-
Τα συγχαρητήριά μου που διαλύσατε ένα θέμα που εσείς ζητήσατε να ανοιχτεί...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Τα συγχαρητήριά μου που διαλύσατε ένα θέμα που εσείς ζητήσατε να ανοιχτεί...Έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν ότι τέτοια θέματα είναι θνησιγενή εδώ μέσα. Έχω την αίσθηση ότι δύσκολα θα μπορούσε να γίνει γόνιμη μια ΤΕΤΟΙΑ συζήτηση στο περιβάλλον ενός οποιουδήποτε φόρουμ πάντως. Το αφήνουμε προς το παρόν, και αν συνεχίσει να τραβάει λάθος δρόμο θα κλειδωθεί.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν ότι τέτοια θέματα είναι θνησιγενή εδώ μέσα. Έχω την αίσθηση ότι δύσκολα θα μπορούσε να γίνει γόνιμη μια ΤΕΤΟΙΑ συζήτηση στο περιβάλλον ενός οποιουδήποτε φόρουμ πάντως. Το αφήνουμε προς το παρόν, και αν συνεχίσει να τραβάει λάθος δρόμο θα κλειδωθεί.
Συμφωνώ στο να κλειδωθεί πάντως...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν ότι τέτοια θέματα είναι θνησιγενή εδώ μέσα. Έχω την αίσθηση ότι δύσκολα θα μπορούσε να γίνει γόνιμη μια ΤΕΤΟΙΑ συζήτηση στο περιβάλλον ενός οποιουδήποτε φόρουμ πάντως. Το αφήνουμε προς το παρόν, και αν συνεχίσει να τραβάει λάθος δρόμο θα κλειδωθεί.
Συμφωνώ στο να κλειδωθεί πάντως...
Και εγώ δεν έχει νόημα να υπάρχει πλέον...
-

ναι κλειδωστε το , μαζι και ολα τα θεματα με 5 σελιδες μαλακιες καπου.
τουλαχιστον γελασαμε
-
Ηταν μια ρομαντικη, απλη προσπαθεια αυτο το θεμα. Ομως παει εκει που πηγαν ολα τα αλλα που υπηρξαν.
-
'99 φορες να την πας με το άλογο κ 1 με τα πόδια, 8α 8υμάται πάντα τη 1 φορά που πήγε με τα πόδια....'
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
'99 φορες να την πας με το άλογο κ 1 με τα πόδια, 8α 8υμάται πάντα τη 1 φορά που πήγε με τα πόδια....' -
'Αννα συμφωνώ με όλο αυτό, πού υπάρχουν κι άλλες σαν κι εσένα? 'Οσες ξέρω είναι προκατηλειμμένες και δε μπορεί να χωρέσει καν το μυαλό τους ότι κάποιος φίλος τους μπορεί να τις βλέπει ερωτικά..
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
'99 φορες να την πας με το άλογο κ 1 με τα πόδια, 8α 8υμάται πάντα τη 1 φορά που πήγε με τα πόδια....'Ποιος ΣΟΦΟΣ άνθρωπος το είπε αυτό;
-
Aκυρη η ερωτηση σου κ σ'αφηνει εκτεθειμενο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'99 φορες να την πας με το άλογο κ 1 με τα πόδια, 8α 8υμάται πάντα τη 1 φορά που πήγε με τα πόδια....'
Ποιος ΣΟΦΟΣ άνθρωπος το είπε αυτό;
ο παπούς ενος καλού μου φιλου.
ποιός ξερει τι είχανε δει τα ματάκια του κι αυτουνού...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Αλλωστε και εγώ δεν είμαι η Καρλα Μπρούνι...πώς την λένε!!!Σιγά τη γκόμενα ρε,μη χ@σω
-
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί τόσες πολλές γυναίκες δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ένας φίλος τους μπορεί να καταλήξει να τις δει ερωτικά. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνότατα.
-
Δεν υπάρχει φιλία αναμεσα στα δυο φίλα.Μόνο μια καταπίεση των ερωτικών συναισθηματων που νοιώθουν οι δύο,για τον 'α' ή τον 'β' λόγο.
Μόλις δωθει η ευκαιρία (συνηθως μετα απο ενα μεθυσι που τα προσχηματα πέφτουν) αν ξαπλώσουνε μαζι τάχα μου φιλικά......'ελα μωρε,θα σε φιλοξενησω εγω,που να οδηγας πιωμενη'......θα συμβει το ζητούμενο.Γι'αυτο σας λέω: ΜΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ!!!
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γι'αυτο σας λέω: ΜΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν υπάρχει φιλία αναμεσα στα δυο φίλα.Μόνο μια καταπίεση των ερωτικών συναισθηματων που νοιώθουν οι δύο,για τον 'α' ή τον 'β' λόγο.
Μόλις δωθει η ευκαιρία (συνηθως μετα απο ενα μεθυσι που τα προσχηματα πέφτουν) αν ξαπλώσουνε μαζι τάχα μου φιλικά......'ελα μωρε,θα σε φιλοξενησω εγω,που να οδηγας πιωμενη'......θα συμβει το ζητούμενο.Γι'αυτο σας λέω: ΜΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ!!!
ναι αλλά μέχρι να γίνει αυτό πώς δείχνεις σε μια φίλη ότι σου αρέσει χωρίς να γίνει παρεξήγηση... δλδ να το καταλάβει με κάποιο τρόπο μόνη της
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ναι αλλά μέχρι να γίνει αυτό πώς δείχνεις σε μια φίλη ότι σου αρέσει χωρίς να γίνει παρεξήγηση... δλδ να το καταλάβει με κάποιο τρόπο μόνη της
πρωτα απ'ολα δεν κανεις κοπελες που γουσταρεις φιλες και δεν κανεις εξ'αρχης τον καληνυχτακια..
τι πιο απλο; αφου δεν εχει νοημα ετσι κ αλλιως..
εκτος αν εισαι τοσο μαζοχας και προτιμας να ακους για τους γκομενους ή γι'αυτους που γουσταρει..
αν ομως εισαι ηδη σε τετοια φαση, συνηθως ειναι αργα και η καταληξη δεν ξερω αν θα ειναι αρνητικη, παντως σιγουρα θα ειναι κουραστικη με παρεξηγησεις και ξενερωματα..
σκετη πληξη βασικα
το καλυτερο που εχεις να κανεις σε τετοια φαση ειναι ειτε να συνεχισεις σε καληνυχτακεους ρυθμους (πχ χωνεις στο παιχνιδι και καποιον τριτο να μαθει) ή απλα το συζητας μαζι της και οπου βγει..τεσπα.. εχω ξαναπει οτι ολοι εχουμε υπαρξει καληνυχτακηδες τουλαχιστον μια φορα σε καποια φαση της ζωης μας.. το προβλημα ειναι αν αυτο γινει και ξαναγινει...
-
Aσε τον σκαγιο με τις πολύπλοκες θεωριες του.
Κερνα αφθονα σφηνακια,και πάτε βολτα μαζι να πάρει αερα
Love situations...