-
και με λίγο χιούμορ
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Παντως με τοση ντοπα στον αθλητισμο και τον πρωταθλητισμο,τοσα αναβολικα και υποπτα βοηθηματα στα γυμναστηρια,θα πρεπει να νιωθεις τυχερος αν εισαι ενας απλος πλαδαρος Ελληνας με μπυροκοιλιαEιμαι παρα πολυ τυχερος,τοσο πολυ τυχερος που δεν θα ηθελα να ειμαι τοσο τυχερος,πχ 20 κιλα λιγοτερα δεν με χαλαγαν
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=930348&lngDtrID=246' target='_blankΤώρα ΚΑΙ άλογα ντοπέ!!
ΚΑΙ άλογα; Τα άλογα γίνονται συχνά πειραμαζόζωα για τη ντόπα των ανθρώπων. Το 'Σπέσιαλ Κ' που ακόμα ( ) καταπίνουν μερικά μπιλντέρια στα γυμναστήρια ξεκίνησε ως αναβολικό για άλογα κούρσας.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
και με λίγο χιούμορ\
και με χαμηλο IQ
-
Kai η Τζουμελέκα ντοπάρα τελικά.
-
http://www.youtube.com/watch?v=FO1sgkcu ... re=related
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Kai η Τζουμελέκα ντοπάρα τελικά.Λόγω της προσθήκης τεχνικών για την ανεύρεση βιολογικής ντόπας που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λόγω της προσθήκης τεχνικών για την ανεύρεση βιολογικής ντόπας που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν!!!
σοβαρά μιλάς τώρα??? Βιολογική ντόπα!!! Δεν το γνώριζα, έτσι στα γρήγορα διάβασα ότι ήταν ντοπέ.
άντε να δούμε τι άλλο θ' ακούσουμε
-
Τα καλά χόρτα είναι τα βιολογικά
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Λόγω της προσθήκης τεχνικών για την ανεύρεση βιολογικής ντόπας που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν!!!
σοβαρά μιλάς τώρα??? Βιολογική ντόπα!!! Δεν το γνώριζα, έτσι στα γρήγορα διάβασα ότι ήταν ντοπέ.
άντε να δούμε τι άλλο θ' ακούσουμε
Ναι. Δεν μπορώ να ξαναβρώ το άρθρο ρε γμτ!!!!
-
http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 3&catID=55
'...το πρώτο δείγμα ήταν αρνητικό, σε επανέλεγχο βρέθηκε θετικό..'
Όταν το είχα διαβάσει έγραφε ότι προστέθηκαν νέες μέθοδοι ανίχνευσης. Τώρα αυτή η πληροφορία εξαφανίστηκε!
-
http://www.enet.gr/online/online_hprint ... d=38130060
Οι «προχωρημένες» μέθοδοι, που πλέον εφαρμόζονται, έδειξαν ίχνη της περιβόητης ουσίας ΕΡΟ και έστησαν την Τσουμελέκα στο απόσπασμα της WADA
-
ευτυχώς έχουν βάλει στρωματάκι κάτω και καταλήγουμε στα μαλακά κάθε φορά που πέφτουμε απ τα σύννεφα
-
Έχω πάψει πλέον να παρακολουθώ ολυμπιακούς αγώνες, στίβο κλπ κλπ...
_
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ευτυχώς έχουν βάλει στρωματάκι κάτω και καταλήγουμε στα μαλακά κάθε φορά που πέφτουμε απ τα σύννεφακαι πεταγά, και πεταγά πολύ ψηλάαα
μα ένα χερι λατρεμένο, ένα χέρι λατρευτό,
μου τα κόβει τα φτερά μου για να μην ψηλά πετώωω -
Εγώ είμαι με την Τσουμελέκα,
Mουντζώνω τους μαλάκες της wada με χέρια και με πόδια και φτύνω στο τσάι τους. -
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ είμαι με την Τσουμελέκα,
Mουντζώνω τους μαλάκες της wada με χέρια και με πόδια και φτύνω στο τσάι τους.Nοιώθεις την ανάγκη να ταχθείς στο πλευρό κάποιου?
Το ότι και οι δύο μπορεί να είναι για φτύσιμο ας πούμε δεν το εξετάζεις για ενδεχόμενο? -
Να απαγορεύσουν τον παγκόσμιο πρωταθλητισμό σε μικρά παιδιά -όχι μόνο για τη ντόπα, αλλά κυρίως επειδή τους καταστρέφουν κάθε έννοια φυσιολογικής κοινωνικής ανάπτυξης-, κι οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν.
Αν προτιμούν να γεμίζουν τέτοιες χημείες το σώμα τους για να τρέχουν γρηγορότερα, να πηδάνε ψηλότερα και να πιάνουν δυνατότερα, χέστηκα. Να ψοφήσουν όλοι τους for all I care. Τις επιπτώσεις τις γνωρίζουν.
-
Tι ψάχνετε ρε παιδιά..... πάντως να σας καταθέσω και την δικιά μου εμπειρία!!!!!
Πριν πολλά χρόνια , ήμουν πολύ γυμνασμένος και πάρα πολύ δυνατός ,προπόνηση από τα 10 μου και στα 18 προπονιούμουν 4 ώρες την μέρα!!! (Σε ένα δυνατό άθλημα)!!!! Μιλάμε στα 18μου ήμουν τι να πω... υπεράνθρωπος , πάρα πολύ πάνω από το ανθρώπινο μέσο όρο!!!!!
Πάω που λέτε στην προ - εθνική ομάδα (επίσημα καλεσμένος)!!!!
Πριν μπεις στην εθνική ομάδα πας , κάνεις προπονήσεις μαζί τους και σε κόβουν οι ειδικοί αν μπορείς να ενταχθείς επίσημα στην εθνική!!! Ετσι γίνονταν τουλάχιστον πριν χρόνια!!!! Εκεί είδα απίστευτα πράγματα , είδα ανθρώπους να κάνουν πράγματα που εγώ με τόσα χρόνια προπόνηση δεν μπορούσα καν να φτάσω στο 30 % τους!!!!
π.χ κάθε άσκηση γίνονταν 100 φορές, δηλαδή 100 εκτάσεις, 100 ανατάσεις , 100 βαθιά καθίσματα, 100 κάμψεις, 100 εμπόδια 10 πόντων να τα πηδήξουμε συνεχόμενα χωρίς φόρα, μετά 100 εμπόδια 40 πόντων, μετά 100 εμπόδια 1 μέτρου, μετά να τρέξεις 10 γύρους το ολυμπιακό στάδιο, μετά τεχνικά πάνω στο άθλημα, μετά βάρη κ.λ.π. και αυτό κάθε μέρα... ε δεν αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός!!!!! Πας στο σπίτι και δεν μπορείς να κουνηθείς, πως θα αντέξεις τα ίδια την άλλη μέρα;;;;
Εβλεπα συναθλητές μου να τα κάνουν με ευκολία...... δεν είδα τίποτα παράνομο , ούτε μίλησα μαζί τους για διατροφή, συμπληρώματα κ.λ.π., πως θα μπορούσα άλλωστε!!!!!
Αλλά με την εμπειρία των 10 συνεχών χρόνων σκληρής προπόνηση λέω ότι ο άνθρωπος έχει κάποια όρια, με την σκληρή προπόνησης φθάνεις κάπου ψηλά , αλλά ως εκεί δεν μπορείς και να πετάξεις...... χρειάζεσαι ..... κάτι .... όχι ρεντ μπουλ!!!!!!!!!!
Ντόπινγκ στον αθλητισμό