-
Ρε γ2μώτο, εδώ στην Ευρώπη δεν εμπιστεύονται από κινέζικο σίδερο μέχρι κινέζικο ΣΑΒ, αυτοί πήγαν και παράγγειλαν συμπληρώματα(που θα έβαζαν στον στομάχι τους - στον οργανισμό τους) από εκεί;
-
τους ειπαν οτι στην τιμη περιλαμβανεται και συσκευασια/αποστολη!
-
Η' μήπως για να περάσουν τελωνείο φτηνότερα τα φάρμακα για άλογα τα δήλωσαν εντριβές για αθλητές και εκεί εγινε το μπλέξιμο...;
χμμμ... -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ρε γ2μώτο, εδώ στην Ευρώπη δεν εμπιστεύονται από κινέζικο σίδερο μέχρι κινέζικο ΣΑΒ, αυτοί πήγαν και παράγγειλαν συμπληρώματα(που θα έβαζαν στον στομάχι τους - στον οργανισμό τους) από εκεί;Εκει εχουν ΑΣΥΛΙΑ οι εταιρειες που παραγουν τετοιες ουσιες, απο εκει παραγγειλαν.
Παντως εμενα πολυ μου αρεσουν οι μπουρδες περι Ολυμπιακου Ιδεωδους και οτι η Ελλαδα πρεπει να γινει θεματοφυλακας και κιβωτος του -ταδε εφη ο υπουργος.... Πολιτισμου κ.Μ.Λιαπης.
Ποια Ολυμπιακα Ιδεωδη ρε λαμογια??Τα Ολυμπιακα Ιδεωδη της Coca Cola της Αdidas κλπ χορηγων??
Διωξτε τους χορηγους να δειτε ποτε σταματαει η ντοπα.Αμ ο αλλος ο Ρογκ??Που δηλωσε οτι η ρυπανση του Πεκινου δε θα επηρεασει την υγεια των χορηγων-σορρυ- αθλητων.Κατι ξερει αυτος για να μιλαει με τοση σιγουρια.
Προσωπικα θα καταδικασω τον Ιακωβου και την ομαδα της αρσης βαρων την ημερα που θα δω τη WADA να κανει ντοπιγκ κοντρολ στην ομαδα μπασκετ των ΗΠΑ.
Μεχρι τοτε οι προαναφερθεντες δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να παιζουν συμφωνα με τους ισχυοντες κανονες του παιχνιδιου και φυσικα να επιβαρυνουν τη δικη τους υγεια.
-
Έχει γέλιο πάντως η υπόθεση
-
Με τόση υποκρισία που παίζει, νομίζω ότι πρέπει να δημιουργηθεί σχετικό Όσκαρ από την Ακαδημία.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yikes:Αποδείχθηκαν φούμαρα?!?!?! Δηλαδή, skullone, πιστεύεις ότι Κεντέρης και Θάνου δεν είχαν κάνει χρήση αναβολικών?
Το απέδειξε κανένας; Τους έπιασαν ποτέ να είναι θετικοί; Το τι πιστεύω εγώ ή εσύ δεν έχει σημασία ξέρεις... Γιατί εδώ ισχύει το σπαρτιατικό 'κλέψε, αλλά φρόντισε να μη σε πιάσουν'.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με τόση υποκρισία που παίζει, νομίζω ότι πρέπει να δημιουργηθεί σχετικό Όσκαρ από την Ακαδημία.Ω, καλά είσαι... Να ωρύονται ένα σωρό άτομα για τη... ντροπή που νιώθουν.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
:yikes:
Αποδείχθηκαν φούμαρα?!?!?! Δηλαδή, skullone, πιστεύεις ότι Κεντέρης και Θάνου δεν είχαν κάνει χρήση αναβολικών?
Το απέδειξε κανένας; Τους έπιασαν ποτέ να είναι θετικοί; Το τι πιστεύω εγώ ή εσύ δεν έχει σημασία ξέρεις... Γιατί εδώ ισχύει το σπαρτιατικό 'κλέψε, αλλά φρόντισε να μη σε πιάσουν'.
Κεντέρης κ Θάνου χαρακτηρίστηκαν από την επιτροπή ως 'non show' στην κλήση που τους έγινε, κ για αυτό συμπεριλήφθηκαν στη λίστα της Ελλάδας κ προσμετρήθηκαν στα θετικά δείγματα... αυτό είπε ο κ. Νάτσης, τέως Πρόεδρος Αθλητιατρικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος σε πρόσκλησή του σε δελτίο ειδήσεων... κ φυσικά το 'non show' τους, τους απέτρεπε να λάβουν μέρος σε αγώνες, ασχέτως αν δεν ήθελαν να συμμετάσχουν κ οι ίδιοι...
-
88888, η Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ αγωνίζεται με ειδική άδεια, που της επιτρέπει να μην περνάει antidoping control. Αυτό επειδή στο NBA επιτρέπονται κάποιες, απαγορευμένες γενικά, ουσίες!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Αποδείχθηκαν φούμαρα?!?!?! Δηλαδή, skullone, πιστεύεις ότι Κεντέρης και Θάνου δεν είχαν κάνει χρήση αναβολικών?
Κεντέρης κ Θάνου χαρακτηρίστηκαν από την επιτροπή ως 'non show' στην κλήση που τους έγινε, κ για αυτό συμπεριλήφθηκαν στη λίστα της Ελλάδας κ προσμετρήθηκαν στα θετικά δείγματα... αυτό είπε ο κ. Νάτσης, τέως Πρόεδρος Αθλητιατρικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος σε πρόσκλησή του σε δελτίο ειδήσεων... κ φυσικά το 'non show' τους, τους απέτρεπε να λάβουν μέρος σε αγώνες, ασχέτως αν δεν ήθελαν να συμμετάσχουν κ οι ίδιοι...
Και πάλι όμως, δικαστικά δικαιώθηκαν... Η δε Θάνου πήρε την - κρύα, μια κι έτσι είναι πιο νόστιμη - εκδίκησή της με το μετάλλιο που αφαιρέθηκε από τη Marion Jones. Σε ό,τι αφορά δε το non show, γιατί δεν προσμετράται ΠΟΤΕ θετικά το ετσιθελικό και τσαμπουκαλάδικο non show της αμερικανικής μπασκετικής 'dream team';
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
88888, η Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ αγωνίζεται με ειδική άδεια, που της επιτρέπει να μην περνάει antidoping control. Αυτό επειδή στο NBA επιτρέπονται κάποιες, απαγορευμένες γενικά, ουσίες!Τι πάει να πει 'ειδική άδεια'; Δηλαδή όλοι είμαστε ίσοι σε ό,τι αφορά τη ντόπα, αλλά οι της dream team είναι πιο... ίσοι; Και κατά τα άλλα κυνηγάνε το... ντόπινγκ. Πόσο κρετίνους μας θεωρούν;
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
...Διωξτε τους χορηγους να δειτε ποτε σταματαει η ντοπα....Διώξτε τους χορηγούς, να δείτε για πότε σταματάει ο αθλητισμός...
-
88888, η Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ αγωνίζεται με ειδική άδεια, που της επιτρέπει να μην περνάει antidoping control. Αυτό επειδή στο NBA επιτρέπονται κάποιες, απαγορευμένες γενικά, ουσίες!
Τι πάει να πει 'ειδική άδεια'; Δηλαδή όλοι είμαστε ίσοι σε ό,τι αφορά τη ντόπα, αλλά οι της dream team είναι πιο... ίσοι; Και κατά τα άλλα κυνηγάνε το... ντόπινγκ. Πόσο κρετίνους μας θεωρούν;
Είπα. Στο ΝΒΑ επιτρέπονται διάφορα 'φάρμακα'. Και για να παίξουν οι παίκτες στην Ολυμπιάδα δόθηκε αυτή η άδεια.
Αυτό είναι το θέμα? Πάλι, αν τα παίρνουν και οι Αμερικάνοι? Παίρνουν. Όπως και οι Θάνου και Κεντέρης! Επειδή είναι Έλληνες πρέπει να κλείσουμε τα μάτια? Για να πάρουν τα μετάλλια και να σπάσουν τα ρεκόρ, δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Τώρα αν εσυ θέλεις να ανοίξεις άλλη μια μάχη με ανεμόμυλους, δικαίωμά σου.
Α. Την ίδια επιχειρηματολογία είχε και ο Γαβριήλ. Αλλά υπέρ των Αμερικανών!
-
Κεντέρης+Θάνου θεωρήθηκαν και από τη ΔΟΕ και από την IAAF ντοπέ λόγω 3 'no show'. Το να μην εμφανιστείς σε 3 ελέγχους είναι νομικά αλλά και λογικά ισοδύναμο με το να βρεθείς ντοπέ (και ορθώς, διαφορετικά όλοι θα έπαιζαν κρυφτούλι). Η τιμωρία τους έληξε 31/12/2006
Επιπλέον, η όλη ιστορία με το 'ατύχημα' κτλ. κτλ., ακόμα και αν νομικά δικαιωθούν έναντι της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπου είναι υπόδικοι, ηθικά τους καταδικάζει ΙΜΗΟ...
Το μετάλιο της Jones στο Sydney είναι ακόμα 'ορφανό'. Κακώς, διότι η Θάνου δεν είχε πιαστεί ντοπέ τότε, το 2004 πιάστηκε...
Η άλλη μας χρυσή, η Χαλκιά ντε, που έχει χαθεί τώρα τελευταία ? Κάτι σε Τσιαμήτα μου θυμίζει
-
Τα σπυρια της Θάνου πως τα δικαιολογείς?? Που αν σπάσεις ένα θα κοκκινίσει όλη η μούρη της
Και μην πείς ότι περνάει την εφηβία γιατί είναι 30+
Το σώμα της που το πάς?!! Είναι αυτό σώμα γυναίκας?
Ολα αυτά είναι ενδείξεις που σε οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ολοι αυτοί είναι ντοπαρισμένοι -
Ντοπα, παντού και πάντα. Έπεσε χτες το μάτι μου σε μετάδοση αγώνα ενόργανης γυμναστικής. Μπορεί να έχω μείνει στην Κόρμπουτ, την Κομανέτσι και τη Μπιτσέροβα, αλλά αυτό που είδα χτες δεν παιζόταν. Κοριτσάκια 15 χρονών με σωματοδομή και μύς παλαιστή.... Και θα μου πεί κανείς ότι όλα αυτά έγιναν με κόπο και ιδρώτα ΜΟΝΟ?
Περί ακμής: θυμάται κανείς τη μούρη της Πατουλίδου όταν πήρε το μεταλλιάκι? (αυτό. ντε που είχε σκοντάψει η άλλη)?
Περι ΝΒΑ: η πιο διαδεδομένη ουσία εκεί είναι η κοκα....σνιφάρουν τις γραμμές και καρφώνουν στο ταβάνι....
-
δε νομιζω οτι αυτο γινεται με τη κοκα...
αν φανταστει κανεις οτι δινουν 2-3 παιχνιδια την εβδομαδα ειναι ευκολο να καταλαβει οτι δε γινεται χωρις ειδικες ουσιες...
-
Mιας και αναφέρθηκε η κόκα ανατρέξτε στους 4τροχούς τεύχος 438 (Μάρτιος 2007) και σελίδα 186. Για κάποιον που έχει σκάνερ ας κάνει τον κόπο να ανεβάσει το άρθρο.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Εκει εχουν ΑΣΥΛΙΑ οι εταιρειες που παραγουν τετοιες ουσιες, απο εκει παραγγειλαν.
ΑΥΤΗ είναι η πληροφορία που περίμενα... Πάω να τζογάρω πάνω στους Κινέζους...φαίνεται ότι θα δούμε καλές επιδόσεις από τους λεγάμενους στους Αγώνες...
Αμ ο αλλος ο Ρογκ??Που δηλωσε οτι η ρυπανση του Πεκινου δε θα επηρεασει την υγεια των χορηγων-σορρυ- αθλητων.Κατι ξερει αυτος για να μιλαει με τοση σιγουρια.
Παλιά πουτ...εχμ...καραβάνα...
Προσωπικα θα καταδικασω τον Ιακωβου και την ομαδα της αρσης βαρων την ημερα που θα δω τη WADA να κανει ντοπιγκ κοντρολ στην ομαδα μπασκετ των ΗΠΑ.
Δεν χρειάζεται να καταδικαστεί κανένας: θα έρθει άλλος στη θέση του, επειδή ο πρωταθλητισμός αυτό απαιτεί, έντιμο και ανέντιμο τρόπο για να κερδίσεις(δεν βλέπεις ότι οι καλύτεροι ηθοποιοί της χώρας είναι στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ και όχι στα θέατρα; ) Σε λίγο δεν θα μιλάμε για έλεγχο χημικών ουσιών αλλά γενετικής βοήθειας
Ντόπινγκ στον αθλητισμό