θα καταλήξουμε εκεί από όπου ξεκινήσαμε να παίζουμε δηλαδή ροπαλιές και πετροπόλεμο….
Γνωρίζω ότι όλα αυτά ακούγονται φασιστικά κτλ αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και καταφτάνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα… Ήρθε η ώρα του Homo Νεάντερνταλ να κυριαρχήσει στη γη. Όπως λέει και το ανέκδοτο ‘’ αυτά πρέπει να τα σκοτώνεις όσο είναι μικρά! ‘’
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............