-
Κάποιος μου είχε στείλει αυτό: 'ginaikeios nous: on the left side there's nothing right,on the right side,there's nothing left...'
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κάποιος μου είχε στείλει αυτό: 'ginaikeios nous: on the left side there's nothing right,on the right side,there's nothing left...' -
Αυτο πάει εδω νομιζω.
-
Αυτούσιο κομμάτι από το παραπάνω link:
Σε μία περίπτωση …ξυλοδαρμού, η σύζυγος που κοιμόταν ενοχλήθηκε από την ένταση της τηλεόρασης και ζήτησε από τον σύζυγο να χαμηλώσει τη φωνή. Δεν εισακούστηκε και τότε μίλησαν τα …αντικείμενα του σπιτιού. Όπως καταγγέλθηκε, άρχισε να τον κυνηγάει με ένα σκαμνί που τελικώς «προσγειώθηκε» στο κεφάλι.Τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Λίγο η βιασύνη να παντρευτούν, λίγο ότι μου άρεσε το κορμί της αλλα από μυαλό δεν πρόλαβα να δω κλπ κλπ. Κάτσε ρε φίλε που πας έτσι? Αμέσως γάμο? Μείνετε λίγο μαζί τουλάχιστον ένα χρόνο να δεις μπορείτε να κάνετε χωριό ή όχι? Γιατί καλά είναι να βγαίνουμε για ένα ποτό ή μια βόλτα και μετά να γυρνάμε στην ηρεμία του δικού μας σπιτιού. Άλλο πράγμα όμως να είσαι σχεδόν όλη μέρα με έναν άνθρωπο και να πρέπει να γίνει ένας καταμερισμός εργασιών ώστε να μπορέσει να κρατηθεί ένα σπίτι. Καλός ο έρωτας και τυφλός αλλά η τύφλα μετά φεύγει και αν κάτι σε ενοχλεί έπειτα το μάτι γίνεται γαρίδα. Υπομονή θέλει λοιπόν και συνειδητή επιλογή.
-
Λοιπόν κουτσομπολιό.
Ζευγάρι παντρευτηκε πριν λίγα χρόνια, ο αντρας με Μεσογειακη ανεμία. Έκαναν διδυμα παιδάκια πριν 1 χρόνο και πριν λίγες μέρες η γυναικα τον πέταξε έξω απο το σπίτι λεγοντας του: 'Ποτέ δεν σε αγάπησα, σε λυπηθηκα και σε πήρα' -
Όχι ρε φιλε. Δεν γίνονται αυτά
Ένα γερό χέρι ξύλο θέλει να το φχαριστηθεί κιόλας ο άνθρωπος. Ο διάλογος και η διπλωματία δεν χωράει εδώ
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Λοιπόν κουτσομπολιό.
Ζευγάρι παντρευτηκε πριν λίγα χρόνια, ο αντρας με Μεσογειακη ανεμία. Έκαναν διδυμα παιδάκια πριν 1 χρόνο και πριν λίγες μέρες η γυναικα τον πέταξε έξω απο το σπίτι λεγοντας του: 'Ποτέ δεν σε αγάπησα, σε λυπηθηκα και σε πήρα'Kαι βέβαια είναι πολύ 'σκύλα' αυτή που το έκανε... αλλά μήπως να δούμε και την άλλη πλευρά; Τί την έκανε να μιλήσει έτσι; Μήπως και αυτός την 'προκάλεσε'....
Σε ένα χωρισμό ποτέ δεν φταίει ο ενας...
Στην προκειμενη φάση βεβαια δεν ειναι το θεμα του χωρισμού, είναι το θέμα της 'κατινιας' και της 'κακομοιριας' της γυναικας, αλλά μήπως...και αυτή 'έσκασε' απο κάποια πράγματα που προκάλεσε ο άλλος;;;;
Λέω, τώρα, εγώ...
-
τα παιδιά είναι δικά του?
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Λοιπόν κουτσομπολιό.
Ζευγάρι παντρευτηκε πριν λίγα χρόνια, ο αντρας με Μεσογειακη ανεμία. Έκαναν διδυμα παιδάκια πριν 1 χρόνο και πριν λίγες μέρες η γυναικα τον πέταξε έξω απο το σπίτι λεγοντας του: 'Ποτέ δεν σε αγάπησα, σε λυπηθηκα και σε πήρα'Kαι βέβαια είναι πολύ 'σκύλα' αυτή που το έκανε... αλλά μήπως να δούμε και την άλλη πλευρά; Τί την έκανε να μιλήσει έτσι; Μήπως και αυτός την 'προκάλεσε'....
Σε ένα χωρισμό ποτέ δεν φταίει ο ενας...
Στην προκειμενη φάση βεβαια δεν ειναι το θεμα του χωρισμού, είναι το θέμα της 'κατινιας' και της 'κακομοιριας' της γυναικας, αλλά μήπως...και αυτή 'έσκασε' απο κάποια πράγματα που προκάλεσε ο άλλος;;;;
Λέω, τώρα, εγώ...
Α, είναι όπως στον βιασμό ε;
-
Λοιπόν κουτσομπολιό.
Ζευγάρι παντρευτηκε πριν λίγα χρόνια, ο αντρας με Μεσογειακη ανεμία. Έκαναν διδυμα παιδάκια πριν 1 χρόνο και πριν λίγες μέρες η γυναικα τον πέταξε έξω απο το σπίτι λεγοντας του: 'Ποτέ δεν σε αγάπησα, σε λυπηθηκα και σε πήρα'------Σε πηρα σε αγαπησα,και μουδωσες λατρεια
------Τωρα που με παρατησες που ειναι ωρε Κυρια?------Καποτε περνουσαμε και βλεποντας μου ειπες
------Ωρε τι ειναι τουτο αντρα μου που βγαινει απο κει περα?
------βοιδ,,,,,,,,,σα ειναι αγαπη μου την εχω για εσενα -
Λοιπόν κουτσομπολιό.
Ζευγάρι παντρευτηκε πριν λίγα χρόνια, ο αντρας με Μεσογειακη ανεμία. Έκαναν διδυμα παιδάκια πριν 1 χρόνο και πριν λίγες μέρες η γυναικα τον πέταξε έξω απο το σπίτι λεγοντας του: 'Ποτέ δεν σε αγάπησα, σε λυπηθηκα και σε πήρα'ε καλα μωρε ας μην βιαζομαστε να την σταυρωσουμε κιολας .. σε τετοιες φασεις ο καθενας λεει ενα σωρο μαλακιες (που συχνα δεν εννοει ουτε στο ελαχιστο φυσικα)
εγω εχω πει σε πρωην μου ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ πραγματα πανω σε χωρισμους (και εχω ακουσει εξισου φυσικα). ενας κολλητος μου δε, εχει κανει το κορυφαιο, να αφησει κοπελα (κατοικο αλιμου) στο.. λαγονησι και να σηκωθει να φυγει... oh well.. shit happens.
κατα καποιο τροπο μου αρεσει αυτο. δειχνει οτι ακομα και σημερα ο κοσμος εχει ψυχη και ακαμψια αλφα ρομεο μπρερα και μπορουν ακομα να αναψουν τα αιματα. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Λοιπόν κουτσομπολιό.
Ζευγάρι παντρευτηκε πριν λίγα χρόνια, ο αντρας με Μεσογειακη ανεμία. Έκαναν διδυμα παιδάκια πριν 1 χρόνο και πριν λίγες μέρες η γυναικα τον πέταξε έξω απο το σπίτι λεγοντας του: 'Ποτέ δεν σε αγάπησα, σε λυπηθηκα και σε πήρα'ε καλα μωρε ας μην βιαζομαστε να την σταυρωσουμε κιολας .. σε τετοιες φασεις ο καθενας λεει ενα σωρο μαλακιες (που συχνα δεν εννοει ουτε στο ελαχιστο φυσικα)
εγω εχω πει σε πρωην μου ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ πραγματα πανω σε χωρισμους (και εχω ακουσει εξισου φυσικα). ενας κολλητος μου δε, εχει κανει το κορυφαιο, να αφησει κοπελα (κατοικο αλιμου) στο.. λαγονησι και να σηκωθει να φυγει... oh well.. shit happens.
κατα καποιο τροπο μου αρεσει αυτο. δειχνει οτι ακομα και σημερα ο κοσμος εχει ψυχη και ακαμψια αλφα ρομεο μπρερα και μπορουν ακομα να αναψουν τα αιματα.Αυτα τα λογια δεν λεγονται με τιποτα οτι και να κανει ο αλλος και καλυτερα να τον αφηνε στο πελαγο αβοηθητο το ανθρωπακι παρα να του ξεστομισει τετοια λογια!!!
Μερικες γυναικες πραγματικα εχουν 'μπιφτεκι 'κολημενο στον εγκεφαλο και χρειαζονται ψυχαναλυση.
Οχι δεν ειμαι παθον αλλα επειδη τυνχανει να εχω ζηση αρκετα χρονια στο περιβαλον των υπεροπτικων ωραιων γυναικων (μοντελα και ωριμες γυναικες,,,,,,,τριχες δηλ) και επειδη ειχα και εγω καποια τελος
παντων εμφανιση φροντιζα να εκδικουμαι με τον ιδιο τροπο τις κυριες αυτες που ηταν τοσο ακραιες και ασυναισθητες πραγματικα και πιστεψτε με ειναι πιο σκληρο να σου τα λενε οι αλλοι παρα να τα λες στους αλλους!! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Λοιπόν κουτσομπολιό.
κατα καποιο τροπο μου αρεσει αυτο. δειχνει οτι ακομα και σημερα ο κοσμος εχει ψυχη και ακαμψια αλφα ρομεο μπρερα και μπορουν ακομα να αναψουν τα αιματα.Ρε συ ποιος ο λογος να θελει να τον πληγωσει τοσο πολυ? Ας τον εβριζε, ας του ελεγε διαφορα....αυτο ηταν πολυ χοντρο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Λοιπόν κουτσομπολιό.
κατα καποιο τροπο μου αρεσει αυτο. δειχνει οτι ακομα και σημερα ο κοσμος εχει ψυχη και ακαμψια αλφα ρομεο μπρερα και μπορουν ακομα να αναψουν τα αιματα.Ρε συ ποιος ο λογος να θελει να τον πληγωσει τοσο πολυ? Ας τον εβριζε, ας του ελεγε διαφορα....αυτο ηταν πολυ χοντρο!
Το έκανε γιατί απλά ...μπορούσε. Και το ήθελε. Εκείνη την στιγμή, ΔΕΝ ήθελε να είναι καλή απέναντί του. Ήθελε ΚΑΙ να τον χωρίσει ΚΑΙ να τον κάνει να νιώσει άσχημα.
Οι άνθρωποι απλά, κάποιες φορές γίνονται κακοί.
-
Mia mono leksh mporw na brw sthn agglikh glwssa...... BITCH.............
Sta ellhnika mporw na skeftw polles alla 8a ginw BAN.....
Gia aytoys poy lene oti mporei na eftaikse kai o antras kai na to prokalese, den paei na to exei prokalesei....
Tetoia pragmata DEN ta les......
Akoy ekei se lyph8hka kai se phra......
Kai otan anoiges mwrh ta podia kai ekanes kai paidaki apo lyphsh to ekanes?
Kalh P!@#^na eisai eprepe na ths apanthsei o allos kai na ths steilei sto diaolo... Akoy ekei ton ediwkse kai apo to spiti..... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τα παιδιά είναι δικά του?Kalh erwthsh......
Kai fantasoy bebaia oti ayth h !@#$%^&* 8a zhthsei kai thn epimeleia toy paidioy, opoy mallon ta dikasthria ka8ws panta ypostyrizoyn tis manades.... Oso !@#$%^&* kai an einai.......
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
τα παιδιά είναι δικά του?
Kalh erwthsh......
Kai fantasoy bebaia oti ayth h !@#$%^&* 8a zhthsei kai thn epimeleia toy paidioy, opoy mallon ta dikasthria ka8ws panta ypostyrizoyn tis manades.... Oso !@#$%^&* kai an einai.......
Εμ τι θα κανουν;;;
Στο δικαστηριο θα πει αλλες μαλακιες και θα το παιξει αγια.
Α στα διαλα, πρωι πρωι με την κα...λα -
πού μπορεί να βρει κανείς σοκολατένια εσώρουχα στην Αθήνα ?
-
Κανενας;;;;
Μαλλον θα αναγκαστουμε.... Θα αναγκαστεις ηθελα να πω, να παρεις ολα τα σεξ σοπ σβαρνα....
Οταν βρεις ενημερωσε -
Εδώ δεν βρίσκουμε victoria's secret και θα βρούμε σοκολατένια;
Love situations...