-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
όμορφα τα καινούρια εικονίδια με το σημα των 4τ αλλά μήπως θα ηταν καλύτερο απο το ανιματιον να έχουν αλλο χρώμα απλά??
θα διαμαρτύρονται οι χρήστες για κρίσεις επιληψίας σε λίγο
Αυτό συγκεκριμένα:
απλά ΔΕΝ παλεύεται... παρακαλώ πολύ...Οτι ποιο σπαστικό!!! Σιγουρα αλλαγή. Ας μην αναβοσβήνη
-
Παιδιά...είδα αυτό το φόρουμ:
Το οποίο απ'ότι βλέπω είναι ίδια version με τη δική μας...κοιτάξτε αυτό πόσο μεγάααλο είναι προς τα δεξιά, δε γίνεται και το δικό μας έτσι?
-
Δεν γίνεται προς το παρόν γιατί έχει μπει το μπανεράκι...
-
Μια απορία. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ξεχωρίζουν τα αναγνωσμένα απο τα μη?
Τα 4Τ που αναβοσβήνουν ή τα άλλα που γίνονται ρόζ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α. Και το βασικότερο. Η ένδειξη για το αν ο χρήστης είναι online ή όχι μέσα στην δημοσίευση.Κι ένα ακόμα 'βασικότερο', η δυνατότητα να περνάμε από ένα θέμα (πχ αυτό) των 'Ανακοινώσεων' στον 'Αντίλογο' χωρίς να βγαίνουμε στο ευρετήριο.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Α. Και το βασικότερο. Η ένδειξη για το αν ο χρήστης είναι online ή όχι μέσα στην δημοσίευση.
Κι ένα ακόμα 'βασικότερο', η δυνατότητα να περνάμε από ένα θέμα (πχ αυτό) των 'Ανακοινώσεων' στον 'Αντίλογο' χωρίς να βγαίνουμε στο ευρετήριο.
Για το 'μεταβαση' λες;Αυτο υπηρχε απο παλια,το χρησιμοποιουσα οταν δεν ειχα dsl.
Boλικο το αστερακι στα τοπικ που μας δειχνει αν εχουμε ποσταρει εκει.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Α. Και το βασικότερο. Η ένδειξη για το αν ο χρήστης είναι online ή όχι μέσα στην δημοσίευση.
Κι ένα ακόμα 'βασικότερο', η δυνατότητα να περνάμε από ένα θέμα (πχ αυτό) των 'Ανακοινώσεων' στον 'Αντίλογο' χωρίς να βγαίνουμε στο ευρετήριο.
Αυτό γινόταν και στο παλιό Ηλία....
-
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ξεχωρίζουν τα αναγνωσμένα απο τα μη?
+1
κατι αλλαξε σημερα η χ8ες?ξαφνικα εχει γινει πολυ μπερδεμενη η κατασταση,για να δω τι εχω διαβασει πρεπει να θυμαμαι τι ωρα μπηκα και να κοιταζω ημερομηνια/ωρα τελευταιας δημοσιευσης -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ξεχωρίζουν τα αναγνωσμένα απο τα μη?
+1
κατι αλλαξε σημερα η χ8ες?ξαφνικα εχει γινει πολυ μπερδεμενη η κατασταση,για να δω τι εχω διαβασει πρεπει να θυμαμαι τι ωρα μπηκα και να κοιταζω ημερομηνια/ωρα τελευταιας δημοσιευσηςΥπαρχει και το 'Προβολή των νέων δημοσιεύσεων ' απο την κεντρικη σελιδα.
Τα νεα θεματα εχουν ενα πορτοκαλι τετραγωνακι αριστερα απο την επικεφαλίδα του τοπικ. -
ποτε δε με βολεψε η Προβολή των νέων δημοσιεύσεων.
Το πορτοκαλι τετραγωνακι ομως προστεθηκε προσφατα στο forum?ειναι αυτο που χρησιμοποιουσα πριν την αλλαγη και δεν το ειχα προσεξει,ευχαριστω! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπαρχει και το 'Προβολή των νέων δημοσιεύσεων ' απο την κεντρικη σελιδα.
Τα νεα θεματα εχουν ενα πορτοκαλι τετραγωνακι αριστερα απο την επικεφαλίδα του τοπικ.Τώρα το πρόσεξα! Το πορτοκαλί τετραγωνάκι ... βολευει σχετικά!!!
Επίσης αν είμαι μέσα σε κάποιο θέμα (πχ. μελλοντικά μοντέλα) και βάλω τον κέρσορα επάνω στα κυκλάκια (4Τ και στα άλλα) βγάζει πινακιδάκι ... 'νέες δημοσιευσεις' ή 'δεν υπάρχουν νέες δημοσιευσεις' ... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν γίνεται προς το παρόν γιατί έχει μπει το μπανεράκι...
Και γιατι δεν μπαινουν τα μπανερακια οριζοντια?!?!
Ειτε πανω, ειτε κατω απο τον κορμο του φορουμ...
Ειναι παρα πολυ ενοχλητικος ο περιορισμος του χωρου!!
Κυριως στις φωτος... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για το 'μεταβαση' λες;Αυτο υπηρχε απο παλια,το χρησιμοποιουσα οταν δεν ειχα dsl...
Δεν το είχα δει!
Πάντως εδώ το είδα και μ' αρέσει. -
Δε μπορω να ψηφισω καθοτι δεν ημουν εδω παλιοτερα αλλα μπορω να πω
οτι ειναι μαλλον το πλεον ευπαρουσιαστο και ευχρηστο φορουμ ..
Δεν εχω 'ξαναπετυχει' φορουμ με αντιστοιχη εμφανιση .Well done
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Δεν εχω 'ξαναπετυχει' φορουμ με αντιστοιχη εμφανιση .
... μηπως εμεις εχουμε ?
-
Πολύ καλή η επιλογή 'Προβόλή ανάπτυξης' στη σελίδα των Απαντήσεων....
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Πολύ καλή η επιλογή 'Προβόλή ανάπτυξης' στη σελίδα των Απαντήσεων....Που το βρισκουμε αυτο ?
Δεν εχω 'ξαναπετυχει' φορουμ με αντιστοιχη εμφανιση .
... μηπως εμεις εχουμε ?
Πρωτια
Παιδια πως γινεται η πολλαπλη παραθεση ?
Δε βρηκα τροπο -
όπως λένε και στο χωριό μου... μάνιουαλλλι
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πολύ καλή η επιλογή 'Προβόλή ανάπτυξης' στη σελίδα των Απαντήσεων....
Που το βρισκουμε αυτο ?
............
Εχεις κλικάρει στο εικόνίδιο 'ΑΠΑΝΤΗΣΗ'. Πιο κάτω από εκεί που γράφεις εμφανίζονται με την σειρά 1. οι 'Επιλογές' και 2. τα σχόλια που έχουν ήδη δημοσιευτεί κάτω από τον τίτλο 'Περίληψη Θέματος: που φαίνεται στα αριστερά. Ακριβως στα δεξιά τρου τίτλου είναι η επιλογή Προβολή Ανάπτυξης που σου δείχνει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων που έχουν προηγηθεί.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Εχεις κλικάρει στο εικόνίδιο 'ΑΠΑΝΤΗΣΗ'. Πιο κάτω από εκεί που γράφεις εμφανίζονται με την σειρά 1. οι 'Επιλογές' και 2. τα σχόλια που έχουν ήδη δημοσιευτεί κάτω από τον τίτλο 'Περίληψη Θέματος: που φαίνεται στα αριστερά. Ακριβως στα δεξιά τρου τίτλου είναι η επιλογή Προβολή Ανάπτυξης που σου δείχνει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων που έχουν προηγηθεί.
Πραγματι χρησιμο , σε αλλα φορουμ ειναι μονιμα σε μορφη αναπτυξης .
Γνωριζει καποιος για την πολλαπλη παραθεση ?
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις