-
Ζωω οδηγος Accent 10ετιας χωρις ζωνη που ειχε στα ποδια του το παιδακι του 5-7 χρονων...και αυτο στην Λεωφ. Μαραθωνος στην Ανοιξη!!!
Ζωω οδηγος μοτοσυκλετας οπου ενω εχω βγαλει φλας οτι θα στριψω δεξια εξερχομενος απο πλατεια παει να προσπερασει απο δεξια. Και σαν να μην φτανει αυτο ζηταγε και τα ρεστα ισχυριζομενος οτι το φλας το αναψα την ωρα που εστριβα!!
-
Zώο εγώ που έκανα διήθηση σε μηχανάκι.
Νόμιζα ότι θα έστριβε δεξιά και πέρασα από αριστερά του ενώ αυτός συνέχισε ευθεία. ΟΚ ήταν με 10 χλμ, αλλά τον τρόμαξα λίγο. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ειμαι και 100% σιγουρος αλλα νομιζω οτι κατι τετοιο παιζει με την φωτο .Θα μας πει ο kacey .Ασε, θα μας πει το 'ζωον'
Ζωω οδηγος Accent 10ετιας χωρις ζωνη που ειχε στα ποδια του το παιδακι του 5-7 χρονων...και αυτο στην Λεωφ. Μαραθωνος στην Ανοιξη!!!
Γιατι ρε? Ειπαμε. ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, η θεωρεια του Δαρβινου ισχυει κ ΠΡΕΠΕΙ να ισχυει κ στους ανθρωπους. Ασε να ξεκαθαριζουμε σιγα σιγα...Εγω δηλαδη γιατι στα 7 μου καταλαβαινα οτι πρεπει να ειμαι δεμενος με κατι οταν ειμαι μεσα στο κουτι που κινειται με ταχυτητα γιατι μπορει να σταματησει αποτομα? Σιγουρα ΔΕΝ μου το ειπαν οι δικοι μου οι οποιοι ακομα κ σημερα δεν καταλαβαινουν οτι οι πισω πρεπει να φορανε ζωνη...
Βεβαια αντιστοιχα στα 6 μου ειχα πει 'σελω βελονα παει στο ενα-εξι-μηδεν', δειχνοντας το κοντερ του Lada...
Ζωω οδηγος μοτοσυκλετας οπου ενω εχω βγαλει φλας οτι θα στριψω δεξια εξερχομενος απο πλατεια παει να προσπερασει απο δεξια. Και σαν να μην φτανει αυτο ζηταγε και τα ρεστα ισχυριζομενος οτι το φλας το αναψα την ωρα που εστριβα!!
Απαντηση:
Εισαι τυφλος αλλα κ ετσι να ηταν, ακομα κ καθολου φλας να μην ειχα βγαλει. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να προσπερνας πανω στην πλατεια, ειδικα απο δεξια (εκτος αν ειναι καμμια τεραστια με ξεχωριστες λωριδες)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως τις κουτες τις παει στο καδο ανακυκλωσης λιγα μετρα πιο κατω ;?Μηπως οι κουτες δεν ειναι καν δικιες του;Μηπως ειναι μελος του φορουμ;
Μηπως ;Τρέχεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα κι εσύ, τιμητή του ζώου! Τι πάει να πει ότι ειναι μελος του φορουμ; Αυτό του δίνει το αλάθητο; Έχω και άλλα ράματα για τη γούνα του ζώου!
Οδήγηση προς χάριν εντυπωσιασμού...
Κυκλοφορεί με φθαρμένα ελαστικά!
Και τα πετάει σε παράνομες χωματερές!( )
-
Έτυχα σε φανάρι πίσω από τεράστιο ζώο με ημιθανές Opel Cadet που δεν είχε καθόλου καθρέφτες: ούτε στην πλευρά οδηγού, ούτε συνοδηγού αλλά προς έκπληξή μου ούτε κεντρικό καθρέφτη μέσα. Το πως έκανε σφήνες δεν περιγράφεται, χωρίς καν να κοιτάζει ούτε γυρίζοντας το κεφάλι
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έτυχα σε φανάρι πίσω από τεράστιο ζώο με ημιθανές Opel Cadet που δεν είχε καθόλου καθρέφτες: ούτε στην πλευρά οδηγού, ούτε συνοδηγού αλλά προς έκπληξή μου ούτε κεντρικό καθρέφτη μέσα. Το πως έκανε σφήνες δεν περιγράφεται, χωρίς καν να κοιτάζει ούτε γυρίζοντας το κεφάλιΚαθρεπτες;
Χαλανε την αεροδυναμικη!!!!
-
Kαι ο κεντρικός το φενγκ σούι;!;!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Kαι ο κεντρικός το φενγκ σούι;!;!A...ΠΟΤΕ καθρέφτης αντικριστά με παράθυρο ή πόρτα!!!Διώχνει την θετική ενέργεια
-
Νταξ ρε παιδιά...πώς κάνετε έτσι... μπορεί να είχε σύστημα με κάμερες και οθόνες μέσα στ'αμάξι... καθρέφτες... τσ τσ τσ... ξεπερασμένη τεχνολογία!
-
Τα kadett abs είχαν κατ' αρχάς;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Τα kadett abs είχαν κατ' αρχάς;Τι να είχαν;
-
Διαφορικό ή μαδέρι με 2 ρόδες στην άκρη;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
προς έκπληξή μου ούτε κεντρικό καθρέφτη μέσα.Ούτε κεντρικό καθρέφτη; Και που είχε κρεμασμένο το ;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
προς έκπληξή μου ούτε κεντρικό καθρέφτη μέσα.
Ούτε κεντρικό καθρέφτη; Και που είχε κρεμασμένο το ;
δεν το χρειαζόταν αυτό , είχε το ταπ στο στόμα.......
-
Ζώο της ημέρας μια ξιπασμένη γριά!
Ψάχνοντας εφημερεύον φαρμακείο, μετά από μερικούς απεγνωσμένους κύκλους δε βρίσκω να παρκάρω και το ανεβάζω σε πεζοδρόμιο όπου ήταν στη σειρά ένα σωρό αμάξια ανεβασμένα έτσι, προσέχοντας να μην πιάσω πάνω από 15 πόντους ενώ είχε ακόμα ένα μέτρο κενό στο πεζοδρόμιο. Κανένα πρόβλημα για πεζούς δηλαδή, ούτε για καροτσάκια, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν περνούσε ψυχή από το σημείο και το φαρμακείο ήταν μόλις μισό λεπτό απόσταση! Ζήτημα αν θα άφηνα εκεί το αμάξι 2 λεπτά δηλαδή. Είναι μια από τις μετρημένες στα δάχτυλα φορές που αναγκάστηκα να ανέβω πεζοδρόμιο.
Με το που παρκάρω βγαίνει από τη μονοκατοικία η τρελή γριά στη μπαλκονόπορτα και ακολουθεί ο διάλογος
-'Αν δεν φύγεις αμέσως φωνάζω το 100'
-'Μα κυρία δεν θα κάνω πάνω από 2 λεπτά, στο φαρμακείο στη γωνία θέλω να πάω'
-'Είσαι μπροστά από το σπίτι μου και θα κάνεις ό,τι σου πω αλλιώς φωνάζω αστυνομία'
-'Και σε δύο λεπτά θα έχει έρθει νομίζετε;!'
-'Τότε θα σου κάνω ζημιά'
και αρπάζει μια γλάστραWtf λέω, πέσαμε σε ψυχάκι. Δίνω τόπο στην οργή και παρκάρω κανα... τέταρτο μακριά εκεί που βρήκα.
Πάω στο φαρμακείο και μου λέει ο φαρμακοποιοός ότι άκουσε το σκηνικό και ότι η γριά έχει όντως κάνει ζημιές σε ένα σωρό αυτοκίνητα πετώντας γλάστρεςΤο τραγικότερο όμως; Το κάνει για να κρατάει τη θέση για το γιο της!
-
για πια περιοχή μιλάμε, ? γιατι΄ κάτι μου θυμίζει αυτό.....
-
Καισαριανή έγινε αυτό το σκηνικό
-
Ιδέα!!!! Βρίσκουμε το kadett χωρίς καθρέπτες το παρκάρουμε κάτω από το μπαλκόνι πετάει η γιαγιά την γλάστρα και η καταφέρνουμε να απαλλαγούμε απο το kadett η θα το κάνει astra και θα έχει και καθρέπτες για να κρεμάει μπιχλιμπίδια.
-
Περνάμε και αφήνουμε μια γλάστρα στο αυτοκίνητο του γιου της (από απόσταση όμως).
-
Σκεψου να θελει να της κανει εκπληξη ο γιος της για το καινουργιο του αμαξι!!!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............