-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το πρόβλημα είναι όμως ότι ΟΥΤΕ κι αυτό έκανε ΤΟ ΖΩΟΟ!!!!Μα είπε ο άνθρωπος...αν του κάνουν παρατήρηση...:
θα παω να τις ρυθμισω να χτυπανε λιγο πιο κατω κ τελειωσε το θεμα.
Μα έλεος...Τι άλλο να κάνει?
Μιλάμε με την νοοτροπία αυτού του τύπου με τα xenon, έχω εκνευριστεί απίστευτα...Μην αλλάξει την άποψή του για κάτι και τον πουν αδερφή.Πώς και δεν έγραψε 'με ενοχλουν όλοι αυτοί που το παίζουν έξυπνοι και τα ξέρουν όλα καλύτερα από όλους, όταν ξέρω ότι ΕΓΩ τα ξέρω όλα καλύτερα από όλους!!!'
Επιπλέον άμα του σκάσω μύτη με τη μεγάλη σκάλα xenon αναμμένη από πίσω (ακόμα και μέσα μεσημέρι), θα δει τι ωραία που περνάνε όσοι οδηγούν εκείνη την ώρα μαζί του στο δρόμο τα βράδια!
Αλλά τότε θα γκρινιάζει ότι είμαι εγώ το ζώο...
Είπαμε...'Ελλάδα, η χώρα των άλλων'. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Επιπλέον άμα του σκάσω μύτη με τη μεγάλη σκάλα xenon αναμμένη από πίσω (ακόμα και μέσα μεσημέρι), θα δει τι ωραία που περνάνε όσοι οδηγούν εκείνη την ώρα μαζί του στο δρόμο τα βράδια!
Αλλά τότε θα γκρινιάζει ότι είμαι εγώ το ζώο...
Είπαμε...'Ελλάδα, η χώρα των άλλων'.Ίδιο πράγμα γράψαμε
Πάμε μαζί? Εσύ αριστερά, εγώ δεξιά?!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πάμε μαζί? Εσύ αριστερά, εγώ δεξιά?!Άμα τον βρούμε, εγώ είμαι μέσα!
-
Πάντως όσο πάει και χειροτερεύει το όλο θέμα οδήγηση.
Παλιά αρχίσαμε με τους μπιπάκηδες που είχαν το χέρι στην κόρνα και ας δεν είχε ανάψει το φανάρι πράσινο ακόμα.
Μετά συνέχισε η κίτρινη φυλή με μόνο στόχο, σταματάω παίρνω πελάτη, τον πάω τον αφήνω. Θα κάνω ότι θέλω για να πάω στον προορισμό μου.
Ύστερα οι παπάκουλες δεντιλιβεράδες που τρέχουν και σε αυτοκινητόδρομο ανάποδα άμα χρειαστεί για να πάνε την παραγγελία τους και πετάγονται, από παντού.
Οι πεζοί, που είναι σαν τα πρόβατα. Κόκκινο; Δεν παίζει, τσαπ σου πετάγονται. Σε κεντρικά μέρη δεξιά, αριστερά, πίσω. Διάβαση; Ουγκ; (όχι ότι όταν θα στέκονται στην διάβαση θα τους αφήσουν πολλοί να περάσουν, μόνο στην τσιμισκή πάνω σαλόνικα που είχα πάει και στην αθήνα στο κέντρο δεν αστιεύονται τα αμάξια)
Συνεχίζουμε με τους κάγκουρες που βάζουν τσίτα την μουσική τους όχι γιατί γουστάρουν οι ίδιοι να ακούνε αλλά για να τους ακούνε οι άλλοι! Καύσοντας, κρύο, χιονόπτωση δεν παίζει άμα δεν έχουν ανοιχτό το παράθυρο να ακούμε την playlist τους.
Οι περισσότεροι στ@ρχιδιστές νεοέλληνες κυρίως και πολλές γυναίκες που όχι μόνο σταθμεύουν σε κίτρινη γραμμή αλλά διπλωπαρκάρουν με αλάρμ και από 3 λωρίδες έχεις μιάμιση!
Τώρα έχουμε και τους λαμπάκηδες αφού και αμάξι του ᾽80 να έχεις είναι να αλλάζεις τις λάμπες σου.Κάποτε έβλεπες άτομα με πουκαμισάκι ανοιχτό, μαλί καρφάκι (και οι άσπρες τρίχες μαζί), αλυσίδα χρυσαφιά και να οδηγεί μπεμπέ. Τώρα αφενώς ότι η διαφορά τους με τότε είναι ότι κάνουν αποτρίχωση στο στήθος, δεν χρειάζεται να είσαι έτσι για να είσαι μλκας.
Και η κυβέρνηση τι έκανε; Πολλα/ασε τις λακούβες για να μην κυκλοφορούμε. Αύξησε το κόστος μεταφοράς στα ΜΜΜ για να προτιμούμε το αμάξι μας, αφού όταν βρέχει και μόνο περιμένουμε 20 λεπτά στην στάση. Δεν φτιάχνει πάρκιν για να μην παίρνουμε τα αυτοκίνητα μας. Α και έβαλε περισσότερες περιπολίες, όχι για να γράφουν κόσμο που παρανομεί, απλά βαριόντουσαν οι αστυνομικοί μέσα στο τμήμα, οπότε να κάνουν καμία βολτούλα να ξεσκάσουν.
