-
Τι έγινε το ωραίο σε βμπουλετιν πλατφόρμα φορουμ ?
Γιατί αυτό το πισωγύρισμα σε πχπ ?Δεν ξέρω , αλλά αυτή η νέα μορφή μου φαίνεται πολύ στερημένη και φτωχή .
-
Ντεν ειχαμε βιμπουλετιν καρντια μου.
Το οτι δειχνει φτωχο και ατημελητο,συμφωνω
-
Η ολη αναβαθμιση του φορουμ κατ εμε ειναι μαλλον αποτυχημενη
Απο κει που ειχαμε ενα ευαναγνωστο φορουμ που χαιροσουν να ¨βολταρεις' με γενναιοδωρη διαμορφωση στο πλατος και εξαιρετικη γραμματοσειρα κι επιλογη χρωματων μας προεκυψε κατι σαφως πιο δυσχρηστο και τολμω να πω οτι με απωθει αυτη η ¨στριμουρα' στην αριστερη μερια της οθονης ...για να μην πω οτι τα μαυρα γραμματα σε background με υποψια γκριζογαλαζιου ειναι σαφως πιο δυσαναγνωστα απο το προηγουμενο φορματ....
Η οθονη μου ειναι μια κανονικη 20αρα samsung με αναλυση 1400 επι 1050 και σιγουρα δεν προτιθεμαι ν αλλαζω αναλυσεις για να φαινεται (αν φαινεται ) καλυτερα το φορουμ αν και δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα
Χθες συνειδητοποιησα οτι απο κει που εμπαινα καθε μερα τωρα ειχα να μπω καιρο μονο και μονο επειδη κατα μια εννοια με απωθει η συγκεκριμενη διαταξη και γενικα το συνολο των επιλογων (χρωματικα και σ επιπεδο διαταξης και γραμματοσειρων...)
Αλλα αυτα ειναι βεβαια μια προσωπικη αποψη.......
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
@ St.Devote η phpbb3 είναι δωρεάν....γνωρίζεις πόσο κάνει αυτο το vbulletin ? ...
( και βεβαια ξερετε που το πάω .... ελπίζω να μην εννοουν ετησιες τιμες εδω )
-
μια 200άρα δολλάρια πάνω κάτω.
-
Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση για vBulletin κτλ. Δεν το υποστηρίζουμε εμείς (οι χρήστες ή οι moderators) το Forum, το υποστηρίζει μια συγκεκριμένη εταιρία ('Τεχνόπολις') η οποία έχει την πολιτική της. Λέτε να μην ξέρουν το vBulletin ? Φυσικά και το ξέρουν αλλά έχουν ενσυνείδητα επιλέξει PHPBB για τους δικούς τους λόγους. Πχ. για ομοιογένεια σε όλα τα Fora που υποστηρίζουν για διευκόλυνση και τυποποίηση της διαχείρισης και αποφυγή κόστους μετάβασης των δεδομένων από τη μία πλατφόρμα στην άλλη, τα οποία κόστη είναι σαφώς σημαντικότερα από τον 'τιμοκατάλογο' του vBulletin. Μπορεί να κάνουν και λάθος (κατά την άποψή μας) αλλά έχουν τη γνώση και την ευθύνη της επιλογής τους.
Αρα προτείνω η συζήτηση να είναι σε ρεαλιστικά πλαίσια της συγκεκριμένης πλατφόρμας και όχι σε ανούσια 'holy wars' του στυλ 'vBulletin vs. PHPBB', 'Linux vs. Windows', 'mySQL vs. Oracle' κτλ. κτλ.
-
Νασο,οι απόψεις καλα κανουν και ακουγονται.Αν το βι-μπούλετιν ειναι όντως πολύ καλύτερο,και ακουστουνε φωνες διαμαρτυριας σημερα,μπορει να εφαρμοστούνε στην επόμενη ανανεωση του φόρουμ (τον 28ο αιωνα )
Δεν ειναι κακο να σχολιαζεται η πλατφόρμα,έτσι δεν ειναι; -
Κακό? Το αντίθετο. Δείχνει ενδιαφέρον, Αντρέα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κακό? Το αντίθετο. Δείχνει ενδιαφέρον, Αντρέα.Κακό είναι. Όποιος ξανακάνει σχόλιο, θα τον διώξω
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νασο,οι απόψεις καλα κανουν και ακουγονται.Αν το βι-μπούλετιν ειναι όντως πολύ καλύτερο,και ακουστουνε φωνες διαμαρτυριας σημερα,μπορει να εφαρμοστούνε στην επόμενη ανανεωση του φόρουμ (τον 28ο αιωνα )
Δεν ειναι κακο να σχολιαζεται η πλατφόρμα,έτσι δεν ειναι;Κακό δεν είναι αλλά ΙΜΗΟ είναι ανούσιο, δεδομένων αυτών που ανέφερα. Δεν είναι άσχετοι στην Τεχνόπολις, έχουν τους λόγους τους που χρησιμοποιούν ΡΗΡΒΒ. Οπότε ποιό είναι το νόημα του σχολιασμού των επιχειρηματικών και τεχνολογικών επιλογών ενός τρίτου (εν των προκειμένω, μιας εταιρίας) ?
-
Ναι βρε,συμφωνω οτι ειναι τωρα πια ανούσιο,μιας και δεν πρόκειται να αλλάξει τωρα η πλατφόρμα.
Ωστόσο,η γκρινια θα αγχωσει τον αντιμινιστρειτορ,ο οποίος θα τη μεταφερει με τη σειρα τους λιγο παραπάνω,και σε μελλοντικο χρονο μπορει να πιάσει τόπο.(αντμιν,λαμβανεις; )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κακό? Το αντίθετο. Δείχνει ενδιαφέρον, Αντρέα.
Κακό είναι. Όποιος ξανακάνει σχόλιο, θα τον διώξω
-
Εμένα μου φαίνεται λογικό. Μετά από 6 χρόνια συνήθειας, μια τέτοια αλλαγή, ήταν αναμενόμενο να ξενίσει και να δυσκολέψει. Και, μη ξεχνάς, ότι οι περισσότερες ψήφοι δόθηκαν τις πρώτες μέρες. Αν άλλαζαν (όπως μπορούν πια) μερικοί την ψήφο τους, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν τόσο πρόδηλο!
Φυσικά, μερικά πράγματα θελουν βελτίωση. Και έχουν επισημανθεί. Όταν γίνουν, νομίζω, ότι θα είμαστε όλοι περισσότερο ικανοποιημένοι.
-
ποσοι ειναι οι mods στο φορουμ ? ...37 ..?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
ποσοι ειναι οι mods στο φορουμ ? ...37 ..?Γιατί ρε συ?
-
Σαν αντικειμενικός mod θέλω να πω ότι τα προβλήματα που είχαμε με την προηγούμενη έκδοση έχουν εξαλειφθεί. Εμείς ξέραμε τι ώρες σπαταλάγαμε για να σβήνουμε τσοντοθέματα και τσοντοχρήστες.. Τώρα δεν έχουμε τέτοια προβλήματα, έχουμε καταπληκτική ταχύτητα, καθόλου κολλήματα και 2πλο-3πλο δημοσιεύσεις.
Οι παρατηρήσεις που έγιναν στην αρχή διορθώθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους και θα διορθωθούν και οι υπόλοιπες σύντομα. Έχουμε πλήθος εργαλείων σαν χρήστες και ακόμη περισσότερα σαν συντονιστές, για να κάνουμε καλύτερα την εθελοντική δουλειά μας. Πίσω δεν γυρνάμε και η ψήφος στην καλύτερη εικόνα είναι απόλυτα αντικειμενική. Σίγουρα ποτέ δεν θα είναι ικανοποιημένοι όλοι, προσωπικά δεν μου αρέσει η γραμματοσειρά που γράφουμε αλλά μπροστά στα υπόλοιπα κύρια τεχνικά θέματα είναι ανάξιο σχολιασμού.
Ελάχιστοι είπαν για τις νέες λειτουργίες του φόρουμ και πως τις αξιοποιούν. Μακάρι να γίνει και καλύτερο. -
Τεσπα ... οκ ... καλοπροαίρετα είναι ολα τα σχόλια ( ακόμα και τα αιχμηρά ).
Εγω θα το πω ετσι απλά ότι περίμενα κάτι καλύτερο. Με ενοχλεί που καθώς περνάει η συζήτηση οτι τελικά τα προβλήματα που εντοπίζουν τα περίσσότερα μέλη έχουν να κάνουν με default χαρακτηριστικά της πλατφόρμας. Εκεί τίθεται το θέμα των ευθυνών αυτού που το πρότεινε.
Προσπαθείτε να μας πείσετε ότι είναι 'μια αλλαγή' - 'κατι διαφορετικό βρε αδελφέ' , εμείς εχουμε μάθει να σας λέμε ευθέως ότι μας απασχολεί και μας ενδιαφέρει. Ενδεχομένως να έχουμε παρει και απο μονοι μας το θερρος θεωρόντας το φόρουμ 'δικό μας' αλλά ... και πάλι τεσπα.
Νομίζω οτι καταλαβαινόμαστε ... ξερετε τι εννοούμε ... και καταλαβαινουμε την θεση σας ( να τη και η μπηχτή , στην τελευταία πρόταση )
υγ ... @ cmarin ... με την αλλαγή που έγινε ... η υπογραφή σου μοιάζει με απειλή
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ελάχιστοι είπαν για τις νέες λειτουργίες του φόρουμ και πως τις αξιοποιούν. Μακάρι να γίνει και καλύτερο.
Κολλήματα υπάρχουν μερικα ακομα.τωρα που σου εκανα 'παραθεση',το φαστερφοξ μετρησε 35.719 σεκοντ για να ανοιξει παραθυρο
Οι νεες λειτουργεις μαλλον θα μας μεινουν αγνωστες,τουλάχιστον μεχρι καποιος να μας τις δειξει,ή να τις βρούμε κατα λάθοςμπέρδεμα μεγαλο βγαζω με τα πολλαπλά quote.Μεχρι να μου βγει η δημοσίευση σωστη παταω δεκα φορες την προεπισκοπηση και διορθωνο στο κειμενο.
Γενικα ακομα δε με βολευει καθόλου -
Σαφώς και οι παρατηρήσεις δείχνουν όλα αυτά που λες Αγιε! Σπίτι μας είναι, πολλών εδώ μέσα. Και νοιαζόμαστε.
Και οι απαντήσεις που δίνουμε, σαφώς, δεν είναι επικριτικές. Συζήτηση κάνουμε!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι νεες λειτουργεις μαλλον θα μας μεινουν αγνωστες,τουλάχιστον μεχρι καποιος να μας τις δειξει,ή να τις βρούμε κατα λάθος
Ειχα ρωτησει στο παρελθον αν ειναι δυνατον να εχουμε μια λιστα με τα νεα features.
Ειναι δυνατον τελικα κατι τετοιο?
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις