-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σκηνικο που ειχα ξεχασει και το θυμηθηκα με το παραπανω:
Πριν πολλαααααααααααααα χρονια, ειχα δει καπου στο Κοντοπευκο, σε εισοδο παρκινγκ πολυκατοικιας, πινακιδα με μεγαλα εντονα γραμματα να γραφει 'θα σπαμε οποιο αυτοκινητο εμποδιζει την εισοδο και αμα μπορειτε ελατε να μας βρειτε'. Δεν ξερω αν δουλευε το συστημα, αλλα εμενα θα μου αρκουσε να μην εμποδισω (οχι οτι το κανω). Το εχω και σε φωτο καπου, αλλα δεν παιζει να την βρω.
Προφάνώς και μπορείς μετά να σπάς κάθε μέρα την τζαμαρία της πολυκατοικίας!!!
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους βρείς!!
Άρα μλκια η ταμπέλα.... -
λοιπόν στο μετρό στον Αγ. Αντώνιο στην έξοδο που είναι απέναντι από την εκλησια,στο δρόμο που είναι η σκάλες του μετρό, λίγο πιο πίσω είναι ένας έξυπνος που έχει ένα μηχανάκι του 70, χωρίς πινακίδες του έχει βάλει και ένα πανί από πάνω και τι κάνει για να παρκάρει πάντα έξω από το σπίτι του:
έχει ενα αμάξι,ξεπαρκάρει κατεβαίνει κάτω βάζει το μοτοσακό και φεύγει.Οταν έρθει κάνει το ανάποδο.και ερωτώ τώρα εγώ.Αυτό δέν είναι παράνομο?περνάω τόσοους μήνες από εκεί και το ίδιο σκηνικό.Για πείτε καμιά ιδέα.Να τον δώσω στήν τροχαία?
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
Αυτό δέν είναι παράνομο?Τυπικά όχι, αν και δεν ξέρω τι παίζει με τα τέλη κυκλοφορίας.
Για πείτε καμιά ιδέα.
-
Ειδοποίησε για εγκατελλειμένο όχημα, να έρθουν να το μαζέψουν.
-
Πάρε κι εσύ ένα χρέπι μηχανάκι (ή περισσότερα), και βάλτο εκεί δίπλα για να ακυρώσεις τη θέση (ή να τον κάνεις να κάνει περισσότερη δουλειά).
-
Πάρκαρε ένα smart στον χώρο που περισσεύει.
-
Μετακίνησε το λίγο και πάρκαρε ένα Yaris στον χώρο που περισσεύει.
-
Πάρκαρε κι εσύ τη μηχανή σου εκεί, εννοείται με συναγερμό και κλειδαριά δισκόφρενου.
-
Βρες το άτομο και ζήτα του συμβουλές: 'ψιτ! φίλε! θέλω κι εγώ να κάνω αυτό το κόλπο με τη μηχανή-χρέπι. σε ζήλεψα βλέπεις. είσαι πολύ cool άτομο.' Δώστου να καταλάβει ότι θα κάνεις το ίδιο πράγμα, και στο τέλος να υπονοήσεις ότι θα πάρεις τη δική του θέση.
-
βρες τίποτα παληατζήδες γύφτους με φορτηγάκι και πες τους ότι 'εκεί έχω μία παλιά μηχανή που έχει να πάει για παλιοσίδερα, ελάτε να την πάρετε.'
Ελπίζω να έδωσα καμμιά ιδέα.
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
- Ειδοποίησε για εγκατελλειμένο όχημα, να έρθουν να το μαζέψουν.
Μάλλον δεν έχεις ειδοποιήσει ποτέ για εγκαταλελειμμένο όχημα τον Δήμο. Μπορεί να έρθουν και σε 27 χρόνια (αμα ειναι γρήγοροι)
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
-
Ειδοποίησε για εγκατελλειμένο όχημα, να έρθουν να το μαζέψουν.
-
Πάρε κι εσύ ένα χρέπι μηχανάκι (ή περισσότερα), και βάλτο εκεί δίπλα για να ακυρώσεις τη θέση (ή να τον κάνεις να κάνει περισσότερη δουλειά).
-
Πάρκαρε ένα smart στον χώρο που περισσεύει.
-
Μετακίνησε το λίγο και πάρκαρε ένα Yaris στον χώρο που περισσεύει.
-
Πάρκαρε κι εσύ τη μηχανή σου εκεί, εννοείται με συναγερμό και κλειδαριά δισκόφρενου.
-
Βρες το άτομο και ζήτα του συμβουλές: 'ψιτ! φίλε! θέλω κι εγώ να κάνω αυτό το κόλπο με τη μηχανή-χρέπι. σε ζήλεψα βλέπεις. είσαι πολύ cool άτομο.' Δώστου να καταλάβει ότι θα κάνεις το ίδιο πράγμα, και στο τέλος να υπονοήσεις ότι θα πάρεις τη δική του θέση.
-
βρες τίποτα παληατζήδες γύφτους με φορτηγάκι και πες τους ότι 'εκεί έχω μία παλιά μηχανή που έχει να πάει για παλιοσίδερα, ελάτε να την πάρετε.'
Ελπίζω να έδωσα καμμιά ιδέα.
Εγώ πάντως σίγουρα θα ζητήσω τη βοήθειά σου σε ανάλογα περιστατικά γιατί δίνεις λύσεις μούρλια!!!
Στο θέμα μας, παλαιότερα είχα παρκάρει ιερά οδό στο αιγάλεω έξω από την παλιά ηλεκτρονική αθηνών ή κοστόβολο δεν θυμάμαι καλά (τώρα έχει κλείσει βέβαια), με τη μούρη κάθετα προς το πεζοδρόμιο και περίσσευε χώρος από πίσω από το αυτοκίνητο. (Να πω επίσης πως όλα τα αυτοκίνητα έτσι ήταν και είναι ακόμη και σήμερα παρκαρισμένα εκεί.
Αφού λοιπόν βγήκα από το πολυκατάστημα, πάω να πάρω το κάρο μου και βλέπω κάποιο ζωντανό είχε παρκάρει ακριβώς πίσω μου!!!
Τα παίρνω κορνάρω κορνάρω... μάταια όμως! κανείς πουθενά!
Μετά από 5' βάζω όπισθεν και σπρώχνοντας τον βγάζω καταμεσής στην ιερά οδό και φεύγω.
Καλά/άσχημα δεν ξέρω αλλά του άξιζε. -
-
Εάν έχει πινακίδες το μηχανάκι, δε μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα.
Οτιδήποτε κι αν επιχειρήσεις θα είναι παράτυπο και ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να προβεί σε νομικές διαδικασίες.
Εκτός βέβαια κι αν δε σε πάρει χαμπάρι κανένας. -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Οτιδήποτε κι αν επιχειρήσεις θα είναι παράτυπο και ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να προβεί σε νομικές διαδικασίες.
Εκτός βέβαια κι αν δε σε πάρει χαμπάρι κανένας.Πινακιδες και σημα τελων κυκλοφοριας
Παντως εχει παραγινει το πραγμα με αυτο το ''κολπο''
Εκει που μου την δινει κιολας, ειναι οταν εστιατορια εχουν βαλει καρεκλες εξω απο τα μαγαζια τους
Βεβαια για να λεμε και την αληθεια, πολλες φορες εχουν δικιο, οτι δηλαδη πρεπει να μην επιτρεπεται η σταθμευση σε ορισμενες περιπτωσεις, αλλα ο δημος ειναι απων
Δηλαδη επειδη ειναι ανικανοι αυτοι να βρουν μια λυση, πρεπει εμεις να σκοτωνομαστε μεταξυ μας
Καλημερα Ελλαδα -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Εκτός βέβαια κι αν δε σε πάρει χαμπάρι κανένας.Αν δεν έχει σήμα τελών κυκλοφορίας καλείς τη τροχαία του παίρνει τις πινακίδες και μετά από λίγο αν παραμείνει εκεί καλείς και το δηλώνεις εγκαταλελειμμένο.
-
Παρ ότι είμαστε οφ-τόπικ, πρέπει να σημειώσουμε τα εξής.
Τα τέλη κυκλοφορίας δεν αφορούν το δήμο ούτε την αστυνομία, παρά μόνο την εφορία. Εφόσον λοιπόν δε τα έχεις πληρώσει, η εφορία φροντίζει να τα πληρώσεις με την πρώτη ευκαιρία και με το ανάλογο πρόστιμο.
Εάν δεν έχεις πινακίδες τότε σημαίνει πως είναι εγκαταλελειμμένο το όχημα και μπορεί τότε να επιληφθεί ο δήμος και η αστυνομία για την απομάκρυνσή του.
