-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στην εγγραφή:
Για να προχωρήσετε την διαδικασία εγγραφής παρακαλούμε προμηθεύσετε μας με τον τόπο καταγωγής σας.Και ζητάει ημερομηνία.
Ψιτ! Νέος! Άλλαξες χρώμα ή μου φαίνεται;
Καλορίζικος
-
Και ο Όουεν Κραβέκι( ) έγινε moderator; Καλορίζικος και αυτός.
-
Επίσης τα θερμά μου συγχαρητήρια για της προαγωγή σας ξενιτεμένε μας φίλε!
-
Καλορίζικοοοοο!!!!
Τα avatar δεξια και η έλλειψη quick reply δυσκολεύουν κάπως.
Ακόμα το κενό δεξια είναι λιγο περίεργο...
Η ανανέωση είναι πάντα καλοδεχούμενη και μπράβο στα παιδιά που δούλεψαν για το forum!
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Σχετικά με το bold και όπως προείπα, το να έχεις τα avatars αριστερά σε phpbb3 είναι 2 click υπόθεση (για τον-ους admin) χωρίς να πειραχτεί ΚΑΝΕΝΑ css... και άλλα 2 για κάθε χρήστη (εάν δεν τα κάνει default ο admin...)Admin -> (click) Styles -> (click) subsilver2 install
> >Και όλα τα προβλήματα με το αριστερά - δεξιά λύθηκαν... > >Διαφωνούμε? Δε νομίζω οι υπεύθυνοι να θέλουν να χρησιμοποιήσουν το άθλιο (κατ' εμέ πάντα) εμφανισιακά subsilver2. Οπότε διαφωνούμε :p Πιστεύω πως σε επόμενο update του phpbb3 θα ξαναμπεί η επιλογή για αριστερά/δεξιά, όπως ήταν στην beta. Γι' αυτό και συνιστώ υπομονή.
-
Τι λέει? ΜΩΒ 2203?
Μπα, ιδέα μου ήντουνα.
Αν κοπούν και οι εικόνες από τις υπογραφές θα είναι τρισκαλύτερα.
tm, αναθεώρηση ΜΠΟΥ!
-
Ο χρήστης gkr41 έγραψε:
Σχετικά με το bold και όπως προείπα, το να έχεις τα avatars αριστερά σε phpbb3 είναι 2 click υπόθεση (για τον-ους admin) χωρίς να πειραχτεί ΚΑΝΕΝΑ css... και άλλα 2 για κάθε χρήστη (εάν δεν τα κάνει default ο admin...)
Admin -> (click) Styles -> (click) subsilver2 install
>> >>Και όλα τα προβλήματα με το αριστερά - δεξιά λύθηκαν... >> >>Διαφωνούμε? > > >Δε νομίζω οι υπεύθυνοι να θέλουν να χρησιμοποιήσουν το άθλιο (κατ' εμέ πάντα) εμφανισιακά subsilver2. >Οπότε διαφωνούμε :p > >Πιστεύω πως σε επόμενο update του phpbb3 θα ξαναμπεί η επιλογή για αριστερά/δεξιά, όπως ήταν στην beta. Γι' αυτό και συνιστώ υπομονή. Ας μας δώσουν όμως την επιλογή να το χρησιμοποιήσουμε εμείς εάν θέλουμε!
-
Όμως είναι λίγο δύσκολο να συντηρείς 2 themes με mods κτλ. Προσωπικά δε θα ήθελα να ζω με το άγχος του να θέλω να πειράξω/προσθέσω κάτι και να μην είμαι σίγουρος αν θα παίξει όπως πρέπει και στα 2 themes. Και δε μιλάμε για προσθήκες της πλάκας (quick reply πχ), αλλά για πιο σοβαρά πράγματα που μπορεί να χρειαστούν μακροπρόθεσμα.
Άσε που χάνει και τον προσωπικό χαρακτήρα του έτσι το forum.
Ένα theme προσεκτικά τροποποιημένο είναι υπεραρκετό imho. Και νομίζω πως το συγχρονο εμφανισιακά prosilver είναι μια χαρά. Κι εμένα με εκνευρίζει το avatar στα δεξιά, αλλά προτιμώ να το ανεχτώ (όλο και κάποια λύση θα βρεθεί θέλω να πιστεύω) ώστε να ξεφύγουμε από το χιλιοφορεμένο και βαρετό subsilver.
Ότι και να πεις, έχω έτοιμο αντίλογο για να στη σπάσω
-
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_ ... id=1885693
Mε γιες
-
Tα avatar είναι σε λάθος μεριά, αυτό είναι παγκόσμια ** ανάποδη** πρωτοτυπία, εντάξει κάνατε χώρο για έσοδα από περισσότερα banner, και αριστερά να παρέμεναν, ο ωφέλιμος χώρος θα ήτανε ο ίδιος, είναι στεγνό σε όψη, κάποια στοιχεία έπρεπε να είναι με bold γιατί κουράζει στο γρήγορο ψάξιμο και στην άμεση αντίληψη, δεν έχει εμπειρία στον σχεδιασμό και αυτό φαίνεται, μοιάζει με σχεδίαση του δημοσίου που τα φτιάχνουν άπειροι γραφίστες, γιατί η εμφάνιση δεν είναι θέμα κομπιουτερίστικο, αλλά γραφιστικό, εδώ φαίνεται ότι δεν υπήρχε ο γραφίστας, είναι ολοφάνερη η έλλειψη της γνώσης της εμφάνισης ενός εντύπου, ακόμα και αν αυτό είναι ηλεκτρονικό.
Μπορεί τεχνικά να είναι πιο σωστό, γρήγορο, να μην σβύνει σελίδες, αλλά εμείς ερχόμαστε σε επαφή με το Lay out για να επικοινωνήσουμε, και όχι με το τεχνικό και αόρατο μέρος του πονήματος.
Επικοινωνούμε συνήθως σε ώρα εργασίας, πρέπει με μια ματιά να μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις αλλαγές της τελευταίας ώρας, της τελευταίας στιγμής, αυτό δεν είναι δυνατόν πλέον να συμβεί, γίναμε σαν τους Κλουζώ που ψάχνουμε και άκρη δεν βρίσκουμε, ( εννοώ στον περιορισμένο χρόνο που έχουμε ) όπως γινότανε μέχρι τώρα, και όπως γίνειται σε όλα τα φόρα, δώστε σε έμπειρο γραφίστα να ξανασχεδιάσει το Lay out, τελειώνοντας θα πώ ότι πιστεύω τεχνικά είναι καλύτερο και πολύ χειρότερο σε εμφάνιση και ευχρηστία από το παληό.
Ο Κ.Κ πάντα έλεγε ότι ευτυχώς η αυτοκινητοβιομηχανίες ακούνε τα παράπονα και διορθώνουν τα λάθη τους, ακολουθήστε την συνταγή του, αφουγκραστήστε και προχωρήστε. Επίσης όταν κάνουμε bold κάποια λέξη, αυτή μόλις που ξεχωρίζει, χάνοντας την έννοια του bold, της τόνισης, είναι πολύ ξεπλυμένο, το έχετε πολύ politically correct για να μην ενοχλεί ίσως, έτσι όμως χάνεται η έννοια του.
-
Επειδή δεν πολυδιαβάζω πλέον το φόρουμ και δεν ξέρω αν έχω πάρει απάντηση ακόμα, αν και νομίζω όχι... Θα ληφθεί υπόψη ο μη-ενθουσιασμός (sic) του 89% των χρηστών, προκειμένου να αλλάξει αυτό το πράμα; Η' δεν είναι εφικτό να αλλάξει; Το βασικότερο είναι να αλλάξει σε μεταβλητό το πλάτος του φόρουμ και να μετακινηθούν τα άβαταρς αριστερά. Τα υπόλοιπα ας μείνουν ως έχουν, είναι λεπτομέρειες.
