-
γεια σας παιδια.
μηπως ξερετε ποια ειναι η καλυτερη ειδικη για παρακολουθηση????
προλαβαινεις να δεις 2 ειδικες στο πρωτο περασμα....
στο 2ο λεω να δω μια μονο -
με αυτοκινητο της ιταλικης ομαδας RUBICONE CORSE θα τρεξει ο Μακης Θεριακης
αν και 4 χρονια εκτος, πιστευω να ειναι παραπανω απο αξιοπρεπης
αν και απο τι ξερω το αυτοκινητο θα ερθει αυριο και δεν θα το εχει οδηγησει οσο πρεπει. -
mpoukou22
Απο 2 γνωστους μου οδηγους που θα τρεξουν, η προτεινομενη ειδική, ως πιο ενδιαφερουσα, ειναι ο Κουβαρας. Και ο Αγ. Κων/νος ως δευτερη επιλογη.
Ο Κουβαρας απ΄ οτι μου ειπαν, εχει κι ενα καλο αλμα... -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΟΙ ΑΘΗΝΕΟΙ!!!!ΟΠΟΤΕ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΖΕΤΕ ΚΑΠΩΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ....
το καλο θα ηταν να μην υπηρχε η παρανομια και οχι να ισοσταθμιζετε. Ομως υπαρχει παντου και παγκοσμιως οι οδηγοι σε αγωνες εντος εδρας εχουν πλεονεκτημα.Απο εκει περα ειναι επιλογη του καθε οδηγου κατα ποσο θα επιλεξει το δυσκολο αλλα και πιο ωφελιμο για την εξελιξη του τροπο αναγνωρισεων(τα νομιμα περασματα) η θα λιωσει αυτοκινητα χρηματα σε απειρα περασματα που προσκαιρα θα τον ωφελησουν (σε καποια σημεια θα κερδισει καποια δευτερολεπτα) αλλα μακρυπροθεσμα θα τον ευνουχισουν οδηγικα.Και για να παραδειγματιζονται οι οδηγοι μας απο αλλους ο loeb στο ραλλυ Donegal που ετρεξε πριν το ραλλυ της Ιρλανδιας επελεξε ενω ειχε την δυνατοτητα να κανει πολλα παραπανω περασματα να κανει μονο δυο αναγνωρισεις απο τις ειδικες του ραλλυ.Αλλωστε και ο Αμαξοπουλος στην Ιταλια που τα πηγαινει περιφημα ποσα περασματα κανει?
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΤΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ!!!ΑΝ ΒΑΖΑΝΕ 8 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ!!
-
Ο χρήστης garazotekno έγραψε:
mpoukou22
Απο 2 γνωστους μου οδηγους που θα τρεξουν, η προτεινομενη ειδική, ως πιο ενδιαφερουσα, ειναι ο Κουβαρας. Και ο Αγ. Κων/νος ως δευτερη επιλογη.
Ο Κουβαρας απ΄ οτι μου ειπαν, εχει κι ενα καλο αλμα...2 εχει
-
Ο χρήστης garazotekno έγραψε:
mpoukou22
Ο Κουβαρας απ΄ οτι μου ειπαν, εχει κι ενα καλο αλμα...Στον Αγ.Κων/νο η προσβαση απο το τελος πανευκολη αλλα το θεαμα εκει στο 'ΧΑΟΣ' * δεν λεει και πολλα.Ισως πιο μεσα να υπαρχει καλο σημειο αλλα δεν το εχω βρει ακομα.
- ΧΑΟΣ: ενα γεωλογικο παραξενο που ειναι ευκαιρεια να το δειτε.
Για εναν που δεν εχει ξαναπαει να δει Παλλαδιο η στροφη με το χειροφρενο στην Ε.Δ. Πλακας ειναι ενδιαφερουσα.( Μονο μη πατε τελευταια ωρα γιατι η τροχαια συνηθως κλεινει τον δρομο αρκετα μακρυα.)
-
nikors
και που ακριβως ειναι αυτα? Στη μεση της διαδρομής ή προς τον τερματισμό? το ενα μου ειπαν είναι στα μεσα. το αλλο?
-
Nαι το αλμα πρεπει να εχει πλακα! ειναι και με αρκετα χλμ/ωρα.
Δευτερο αλμα?.....
καποιος εχει κανει γρηγορες δοκιμεςΑλλα μου φαινεται οτι καποια σημεια δεν ειναι τοσο ευκολα προσβασιμα,ειδικα σε σχεση με αυτα που λεει ο Νταπ(που πας πανευκολα!)
-
Αύριο θα τρέξει για μια ακόμη φορά το αυτοκίνητο που κέρδισε το 1972 το 1ο Παλάδιο.
Οχι στα χέρια του Γκάλλο, αλλά στα χέρια του Νίκου Κορομπίλη, που συμμετείχε και αυτός τότε στον πρώτο αγώνα.
Αυτό το αυτοκίνητο έχει τρέξει σ αυτόν τον αγώνα περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο.Καλή τύχη αυριο σε όλους.
-
Για το ατύχημα του Βωβού έχουμε κάποιο καλό νέο?
-
Για το ατύχημα του Βωβού έχουμε κάποιο καλό νέο?
Απ' όσο ξέρω, και οι δύο είναι εκτός κινδύνου.
-
απο οτι ακουστηκε ειπαν οτι ο ελ-εμ εσπασε την κλείδα και ο Αρης ηταν 30λεπτα λιπόθυμος μολις εγινε το ατυχημα.παλι καλα πηγε γρηγορα ασθενοφορο και τους πήρε.κρίμα πάντως για την άσχημη στιγμή!!
-
γμτ
-
Περαστικα και στούς δυο.
Οντως αποδειχτηκε δυσκολο αυτοκινητο το πούντο
-
perastika kai stoys dyo!!!!!
-
Κρίμα, δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Ξέρουμε πως ακριβώς έγινε το ατύχημα;
-
Περαστικά και στους 2... Μας τρόμαξαν, αλλά αφού είναι καλά, χαλάλι.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
....Οντως αποδειχτηκε δυσκολο αυτοκινητο το πούντο
Aφού για να το οδηγήσεις κάθεσαι σχεδόν στο πίσω κάθισμα !
-
αν εχει σπασει κλειδα ειναι πακετο ρε γμτ.
περαστικα Λωρη!
-
Ο χρήστης yiannisGR έγραψε:
Κρίμα, δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Ξέρουμε πως ακριβώς έγινε το ατύχημα;Έξοδος σε δεξιά με ακόλουθο χτύπημα στον βράχο.Το θέμα είναι ότι ο 'Ελ Εμ' έβγαλε SOSκαι δεν σταμάτησαν 4 αυτοκίνητα.
Παλαδιο [διάσπαση]