-
Μην χάσεις εσύ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σε λίγες μέρες θα πάω στο Βερολίνο μόνιμα για δουλειά.
Υπάρχει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την πόλη?Πήγα Βερολίνο πέρυσι για 4 μέρες και ήταν πολύ ωραία, είναι πολύ ιστορική πόλη, έχει πολλά μνημεία και μουσεία (ειδικά το νησί των μουσείων είναι must) και γενικά μου άρεσε πολύ. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι μύριζε το αποχετευτικό σύστημα και γενικά δεν ήταν και η πιό καθαρή πόλη (παράξενο για Γερμανία)
γενικά είναι η πιο 'αναρχική' πόλη στη γερμανία
Εχει φοβερή ατμόσφαιρα
-
εμ τί, σαν την ξενέρωτη-αποστειρωμένη τη Βιέννη
Όντως πάντως είναι η πόλη που θυμίζει λιγότερο γερμανία απ όσες έχω πάειΠέρα απ την πλάκα μακάριοι όσοι βρεθούν για δουλειά-σπουδές εκεί
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σε λίγες μέρες θα πάω στο Βερολίνο μόνιμα για δουλειά.
Υπάρχει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την πόλη?Τρελό ρισπέκτ φίλε . Αυτή η πόλη είναι πολύ μπροστά. Θα περάσεις μούρλια αν δεν είσαι κλασικός ελληναράς μπουζουκόβιος κλπ
Aπό τις αγαπημένες μου Ευρωπαϊκές πόλεις...
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τις πληροφορίες
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πας σε μία πόλη απ τις φθηνότερες της ευρώπης και σε στέγαση και σε κόστος ζωής εν γένει η επιλογή των φοιτητών είναι το ανατολικό πάνω απ το ποτάμι.Μάλλον εννοείς την περιοχή Friedrichschain, όντως αυτή έχω διαβάσει ότι είναι η πιο δημοφιλής περιοχή.
Όσο για τη διαδρομή Βενετία-Βερολίνο, το viamichelin.com την υπολογίζει ~1000 Km και 11+ ώρες, οπότε μάλλον δε θα πάω οδικώς προς το παρόν.
Όποιος έρθει στα βόρεια ας στείλει πμ
-
Δεν έχω το χάρτη μαζί, να κοιτάξω όμως αν πάω σπίτι και να σου πώ
Γενικά, επειδή είχαμε γνωρίσει κάτι παιδιά μέσω couch surfing και είχαμε πάει σπίτι τους (αυτοί μέναν κάτω απ το ποτάμι) είχα μείνει μ@λακας με τα σπίτια και τις τιμές (φρέσκος τότε στην Ολλανδία είχα πάθει σοκ όταν μου είπαν ότι με 400€ μέναν σε 4άρι κι εδώ δίνεις 300 για δωμάτιο με κοινή κουζίνα και μπάνιο ) -
penzlauer berg και τα μυαλά στα κάγκελα
-
Λοιπόν η περιοχή που λέω είναι πάνω απ την στάση ostkreuz (πάνω απ το ποτάμι)
κάπου είχα στείλει κι ένα μέηλ στον ασίμοφ με κάτι σκαναρισμένα αλλά δε μπορώ να το βρώ
Εμπειρίες από πόλεις στη Γερμανία...