-
Tο βρήκε ο ΒΔ...
Που είναι η επιστολή του ΔΣ της ΕΛΠΑ προς την ΕΘΕΑ που να ζητάει εξηγήσεις. Από την ΕΛΠΑ τότε ποιός τολμούσε; Κράτος τότε ο ΑΜ.......ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΤΕ Ο ΒΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜ...!!
Αν αδειάζεις-πουλάς και εκθέτεις αυτόν τον ψηλό επειδή νομίζεις ότι λύγισε (και ξύπνισε βεβαίως), τότε τι θα κάνεις σε οποιονδήποτε ερασιτέχνη αυθόρμητο και οραματιστή που θα διανοηθεί να βάλει πλάτη;
...ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ !
Μακριά και καθόλου αγαπημένοι
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ...
'..ΞΥΛΟ..,ΒΙΤΣΑ..., ..ΟΥΤΣΑ...,....ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑ ΠΟΥΤΣΑ !!!!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
– Άρθρο 170 - Χαρισμός των Ποινών:
ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ Β'ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘ170 ?
-
Κε ΠΡΕΟΕΔΡΕ,
ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!
ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ?
ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΩ. ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΕ ...... ( ΚΑΜΙΑ!!!)...ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΟΥΣΙΑ
ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ( ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΑΣ)
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΕ. ( ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?)
ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΜΕ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΘΕΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ 'ΑΘΛΗΤΕΣ'
ΚΑΙ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ 'ΕΤΡΕΧΕ'?ΜΑΛΛΟΝ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΑΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ( Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ) ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ ( ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ 'ΔΟΙΗΚΗΤΕ')
ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟ ΜΑΚΗ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ.Υ.Γ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ PORSCHE ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΟ ΣΑΣ!
-
Απο τη μερια μου:
- Τα βρισιδια και τις αναφορες σε προσωπικα και επαγγελματικες υποθεσεις δεν τα συμμεριζομαι. Το ξεκατινιασμα ειναι παντα σε βαρος της οποιασδηποτε διαπραγματευσης η προοδου.
- Διαφωνω ριζικα με τον Προεδρο Β.Δ. Ναι ο ΕΑΚ, Ο ΔΑΚ, κ, το Ευαγγελιο γραφουν αυτα τα πραγματα, οποιος συμμετεχει στους αγωνες αναγκαστικα τα αποδεχεται, γιατι αλλιως δεν τρεχει, ΟΜΩΣ Προεδρε εδω και χρονια υπαρχει μια σιωπηρη συμφωνια ( κι αν οχι συμφωνια, τοτε πρακτικη) το σπορ να 'ανηκει' στην ΕΛΠΑ, ναναι ομως ανεξαρτητο απο τις αλλες δραστηριοτητες της (οδικη βοηθεια, 'περιηγησεις', κ.α.). Να διοικειται απο την ΕΘΕΑ, σαφως επιτροπη της ΕΛΠΑ, ομως κατα καποιο τροπο αυτοδιοικητη, αποτελουμενη απο ανθρωπους που λιγη σχεση εχουν ως προς τις γνωσεις και τις δραστηριοτητες, με τα πιο πολλα μελη του Δ.Σ. της ΕΛΠΑ.
ΣΥΝΕΠΩΣ, επιμενω πως αν και αργα, το ΔΣ διαπιστωνοντας την οποια παρατυπια η αδικια στις ποινες, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ να εισηγηθει απλα την αποψη του στην ΕΘΕΑ, κι αυτη να αποφασισει σχετικα.
Δεν γνωριζω το παρασκηνιο κι ουτε με ενδιαφερει, αλλα με την διαδικασια που ακολουθηθηκε εκτιθενται ΕΘΕΑ και ΕΛΠΑ, ενω γερη δοση εκθεσης προστεθηκε απο το γεγονος οτι οι τιμωρημενοι εκαναν πισω και δεν ετρεξαν στον Πυργο. (ουτε κι εδω ξερω το παρασκηνιο, φανταζομαι κι ελπιζω να το εκαναν οικειοθελως) Κι ολα αυτα δεν βοηθουν στη δημιουργια ενος κλιματος συνεργασιας και δουλειας που κατα την γνωμη μου ειναι πρωτης προτεραιοτητας για το σπορ.
Αυτα για τις ποινες.
Για τον Μακη-Τακη-Σταρ Τριανταφυλλοπουλο:
Εγραψε...ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ !
Μακη κλπ μου, θα πληροφορηθηκες φανταζομαι οτι τελευταια το μελι και η μοτσαρελλα (κατ εξοχην πρωινα εδεσματα) τελευταια εχουν διοξινες και κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες μπορει να βλαψουν σοβαρα την υγεια Δεν τρωγονται πια ευκολα...Ασε λοιπον τους γριφους , κι οτι εχεις να πεις, πες το στα ισια.
Καποτε εβραζες, μετα εκλεισε το μαγαζι στο ισογειο κι ησυχασες (ποιος ηταν ο μονος που ειπε κι εγραψε οτι αυτο ηταν παραξηγησιμο?) τωρα παλι αρχισες τις εξυπναδες. Οποιος ταχει, υπογραφει κιολας και μετα λαλαει...
Χ.Π. -
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΔΕ ΑΡΘΡΑ[ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΟΑΑ]ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ,ΑΛΛΑ ΑΝΕΣΤΑΛΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ[ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΘΟΩΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΙΘΗΚΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ, ΑΝΑΣΤΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΙΝΗ ΣΑΣ] ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ.
-
Ο χρήστης A.ILIADIS έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ. ΤΟ ΑΡΘΡ. 170 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΘΕΤΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ:
1ΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΘΕΙ ΤΟ 1/2 ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ
20Ν ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣΗ ΠΟΙΝΗ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 14/1/08 ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΝΕ ΟΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ Η ΕΘΕΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΘΕΜΑ 'ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ' ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ. ΕΑΝ ΕΤΙΘΕΤΟ ΘΕΜΑ 'ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ' ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΕΙ.
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
...ΜΑΛΛΟΝ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
...!
Να με συγχωρείτε που επεμβαίνω σε θέματα που δε γνωρίζω καλά, αλλά δε το νομίζει, είναι σίγουρος σε τι απευθύνεται.
Ας περιμένουμε τις συμμετοχές στους διεθνείς (Ακρόπολις και ΕΛΠΑ. Λέτε να τους νοιάζει κανένας άλλος; ) και θα δούμε αν έχει δίκιο. Για τους αγώνες των εγχωρίων πρωταθλημάτων ας μη μιλήσουμε.
Δεν υποτιμά κανένα, συμπεριφέρεται έτσι γιατί μπορεί, γιατί έχει σίγουρους πελάτες.(Αν έγραψα βλακείες απλά προσπεράστε τις)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
ΜΑΛΛΟΝ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
...!
Να με συγχωρείτε που επεμβαίνω σε θέματα που δε γνωρίζω καλά, αλλά δε το νομίζει, είναι σίγουρος σε τι απευθύνεται.
Ας περιμένουμε τις συμμετοχές στους διεθνείς (Ακρόπολις και ΕΛΠΑ. Λέτε να τους νοιάζει κανένας άλλος; ) και θα δούμε αν έχει δίκιο. Για τους αγώνες των εγχωρίων πρωταθλημάτων ας μη μιλήσουμε.
Δεν υποτιμά κανένα, συμπεριφέρεται έτσι γιατί μπορεί, γιατί έχει σίγουρους πελάτες.(Αν έγραψα βλακείες απλά προσπεράστε τις)
Πολύ καλά τα λέτε και οι δυο σας και μόνο βλακείες δεν είναι αυτά που γράφετε.
Το άλλο με το Τατόι το είδατε? http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0' target='_blank'
http://www.acropolisrally.gr/el/show.ph ... ge_id=1006' target='_blank'
όπου καλούνται οι 'Ιστορικοί' αγωνιζόμενοι ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ να κάνουν πρόβα generale για το Ακρόπολις και να πληρώσουν και 250 Ευρώ συμμετοχή? Άσε δε για τους θεατές-ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ!!! Αυτοί θα είναι μαντρωμένοι ανάμεσα σε κάγκελα, οι κυριλέ των 20 Ευρώ καθιστοί και οι κακομοίρηδες των 10 όρθιοι ανάμεσα στους καθιστούς.... έτσι για να ξεχωρίζουμε το χαβιάρι από την τυρόπιτα....
By the way… θέλω να δω ποιος εισαγγελέας έχει αρχίδια να τους πάει όλους σηκωτούς στον Κορυδαλλό. Ακου λέει θα χαράξουν πίστα τεσσάρων χιλιομέτρων μέσα στο Τατόι !!!! μέσα σε στρατιωτικό αεροδρόμιο της χώρας!!!! Εδώ βρε τριμάλακες άχρηστοι προδότες η «σειρά μου» περιμένει μια ολόκληρη ζωή να γίνει μια πίστα της προκοπής σε αυτόν εδώ τον τόπο και θα την κάνετε σε μια νύχτα για να τρέξουν οι «παγκόσμιοι» και μάλιστα μέσα σε στρατιωτική βάση?**ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!! **
SPEEDY
Γιάννης Λουκόπουλος -
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι... απειλούν τη ζωή του Δ. Κύρκου. Όπως επίσης και ότι τελικά ο Λώρης κράταγε ΟΚ αντί για SOS... αυτά λένε ακόμη και σήμερα (ο Κώστας Κύρκος όπως άκουσα στην τηλεόραση). Φαιδρά μου ακούγονται, χωρίς να έχω καμία απόδειξη/ένδειξη κλπ κλπ.
Αυτά για εμένα μου αρκούνε. Τώρα ο ΒΔ 'μια χαρά' τα είπε. Αφού υπήρξε κενό στην ορθή διαδικασία... Τέτοιες παραλείψεις είναι η χαρά των δικονόμων... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι... απειλούν τη ζωή του Δ. Κύρκου. Όπως επίσης και ότι τελικά ο Λώρης κράταγε ΟΚ αντί για SOS... αυτά λένε ακόμη και σήμερα (ο Κώστας Κύρκος όπως άκουσα στην τηλεόραση). Φαιδρά μου ακούγονται, χωρίς να έχω καμία απόδειξη/ένδειξη κλπ κλπ.
Αυτά για εμένα μου αρκούνε. Τώρα ο ΒΔ 'μια χαρά' τα είπε. Αφού υπήρξε κενό στην ορθή διαδικασία... Τέτοιες παραλείψεις είναι η χαρά των δικονόμων...ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΠΕΙΛΩΝ,ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΘΕΤΑ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ κ.Κ.ΚΥΡΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ 'Ο ΛΩΡΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΔΕΙΧΝΕ SOS ΚΑΙ ΜΙΑ Ο.Κ.' ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ κ.ΚΥΡΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ,ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ, ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΤΕ,ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ,ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΗΤΑΝ O.K. H S.O.S. ?
ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ.
ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ,ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ? ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΓΕ ?
ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.
ΤΩΡΑ, (ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ) ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΕΔΕΙΞΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ Ο.Κ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ SOS,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Προσοχη στην συνεχεια του θεματος .......Ηδη εχουν εισβαλει ατομα οπως ο Γιαννης ο σουγιας , ο Μητσος ο λεπιδας και απειλουν αθωα και μη προσωπα που εχουν εμπλακει στην υποθεση , εως και με φονο !
:
ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ..ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ .........
Σας προειδοποιησα , ειναι ΛΕΠΤΑ θεματα αυτα ........
Να τωρα που εγινε η αποπειρα και ο φονος ........ισως βρεθειτε εκτεθημενοι σαν αυτουργοι .
[/color] L.M.
Τι τοθελες ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Προσοχη στην συνεχεια του θεματος .......
Ηδη εχουν εισβαλει ατομα οπως ο Γιαννης ο σουγιας , ο Μητσος ο λεπιδας και απειλουν αθωα και μη προσωπα που εχουν εμπλακει στην υποθεση , εως και με φονο !
:
ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ..ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ .........
Σας προειδοποιησα , ειναι ΛΕΠΤΑ θεματα αυτα ........
Να τωρα που εγινε η αποπειρα και ο φονος ........ισως βρεθειτε εκτεθημενοι σαν αυτουργοι .
[/color] L.M.
Τι τοθελες ?
***Τη είχες Γιάννη ……….τη είχα πάντα !!!!!!
Και η ζωή συνεχίζετε……… !!!!!!!!!!! *** -
..
-
*Απάντηση ΣΟΑΑ στον πρόεδρο της ΕΛΠΑ
Μετά την ανακοίνωση που προέδρου της ΕΛΠΑ κ. Δεσποτόπουλου, το ΔΣ του Συνδέσμου εμμένει στο περιεχόμενο της αρχικης ανακοίνωσης με ημερομηνία 28-3-2008, αναφέροντας σχετικά τα ακόλουθα:Θεωρούμε ότι η αναφορά περί δήθεν αναστολής των ποινών και όχι περί χάριτος δεν είναι άξια λόγου και προβληματισμού, αφού είναι ένα λεκτικό παιχνίδι και τίποτε παραπάνω. Η αναστολή χορηγείται από το όργανο που επιβάλει την ποινή και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη έκτισής της, και ουδέποτε από άλλο όργανο. Στην ουσία η αναστολή εδράζεται σε ελαφρυντικά του τιμωρούμενου τα οποία αναφέρονται στο όργανο που κρίνει την κάθε περίπτωση και όχι σε άλλο διαφορετικό όργανο.
Το σχετικό άρθρο 3 του ΕΑΚ, στο οποίο αναφέρεται ο κ. Δεσποτόπουλος, έχει μία ακόμη παράγραφο στην οποία ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ δεν αναφέρεται και δεν γνωρίζουμε γιατί την αγνοεί. Η παράγραφος αυτή, πέραν της αυτούσιας μετάφρασης του ΔΑΚ, στο Ελληνικό κείμενο, αναφέρει ότι η ΕΛΠΑ ασκεί την εξουσία «διά μέσου» της ΕΘΕΑ, δηλαδή έχει παραχωρήσει την άσκηση των εξουσιών που της έχουν παρασχεθεί από την FIA ως ΕΑΛ στην ΕΘΕΑ και την ασκεί μέσω αυτής, χωρίς βεβαίως να αναφέρει πουθενά αν η εξουσία αυτή ασκείται εκ παραλλήλου με την ΕΛΠΑ και με ποιόν τρόπο. Αυτό αυτομάτως οδηγεί, στο πέραν κάθε αμφισβητήσεως, συμπέρασμα ότι η διαχείριση του μηχανοκίνητου αθλητισμού ασκείται από την ΕΘΕΑ και όχι από το ΔΣ της ΕΛΠΑ. Στην άποψη αυτή συντείνει και το σχετικό άρθρο 5 του ΕΑΚ σε συνδυασμό με το άρθρο 192 παρ. 2, και 193 που αποτελεί παράθεση Ελληνικού κειμένου και αναγνωρίζει την απόλυτη εξουσία διαχείρισης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελληνική επικράτεια, ασκώντας την εξουσία της αυτή απευθείας και όχι διά μέσου της ΕΛΠΑ.Επιπλέον όλα αυτά τα χρόνια η καθημερινή πρακτική οδηγεί επίσης στο συμπέρασμα ότι ο εν τοις πράγμασι διαχειριστής των αγώνων αυτοκινήτου είναι η ΕΘΕΑ και όχι το ΔΣ της ΕΛΠΑ, εκτός και αν η ΕΘΕΑ διαχειρίζεται το σπόρ μόνο στα «χαρτιά» και αυτός που πραγματικά αποφασίζει είναι το ΔΣ της ΕΛΠΑ, όργανο το οποίο κατά πλειοψηφία ενδεχομένως και να μην έχει την παραμικρή σχέση με την εξέλιξη του χώρου των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Επομένως η απόφαση του ΔΣ της ΕΛΠΑ δεν έχει έρεισμα στην παραπάνω διάταξη του άρθρου 3 του ΕΑΚ και ως εκ τούτου κατά την άποψή μας παραγκωνίζει τους θεσμούς που έχουν θεσπισθεί από τον ίδιο τον ΕΑΚ.
Στο άρθρο 170 του ΕΑΚ, όπου προφανώς αναφέρεται ο κ. Δεσποτόπουλος, το οποίο επιγράφεται «χαρισμός των ποινών», αναφέρεται ότι η ΕΘΕΑ/ΕΛΠΑ έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν στον χαρισμό των ποινών. Η παράθεση της ΕΛΠΑ με την κάθετη είναι κόντρα στη βασική διάταξη του άρθρου 3 του ΕΑΚ που προβλέπει ότι όλες οι εξουσίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού εκχωρούνται από την ΕΛΠΑ στην ΕΘΕΑ και ασκούνται από αυτή. Θεωρούμε ότι μόνο η ΕΘΕΑ είναι αρμόδια να κάνει χρήση του σχετικού άρθρου. Εν πάσει περιπτώσει καλούμε την ΕΘΕΑ να διευκρινίσει τι ακριβώς ισχύει.
Όμως η εφαρμογή του άρθρου αυτού είναι μη νόμιμη, αφού, προς τιμή τους, ούτε σχετικό αίτημα υπήρξε από τους συναθλητές μας, ούτε κάποιος από αυτούς είχε εκτίσει το ½ της ποινής ή είχε παρέλθει διετία από την επιβολή της, προϋποθέσεις οι οποίες πρέπει να συντρέχουν ώστε να γίνει εφαρμογή του άρθρου.Τέλος επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας ότι πρέπει να τηρούνται απόλυτα οι κανονισμοί και οι θεσμοί που προβλέπονται από αυτούς σε κάθε περίπτωση. Η καταστρατήγησή τους, από όποιον και αν γίνεται, αφαιρεί το δικαίωμα ίσης μεταχείρισης και αντιμετώπισης των οδηγών συναθλητών μας. Θεωρούμε ότι η επιστολή του Προέδρου της ΕΛΠΑ κ. Δεσποτόπουλου, άσχετα από την διαφωνία μας την οποία εκφράζουμε παραπάνω, θα αποτελέσει και δέσμευσή του για το μέλλον.
Για το Δ.Σ
O Γ.Γ. Δημήτρης Μιχελακάκης
*http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=14122&race_id=0
-
Ελα ρε Νass ενταξει , , το ξερουν ολοι τωρα , οτι ειναι πρωταπριλια σημερα
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Και η ζωή συνεχίζετε……… !!!!!!!!!!! ''εδω ειμαι παλι ''''εγω ειμαι''To ΤΕ με αλφα γιωτα ........ εσυ εισαι
καλο μηνα , σπιρτοΠώσω σαχλαμάρας ήσε
Όσο ανορθόγραφο και αν είναι …..και όμως είναι τόσο ……μα τόσο αληθινό.
Φιλάκια...............
Καλό μήνα φίλε μου ...........
Υ.Γ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΕΤΣΙ !!!!!!!........!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ελα ρε Νass ενταξει , , το ξερουν ολοι τωρα , οτι ειναι πρωταπριλια σημερα***Για εσένα και το σινάφι σου αγόρι μου 100 χρόνια ( ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ )
πρώτη Απριλίου είναι …..
*** -
,
-
Ομοίως...
(Moderator nass)
-
..
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