-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μας είχε συστήσει συνάδελφος, αυτή μου έλεγε συνέχεια πόσο καλός είμαι και πόσο με αγαπούσε, την ένιωθα γενικά κρεμασμένη από πάνω μου, έκανε ότι της έλεγα, και γενικά δεν ήθελα να την στεναχωρήσω, η σκέψη της απείχε παρασάγας από αυτά που ενστερνίζονται οι περισσότερες γυναίκες,ερχόταν από μακρυά για να με δει κλπ. Γενικά έψαχνα μια φόρμουλα από ένα σημείο και μετά για να ξεφύγω....
Α, είπα ότι ήταν πλούσια κι η οικογένεια είχε απίστευτες άκρες, μα απίστευτες άκρες βρε παιδιά, δλδ. σαν το πολυπλόκαμο τέρας, αλλά με την καλή έννοια. Υπόψιν ότι στιγγμή δεν εκμεταλεύτηκα γνωριμίες, χρήματα. κλπ.Γνώρισέ την σε μας!
-
Μας είχε συστήσει συνάδελφος, αυτή μου έλεγε συνέχεια πόσο καλός είμαι και πόσο με αγαπούσε, την ένιωθα γενικά κρεμασμένη από πάνω μου, έκανε ότι της έλεγα, και γενικά δεν ήθελα να την στεναχωρήσω, η σκέψη της απείχε παρασάγας από αυτά που ενστερνίζονται οι περισσότερες γυναίκες,ερχόταν από μακρυά για να με δει κλπ. Γενικά έψαχνα μια φόρμουλα από ένα σημείο και μετά για να ξεφύγω....
Α, είπα ότι ήταν πλούσια κι η οικογένεια είχε απίστευτες άκρες, μα απίστευτες άκρες βρε παιδιά, δλδ. σαν το πολυπλόκαμο τέρας, αλλά με την καλή έννοια. Υπόψιν ότι στιγγμή δεν εκμεταλεύτηκα γνωριμίες, χρήματα. κλπ.Γνώρισέ την σε μας!
Eσυ εχεις μια χαρα δουλεια.
Ασε να κανουμε την τυχη μας και εμεις οι φτωχοι βιοπαλεστες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ασε να κανουμε την τυχη μας και εμεις οι φτωχοι βιοπαλεστες!Παλεύεις με το χαβιάρι και τον σολωμό ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παλεύεις με το χαβιάρι και τον σολωμό ε?
Μην κρινεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.
Γμτ τοσο δυσκολο ειναι να βρω μια πλουσια? Και ας ειναι κακαασχημη (σαν τ οκιντ δλδ σε θυληκο) εγω θα την αγαπαω
-
Παλεύεις με το χαβιάρι και τον σολωμό ε?
Μην κρινεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.
Γμτ τοσο δυσκολο ειναι να βρω μια πλουσια? Και ας ειναι κακαασχημη (σαν τ οκιντ δλδ σε θυληκο) εγω θα την αγαπαω
Θυμησέ μου να δώσω μια εκτύπωση αυτού του quote στην Θεώνη...
-
Θυμησε μου να στελω 2-3 τοπικα ολοκληρα στην καινουρια σου δουλεια
ΥΓ. Αν εχω βρει την πλουσια πες οτι θες στην Θεωνη....θα με παει στα καλητερα Νοσοκομεια Η καινουρια!
-
Θυμησε μου να στελω 2-3 τοπικα ολοκληρα στην καινουρια σου δουλειαΥΓ. Αν εχω βρει την πλουσια πες οτι θες στην Θεωνη....θα με παει στα καλητερα Νοσοκομεια Η καινουρια!
Μα τι που είσαι..
Στο πρώτο νεκροταφείο θα σε στείλει η Θεώνη, σιγά μην κάνει μισή δουλειά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάντα το είχα απορία... Σε σερβιτόρα της λες να πάτε για καφέ;Κάτσε ρε συ χώρισες?
-
Όχι.
-
Έβαλες στο μάτι την σερβιτόρα ε?
-
Aυτή με έβαλε. (μακάρι δλδ, αλλά πού)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aυτή με έβαλε. (μακάρι δλδ, αλλά πού)Σαρδαναπαλε, εσκαγες μυτη με τον λεοντα και εκανες μοστρα,ε?
-
Σαρδαναπαλε, εσκαγες μυτη με τον λεοντα και εκανες τη μοδιστρα,ε?
Ετσι ειναι πιο σωστο εφοσον αναφερομαστε σε peugeot...
-
Mια φορά κι ένα καιρό γούσταρα μια σερβιτόρα που ήταν κάποτε και συμμαθήτριά μου στο φροντιστήριο...
Περνούσα συνέχεια από την καφετέρια που δούλευε με φίλους, πίναμε και τίποτα και τη φλέρταρα, αλλά δεν την στην έπεφτα...
Μια μέρα λοιπόν περνάω με έναν κολλητό που ήξερε ότι τη γουστάρω, οπότε πάει και της λέει μπροστά μου: 'καλά τι στο διάολο, μάγια του χεις κάνει και όλο θέλει να έρχεται να σε βλέπει?'
Γελάσαμε και οι δύο αμήχανα και την άλλη μέρα βγήκαμε μετά από δικό της μηνυματάκι..
Ωραία σκηνικά μου θυμίσατε...'Ασχετο αλλά είχε κάνει και ένα ποντίκι στο δεξί χέρι απ'το δίσκο, άστα να πάνε!
-
'Ασχετο αλλά είχε κάνει και ένα ποντίκι στο δεξί χέρι απ'το δίσκο, άστα να πάνε!
Mεγαλύτερο από αυτό που έχει κάνει ο Πάσχος στο δεξί χέρι από...
-
Σαρδαναπαλε, εσκαγες μυτη με τον λεοντα και εκανες μοστρα,ε?
Με πιάνιεις...
-
Πάω χτες στην Αυτοκίνηση και συναντώ τον γνωστό συνφορουμίστα εκεί...
Τίγκα στα πιπίνια ο τόπος!
Δίπλα μας, σε μια παρέα, 2 ψηλές κοπελίτσες, με ωραίο σωματάκι, γυαλάκια και σοφιστικέ στυλάκι.
Εγώ προσωπικά τις έκανα στα 22.
Πλησιάζω τη μία, αρχίζω το μπούρου-μπούρου... Δείχνει προς στιγμή να της αρέσει, μετά ψιλοαδιαφορία.
Απομακρυνόμαστε με τον Άλεξ για να φύγουμε κάποια στιγμή και διαπιστώνω (και μάρτυρας και ο συνφορουμίστας) οτι κοιτάει συνεχως. 'Ε, λέω, τα θέλει ο λωκος της...'
Πάω ξανά, της μιλάω, της εξηγώ οτι πρέπει να φύγουμε, αλλά θα ήθελα να την ξαναδω και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που με ρωτάει?-Πόσο χρονών είσαι?
-Έχει σημασία?
-Ίσως και να έχει.
-Πόσο με κάνεις?
-Γύρω στα 27.
-Βάλε άλλα 3 και είσαι μέσα!
-Α, είσαι πολύ μεγάλος. Ή, αν θες, είμαι μικρή.
-Γιατί, πόσο είσαι?
-18!
-Ε και? Τι έχει να κάνει?
-Εεεεε...
-Άκου, δεν έχουν να κάνουν τα χρόνια... Έχει να κάνει το πώς, πόσο και τι νιώθεις. Αν νομίζεις οτι μπορείς να το ξεπεράσεις το θέμα της ηλικίας, πάρε το κινητό μου (της έδωσα ένα χαρτάκι που το είχα γράψει) και πάρε με τηλέφωνο, αν θες. Σε περιμένω.Το ρεζουμέ? Μετά αναρωτιούνται πού πήγαν οι άντρες... Όταν κοπέλα μου ο άλλος σου κάνει ένα όμορφο φλερτάκι και ενω εσύ (φαίνεσαι να) γουστάρεις, παράλληλα τα μετράς όλα, βάζεις λογική και κομπιουτεράκια να δουλέψουν και το γαμάς τελείως το θέμα, πώς θές να σε ξαναπλησιάσει άνθρωπος?
Δεν έχω καμία αντίρρηση να μου πει 'δεν είσαι ο τύπος μου', 'έχω αγόρι', 'ξέρεις, συνοδευομαι', αλλά αυτές τις βλακείες δεν τις αντέχω. Και υπόψη, δεν είμαι ο άνθρωπος που φλερτάρει εύκολα, πρέπει να δω κάποια σημάδια για να προχωρήσω.Τελικά αν με πάρει, να με χέσετε!
-
Mονο σ αυτες τις ηλικιες μπορεις να παιξεις φιλε μου,παρτο χαμπαρι..λυπαμαι..
-
Koίτα Ταύρε, καμιά φορά έχουν κι ένα δίκιο, καθώς μπορεί οι 18άρες που είδες να ήταν λίγο άβγαλτες και να φοβούνται ένα 30άρη... Αν ήταν στα 22 που ...νόμιζες, δεν θα είχε ενδοιασμούς μάλλον (στο λέω εκ...πείρας ).
Κι όσο για υπολογισμούς, μην τις αδικούμε, ΟΛΟΙ τους κάνουμε ' πχ δεν μπλέκω με 30άρα γιατί δεν θέλω γάμο', 'δεν μπλέκω με χοντρή, γιατί δεν θέλω να με κάνει πίτα' 'δεν μπλέκω με άντρα γιατί δεν είμαι gay' κλπ κλπΕπίσης, μ'άρεσε η προσέγγιση που έκανες και να σου πω την αλήθεια, νομίζω πως αν το δοκίμαζες σε λιγότερο ανδροκρατούμενο χώρο, μπορεί και να έπιανε (όχι πως αποκλείεται και τώρα, αλλά θα είχες περισσότερες πιθανότητες...). Οταν τα κοριτσάκια βλέπουν γύρω πολλούς άνδρες να τις κοιτάζουν, γίνονται και πιο δύσκολες (σε ...παραπέμπω σ'αυτά εδώ )...
Πάντως, καλά τα πας, με τέτοιο ηθικό, σε βλέπω γρήγορα με ωραίο μωρό!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mονο σ αυτες τις ηλικιες μπορεις να παιξεις φιλε μου,παρτο χαμπαρι..λυπαμαι..Εσύ μην λυπάσαι και σταμάτα να είσαι τόσο Πάσχος
Love situations...