Και αν μου πείτε τα ρίχνεις στην κυβέρνηση (σε οποιαδήποτε κυβέρνηση αυτού του στυλ), θα σας πω ναι. Γιατί δεν είμαστε μόνο εμείς τα ζώα αλλά όταν βλέπουμε τους να είναι έτσι και να περνάνε νόμους ότι θέλουν υβριδικό (αλλά λέξους μόνο) εμείς με τι κουράγιο θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το Ελλαδιστάν; Γι᾽ αυτό τα ζώα αυξάνονται συνέχεια...
-
Δεν εχει πολυ σχεση με οδηγηση, αλλα με συμπεριφορα μετα το παρκινγκ
Ο κυριος λοιπον(απο οτι μου ειπανε) παρκαρε, παρανομα φυσικα, σε σημειο που δεν επιτρεπεται(δεν ειναι το απο πισω αμαξι), και δειτε που αφησε το αναψυκτικο του, εξω απο το καταστημα μου
Δυστυχως δεν ηξεραν/ηθελαν να μου πουν πιο αμαξι ηταν
Κριμα, και ηθελα κατι να διασκεδασω σημερα Σαββατο
-
Αφού δε το άφησε/πέταξε κάτω λέμε, αλλά το άφησε στο κολονάκι .
Αμάν πια παράξενε. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αμάν πια παράξενε.Εντωμεταξυ, 10 μετρα πιο κατω εχει καδο
Κριμα, το ξαναλεω, ηθελα να κλεισει διαφορετικα η εβδομαδα, ηθελα να ''δημιουργησω'' -
Ο χρήστης After έγραψε:
Αμάν πια παράξενε.Εντωμεταξυ, 10 μετρα πιο κατω εχει καδο
Κριμα, το ξαναλεω, ηθελα να κλεισει διαφορετικα η εβδομαδα, ηθελα να ''δημιουργησω''Το συνεχίζεις λέμεεεε.
Κατάλαβες τι έγραψες. 10 ολόκληρα μέτρα πιο κάτω. Εδώ υπάρχουν τύποι που βαριούνται να ανάψουν φλάς (κίνηση ενός δακτύλου) αλλά προτιμούν - δε βαριούνται, όταν τους κορνάρεις μετά το κλείσιμο που σου έκαναν, να σου κάνουν νόημα με το χέρι 'εντάξει', ή 'άι χάσου', ή 'παράτα μας' κ.λ.π..
Στο θέμα τώρα.
Πρώτον μπορεί να πήγαινε προς τα επάνω.
Δεύτερον με αυτόν τον τρόπο έχει δουλειά ο οδοκαθαριστής. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεύτερον με αυτόν τον τρόπο έχει δουλειά ο οδοκαθαριστής.
Ο μαϊ γκαντ, τι αχαριστος που ειμαι
Ουτε καν σκεφτηκα οτι συμβαλει στην συντηρηση της ανθρωπινης εργατικης αλυσιδας
Απο δευτερα θα γεμισω ολα τα κολονακια με καφεδες διαφορων ειδων
Εσπρεσσο, Γαλλικους, Τουρκικους, Ιρλανδεζικους και Στιγμιαιους -
Επιτέλους έγινες ΝΕΟ Έλληνας.
-
Ρε παιδιά αν υπάρχει θεός δηλαδή..............
Πριν από λίγο φέυγω απο το ΣΕΦ προς Εθνική Οδό περνάω την λιμνούλα πάω την ευθειούλα και πάνω στην απότομη δεξιά στροφή που σε ενώνει με τον δρόμο που έρχεται από Πειραια, στην κορυφή της στροφής ακριβώς είναι ταρίφας με Avensis που κάνει ΟΠΙΣΘΕΝ -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Επιτέλους έγινες ΝΕΟ Έλληνας.Το μόνο που του μένει είναι να καταταγεί στην αστυνομία για να γίνει και ΝΕΟ-ΜΑΤ
-
Βγσίνω σήμερα εθνική Ελευσίνα-Κόρινθος και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με την κοπελιά στα διόδια:
Υπάλληλος: προσέξτε γιατί έχει ζώα στην εθνική !
Εγώ: χτυπημένα εννοείς ? (που να ξέρα !)
Υ.: ΟΧΙ. Ζωντανά ζώα. Ξεφύγανε κάτι ΚΑΤΣΙΚΕΣ και είναι μέσα στην εθνική !!!
Ε.:Τελικά τα είδα τα ζωντανά, ευτυχώς είχε άνοιγμα η εθνική (έχει και τα θετικά του η 'χύμα' εθνική. Μπορούν να ΦΥΓΟΥΝ τα ζώα από μέσα !)
Οπότε ο τίτλος μετασχηματίζεται για λίγο σε :
Ζώα, Ζώα, Ζώα .......... ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ !!!
-
-
Μακαρι να μας προειδοποιουσαν και για τα διποδα ζωα
-
αυτό είναι αυτονόητο, δε χρειάζεται προειδοποίηση
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ρε φιλαράκι τι σεβασμό και @@ καλαβρέζικα μας τσαμπουνάς;Εδώ ο μικρός θεούλης απάντησε στο άρθρο του 'ταξιδευτή' με εμπεριστατωμένη άποψη:
καθηστε ρε παιδια γιατι θα τρελαθουμε!!!δλδ επειδη καποιος ποσταρει ενα αρθρο του στυλ 'μη βαζετε ξενον' παει να πει οτι πρεπει να το κανουμε...?επειδη καποιος ποσταρισε σε ενα forum να μην τις βαζουμε γιατι 'δεν αξιζει να κανουμε κακο στους αλλους οδηγους?'κ γω εχω ξενον κ τις 2 σκαλες.κ χτυπανε κ ψηλα κιολας.τι παει να πει αυτο οτι πρεπει να τις βγαλω κιολας?θα παω να τις ρυθμισω να χτυπανε λιγο πιο κατω κ τελειωσε το θεμα.να σας κανω κ γω ενα ερωτημα?αξιζει να κανουμε κακο στο περιβαλλον με το να κυκλοφορουμε με τις μηχανες μας...?ή με τα αυτοκινητα μας...?ή αξιζει να βαζουμε ελευθερες εξατμισεις εκπεμποντας περισσοτερους ρυπους προς το περιαβαλλον?κ μπορω να βαλω κ αλλα ερωτηματα του ιδιου στυλ για πολλα πραγματα.το θεμα ειναι οτι βγαινει καποιος κ ποσταρει για ενα πραγμα(θεωρωντας οτι κ καλα ειναι κατι που αφορα την ασφαλεια ολων μας-εμενα προσωπικα μου φαινεται σαν ποσταρισμα για την 'εισπραξη' πολλων 'μπραβο' κ 'πολυ καλο αρθρο' κ αλλα τετοια)κ επηρεαζονται αρκετοι.πολλα ποστ ειναι πιστευω για το θεαθηναι οπως κ σε αλλα forum βεβαια.παραθετω τη γνωμη μου για αυτο το αρθρο.δεν λεω οτι δεν ειναι καλο να ξερουμε αυτα τα πραγματα αλλα οταν ο αλλος μου λεει 'αξιζει να κανεις κακο στους αλλους?'του κανω κ εγω το εξης ερωτημα:αξιζει να κανεις κακο στο περιβαλλον με το να κυκλοφορεις με τη μηχανη,το αυτοκινητο...?δεν αξιζει αλλα το κανεις.κ ολοι το κανουμε.κ καλα κανουμε.τι θελω να πω?στη μηχανη μου κ ξενον θα βαλω κ ελευθερη εξατμιση κ pc3 κ οτι γουσταρω θα βαλω.κ αν τα βαζω αυτα δεν ειναι επειδη νομιζω οτι θα βλεπω καλυτερα ή οτι θα παρω αλογα....ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ.ειτε αυτα λεγονται ξενον ειτε εξατμιση την οποια εκτος απ'το να τη βλεπω γουσταρω να ακουω κ το θορυβο που κανει.τωρα το αν καποιους τους ενοχλουν αυτα τι να κανω?να μην τα βαλω?δικα μου ειναι τα λεφτα κ οπου θελω τα σκορπαω.το ξαναλεω δεν ποσταρω ολα αυτα για να κανω αντιπαραθεση με καποιον αλλα επειδη θεωρω οτι το συγκεκριμενο αρθρο δεν εχει να μου προσφερει κατι.να ηταν κατι σχετικο με λαστιχα,φρενα κατι τελοσπαντων πιο χρησιμο ναι.αλλα σορυ δεν μου κανει κλικ κατι σε αυτο το αρθρο για να πω 'μπραβο καλο ποστ'κ αλλα τετοια
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι απλά δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ να απαντήσω σε όσους σκέφτονται κατ' αυτό τον τρόπο... Τουλάχιστον όχι κάτι που να έχω έστω και την παραμικρή ελπίδα ότι θα το καταλάβουν.
-
τι θεϊκό post ήταν αυτό
-
Γιατί, σε τι διαφωνείς?
Αν π.χ. αγοράσω εγώ ένα αεροβόλο ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ, δε θα έχω κάθε δικαίωμα, νομίζεις, να σου ρίξω?
-
Ειμαι σημερα εθνικη στο υψος του Ρεντη και κινουμαι μεσσαια λωριδα και περιπου 100 χλμ. Ε, το τελευταιο που περιμενα να δω ηταν τρακτορα να με προσπερναει σα σταματημενο, και να συνεχιζει με τον ιδιο ρυθμο . Προσπαθησα να τον ακολουθησω μηπως και καταφερω να δω το νουμερο τουλαχιστον αλλα το εκρινα πολυ επικινδυνο (δε θα τον ελεγες και αδειο τον δρομο) δεν ασχοληθηκα αλλο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............