-
Το καλοκαίρι είχα δει στον Πύργο ένα Lexus,χρώματος λευκού προς καφέ (gs300,δεν θυμάμαι ακριβώς) με πινακίδες από το Μονακό.
O ιδιοκτήτης του μένει μόνιμα στο Μονακό και κατάγεται από τον Πύργο,από την ανατολική μεριά της πόλης.
-
άντε να πας εκεί με κανα Ρενό Σενίκ... ...είναι τόσα πολλά τα εξότικ αυτοκίνητα που θα ξεχωρίζεις....
η λευκή Εντζο είναι
-
Λευκη enzo καλα εδω και 8 σελιδες γινεται πανικος..ευτυχως μονο 2-3 bmw
-
Παρα πολυ ωραια αυτοκινητα και ολη αυτη η κατασταση δε λεω,
αλλα δεν καταλαβαινω καποιον αλλον λογο πλην της επιδειξης του πλουτου, του πως καποιος
θα κυκλοφορουσε σε κεντρο πολης με εντσο,pagani,murcielago !Για την πρακτικοτητα ?
Για την ανεση ?
Για τους χωρους ?
Για τον σεβασμο στο περιβαλλον ?
Μιλαω για τους κατοικους της περιοχης.
Ρε γαμωτο ξερω μερικους επιχειρηματιες με σοβαρες εταιρειες, εισηγμενες και κανενας δεν τολμαει
να κυκλοφορησει με πανακριβο σουπερκαρ. στις πολεις τους κυκλοφορουν με κανονικα καθημερινα αυτοκινητα(A4,golf κ.τ.λ.)
Ποιοι και τι ειναι ολοι αυτοι που κυκλοφορουν στο κεντρο του μονακο και της αθηνας με Murcielago?και τι προσπαθουν να αποδειξουν και σε ποιον ?Βλεπω πανακριβα αυτοκινητα εξω απο πολυτελη ξενοδοχεια στις φωτο στο μονακο και μου θυμιζει ακριβως την ιδια εικονα βλεπω εξω απο τη'Μεγαλη βρεταννια' και το 'King george' αλλα με ελληνικες πινακιδες.
Οσοι ονειρευονται να ζουσαν αυτη τη ζωη... θα τους θυμισω το τραγουδι που λεει
'στα υπογεια ειναι η θεα' ξερετε ποιου...αυτου που το τραγουδαει του γεμιζουν τα πρωτα τραπεζια στα
μπουζουκομαγαζα ολοι οι παραπανω .Ετσι για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι και απομακρυνομαστε απο τον κοσμο και τα προβληματα του.
Πραγματικα δεν ευχομαι σε κανεναν να νιωσει την εσωτερικη ταπεινωση και
καταστροφικοτητα του να αποκτας πολλα λεφτα που δεν απεκτησες μονος σου η απεκτησες με ευκολο τροπο(φουσκες χρηματιστηριων, ακινητων,κατοικιων, κ.λ.π.).
Μην κοιτατε αυτο που λαμπει και τραβαει την προσοχη με την πρωτη ματια. Κοιταχτε και λιγο παραπερα.Η λογικη και η αισθητικη μου μου επιβαλλουν να πω αυτα τα πραγματα και προκαταβολικα συγνωμη αν θιγω καποιους προσωπικα.(Ελπιζω να μην εχει murcielago η ΕΝΖΟ καποιο μερος του φορουμ και προσεβληθη).
Ειλικρινα τα ερωτηματα μου ειναι ρητορικα και δεν αποσκοπουν σε καμια απαντηση και κανενα διαλογο.
Εινα πολυ κριμα ανθρωποι με δυνατοτητες οι οποιοι θα μπορουσαν να ανπτυξουν δραστηριοτητες οι οποιες θα βοηθουσαν την κοινωνια που ζουν να αναλωνονται σε τετοιου ειδους ...ασχολιες να το πω... δεν ξερω και γω τι .. -
Σωστός ο mango.
Εδώ στον Πύργο,που είναι μια σχετικά μικρή επαρχιακή πόλη,υπάρχουν δύο Ferrari και μια Lamborghini.Τις Porshe δεν τις αναφέρω καν,είναι πάρα πολλές και πολλά μοντέλα,από παλιές εως καινούργιες,μέχρι και 911 turbo.Στο Μονακό πάντως το βιοτικό επίπεδο είναι πολύ υψηλό και δικαιολογείται πιστεύω αυτή η εικόνα,ενώ νομίζω ότι έχει παίξει ρόλο και η φορολογία που υπάρχει στο πριγκηπάτο.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παρα πολυ ωραια αυτοκινητα και ολη αυτη η κατασταση δε λεω,
αλλα δεν καταλαβαινω καποιον αλλον λογο πλην της επιδειξης του πλουτου, του πως καποιος
θα κυκλοφορουσε σε κεντρο πολης με εντσο,pagani,murcielago !....
Ειλικρινα τα ερωτηματα μου ειναι ρητορικα και δεν αποσκοπουν σε καμια απαντηση και κανενα διαλογο.
Εινα πολυ κριμα ανθρωποι με δυνατοτητες οι οποιοι θα μπορουσαν να ανπτυξουν δραστηριοτητες οι οποιες θα βοηθουσαν την κοινωνια που ζουν να αναλωνονται σε τετοιου ειδους ...ασχολιες να το πω... δεν ξερω και γω τι ..Φιλε Mango, καλα αυτα που λες, αλλα για ονομα του θεου ας μεινει και ενα τοπικ σε αυτο το φορουμ χωρις γκρινιες, μιζεριες, γεματο με αποψεις που κρινουν και κατακρινουν... Αυτη η συζητηση δεν καταληγει πουθενα.
Μπορουμε να αφησουμε το θεμα αυτο ετσι οπως ηταν μεχρι τωρα σας παρακαλω? Να υπαρχει και ενα θεμα που μας ταξιδευει και να μας κανει εστο και προσορινα να ξεχναμε ολοι τα προβληματα και την κατασταση γυρο μας?
Φιλικα παντα
-
Τελικα ποιο event ηταν και εχουν μαζευτει τοσα πολλα σουπερκαρς ?
-
μαλλον δεν υπηρχε event μια απλη μερα οπως ολες ειναι....
-
Aπίστευτο...
-
μα καλα τοσο στραβαδια ειστε και δεν βλεπετε ?η πισω δεξια ροδα λειπει
ειναι προφανεστατο οτι βουλκανιζατερ ειναι το πλεουμενο !
Στραβαδια! εγω θα σας βαλω γυαλια
-
Τοσο μεγαλο προβλημα στο παρκινγκ εχει το Μονακό;
-
Τις προαλες στη Θεσ/κη ειδα 4θυρη Bentley με πινακιδες Λαρισας...
-
-
Ωραίο το θέμα μιας και είναι σίγουρο πως όσο κάθεσαι στο Μονακο θα σου αποκαλύπτονται συνεχώς μικρές αυτοκινητιστικές εκπλήξεις. Πανέμορφα και πανάκριβα αμάξια κρύβονται σε κάθε στενό.
Διάβασα το πόστ του Μάνγκο. Έχει κάποια δίκια όσον αφορά το γεγονός ότι πέρα από τους λίγους αυθέντικούς λάτρεις της οδήγησης οι πολλοί θα πάρουν το λαμποφερραροπόρσικό για να κάνουν μόστρα. Έχει μηδενικό νόημα, πέρα από τη φιγούρα να ταλαιπωρίεσαι με ένα τέτοιο όχημα όταν ένα γίαρις θα έκανε πολύ καλύτερα τη δουλειά αυτή. Ξαναποστάρω μία φώτο που δείχνει πως μία κούκλα (έστω και 5 μέτρων) μπορεί να ρεζιλευτεί σε αυτό το περιβάλλον όταν οδηγείται από κάποιον χωρίς ίχνος οδηγικής παιδείας. Δεν ξέρω αν φαίνεται καθαρά αλλά ο τύπος την άφησε στη μέση του δρόμου μπλοκάροντας τη κυκλοφορία.
Το θέμα είναι όμως ότι όταν ζεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον αγνοείς την ύπαρξη της δυστυχίας που προέρχεται από φτώχια, αρά δεν μου φαίνεται παράλογο το να έχουν αυτοί οι άνθρωποι τόσο ακριβά γούστα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο μέσος Έλληνας θα ήταν ...μπιλ γκέητς σε κάποια τριτοκοσμική χώρα. Μάλλον τους ζηλεύουμε μου φαίνεται...
(δεν την παλεύω άλλο με το νέο φόρουμ, την κάνω ζαλίστηκα )
-
-
ωραια γιωτ.
Αραγε χρησιμοποιουνται και αυτα για το σκοπο που φτιαχτηκαν η εχουν και αυτα
την τυχη των αυτοκινητων των ιδιοκτητων τους ?(ρητορικο και αυτο)
Δεν θα απορουσα αν μου ελεγε καποιος οτι τα περισσοτερα αυτοκινητα απο αυτα ανηκουν
σε ανθρωπους του επιπεδου παρις χιλτον.... -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
επιπεδου παρις χιλτον....τι έχει το επίπεδο της δλδ??
-
MANGO βγάζεις ατελείωτο κομπλεξισμό στα τελευταία post σου IMHO.
-
-
Μονακό