-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
(κανά καλό ξενοδοχειάκι? )
Εχει κατι καλα στη Γλυφαδα επι της παραλιακης
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πώς το αντιλαμβάνεστε να γνωρίζετε το σεξουαλικό παρελθόν της κοπέλας σας και αν αυτό σας επηρεάζει?δε θελω να ξερω απλα.οι γυναικες ειναι και λιγο μαλακισμενες και μερικες φορες λενε και ψεμματα για να το παιξουν εμπειρες.οποτε καλυτερα να μην ξερω.στην πορεια μαθαινονται ολα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ποσωπικά δεν θα με πείραζε καθόλου να έχει πάει η κοπέλα μου με 3 - 4 άνδρες. Απεναντίας το θέλω κιόλας ώστε να έχει μια άποψη και να μην αρχίσει να αναρωτιέται πως είναι τα 'ξένα' αργότερα και έχουμε άλλα. Αν όμως μάθαινα πως έχει έχει πάει με καμιά 10αριά και βάλε εκεί μάλλον θα ανησυχούσα.Πρέπει να πέφτει πολλή ανησυχία, γενικά
-
οκ νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που έχει αυτό το 'κόλλημα'
-
Tελικα τιποτα δεν εχει αλλαξει .Παντα οι γυναικες χωρις αναστολες τρομαζαν τους ανδρες κ εξακολουθουν να τους τρομαζουν κ ο εφιαλτης ειναι ζωντανος ,μηπως καποιος αλλος ηταν καλυτερος απο αυτους .
-
Γιώργο όταν λες χωρίς αναστολές αν πηγαίνει με άλλον κάθε μήνα και κοπανιέται αβέρτα εκεί ναι θα φοβηθώ δεδομένου ότι πλέον όντας στην ηλικία των 30 σιγά σιγά αναζητώ και γω έναν άνθρωπο να μπορούμε να συνεννοηθούμε ώστε φτάνοντας στην ηλικία των 35 να κάνω το βήμα. Λογικό νομίζω είναι να ψάχνουμε ένα άνθρωπο σοβαρό που να μας εμπνέει μια σχετική ασφάλεια ώστε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια πάνω κάτω σαν αυτή που είδαμε από τους γονείς μας. Τώρα το αν θα πετύχουμε αυτόν τον στόχο ο Θεός βοηθός
-
+std
-
το 'σοβαρο ανθρωπο' το αφηνω ασχολιαστο..
Αν συνειδητοποιησουμε - δε - οτι η 'ασφαλεια' ειναι μια αυταπατη, τοτε θα ειμαστε ολοι καλυτερα!
απο ενα σημειο και μετα, ο φοβος ειναι αυτος που ενωνει, παιδες! -
Συμφωνώ με τον ξεσκέπαστο... Όταν αποδέχτηκα ότι δεν μπορώ να ελέγξω τον άλλον (ούτε και εκείνος εμένα) άρχισα να απολαμβάνω...
-
μπορεις να τον αλλαξεις μωρε...
αλλα ειναι μαθηματικα βεβαιον, πως ακριβως τη στιγμη που θα τον εχεις φερει στα μετρα σου, θα σε χωρισει γιατι πλεον δεν θα του κανεις ! -
Και πολύ έλλειψε ο Τριαντάφυλλος από αυτό το τοπικό!
-
Δεν πρόκειται ποτέ να μπω στον κόπο να αλλάξω τον άλλον, πολύ απλά γιατί δεν γουστάρω να αλλάξει εμένα. Είμαι 'as is', χωρίς εγγυήσεις και DOA.
-
Γαλλος χωρις εγγυηση?! α πα πα πα πααααα!
-
Bien sur mon ami Λες για αυτό να με αποφεύγουν οι περισσότερες;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γιώργο όταν λες χωρίς αναστολές αν πηγαίνει με άλλον κάθε μήνα και κοπανιέται αβέρτα εκεί ναι θα φοβηθώ δεδομένου ότι πλέον όντας στην ηλικία των 30 σιγά σιγά αναζητώ και γω έναν άνθρωπο να μπορούμε να συνεννοηθούμε ώστε φτάνοντας στην ηλικία των 35 να κάνω το βήμα. Λογικό νομίζω είναι να ψάχνουμε ένα άνθρωπο σοβαρό που να μας εμπνέει μια σχετική ασφάλεια ώστε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια πάνω κάτω σαν αυτή που είδαμε από τους γονείς μας. Τώρα το αν θα πετύχουμε αυτόν τον στόχο ο Θεός βοηθόςΤο σοβαρο το παραβλεπω ../
Οχι , απλως μια γυναικα που εκφραζεται ελευθερα για τον ερωτα κ τις εμπειριες της .
Δηλαδη κανει αυτο που κανουμε ολοι εμεις μπροστα της κ μπροστα σε τριτους κ το θεωρουμε απολυτα φυσιολογικο .Θα σου αρεσε να μιλαει η φιλη σου μπροστα στους φιλους σου για τις εμπειριες της .Μην βιαστεις να μου απαντησεις ,η ερωτηση ετσι η αλλιως ειναι ρητορικη . -
Η γυναικα ειναι λαχειο,,,το τραβας και αν σου πεσει ο πρωτος αριθμος απολαμβανεις.Αν πεσεις στους λιγοντες την πατησες .
-
-
δεεεεεν,,,,
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Η γυναικα ειναι λαχειο,,,το τραβας και αν σου πεσει ο πρωτος αριθμος απολαμβανεις.Αν πεσεις στους λιγοντες την πατησες .Η γυναίκα είναι σαν το μάρμαρο. Μπορεί να φτιάξεις ανδριάντα ή μπορεί να είναι τοφόπλακα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Η γυναικα ειναι λαχειο,,,το τραβας και αν σου πεσει ο πρωτος αριθμος απολαμβανεις.Αν πεσεις στους λιγοντες την πατησες .
Η γυναίκα είναι σαν το μάρμαρο. Μπορεί να φτιάξεις ανδριάντα ή μπορεί να είναι τοφόπλακα
Δηλ για να παρεις (παντρευτεις,μην παρεξηγηθω) μια γυναικα πρεπει να εισαι Ο ,,,,μαστορας!!!!!!
Love situations...