-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οσοι κινούνται στις ΛΕΑ να βγαλουν καρκίνο στα @@ και να πιάσουν τη μάνα τους με τον αδερφό τους ή με 10 σομαλούςΌλα αυτά για όσους κινούνται στη Λ.Ε.Α.; Δηλαδή όσοι παραβιάζουν τα στοπ και τους σηματοδότες σαν να μην υπάρχουν τι πρέπει να πάθουν;
(Δεν υποστηρίζω καμία τέτοιου είδους παράβαση, αλλά μην φτάνουμε στα άκρα με χαρακτηρισμούς. Εκτός αν τους τα λέμε και κατάμουτρα όταν τους βλέπουμε να κάνουν τις π@π@ριές τους)
-
Τίποτα τραγικό, απλές παρατηρήσεις της καθημερινότητας
Σήμερα είχα την ευκσιρία να ακολουθήσω για κανα χιλιόμετρο σε στενά μαύρο καγκουρο-puntoΙΙ , ο οδηγός του οποίου έκανε τα εξής:
Επιτάχυνε σημαδεύοντας 3 πιπίνια με μίνι, οι οποίες περίμεναν να περάσουν στην άκρη διάβασης, για να τις αποφύγει με απότομη τιμονιά. Πιθανόν να τις γνώριζε και να ήθελε να κάνει πλάκα, το γεγονός είναι ότι τα κορίστια τρόμαξαν και τα μπινελίκια που του έριξαν θα έκαναν λιμενεργάτη να κοκκινήσει.Νομίζοντας ότι έφυγε απο τη ζωή μου, στρίβω σε στενό και βλέπω το συγκεκριμένο punto με alarm να κλείνει το δρόμο. Θέλοντας να γνωστοποιήσω στο οδηγό ότι κάποιος περιμένει, άγγιξα την κόρνα, με αποτέλεσμα να βγάλει ο πιτσιρικάς το κεφάλι από παρακείμενο ζαχαροπλαστείο και να με στολίσει 'μισό ρε φίλε, πως κάνεις έτσι, τι κορνάρεις κλπ σπαρακτικά'. Εξαφανίστηκε πάλι μέσα, προφανώς κλέβοντας την προτεραιότητα όλων στο γεμάτο κατάστημα, και εμφανίστηκε πάλι κραδαίνοντας μια δαγωμένη τυρόπιτα.
Τεσπα έφυγε σκάβοντας, στρίβουμε μαζί σε επόμενο στενό, στο οποίο- τι ειρωνεία- βρίσκεται άλλο αυτοκίνητο με αλάρμ να κλείνει το δρόμο. Τι κάνει το καγκούρι??? Αρχίζει τις παρατεταμένες κόρνες φωνάζοντας ταυτόχρονα. Ο ίδιος που πρίν από 30 δευτερόλεπτα παραπονέθηκε για ένα μπιπ, τώρα ΑΦΡΙΖΕ.
Αποφάσισα ότι είχα δει αρκετά και στην επόμενη διασταύρωση ηθελημένα άλλαξα την πορεία μου.
Δεν υπάρχει σωτηρία -
Εχουν πολύ πλάκα αυτοί που αφήνουν το αμάξι στη μέση, στο στενό μου, για να αγοράσουν λουκουμάδες.
Μπαίνω στο στενό μου για να βρω να παρκάρω. Το'χει αφήσει κάποιος με αλάρμ για να πάρει λουκουμάδες. Κορνάρω, έρχεται (με το πάσο του συνήθως και λέγοντας 'τώρα, τώρα, πώς κάνεις έτσι πια'). Κάνει τον κύκλο και ξαναέρχεται μπροστά για να ξαναμπεί στο λουκουματζίδικο.
Ελα όμως που, όταν ψάχνω θέση, κάνω κι εγώ τον κύκλο και ξανάρχομαι πίσω του για να πάω από άλλο δρόμο μετά! οπότε πάλι τα ίδια, κόρνα κ.λπ. κ.λπ.
Και το πιο κουφό; Υπάρχουν κενές θέσεις 50 μέτρα πιο κάτω. Αλλά πώς να το κάνουμε, δεν είναι ακριβώς απ'έξω από τους λουκουμάδες.
Μια φορά θέλω να κάνω σε έναν τον κύκλο επ'άπειρον να δω πότε θα βαρεθεί!
-
Μόνο όταν χορτάσει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μόνο όταν χορτάσει.Βρε συ 'avel' αφού έχει θέση 50 μέτρα πιο κάτω πήγαινε εσύ και άσε τον άνθρωπο να φάει .
-
Ρε παιδιά κι εγώ τρελαίνομαι μ' αυτούς που σταματάνε μες στη μέση στα στενά για να πάρουν-αφήσουν κάποιον (βλ. ταρίφες), να 'πεταχτούν' κάπου, κ.ά. τέτοια όμορφα.
Τράβα 5 μέτρα παραπέρα ρε ζώο και κάνε στην άκρη.
Πάντα τους κορνάρω και σχεδόν πάντα τσακώνομαι, πότε θα πιασω κανένα δε ξέρω...
μόνο τα σχολικά μπορώ να δικαιολογήσω (αν και θα μπορούσαν να σταματούν σε κενό και να κατεβαίνει κάτω η δασκάλα να παραλάβει-αφήσει το παιδι, αλλά τεσπα..) -
Η γιαγια μου, η οποια μενει Καλλιθεα ειχε πριν απο 2 χρονια εγκεφαλικο.
Οποτε την παω σε ιατρους και την φερνω σπιτι, αναγκαζομαι να κλεινω το στενο της για 2~3 λεπτα, μεχρι να μπει η να βγει -με βοηθεια- απο το αμαξι.
Δεν καταλαβαινω αυτους που βλεπουν εναν ανθρωπο να προσπαθει ισα-ισα να περπατησει για να φτασει στ αμαξι και καβαλανε την κορνα.
Μ εναν τετοιο εχω τσακωθει πολυ ασχημα.
Αν δεν εμπαιναν στη μεση περαστικοι, την ειχε μαμησει.... -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Τίποτα τραγικό, απλές παρατηρήσεις της καθημερινότητας
Σήμερα είχα την ευκσιρία να ακολουθήσω για κανα χιλιόμετρο σε στενά μαύρο καγκουρο-puntoΙΙ , ο οδηγός του οποίου έκανε τα εξής:
Επιτάχυνε σημαδεύοντας 3 πιπίνια με μίνι, οι οποίες περίμεναν να περάσουν στην άκρη διάβασης, για να τις αποφύγει με απότομη τιμονιά. Πιθανόν να τις γνώριζε και να ήθελε να κάνει πλάκα, το γεγονός είναι ότι τα κορίστια τρόμαξαν και τα μπινελίκια που του έριξαν θα έκαναν λιμενεργάτη να κοκκινήσει.Νομίζοντας ότι έφυγε απο τη ζωή μου, στρίβω σε στενό και βλέπω το συγκεκριμένο punto με alarm να κλείνει το δρόμο. Θέλοντας να γνωστοποιήσω στο οδηγό ότι κάποιος περιμένει, άγγιξα την κόρνα, με αποτέλεσμα να βγάλει ο πιτσιρικάς το κεφάλι από παρακείμενο ζαχαροπλαστείο και να με στολίσει 'μισό ρε φίλε, πως κάνεις έτσι, τι κορνάρεις κλπ σπαρακτικά'. Εξαφανίστηκε πάλι μέσα, προφανώς κλέβοντας την προτεραιότητα όλων στο γεμάτο κατάστημα, και εμφανίστηκε πάλι κραδαίνοντας μια δαγωμένη τυρόπιτα.
Τεσπα έφυγε σκάβοντας, στρίβουμε μαζί σε επόμενο στενό, στο οποίο- τι ειρωνεία- βρίσκεται άλλο αυτοκίνητο με αλάρμ να κλείνει το δρόμο. Τι κάνει το καγκούρι??? Αρχίζει τις παρατεταμένες κόρνες φωνάζοντας ταυτόχρονα. Ο ίδιος που πρίν από 30 δευτερόλεπτα παραπονέθηκε για ένα μπιπ, τώρα ΑΦΡΙΖΕ.
Αποφάσισα ότι είχα δει αρκετά και στην επόμενη διασταύρωση ηθελημένα άλλαξα την πορεία μου.
Δεν υπάρχει σωτηρίαΜακάρι εγώ (και άλλοι πολλοί) να είχαν την ανωτερότητά σου...
-
@Wagner669:
E, αυτό είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση ρε συ. Προφανώς σε τέτοιες περιπτώσεις δείχνεις κατανόηση. Και γω έχω πετύχει ανάπηρο να κάνει κανα 5λεπτο να βγει και να ανέβει σε καροτσάκι, αυτό έλειπε να κορνάρουμε εκεί.
