-
Μπράβο ταύρε τα συγχαρητήρια από έναν συνομίληκο. Πολύ καλά έκανες. Θυμάμαι όταν ήμασταν λύκειο τις ωραίες συμμαθήτριές μας τις έριχναν ριπαπά οι 30άρηδες και μεις τους βρίζαμε . Τώρα ήρθε η ώρα μας
-
Τα 18χρονα είναι σκέτη κ@υλα!
Κορμί αλφάδι και όλα τους είναι ακόμη πέτρα!Έχουν και οι 30αρες τα ωραία τους, αλλά τα
-
Έπρεπε να πάρεις το τηλεφώνο της κι εσύ
-
πέτρα στους νεφρούς ειναι οι
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Koίτα Ταύρε, καμιά φορά έχουν κι ένα δίκιο, καθώς μπορεί οι 18άρες που είδες να ήταν λίγο άβγαλτες και να φοβούνται ένα 30άρη...Ρε Γρηγόρη, εν έτει 2008 οι 'άβγαλτες 18άρες' ακούγονται όπως πριν κάποια χρόνια ο 'Αλβανός τουρίστας'.
Εξάλλου τι να φοβηθεί δηλαδη? Ό,τι θα έκανε ένας 23χρονος, θα έκανα και εγώ, τίποτα παραπάνω.
Θα την κριτσάνιζα λιγουλάκι. Και μάλλον θα έκανα κάααατι παραπάνω από έναν 23χρονο. Πείρα uber alles!
-
Tα χεις ισοπεδωσει ολα...και επειδη πολλα λες,εγω ΕΝΑ εχω να πω..οπυ ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι.Αντε γεια. Που μου θες και 18αρα..ΗΜΑΡΤΟΝ.
-
+1 για τα κεράσια (όχι για τον ταύρο).
-
Προσβληθήκατε πουλάκια μου? Η αλήθεια πονάει...
-
Ποια αληθεια ρε καρναβαλι; Ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις..
(αντε με αναγκαζεις να baugusισω...)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποια αληθεια ρε καρναβαλι; Ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις..(αντε με αναγκαζεις να baugusισω...)
ΓΡΗΓΟΡΗΗΗΗΗ!!!
Πες τους ρε...
-
Συγνωμη ρε Κωστα....Αλλα εισαι 30 χρονο πορνογερος....και θες και 18χρονο πιπινακι? εμεις δλδ τι θα κανουμε? θα πεσουμε στα 16χρονα? Ελεος. Εσυ πλεον εισαι σε ηλικια γαμου παρτο αποφαση.
Για τον αλλο τον σαρδαναπαλο τον χασοδικη τι να πω.... -
Tι λες ρε χούφταλο που θα με πεις και πορνόγερο? Κοντά στην ηλικία μου είσαι βρε ραμολιμέντο.
-
Σωματικα εννοει ρε λεμέ.Νοητικα εχει μεινει στην β δημοτικου,την α την περασε με βυσμα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν κοπέλα μου ο άλλος σου κάνει ένα όμορφο φλερτάκιΕχετε γαμω τα γελια!!
-
Πφφφφ νταξει ρε Στέλιο σε κατανοώ είσαι ένα βήμα πριν την κρεμάλα άλλωστε. Τα πιπινάκια μόνο γελάνε και δεν ζητάνε τίποτα άλλο το πολύ πολύ μια μπύρα ή ένα λουτράκι. Ούτε σε ζαλίζουν ούτε τίποτα. Τι λέτε ρε θα πάμε να βρούμε 28άρες που κυνηγάνε σαν τρελές να βρουν γαμπρό. Ουστ ....
-
Νταξ ρε φιλε....εσυ εχεις και σκαφος....εμενα δεν θελει και καμια να με παντρευτει. Ενα 106 εχω και αυτο δεν ειναι καν στο ονομα μου.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ ρε φιλε....εσυ εχεις και σκαφος....εμενα δεν θελει και καμια να με παντρευτει. Ενα 106 εχω και αυτο δεν ειναι καν στο ονομα μου.Ναι, πες μας και για την βίλα που χτίζεις με πισίνες και γήπεδα του τένις. Υποκριτή.
-
Ναι φίλε κιντάκο ο σκύλος είναι γνωστός παπατζής
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Νταξ ρε φιλε....εσυ εχεις και σκαφος....εμενα δεν θελει και καμια να με παντρευτει. Ενα 106 εχω και αυτο δεν ειναι καν στο ονομα μου.
Ναι, πες μας και για την βίλα που χτίζεις με πισίνες και γήπεδα του τένις. Υποκριτή.
Το οτι εσυ και ο κυκλος σου εχετε τετοια 'σπιτακια' δεν σημαινει οτι ολοι κατοικουμε σε τετοια σπιτια.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι, πες μας και για την βίλα που χτίζεις με πισίνες και γήπεδα του τένις. Υποκριτή.
Το οτι εσυ και ο κυκλος σου εχετε τετοια 'σπιτακια' δεν σημαινει οτι ολοι κατοικουμε σε τετοια σπιτια.
Ναι, θυμάμαι τις προάλλες που είπες 'πέρνα από το σπίτι' και για να φτάσω από την είσοδο της έπαυλης μέχρι το δικό σου 'σπιτάκι' έκανα 5 λεπτα με το αυτοκίνητο...
Καλά σε λέει 'παπατζή' ο κων5.
Love situations...