-
- Ήμουν βέβαιος ότι θα άνοιγε σήμερα, ήθελε ο Κούκος να συμπέσει με τα γενέθλιά του.
- Το περιορισμένο πλάτος είναι το μόνο 'μεμπτό' που βρίσκω, κατά τα άλλα έγινε 'μοντέρνο'. Δε βαριέσαι, θα το συνηθίσουμε.
- Κούκε, τις ευχές + το δώρο σου θα σου τα στείλω στο κατάλληλο θέμα.
- Θα μας εξηγήσει κανείς το 'στένεμα', τελικά;
-
ειναι λιγο ανω κατω και αριστερων διαθεσεων....
το θεμα ειναι να μη αρχισει να ξανακολλαει...
-
Ωραίο! Πολύ ωραίο! Καλορίζικο!!!!
Μπράβο σε όλους που ταλαιπωρήθηκαν για να το φτιάξουν!!!
Με μπερδεύει λίγο το avatar στα δεξιά, αλλά κάνει την ανάγνωση πιο εύκολη. Επίσης είναι λίγο στριμωγμένο το ποστ...λίγο μικρό δηλαδή.
Τέλος, δε μου αρέσει που δεν έχει (ή δε το βλέπω ακόμα) Quick Reply.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχοντας ανάλυση 1280*800 ένα σεβαστό τμήμα της οθόνης παραμένει κενό.Και που να δεις τι συμβαινει στα 1680Χ1050
Μια πιθαμη καταλευκης οθόνης απομένει
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Έχοντας ανάλυση 1280*800 ένα σεβαστό τμήμα της οθόνης παραμένει κενό.
Και που να δεις τι συμβαινει στα 1680Χ1050
Μια πιθαμη καταλευκης οθόνης απομένει
ρε αντρεα στο village το βλεπεις το φορουμ?
-
καλορίζικο αλλά το διαφορετικό δεν είναι πάντα και καλύτερο.
Οι χρωματικές αλλαγές και κάποιες λεπτομέρειες μπορούσαν να διαφοροποιήσουν την εμφάνιση.
Αλλά η αλλαγή τις θέσεις των avatar είναι μοναδική παγκοσμίως και οι διαφημίσεις δεξία σπαταλάνε χώρο. -
πολυ ομορφο,θα προτιμουσα κατι πιο κεντραρισμενο λογω δεξιας κατευθυνσης των οφθαλμων κ μη χαχα!!
πραγματικα πολυ προσεγμενο
μονο κακο η τρελη ομοιοτητα του με αλλο φορουμ του οποιου ειμαι μελος κ δε θα ξερω που γραφω χαχα
-
Να μας ζησει!!
Η μετακινηση στα δεξια μπερδευει... -
Προσωπικά οφείλω να ομολογήσω πως ψιλοαπογοητεύτηκα... Το μόνο που βλέπω πως εμφανώς έχει αλλάξει είναι ότι μπήκαν ένα σωρό διαφημιστικά των 4Τ και των παρελκομένων των Τεχνικών Εκδόσεων, με προφανή συνέπεια τον περιορισμό του ωφέλιμου χώρου των δημοσιεύσεων...Επιπλέον, τα νέα χρώματα των καταχωρίσεων και η αντίθεση που δημιουργούν, δυσκολεύουν την ανάγνωση των posts (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον)...
Εσείς τι λέτε; -
Καλοριζικο,και επειδη γνωριζω πως θελει τρομερη δουλεια για να φτιαχτει μπραβο σε οσους εργαστηκαν γιαυτο.
-
Καλορίζικο και ας άργησε!
Εν καιρώ και επί χρήσει θα κατατεθούν και οι προτάσεις.... -
Μπράβο στα παιδιά που αφιέρωσαν το χρόνο τους, καλορίζικο!
Αν και τα avatars/στοιχεία δεξιά είναι κάτι που θα το συνηθίσουμε, πιστεύω ότι ο βασικός όγκος της πληροφορίας (δημοσιεύσεις) θα έπρεπε να παραμείνει όσο πιο κέντρο γίνεται, για ευκολία ανάγνωσης. Το να πέφτει το μάτι συνέχεια αριστερά στην οθόνη είναι αρκετά κουραστικό. Εναλλακτικά θα μπορούσε να τοποθετηθεί ολόκληρο το φόρουμ στο κέντρο, ώστε το κενό δεξιά να μοιραστεί μεταξύ δεξιάς και αριστερής πλευράς, ή στη δεξιά πλευρά ώστε το κενό να είναι εξ'ολοκλήρου αριστερά. Ακόμα καλύτερα βέβαια θα ήταν να διαμορφώνεται το πλάτος ανάλογα της ανάλυσης της οθόνς.
-
Από το προφίλ:
'Γενέθλια:
Εισάγοντας το έτος γεννήσεως σας θα εμφανίζετε η ηλικίας την ημέρα γενεθλίων σας.'Άσε που είναι ανορθόγραφο, καταλαβαίνει κανείς τι λέει;
-
Κατ΄αρχήν Καλορίζικο.
Μέχρι να το συνηθίσουμε θα περάσουν κάμποσες μέρες, μέχρι τότε υπομονή.
(Αυτά τα αβαταρ δεξιά μου θυμίζουν τη διαφήμιση της Aegean, 'ένα τιμόνι σου έβαλαν ανάποδα ρε και έπλεξες τα ...' )Μεγάλο κενό στη δεξιά πλευρά της οθόνης, αν η οθόνη μου χαλάσει μονόπαντα θα σας κυνηγήσω.
(Οι διαφημίσεις αποφεύγονται εύκολα μέσω των δυνατοτήτων του firefox )Πάντως αν έχουν διορθωθεί τα κολλήματα του παρελθόντος πολλά από τα σύγχρονα μειονεκτήματά του προσωπικά τα παραβλέπω.
Πάω να κάνω ένα γύρω να δω τι άλλα θα βρω και θα έρθω να συνεχίσω τη γκρίνια.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Καλορίζικο και ας άργησε!
Εν καιρώ και επί χρήσει θα κατατεθούν και οι προτάσεις....το βιντεακι του βοσκου ειναι ωραιο!!
-
Καλορίζικο!!!!!!!!
Ωραίο φαίνεται, αν και λίγο...πηγμένο!
για να το ψάξουμε λίγο!
Μου έλειψε πάντως πολύ...
-
Kαλορίζικο και από εμένα!!!
Φαίνετε πολύ ωραίο! -
Για να μην αδικήσω τα παιδιά που δουλέψανε για την αναμόρφωση του 4ΤF να πω πως υπάρχουν και κάποιες (μικρές) θετικές πινελιές σε θέματα όμως δευτερεύουσας (κατ εμέ τουλάχιστον) βαρύτητας, που έτσι κι αλλιώς ούτε η έλλειψή τους κατέστησε κακή και χρήζουσα ριζικής αλλαγής τη μέχρι πρότινος δομή-μορφή του φόρουμ, αλλά επίσης ούτε και η ύπαρξή τους εδώ συνεισφέρει ουσιωδώς στη βελτίωση της χρηστικότητας και του ευανάγνωστου των κειμένων.
-
Ρε σεις την ημερομηνία (από το έτος και δεξιά) φέρτε τη λίγο πιο αριστερά γιατί λευκά γράμματα σε λευκό φόντο δε τα διαβάζει ούτε κατάσκοπος.
-
εγώ που έχω wide οθόνη είναι πολύ κουραστικό να βλέπω μόνο την μισή οθόνη γεμάτη και αυτή αριστερά, δεν μου αρέσει είναι πολύ κουραστικό.
μου άρεσει όμως που φαίνεται ποιος είναι ονλινε και που στην απάντηση φαίνονται σχεδόν όλα τα smilies.
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις