-
Η BMW έκανε βλακεία που δεν πήρε Αλόνοσο. Θα χτυπούσε νίκες και σίγουρα του χρόνου θα ήταν έτοιμη για πρωτάθλημα...
-
Το κακό για την BMW είναι ότι παρότι βελτιωμένη δεν έχει κερδίσει ακόμα στα ίσια ούτε την Ferrari ούτε τη McLaren. Δεν υπάρχει δηλαδή πίστα που να κερδίζει τον έναν και να χάνει από τον άλλο.
Και για να εκπληρώσει το στόχο της που είναι η νίκη, πρέπει και οι 4 κάτι να πάθουν, που είναι αρκετά δύσκολο. -
Περιμένετε για Monza εκεί που παραδοσιακά τα μοτέρ από το Μόναχο κάνουν τα δικά τους.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Η BMW έκανε βλακεία που δεν πήρε Αλόνοσο. Θα χτυπούσε νίκες και σίγουρα του χρόνου θα ήταν έτοιμη για πρωτάθλημα...η γερμανική οργάνωσή τους και το αν κάποιος καράφλας θα επετρεπε τη διακοπή του συμβολαίου δε τους επέτρεπε να περιμένουν λίγο μεχρι το τελος της χρονιάς για να δουν τι θα κάνει ο Αλόνσο .
Αλλά πάλι πιστεύω θα κανει μερικές σαλακίες(βλ. περσινο Nurburgring)ο Heidfeld και η πόρτα για τον Αλόνσο θα ανοίξει πάλι.
μετά από την BMW η Renault ηταν νομίζω η καλύτερη επιλογη, δε νομίζω ότι η Red Bull εχει την αξιοπιστία να τερματισει πιο ψηλά και οι Γάλλοι θα εχουν πιο δυνατο πακετο οταν ερθει το πρωταθλημα στην Ευρώπη -
Η BMW έκανε βλακεία που δεν πήρε Αλόνοσο. Θα χτυπούσε νίκες και σίγουρα του χρόνου θα ήταν έτοιμη για πρωτάθλημα...... μήπως περιμένουν να πέσει η τιμή του ( και τα μούτρα του ). Αν και βεβαια σε αυτές τις περιπτώσεις ειναι ποιός θα τσιμπήσει πρώτος ...
-
μπα, ακόμα και στην Ρενό δείχνει την αξία του.
-
O Alonso έχει το αμάξι που του αξίζει.
Μη πω ότι και πολύ του είναι, καθώς η Renault δεν έπρεπε να τον πάρει, σύμφωνα με όσα προηγήθηκαν.
Το πιο δίκαιο θα ήταν να του δοθεί μια θεσούλα στην Force India που έχει και μεγάλο budget. -
Θα ήθελα να δω τον «μάγκα» τον Λούη τι θα έκανε έαν πάλευε για το πρωτάθλημα με την R28...αλλά τι λέω εδώ δεν μπορούσε να σετάρει την Μακλάρεν στην Σεπάγκ...
Εις την μίαν «Αγίαν» Καθολικήν Μακλάρεν μουχαχαχα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
παντως το θεμα με τα λαστιχα ειναι αρκετα περιεργο και αρκετοι λενε οτι μαλλον επρεπε φερει η bridge πιο μαλακα θα παιξει αρκετο ρολο φετος.
-
Η BMW έκανε βλακεία που δεν πήρε Αλόνοσο. Θα χτυπούσε νίκες και σίγουρα του χρόνου θα ήταν έτοιμη για πρωτάθλημα...Αν και λιγο off topic
Γνωμη μου ειναι,πως ο Ισπανος ηθελε μονοετες συμβολαιο,και οι Γερμανοι παραπανω.Κανεις δεν υποχωρησε και η ιστορια γνωστη.Νομιζω ξερουμε γιατι ο Αλονσο ηθελε και εκανε τελικα μονοετες συμβολαιο!! (φημη οκ)
-
Moυ αρεσουν τα κοκκινα γραμματα στο τελος..
-
O Αλόνσο στη Φερράρι είναι κουτί.
Όποιος μισούσε Σουμάχερ - Φερράρι ας κάνει προσευχές να μην πάει εκεί ο Αλόνσο.
Είναι καρμπόν.
Ακόμα και οι 2 τίτλοι σε Ρενώ και οι δύο.... μετά θα πάρει 5 στη Φερράρι ο Αλόνσο;
Χαχαχαχα - Πάντως δεν είναι καθόλου σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
-
O Αλόνσο στη Φερράρι είναι κουτί.Όποιος μισούσε Σουμάχερ - Φερράρι ας κάνει προσευχές να μην πάει εκεί ο Αλόνσο.
Είναι καρμπόν.
Ακόμα και οι 2 τίτλοι σε Ρενώ και οι δύο.... μετά θα πάρει 5 στη Φερράρι ο Αλόνσο;
Χαχαχαχα - Πάντως δεν είναι καθόλου σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω
-
Ναι αλλα είναι πιθανό.
Το ότι ο Αλόνσο είναι σε στύλ Σουμάχερ για μένα είναι δεδομένο. Το ότι θέλει να παέι ακούγεται λογικό.
Όλα είναι κομμένα και ραμμένα!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
παντως το θεμα με τα λαστιχα ειναι αρκετα περιεργο και αρκετοι λενε οτι μαλλον επρεπε φερει η bridge πιο μαλακα θα παιξει αρκετο ρολο φετος.
Αν όμως είχε 50 βαθμούς στην άσφαλτο η μαλακή γόμα θα ήταν κατάλληλη μόνον για τσιχλόφουσκες.....
Η Bridge έχει ανακοινώσει τα ελαστικά για τα πρώτα 8 grand-prix πρακτικά πριν αρχίσει το πρωτάθλημα ώστε να αποφύγουμε θέματα (να φέρνει τα Χ λάστιχα για να ευνοηθεί η Φερράρι (σιγά μη γράψω Υ)). Ο LH τα μεσαία τα φυτίλιαζε σε 10 γύρους. Τα μαλακά δεν θα έβγαζαν στα χεράκια του ούτε το μισό stint.
Εκτός και να τέκνον μου patro αποφάσισες ότι ήρθε η ώρα να δεις το κόκκινο φως το αληθινό (κύριε ήμαρτον)
-
αυτο το τελευταιο που κολαει?
αμα παει ο αλονσο μπορει και να το δω , αν και τωρα ο μονος (απο τους 4) που θα την παλευα να σηκωσει την κουπα ειναι ο κιμι (παρολο που νομιζω οτι δεν ειναι και πολυ αξιος).
επισης νομιζω οτι η ρενω ως ομαδα εχει χασει τη μπαλα και πρεπει να γινουν πολλες αλλαγες για να ελπιζουν ξανα σε κορυφη.βασικα ειχα εντυπωση οτι το προβλημα και της μακ ηταν οτι δε μπορουσε να τα ζεστανει.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
αυτο το τελευταιο που κολαει?
αμα παει ο αλονσο μπορει και να το δω , αν και τωρα ο μονος (απο τους 4) που θα την παλευα να σηκωσει την κουπα ειναι ο κιμι (παρολο που νομιζω οτι δεν ειναι και πολυ αξιος).
επισης νομιζω οτι η ρενω ως ομαδα εχει χασει τη μπαλα και πρεπει να γινουν πολλες αλλαγες για να ελπιζουν ξανα σε κορυφη.βασικα ειχα εντυπωση οτι το προβλημα και της μακ ηταν οτι δε μπορουσε να τα ζεστανει.
Στο τελευταίο μπορεί να είναι. Όμως τα πάει καλύτερα με τις σκληρότερες γόμες σε σχέση με τη Φερράρι που τα πάει καλύτερα με τις πιο μαλακές.
Για τη Ρενώ ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν την εκδίωξη Michelin
Για τον Κίμι έχεις ψιλοάδικο ΙΜΗΟ. Συμφωνώ για τον Αλόνσο αν και προσωπικά δεν θα τον θέλω στην ομάδα.
Το πρώτο πήγαινε στο γεγονός ότι αν έφερνε πιο μαλακές γόμες ο ΦΜ θα είχε τερματίσει στην οχτάδα....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα ήθελα να δω τον «μάγκα» τον Λούη τι θα έκανε έαν πάλευε για το πρωτάθλημα με την R28...αλλά τι λέω εδώ δεν μπορούσε να σετάρει την Μακλάρεν στην Σεπάγκ...Ο 'μάγκας' Λούης σας αρέσει δεν σας αρέσει κέρδισε τον 'πολύ' κύριο Alonso δις πρωταθλητή με ίδιο μονοθέσιο όντας ρούκι.
Η αντιπάθειά προς τον Αγγλικό τύπο που τον έχει κάνει θεό (παρότι ο αντίστοιχος ελληνικός κάνει χειρότερα σε ανάλογες περιπτώσεις) και το γεγονός ότι απομυθοποίησε τον πολυαγαπημένο (για μερικούς) Ισπανό, οδηγεί πολλούς στην άρνηση της καταφανέστατης πραγματικότητας:
Ότι πρόκειται περί ενός πολύ σπάνιου οδηγικού ταλέντου, που ήδη από τη δεύτερή του χρονιά συγκαταλέγεται εύκολα στους 3-4 κορυφαίους του τωρινού grid.Από αυτό που γράφεις να υποθέσω ότι ο Alonso παλεύει φέτος για το πρωτάθλημα;
-
Ποτέ δε μπορούμε να μιλήσουμε με απτά στοιχεία...
Εμένα μου δίνεται η εντύπωση πως από τους Λουι - Κίμι - Αλόνσο, μόνο ο τελευταίος μπορεί να πάρει στην πλάτη του μια ομάδα.
εννοώ, όχι μόνο να γράφει χρόνους, αλλά να εξελίσσει το αμάξι και γενικά να σπρώχνει μια ομάδα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν ειναι ακριβως ετσι, στην Μαλαισια ηταν αναμεσα στους δυο στα ισια. Και greo αν και συμφωνω για την αναλυση σχετικα με τον Ναυαγο, διαφωνω στη γενικευση γιατι ο Μορφωνιος εχει γονιδια πρωταθλητη μεσα του. Απλα ειναι αγουρος ακομη, ισως το καλο μονοθεσιο του ηρθε πολυ νωρις στην καριερα του.Ουινγκ! Eιλικρινα δεν τολμω να φανταστω τι ειδους γονιδια συνδυαστηκαν για να παρουμε αυτο το αποτελεσμα. Οντως διατηρω μια επιφυλαξη γι'αυτον, απλα τη σημερον ημερα δεν ξερω αν ο μονος λογος που δε χτυπαει νικες ειναι το οτι δεν εχει τη δυνατοτητα. Δηλαδη στο πρωτο διαστημα στην Αυστραλια δε θα μπορουσε να πιεσει περισσοτερο; Δεν ειμαι σιγουρος, απλα αναρωτιεμαι...
Αντεροβγαλτη, να μου επιτρεψεις να σου θυμισω οτι 109=109. Ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα. Αν επιμενεις να το αναφερεις θα επιμενω να σε διορθωνω και αν θες κανουμε και μια αναλυσουλα αν πρεπει να χαλασουμε την εξισωση και υπερ ποιου. Εκτος αν θες να πεις 'κοντραρε' και λες 'νικησε'.
Eπίσημο thread: GP Mαλαισίας-Sepang 2008