Πρέπει όμως στο σημείο αυτό να τονιστεί πως πλέον, δεν μπορείς να καταθέσεις τις πινακίδες στο υπουργείο. Δεν προβλέπεται πλέον και απλά δε γίνεται. Δε τις παίρνουν.! Είσαι υποχρεωμένος να καλέσεις μια απο αυτές τις εταιρίες ανακύκλωσης οι οποίες θα διαγράψουν το όχημά σου, αφού τους προσκομίσεις την άδεια του οχήματος, και αφού συμπληρώσεις κάποια έντυπα (πρέπει να είσαι ο ιδιοκτήτης!).
Κατόπιν τούτου ο καθένας μπορεί να έχει ένα χρέπι με πινακίδες, το οποίο όμως πληρώνει στο κράτος. (εδώ που τα λέμε το κράτος κερδίζει από τα ακίνητα χρέπια, γιατί πλερώνεις χωρίς να επιβαρύνεις). Αυτό σημαίνει πως και το χρέπι έχει τα ίδια δικαιώματα με όλα τα άλλα αυτοκίνητα ή μηχανάκια, Έστω κι αν δεν κυκλοφορεί.
Λευτεριά στα χρέπια!! Έξω ο ρατσισμός των οχημάτων! -
Ο χρήστης After έγραψε:
...Εκει που μου την δινει κιολας, ειναι οταν εστιατορια εχουν βαλει καρεκλες εξω απο τα μαγαζια τους
Βεβαια για να λεμε και την αληθεια, πολλες φορες εχουν δικιο, οτι δηλαδη πρεπει να μην επιτρεπεται η σταθμευση σε ορισμενες περιπτωσεις, αλλα ο δημος ειναι απων
Δηλαδη επειδη ειναι ανικανοι αυτοι να βρουν μια λυση, πρεπει εμεις να σκοτωνομαστε μεταξυ μας
...200 ευρώ ήταν το πρόστιμο για κατάληψη οδοστρώματος αν θυμάμαι σωστά. Τηλεφώνημα στην αστυνομία (δημοτική η πόλεως) και έστω και αργοπορημένα, έστω μια φορά, μόλις φάει το 200άρι θα το ξανασκεφτεί να ξαναβάλει εμπόδια στο δρόμο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Εκει που μου την δινει κιολας, ειναι οταν εστιατορια εχουν βαλει καρεκλες εξω απο τα μαγαζια τους
...200 ευρώ ήταν το πρόστιμο για κατάληψη οδοστρώματος αν θυμάμαι σωστά. Τηλεφώνημα στην αστυνομία (δημοτική η πόλεως) και έστω και αργοπορημένα, έστω μια φορά, μόλις φάει το 200άρι θα το ξανασκεφτεί να ξαναβάλει εμπόδια στο δρόμο.
Συμφωνω, ειδικα οταν αυτο γινεται απο ξερεις τι ειδους κλαμπ και εστιατορια(π.χ. Μπιφτεκουπολη στην Γλυφαδα...)
200€ παντως ειναι αστειο ποσο, μονο γελιο θα προκαλει σε μια επιχειρηση που παει καλαΠολλες φορες ο επιχειρηματιας ομως εχει δικο, ειδικα οταν παρκαρουν επανω στο πεζοδρομιο τιποτα φορτηγα κτλ, και δεν μιλαω μονο για εστιαροτια, αλλα και για εμπορικα μαγαζια
Δεν το λεω για μενα, αλλα ειχα μαγαζι στην οδο Γκυζη, και ΚΑΘΕ μερα παρκαραν πανω στο πεζοδρομιο και δεν μπορουσαν να περασουν ουτε οι πεζοι, και οχι, δεν υπερβαλω(οποιος εχει περασει απο εκει, γνωριζει για το ΜΕΓΑ μπαχαλο που γινεται καθε μερα)
Μια μερα ενα φορτηγο ειχε κλεισει ΟΛΟ το πεζοδρομιο και επρεπε να γυρισω στο πλαι για να βγω εξω απο το μαγαζι μου!!!!!
Τσακωμοι κτλ, δεν πηγαινε αλλο....
Πηγα στον δημο(πολαιοδομια) και αρχισαν να μου ζητανε υπογραφες απο τους υπολοιπους κατοικους της πολυκατοικιας
Πηγα να ζητησω και δεν μου δινανε υπογραφες!!!!!
Τους λεω ρε παιδια για καλο δικο σας ειναι, θα σας πατησουν πανω στο πεζοδρομιο
Οχι δεν μου διναν
Παω στην πολαιοδομια και τους το λεω
Δεν γινεται τιποτα μου λεει, θα μεινει ετσι
Τα παιρνω στο κρανιο και τους λεω, ''Ειστε ολοι κωλοδημοσιοι υπαλληλοι του κερατα, θα φυτεψω κωλονακι και να πατε στο διαολο ολοι''
Θα ερθουμε να το ξυλωσουμε μου λεει
ΑΜΑ βρειτε που εχω το μαγαζι τους λεω!Φυτεψα κωλονακι μονος μου, και φυσικα κανεις δεν με ενοχλησε, ισα ισα και ευχαριστω επρεπε να μου λενε που επιτελους οι μαναδες με τα καροτσακια περναγαν σαν ανθρωποι απο το πεζοδρομιο
Αν πατε στην οδο Γκυζη ΟΛΑ τα κωλονακια ειναι διαφορετικα το ενα με το αλλο. Οπως καταλαβενετε ολοι τα εχουν φυτεψει μονοι τους
Καλημερα Ελλαδα -
Δεν είναι 200, έχει αυξηθεί.
Άρθρo 48
Kατάληψη τμήματoς oδoύ και πεζόδρoμoυ- H πρoσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματoς τoυ oδoστρώματoς με
εγκαταστάσεις ή εμπόδια απαγoρεύεται, ιδιαίτερα αν με αυτά παρεμπoδίζεται
η κυκλoφoρία, η επιτρεπόμενη στάση ή στάθμευση oχημάτων ή περιoρίζεται
η oρατότητα αυτών πoυ χρησιμoπoιoύν τις oδoύς. - Kατ’ εξαίρεση της διάταξης της πρoηγoύμενης παραγράφoυ, μπoρεί
να επιτραπεί σε έκτακτες περιπτώσεις ή ζώνες μικρής κυκλοφορίας εντός
Κεφάλαιο Δ΄. Διάφορες διατάξεις
99
κατοικημένων περιοχών, αν υπάρχει αρκετός χώρoς γι’ αυτό, η κατάληψη
τμήματoς oδoύ με πρoσωρινές εγκαταστάσεις ή εμπόδια ύστερα από άδεια
των Δημoτικών ή Koινoτικών Aρχών μετά γνώμη των αρμόδιων Aστυνoμικών
Aρχών. - Aυτoί πoυ ανεγείρoυν oικoδoμές μέσα σε κατoικημένες περιoχές ή
εκτελoύν άλλα έργα και καταλαμβάνoυν oλόκληρo τo πεζoδρόμιo μπρoστά
από την oικoδoμή ή τo έργo, υπoχρεoύνται να κατασκευάσoυν πρόσθετo
πεζoδρόμιo ή να πάρoυν άλλα κατάλληλα μέτρα για την ασφαλή διέλευση
των πεζών. Mε απόφαση τoυ Yπoυργoύ Περιβάλλoντoς, Χωρoταξίας και Δη-
μόσιων Έργων καθoρίζoνται oι λεπτoμέρειες για την εφαρμoγή της διάταξης
αυτής. - Όταν επιτρέπεται, όπως πιo πάνω, η κατάληψη τμήματoς oδoύ πρέπει
αυτό να επισημαίνεται υπoχρεωτικά από αυτόν πoυ τo κατέλαβε κατά τις δι-
ατάξεις τoυ άρθρoυ 9 τoυ παρόντoς Kώδικα. - H κατάληψη επιφάνειας πεζόδρoμoυ για oπoιαδήπoτε άλλη χρήση, εκτός
γι’ αυτήν πoυ έχει κατασκευαστεί, απαγoρεύεται, εφόσoν παρεμπoδίζεται η
κυκλoφoρία των πεζών, ως και η είσoδoς - έξoδoς oχημάτων άμεσης ανάγκης
ή εξυπηρέτησης των παρoδίων. - Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με
διοικητικό πρόστιμο τετρακοσίων (400,00) ευρώ.
- H πρoσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματoς τoυ oδoστρώματoς με
-
Εδώ έχουμε καταντήσει να βλέπουμε κολωνάκια πάνω σε πεζοδρόμια σε δρόμους προαστίων με ελάχιστη κίνηση... υπάρχει και η κατηγορία εκείνη ζώων που θεωρεί ότι ακόμα και αν επιτρέπεται, ουδείς δικαιούται να παρκάρει μπροστά από την πόρτα του σπιτιού τους. Προσοχή, δε μιλάμε για γκαραζόπορτα αλλά για απλή πόρτα εισόδου, και όχι πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά στο οδόστρωμα και απολύτως νόμιμα! Επειδή πολλά ζώα έχουν αυθαίρετα μετατρέψει μια απλή πόρτα σε πάρκινγκ για μηχανάκια, θεωρούν ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε το αυτοσχέδιο πάρκινγκ τους!
-
είμαι σίγουρος οτι αυτό το μηχανάκι αποκλείεται να δουλεύει!φυσικά δεν έχει πινακίδες.θα το ανεβάσω και σε φώτο.
-
Σπρώχτο και βάλε το αυτοκίνητό σου. Πες του ότι καλό θα ήταν να το προσέχει, αφού είναι μπροστά στο σπίτι του, γιατί έχει κι αυτός αυτοκίνητο και καλό θα ήταν να το προσέχουν οι άλλοι.
-
Σήμερα το πρωί έχασα τη ολύμπια ψυχραιμία μου (λολ-λολ-λολ...). Πάνω σε πλατεία, ενα Ξαρά αρχίζει να μας προσπερνάει από τα δεξιά. Φτάνει στο υψος του δικού μου αυτοκινήτου, λίγο πριν την έξοδο της πλατείας. Δεν του'κανα τη χάρη: άνοιξα λιγουλάκι τη πορεία μου και (ξανα)πέρασα μπροστά του. Αμ δε! Έχοντας πλέον βγεί από την πλατεία, άρχισε το μόμολο να κορνάρει και να ορύεται.... βγαίνει και στο αντίθετο ρεύμα, με πλευρίζει και αρχίζει τα μπινελίκια... Το πιεσόμετρο έσπασε και τα ακουσε από την καλή....Ένιωσα λίγο σαν τον Ντάγκλας στο 'Ξεχωριστή μέρα' -χωρίς το σιδερικό. Τεσπα, έφυγα και το άφησα στο έλεος των μαινόμενων επερχόμενων οδηγών από το αντίθετο ρεύμα.
Εχουμε ξεφύγει πλέον. Το κάθε ζώο, όχι μόνο κάνει την απύθμενη μαλακία του, αλλά ζητάει και τα ρέστα από πάνω. Μπουστουδιάλου [(C): Bagus]... -
Ο χρήστης After έγραψε:
...
Συμφωνω, ειδικα οταν αυτο γινεται απο ξερεις τι ειδους κλαμπ και εστιατορια(π.χ. Μπιφτεκουπολη στην Γλυφαδα...)
200€ παντως ειναι αστειο ποσο, μονο γελιο θα προκαλει σε μια επιχειρηση που παει καλαΠολλες φορες ο επιχειρηματιας ομως εχει δικο, ειδικα οταν παρκαρουν επανω στο πεζοδρομιο τιποτα φορτηγα κτλ, και δεν μιλαω μονο για εστιαροτια, αλλα και για εμπορικα μαγαζια
Δεν το λεω για μενα, αλλα ειχα μαγαζι στην οδο Γκυζη, και ΚΑΘΕ μερα παρκαραν πανω στο πεζοδρομιο και δεν μπορουσαν να περασουν ουτε οι πεζοι, και οχι, δεν υπερβαλω(οποιος εχει περασει απο εκει, γνωριζει για το ΜΕΓΑ μπαχαλο που γινεται καθε μερα)
Μια μερα ενα φορτηγο ειχε κλεισει ΟΛΟ το πεζοδρομιο και επρεπε να γυρισω στο πλαι για να βγω εξω απο το μαγαζι μου!!!!!
Τσακωμοι κτλ, δεν πηγαινε αλλο....
Πηγα στον δημο(πολαιοδομια) και αρχισαν να μου ζητανε υπογραφες απο τους υπολοιπους κατοικους της πολυκατοικιας
Πηγα να ζητησω και δεν μου δινανε υπογραφες!!!!!
Τους λεω ρε παιδια για καλο δικο σας ειναι, θα σας πατησουν πανω στο πεζοδρομιο
Οχι δεν μου διναν
Παω στην πολαιοδομια και τους το λεω
Δεν γινεται τιποτα μου λεει, θα μεινει ετσι
Τα παιρνω στο κρανιο και τους λεω, ''Ειστε ολοι κωλοδημοσιοι υπαλληλοι του κερατα, θα φυτεψω κωλονακι και να πατε στο διαολο ολοι''
Θα ερθουμε να το ξυλωσουμε μου λεει
ΑΜΑ βρειτε που εχω το μαγαζι τους λεω!Φυτεψα κωλονακι μονος μου, και φυσικα κανεις δεν με ενοχλησε, ισα ισα και ευχαριστω επρεπε να μου λενε που επιτελους οι μαναδες με τα καροτσακια περναγαν σαν ανθρωποι απο το πεζοδρομιο
Αν πατε στην οδο Γκυζη ΟΛΑ τα κωλονακια ειναι διαφορετικα το ενα με το αλλο. Οπως καταλαβενετε ολοι τα εχουν φυτεψει μονοι τους
Καλημερα ΕλλαδαΤη γνωρίζω τη περιοχή και πολύ καλά μάλιστα. Άλλο όμως τα κολονάκια στα πεζοδρόμια (τα οποία θεωρώ ότι είναι σωστή κίνηση-λύση, όπου υπάρχει πραγματικό πρόβλημα) κι άλλο καρέκλες, παλιά δίκυκλα, πέτρες, κ.λ.π. επάνω στο οδόστρωμα.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Σκηνικο που ειχα ξεχασει και το θυμηθηκα με το παραπανω:
Πριν πολλαααααααααααααα χρονια, ειχα δει καπου στο Κοντοπευκο, σε εισοδο παρκινγκ πολυκατοικιας, πινακιδα με μεγαλα εντονα γραμματα να γραφει 'θα σπαμε οποιο αυτοκινητο εμποδιζει την εισοδο και αμα μπορειτε ελατε να μας βρειτε'. Δεν ξερω αν δουλευε το συστημα, αλλα εμενα θα μου αρκουσε να μην εμποδισω (οχι οτι το κανω). Το εχω και σε φωτο καπου, αλλα δεν παιζει να την βρω.
Προφάνώς και μπορείς μετά να σπάς κάθε μέρα την τζαμαρία της πολυκατοικίας!!!
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους βρείς!!
Άρα μλκια η ταμπέλα....Εσυ θα αφηνες το αυτοκινητο σου εκει, με την λογικη 'αμα μου σπασουν το αμαξι θα τους σπαω την πολυκατοικια'?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τη γνωρίζω τη περιοχή και πολύ καλά μάλιστα. Άλλο όμως τα κολονάκια στα πεζοδρόμια (τα οποία θεωρώ ότι είναι σωστή κίνηση-λύση, όπου υπάρχει πραγματικό πρόβλημα) κι άλλο καρέκλες, παλιά δίκυκλα, πέτρες, κ.λ.π. επάνω στο οδόστρωμα.
Εννοειται, δεν διαφωνουμε καπου, απλα εκανα μια παραθεση
Αν πραγματικα βιαζομαι, κυριως λογω υγειας, εννοειται οτι θα παρω σβαρνα τετοια συστηματα, και αμα θελουν ας φωναξουν την αστυνομια
ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Πρέπει όμως στο σημείο αυτό να τονιστεί πως πλέον, δεν μπορείς να καταθέσεις τις πινακίδες στο υπουργείο. Δεν προβλέπεται πλέον και απλά δε γίνεται. Δε τις παίρνουν.! Είσαι υποχρεωμένος να καλέσεις μια απο αυτές τις εταιρίες ανακύκλωσης οι οποίες θα διαγράψουν το όχημά σου, αφού τους προσκομίσεις την άδεια του οχήματος, και αφού συμπληρώσεις κάποια έντυπα (πρέπει να είσαι ο ιδιοκτήτης!).
Ε; Τι καινούρια βλακεία είναι πάλι αυτό; Δηλαδή σε περίπτωση που μετοικήσω προσωρινά στο εξωτερικό (ας πούμε 1-2 χρόνια) δεν μπορώ να καταθέσω τις πινακίδες και να αφήσω το αυτοκίνητο σε κλειστό γκαράζ; Ή αν θέλω να μετατρέψω ένα παλιό πισωκίνητο σε trackday car* (εντελώς ερασιτεχνικά, μην μου πεις για πινακίδες ΕΘΕΑ)* ;
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............