Λέμε για τα ζώα που κλείνουν το δρόμο για να πεταχτούν στο ψιλικατζίδικο ή να κατέβει η γκόμενα, όχι τέτοιες περιπτώσεις.@webfox: +1
-
Ουάου. Σού κορνάρουν οι αλήτες;
Εμένα πάλι, που μεταφέρω πρόσωπο που χρειάζεται βοήθεια μέσα-έξω από το αυτοκίνητο, κάνουν υπομονή.
Αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να έρχονται και να βοηθούν, όχι να κορνάρουν.
Μάλιστα μια φορά στο κέντρο του Πειραιά, είχα βοηθήσει αντίστοιχη κατάσταση σε μπροστινό μου αυτοκίνητο, ενώ από πίσω περίμεναν καμμιά δεκαριά. Κανένας δεν είχε κορνάρει. Πρωτοφανές, αλλά δείχνει ότι καμμιά φορά έχουμε μία ελπίδα...
-
Mia fora exw tyxei se tetoio peristatiko kai kornare o apo pisw moy.... Elafry beep.
O an8rwpos moy ekane nohma miso lepto kai toy eipa den kornarw egw kai katebhka na ton boh8hsw....
Sta kapakia o typos poy htan pisw moy kabalhse thn korna kai phga pros to meros toy...
To gkomenaki poy eixe mazi ton ekraze poy kornare ston an8rwpo poy prospa8oyse na balei thn megalh se hlhkia mhtera toy sto amaksi,enw h kologria poy eixe mazi toy (thn eixe dei mpempeka) toy elege 'koita na deis poy h8ele kai bolta to sapsalo enw den mporei na mpei na bgei apo to amaksi'.
Ekei ta phra kranio kai afoy ton stolhsa kanonika kai phge na tsampoykaleyeti o typakos, mphkan oi psyxraimoteroi sthn mesh....Eiani poly megala zwa telika orismenoi....
-
Κ εγω εχω κατεβει να βοηθησω.
Αλλα εχω πετυχει και κατι ζωα....
Ενα απο αυτα, λιγο ηθελε να εχει ενσωματομενο αναπ. καροτσακι..... -
SV2,
όταν πετυχαίνω τέτοια βλέπω την εταιρεία που ανήκει το φορτηγό και πέρνω τηλ και ενημερώνω τον υπεύθυνο... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
SV2,
όταν πετυχαίνω τέτοια βλέπω την εταιρεία που ανήκει το φορτηγό και πέρνω τηλ και ενημερώνω τον υπεύθυνο...Kai o ypey8ynos ton kanei nta? Mallon me Ka'i'ro se syndeei me to poy kleineis to thl....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
SV2,
όταν πετυχαίνω τέτοια βλέπω την εταιρεία που ανήκει το φορτηγό και πέρνω τηλ και ενημερώνω τον υπεύθυνο...Kai o ypey8ynos ton kanei nta? Mallon me Ka'i'ro se syndeei me to poy kleineis to thl....
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Ακόμα και μια επίπληξη είναι αρκετή για να νιώσει ο οδηγός ότι 'παρακολουθείται' και ότι τα καφριλίκια του δεν περνούν απαρατήρητα.
-
Εγω θα συμφωνησω με τον Hanny...
Συνδεση με Κάιρο -
Zωο ο οδηγος μιας 430 σημερα το πρωι χωρις πισω πινακιδα....καλα ουτε πισω εχει θεση για πινακιδα αυτο το αμαξι?
Μιλουσε στ οκινητο φυσικα....και λογω τις θεσης του χεριου του ειχα την χαρα να δω και το φανταστικο γαντακι που φορουσε.....ελεος.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω θα συμφωνησω με τον Hanny...
Συνδεση με ΚάιροEξαρτάται...
Σε όλες πάντως μου έχουν απαντήσει 'Σας ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε, θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες..'
Οπως και να έχει, εγώ θα κάνω αυτό που νομίζω σωστό και ας γίνει ότι θέλει... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Zωο ο οδηγος μιας 430 σημερα το πρωι χωρις πισω πινακιδα....καλα ουτε πισω εχει θεση για πινακιδα αυτο το αμαξι?Μιλουσε στ οκινητο φυσικα....και λογω τις θεσης του χεριου του ειχα την χαρα να δω και το φανταστικο γαντακι που φορουσε.....ελεος.
μηπως ηταν ο 'ΑΓΙΟΣ' ?
-
Έχει διαφορά όταν οδηγάς με τα γάντια;
(γρήγορα φυσικά - όχι στο μποτιλιάρισμα)
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............