-
Ρε συ Μάνο. Είπαμε. Τα avatars είναι by default στην νέα phpp δεξιά και για τα υπόλοιπα θα κάνουμε ότι μπορούμε, συ σύντομο χρονικό διάστημα.
Για να καταλάβω. Εσύ διαβάζεις λόγω της εμφάνισης ή για αυτά που γράφονται?
-
να διαβάσουμε αυτά που γράφονται προσπαθούμε μέσω της εμφάνισής τους στην οθόνη μας
-τέρμα αριστερά κ όπως προείπαν με χρώματα ξεπλυμμένα που για μένα τον αχρωμάτωψ είναι λόττο-
-
μια που ρωτας Νικο,στη νεα του μορφη δεν μπορω να διαβασω-παρατηρησω αλλαξω-μεταπηδησω σε αλλο θεμα για πολυ ωρα.
Γενικα 'αυτο' που βλεπω δεν....ειδικα αυτο το δεξια αβαταρ και μετα κενο......
αλλα και τα χρωματα ,τα μπολντ ο συντακτης μια απαντησης,πιθανων και αλλα....δυστυχως....
μοιαζει
(κυριως για το δεξια αριστερα) λες και μπηκε χορηγος και σε εμας το Αμπου Νταμπι!!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε συ Μάνο. Είπαμε. Τα avatars είναι by default στην νέα phpp δεξιά και για τα υπόλοιπα θα κάνουμε ότι μπορούμε, συ σύντομο χρονικό διάστημα.Για να καταλάβω. Εσύ διαβάζεις λόγω της εμφάνισης ή για αυτά που γράφονται?
Για αυτά
που
γράφονται
διαβάζω ρε συ
Νίκο, αλλά
άμα μου
σπάνε τα
νεύρα
από την
προσπάθεια να
τα διαβάσω,
θα το κόψω,
τι να κάνω; -
Εντάξει ρε. Αλλά μερικά γίνονται, και θα γίνουν, και άλλα όχι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να το μηδενίσουμε. Λύθηκαν πάρα πολλά προβλήματα και υπήρξαν πάρα πολλές βελτιώσεις.
-
Φιλοι κι αφεντικα του Φορουμ
Το Φορουμ μας ηταν (και ειναι) ενα βημα ανταλλαγης αποψεων και μια εστια πληροφορησης. ΗΤΑΝ και μια ευκολη...ευχαριστηση.
Με την αλλαγη, μπορει ναγινε πιο συγχρονο, με πιο πολλες δυνατοτητες, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ, αρα δεν το ανοιγεις σε μια στιγμη σχολης και χαλαρωσης.
Θερμη παρακληση. ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ. Βγαζει ματια.
Ευπειθως.
Χρηστος Πλατης, πρεσβυωπικος. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε συ Μάνο. Είπαμε. Τα avatars είναι by default στην νέα phpp δεξιά και για τα υπόλοιπα θα κάνουμε ότι μπορούμε, συ σύντομο χρονικό διάστημα.Για να καταλάβω. Εσύ διαβάζεις λόγω της εμφάνισης ή για αυτά που γράφονται?
Αυτα που γραφοντε διαβαζουμε, αλλα....
Οταν το layout και τα χρωματα ειναι -κατα γενικη ομολογια- λαθος, η αναγνωση κουραζει παρα πολυ!
Με την ιδια λογικη, εσυ το αυτοκινητο οδιγεις η το χρωμα με την εργονομια;;;;; -
Το αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οταν το layout και τα χρωματα ειναι -κατα γενικη ομολογια- λαθος, η αναγνωση κουραζει παρα πολυ!
Με την ιδια λογικη, εσυ το αυτοκινητο οδιγεις η το χρωμα με την εργονομια;;;;;Βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις τώρα...
Βρε παιδιά, χαλαρώστε και δώστε λίγο χρόνο στους ανθρώπους να συγκεντρώσουν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις.
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις