-
Ταυτιστηκε με το βαθύ νόημα ο Κούκος
-
Ο χώρος της δημισίευσης θα φαρδύνει κι άλλο παίδες. Όλα θα φτιαχτούν σιγά σιγά, κι εμείς πρώτη φορά δουλεύουμε αυτή την έκδοση.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το αυτοκίνητο...
Εμ τι περίμενες να σου πω ρε? Το χρώμα?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο χώρος της δημισίευσης θα φαρδύνει κι άλλο παίδες. Όλα θα φτιαχτούν σιγά σιγά, κι εμείς πρώτη φορά δουλεύουμε αυτή την έκδοση.ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!
...Απλα μας τρομαξε λιγο ο Κουκυ με την ερωτηση αν διαβαζουμε το λεϊαουτ η το φορουμ....
Μήπως να ανοίγαμε παλι τις καλονες;;;;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ο χώρος της δημισίευσης θα φαρδύνει κι άλλο παίδες. Όλα θα φτιαχτούν σιγά σιγά, κι εμείς πρώτη φορά δουλεύουμε αυτή την έκδοση.
ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!
...Απλα μας τρομαξε λιγο ο Κουκυ με την ερωτηση αν διαβαζουμε το λεϊαουτ η το φορουμ....
Μήπως να ανοίγαμε παλι τις καλονες;;;;;;; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!
Μήπως να ανοίγαμε παλι τις καλονες;;;;;;;Μηπως ελεγα.....
Δεν κανονηζεις και τιποτα μπριζολακια....
Εχει καλοκαιριασει...να μη φαμε κατι????? -
Θα γίνει κι αυτό. Αλλά μετά τις 25/3. Τον Απρίλιο. Για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια του 4ΤΦ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο χώρος της δημισίευσης θα φαρδύνει κι άλλο παίδες. Όλα θα φτιαχτούν σιγά σιγά, κι εμείς πρώτη φορά δουλεύουμε αυτή την έκδοση.kouk και Krus αυτά που είπατε ήθελα να ακούσω, πάμε γερά.
-
To σίγουρο είναι οτι έχει τεράστια διαφορά, εμφανισιακά.......Φαντάζομαι πως θα το συνηθήσω-ουμε.
Πάντως εύγε για την προσπάθεια φρεσκαρίσματος και είμαι σίγουρος πως θα βελτιώνεται συνέχεια...
Για να δούμε θα το μαθουμε????
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα γίνει κι αυτό. Αλλά μετά τις 25/3. Τον Απρίλιο. Για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια του 4ΤΦ.Οι μόδερς μας κακομαθαίνουν!
Και μπριζολάκια...και νέο φόρουμ....
Κάτι θα θέλουν από μας... -
Λοιπον το καινουργιο φορουμ ειναι πολυ καλο. Ειναι καθαρα θεμα συνηθειας ολα τα καινουργια 'καλούδια' που μας προσφερει.
Ολα καλα!!! -
Καντε ταξινομηση μελων με βαση το βαθμο. Οσοι ειναι Banned ειναι ανωτεροι απο τους Site admin και τους απλους moderators
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καντε ταξινομηση μελων με βαση το βαθμο. Οσοι ειναι Banned ειναι ανωτεροι απο τους Site admin και τους απλους moderatorsΦυσικά...
Αυτό πίστευαν και οι ίδιοι στις περισσότερες περιπτώσεις. Πως είναι ανώτερα όντα... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Καντε ταξινομηση μελων με βαση το βαθμο. Οσοι ειναι Banned ειναι ανωτεροι απο τους Site admin και τους απλους moderators
Φυσικά...
Αυτό πίστευαν και οι ίδιοι στις περισσότερες περιπτώσεις. Πως είναι ανώτερα όντα...ΕΛ κ έτσι;;;;
-
απορια:κατω κατω που λεει 'Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση' γιατι στο τελος λεει και '0 επισκεπτες'?
ουτως η αλλως αν δεν εισαι γραμμενος δεν μπορεις να μπεις,γινεται να υπαρχουν επισκεπτες? -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
απορια:κατω κατω που λεει 'Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση' γιατι στο τελος λεει και '0 επισκεπτες'?
ουτως η αλλως αν δεν εισαι γραμμενος δεν μπορεις να μπεις,γινεται να υπαρχουν επισκεπτες?Σε άλλα fora επιτρέπονται οι επισκέπτες, οπότε έχει νόημα να υπάρχει το συγκεκριμένο (στο template).
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα γίνει κι αυτό. Αλλά μετά τις 25/3. Τον Απρίλιο. Για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια του 4ΤΦ.Κάντο 21 Απριλίου.......
Αξέχαστη ημερομηνία....... -
μου προκαλει ασαφεια αυτο το γαλαζιο
Θελω να γυρισω στα παλια......θελω την παλια μου γειτονια........
Μαλλον θα σας αποχωριστω αν δεν το συνηθισω -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
μου προκαλει ασαφεια αυτο το γαλαζιο
Θελω να γυρισω στα παλια......θελω την παλια μου γειτονια........
Μαλλον θα σας αποχωριστω αν δεν το συνηθισωΜείνε.....
Θέλει συνήθεια......
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις