-
Το θεμα υπάρχει ήδη στις ανακοινωσεις Λαζαρε.
-
Ειναι κουραστικο πραγματι...
Και οχι το μονο..
Το μπλε με ενοχλει με τη διαφορα του τονου, η οποια δεν ειναι μεγαλη,για να διαχωρισει τα Post
Η μεταφορα δεξια αρκετων πληροφοριων μπερδευει, ειδικα αφου σε οσα forum κυκλοφορω ειναι αναποδα..
Επισης το διαφημιστικο safetrack δεξια το μονο που κανει ειναι να τρωει ωφελιμο χωρο.
Χωρις να θελω να παρεξηγηθω και παντα με διαθεση για βελτιωση και οχι απλα κακοβουλη κριτικη. -
το quick reply;;
θα μπει στη συνέχεια;
Η αλήθεια είναι οτι ψιλοχάνεσαι, αλλά θα το συνηθίσουμε!Σε λίγες μέρες ούτε που θα παρατηρούμε τις αλλαγές!
Να πω μόνο οτι σε πρώτη φάση έχω την τάση να κλικάρω πάνω στη θεματική ενότητα κι όχι στην τελευταία σελίδα! Αν γίνεται να αλλάξουμε λίγο το χρώμα με τα 'καρτελάκια' των σελίδων...
Σε κάθε περίπτωση όσοι δούλεψαν το έκαναν με σκοπό να το βελτιώσουν και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για τον κόπο τους!
Είναι και πιο γρ'ηγορο ή μου φαίνεται;;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΙΚΗ: Υπάρχουν και άλλες διαφορές πλην των αισθητικών;;Πχ ο τρόπος επισύναψης φωτό κτλ...
-
Είναι σε άλλο server και με δικό του όνομα (4tforum.gr) πλέον!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι σε άλλο server και με δικό του όνομα (4tforum.gr) πλέον!Το χρώμα του φόρουμ είναι όντως μπλε;;;;;;;;;;;
-
Ουπς...Ειλικρινά δεν πήρα πρέφα...Ζητώ συγνώμη από τους mods και προτείνω να συγχωνευθεί με το υπάρχον μαζί με την ψηφοφορία
-
-
Καλορίζικο! Ωραίο φαίνεται!
-
Kαλορίζικο! Έπεσε πολλή δουλειά ε;
Πιο ευχάριστο στην όψη αλλά λίγο...μικρό, περίπου το 1/3 της οθόνης φαίνεται άδειο
Θέμα συνήθειας είναι νομίζω. Πιο πολλά emoticons ίσως;;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ειναι κουραστικο πραγματι...
Και οχι το μονο..
Το μπλε με ενοχλει με τη διαφορα του τονου, η οποια δεν ειναι μεγαλη,για να διαχωρισει τα Post
Η μεταφορα δεξια αρκετων πληροφοριων μπερδευει, ειδικα αφου σε οσα forum κυκλοφορω ειναι αναποδα..
Επισης το διαφημιστικο safetrack δεξια το μονο που κανει ειναι να τρωει ωφελιμο χωρο.
Χωρις να θελω να παρεξηγηθω και παντα με διαθεση για βελτιωση και οχι απλα κακοβουλη κριτικη.Θα συμφωνήσω μαζί σου
Προσωπικά πιστεύω ότι ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, πιο μοντέρνο, πιο ευχάριστο. Γενικά πολύ καλύτερο από αισθητικής άποψης.
Λειτουργικά το μόνο του καλό φαίνεται να είναι η ταχύτητά του. ΣΑΦΩΣ ΓΗΡΟΓΡΟΤΕΡΟ από το προηγούμενο.
Σε γενικές γραμμές δεν νομίζω όμως ότι είναι φιλικό.
- Το banner των 4T είναι πολυ κουραστικό.
- Το ίδιο και τα animated icons (διαφημιστικά ως επί τω πλείστον) στα δεξιά.
- Το γαλάζιο περιβάλλον μου φαντάζει πολύ έντονο (ίσως όμως χρειάζεται χρόνο να το συνηθίσουμε)
Το βασικότερο μειονέκτημα είναι οι πληροφορίες (avatar etc) στα δεξιά του μηνύματος. Αυτό ειλικρινά δεν καταλαβαίνω με πιο σκεπτικό έγινε...
Όταν αρχίσουμε να διαβάζουμε κάτι, ξεκινάμε πάντα από αριστερά (τουλάχιστον όταν δεν διαβάζουμε Αραβικά )Εγω πιστεύω ότι όλοι έτσι λειτουργούμε σε ένα φόρουμ. Μια ματιά στο avatar για να δουμε φωτογραφικά έστω ποιος 'μιλάει' και στη συνέχεια το μάτι ακολουθεί την φυσιολογική κίνησή του προς τα δεξιά, ώστε να αναγνωσει το κείμενο. Αυτό νομίζω οι ανθρωποι των 4TF θα πρέπει να το επανεξετάσουν
-
μια χαρά είναι.
μήπως όμως μπορούμε να προσθέσουμε και το subsilver2 theme plz?
-
Ξέχασα πριν: Γιατί όχι πιο μεγάλο avatar; σα μικρό δεν είναι; επειδή είμαστε πολλοί;
-
Ερωτηση:
Που βρισκεται η λίστα ανεπιθυμήτων,και τι ακριβως κάνει;
-
Θα παρακαλούσα τους Mods, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να προσθέσουν και την ψηφοφορία που είχα ανοίξει σε παρόμοιας θεματολογίας Topic που συγχωνεύτηκε με το παρόν . Πιστεύω πως έχει ενδιαφέρον να δούμε και με αριθμούς πως εκφράζονται οι συμφορουμίτες για τη νέα μορφή του φόρουμ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ερωτηση:Που βρισκεται η λίστα ανεπιθυμήτων,και τι ακριβως κάνει;
Στο πάνω τμήμα της οθόνης εκεί που λέει 'Πίνακας ελέγχου μέλους' στην καρτέλα 'Φίλοι & εχθροί'.
Εκεί επιλέγεις με ποιους θα έχεις συνομιλίες κ.λ.π.. -
Kαλοριζικο!!!
Περισσοτερα μετα απο ενα συντομο test drive!!! -
tazio πολυ χρηστικο αυτο με τους φιλους και εχθρους..μην ξεχασω να σε χρησιμοποιησω..
-
Ωραίο και μοντέρνο, μπράβο στα παιδιά για την δουλειά που ρίξανε για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή.
ΚΡΙΤΙΚΗ:
-
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους ότι η μεταφορά όλων αυτών των στοιχείων στα δεξιά δεν είναι τόσο πετυχημένη.
Διαβάζουμε από τα αριστερά οπότε μας έχει γίνει συνήθεια να πηγαίνει εκεί το βλέμμα μας και πρέπει οι σύντομες πληροφορίες που χρειαζόμαστε πριν ξεκινήσουμε το διάβασμα ενός θέματος να βρίσκονται εκεί (όνομα χρήστη,avatar Κλπ). -
Λίγο βαρυφορτωμένη η εικόνα που φορτώνεται στην αρχή της σελίδας, παίζει ρόλο και η σύνδεση βέβαια.
-
Λίγο περίεργα τα κινούμενα icons πλάϊ στα θέματα, ίσως και λίγο κουραστικά.
-
Δεν με ξετρέλανε το διαφημιστικό μπανεράκι που προέκυψε (επίσης στα δεξά), βρίσκω ότι οι διαφημίσουν αποσπούν την προσοχή και αποπροσανατολίζουν ελαφρά, αυτή είναι και η δουλειά τους βέβαια, να τραβάνε την προσοχή, αλλά θα προτιμούσα να είναι μόνο στην αρχική σελίδα και όχι σε κάθε μία...
Ευχαριστώ.
-
-
Ένα ελάττωμα που παρατήρησα είναι πως όταν κάνεις κλικ σε κάποιο Link ή photo preview (πχ xs.to), αντι να στο ανοίξει σε άλλο παράθυρο, στο ανοίγει στην ίδια σελίδα, φεύγοντας εντελώς από το forum.
Στο παλιό forum στο άνοιγε σε άλλο παράθυρο που ήταν και πιο βολικό.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
tazio πολυ χρηστικο αυτο με τους φιλους και εχθρους..μην ξεχασω να σε χρησιμοποιησω..Εγώ σε έχω ήδη γραμμένο.
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις