-
Φιλε G60,
παιξε και εσυ το παιχνιδι της (μεχρι ενα σημειο)... Μια αφηνεις - μια τραβας (σαν το ψαρεμα)...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οι 2 πιο ευκολες φασεις να βγαλεις γκομενα ειναι οταν τις εχει μαμαησει την ψυχολογια ο πρωην και τις παρηγορεις, και σε γαμους....ειδικα αν παντρευεται καλη του φιλη κα ιαυτες δεν εεχουν καν γκομενοΟ γάμος κρύβει παγίδες για μέρος γνωριμίας φίλε. Αφενός 9/10 είσαι ζάντα στο μεθύσι, αφετέρου 10/10 γυναίκες είναι τόσο φτιαγμένες και περιποιημένες όσο σε καμία άλλη φάση τους. Ε, αυτά τα δυο => 100% σε περιμένει έκπληξη το πρωί που θα ξυπνήσεις
-
Επισης...
ο ερωτας δεν ειναι αγωνας ταχυτητας... ειναι αγωνας αντοχης... (οπως ειπε καποιος που δεν θυμαμαι)
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Φιλε G60,παιξε και εσυ το παιχνιδι της (μεχρι ενα σημειο)... Μια αφηνεις - μια τραβας (σαν το ψαρεμα)...
Καλά,είμαι κι εγώ ένας π@υστης
Την άλλη φορά ήρθε και εγώ ατάραχος (τι ατάραχος,έβραζα από μεσα μου,αμα την αρπάξω τώρα λέω ή θα πεθάνει ή θα αναστηθεί ) εν τω μεταξύ είχε χάσει την μπάλα δεν ήξερε τι έκανε απ την αμηχανία της .
Εγώ στα π2πάρια μου τάχα.Ρε λες να την πήρε πρέφα (εδώ που τα λέμε,σοβαρά τώρα ) και να με πηδάει την ψυχολογία τώρα?
Ανναααααααααααααα που είσαι?
-
Επισης...ο ερωτας δεν ειναι αγωνας ταχυτητας... ειναι αγωνας αντοχης... (οπως ειπε καποιος που δεν θυμαμαι)
Respect!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Οι 2 πιο ευκολες φασεις να βγαλεις γκομενα ειναι οταν τις εχει μαμαησει την ψυχολογια ο πρωην και τις παρηγορεις, και σε γαμους....ειδικα αν παντρευεται καλη του φιλη κα ιαυτες δεν εεχουν καν γκομενο
Ο γάμος κρύβει παγίδες για μέρος γνωριμίας φίλε. Αφενός 9/10 είσαι ζάντα στο μεθύσι, αφετέρου 10/10 γυναίκες είναι τόσο φτιαγμένες και περιποιημένες όσο σε καμία άλλη φάση τους. Ε, αυτά τα δυο => 100% σε περιμένει έκπληξη το πρωί που θα ξυπνήσεις
-
Σπανια πινω
-
Αν εχει μεγαλα μπαλκονια και βλεπεται λιγο η μαπα της δεν προκειται να μετανιωσω
-
Καλα ρε δεν εχεις διαβασει τα chain mail? κοιμασε σε ξενα σπιτια? Δεν φοβασε μη σου παρουν το νεφρο?
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης δοκιμάστε και την μέθοδο γραμματόσημο. Πάντα πιάνει...Urban Legend.Σε μενα δεν πιανει ΠΟΤΕ.
-
Φιλε G60,παιξε και εσυ το παιχνιδι της (μεχρι ενα σημειο)... Μια αφηνεις - μια τραβας (σαν το ψαρεμα)...
'Mια στο σφυρί, και μια στο πέταλο' μου είχε πεί κάποτε μια σοφή-γυναίκα, καλή της ώρα!
Και αυτό συνεπάγεται και το σασπενς-το παιχνιδι που θέλει μια σχέση για να έχει γούστο!!!
Οχι άλλη ΠΛΗΞΗ, plz!!!! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επίσης δοκιμάστε και την μέθοδο γραμματόσημο. Πάντα πιάνει...
Urban Legend.Σε μενα δεν πιανει ΠΟΤΕ.
δηλαδή?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Φιλε G60,
παιξε και εσυ το παιχνιδι της (μεχρι ενα σημειο)... Μια αφηνεις - μια τραβας (σαν το ψαρεμα)...
Την άλλη φορά ήρθε και εγώ ατάραχος (τι ατάραχος,έβραζα από μεσα μου,αμα την αρπάξω τώρα λέω ή θα πεθάνει ή θα αναστηθεί ) εν τω μεταξύ είχε χάσει την μπάλα δεν ήξερε τι έκανε απ την αμηχανία της .
Εγώ στα π2πάρια μου τάχα.Ρε λες να την πήρε πρέφα (εδώ που τα λέμε,σοβαρά τώρα ) και να με πηδάει την ψυχολογία τώρα?
Μην το αφήνεις να τραβήξει καιρό έτσι. Ξεκαθάρισέ το το συντομότερο. Όσο περισσότερο τραβάει τόσο αρχίζει να κουράζει και να αρχίζουν οι second thoughts...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Φιλε G60,
Kαταρχήν, ξεκίνησαν οι 'Αληθινοί Ερωτες' στον Αλφα, που εννίοτε έχουν πολύ καλά στορι...για να μαθαίνουμε!
Κατα δεύτερον, η κοπέλα παίζει το παιχνίδι που είπαμε παραπάνω... 'Μια στο σφυρί και μια στο πέταλο'!
Αν σ'αρεσει, και οπως λές 'βράζεις οταν την βλέπεις', πάλεψέ το! Μην το αφήνεις!...
Αλλά όπως λέει και ο φίλος Vasgti μην το τραβήξεις πολύ!... Θα κόψει η μαρέγκα, που λένε! -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
δηλαδή?
Δηλαδη γινεται πχ το παιχνιδι του να βγαινουμε καποια στιγμη ολα ωραια κι ολα καλα και να μην εχουμε επαφη για μερες..δε θα επικοινωνησω πρωτος,δε θα το κανω δε θα το κανω δε θα το κανω κι ομως στο τελος μετα απο μερες (μπορει και μηνα) κανω πρωτος την κινηση.Και κλασσικα παραδεχεται οτι εφταιγε αλλα δεν ειναι εγωιστρια και υπηρχε λογος και και και...
Αννα μου ψυχολογα μου,πες μου στην ψυχρα,με θελει η δε με θελει;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φιλε G60,
Μην το αφήνεις να τραβήξει καιρό έτσι. Ξεκαθάρισέ το το συντομότερο. Όσο περισσότερο τραβάει τόσο αρχίζει να κουράζει και να αρχίζουν οι second thoughts...
Λες ρε συ?
Τρίτη φορά θα πάρω τηλ ρε γμτ
Πάλι και ξανά?
Την επόμενη ξέρεις τι θα κάνω?
Μετα κανα εικοσαήμερο αμα δω τα ζορια και δεν παιρνει ραβασακι στο μπαμπριζ (πέντε λέξεις και τέζα) με τριαντάφυλο -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
δηλαδή?
Η μέθοδος του φτυσίματος αλλά προϋποθέτει να έχεις κάνει κατάλληλη κίνηση αρχικά.
Πασχάλη εσύ να διαβάζεις καλύτερα το RTFM
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Φιλε G60,
Kαταρχήν, ξεκίνησαν οι 'Αληθινοί Ερωτες' στον Αλφα, που εννίοτε έχουν πολύ καλά στορι...για να μαθαίνουμε!
Κατα δεύτερον, η κοπέλα παίζει το παιχνίδι που είπαμε παραπάνω... 'Μια στο σφυρί και μια στο πέταλο'!
Αν σ'αρεσει, και οπως λές 'βράζεις οταν την βλέπεις', πάλεψέ το! Μην το αφήνεις!...
Αλλά όπως λέει και ο φίλος Vasgti μην το τραβήξεις πολύ!... Θα κόψει η μαρέγκα, που λένε!Τι μ'αρέσει ρε Αννα ,ένα χρόνο την πολεμάω και τον τελευταίο μήνα την κατάφερα και ειναι γαμώτο να χαθει η φάση έτσι στον αερα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εσύ είσαι άσΚημος
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
δηλαδή?
Η μέθοδος του φτυσίματος αλλά προϋποθέτει να έχεις κάνει κατάλληλη κίνηση αρχικά.
Πασχάλη εσύ να διαβάζεις καλύτερα το RTFM
Μπα,όταν έχεις να κάνεις φίλε μου με πραγματική γυναίκα και όχι χαζογκόμενα ο μόνος που χάνει είναι ο άντρας.
Αυτές είναι φιλοσοφίες για υπερόπτες.
Ακου κει 'αμα θέλει και άμα δε θέλει ΝΑ ας πάρει τηλ αυτή'.....ώπα ρε μαμιά -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
δηλαδή?
Δηλαδη γινεται πχ το παιχνιδι του να βγαινουμε καποια στιγμη ολα ωραια κι ολα καλα και να μην εχουμε επαφη για μερες..δε θα επικοινωνησω πρωτος,δε θα το κανω δε θα το κανω δε θα το κανω κι ομως στο τελος μετα απο μερες (μπορει και μηνα) κανω πρωτος την κινηση.Και κλασσικα παραδεχεται οτι εφταιγε αλλα δεν ειναι εγωιστρια και υπηρχε λογος και και και...
Αννα μου ψυχολογα μου,πες μου στην ψυχρα,με θελει η δε με θελει;
Θα σου έλεγα να την μιλήσεις στα ίσια!
Να βρεθείτε και να τα πείτε όμορφα και ωραία! Φοβάσαι την απόρριψη; Προτιμάς την 'αμφιβολία' και να διερωτάσε 'γουστάρει δεν γουστάρει'?
Ωστόσο, όσο και αν δεν γουστάρει μια κοπέλα, όταν κάποιος της ξηγηθεί στα ίσια, μπορεί αρχικά να μην ενδώσει, αλλα σίγουρα έχει μείνει στην άκρη του μυαλού της!!! Και δεν ξέρεις ποτέ τί γίνεται στο άμεσο μέλλον...
Γνώμη μου... -
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
αλλα σίγουρα έχει μείνει στην άκρη του μυαλού της!!! Και δεν ξέρεις ποτέ την γίνεται στο άμεσο μέλλον...
Γνώμη μου...Ναι, σε κρατάει για καβάτζα..
-
G60, οπως σε ολα τα παιχνιδια ετσι και σε αυτο, πρεπει να εχεις υπ'οψιν σου τη πιθανοτητα να χασεις...
Love situations...