-
Πανντως δεν νομιζω οτι χρειαζεται πιο εντονος φωτισμος!Οι οδηγοι αναγκαστηκαν να βαλουν φιλτρα στα κρανη επειδη ηταν πολυ εντονοι οι προβολεις!
Phaethon επειδη εχω δει αρκετους αγωνες racing απο αμερικη(Nascar,Champ car) ειναι θεμα συνηθειας...και για εμας αλλα και για τους οδηγους...
ΥΓ:Εντυπωσιακοι οι rookies χθες!
ΥΓ2:Παω να πεταξω τον χαρταετο μου!
-
Ναι, το ξέρω, αλλά οι άνθρωποι στις ΗΠΑ έχουν άλλες απαιτήσεις και έχουν συνηθίσει αλλιώς το racing. Ο αγώνας γι'αυτούς είναι καθαρά ένα show, και τα show είναι συνήθως βραδυνά θεάματα. (Φανταστείτε, όταν τους λέω ότι στην Ευρώπη βρίσκουμε ηλίθιο το NASCAR, μου απαντάνε: 'τί λες ρε... έχει φοβερά ατυχήματα!'. Πού να συνεννοηθείς??? )
Αν πάω σε κανα νυχτερινό αγώνα από κοντά, θα μεταφέρω εντυπώσεις.
Πάντως, είναι αναμενόμενο ότι ο φωτισμός της πίστας δεν θα φτάνει στην τηλεόραση. Πιό πολύ για τηλεοπτική καθαρότητα χρειάζονται αυτά τα υπερβολικά φώτα, παρά για την οδήγηση την ίδια. Νομίζω.
-
Η ιδέα των νυχτερινών αγώνων με γοητεύει, κάτι ο νεωτερισμός, κάτι οι σκιές που δίνουν διαφορετική οπτική....
Βέβαια στην πράξη δεν μπορώ να ξέρω ούτε πώς θα φαίνεται ούτε πώς θα μου φανεί. Προς το παρόν πάντως είμαι θετικός και αισιόδοξος! -
Θετικό το βλέπω για την ώρα....
Σίγουρα λίγο πιο διάχυτος φωτισμός χρειάζεται. Ειδικά για τους οδηγούς ήταν σαν να οδηγούσαν αργά το απόγευμα με τους πολύ δυνατούς προβολείς στο επίπεδο του ορίζοντα.
-
και μενα μου φανηκε λιγο κουραστικο αλλα μαλλον εφταιγε και η τοποθετηση των καμερων , αρκετα αστοχη.
-
Για την ώρα, φαίνεται να είναι θετικό, αλλά σίγουρα πρέπει να περιμένουμε...
Για εμένα τουλάχιστον που σαν οργανισμός δεν έχω ώρα δεν πολυενδιαφέρει τι ώρα θα μεταδίδονται οι ζωντανές, γιατί ούτως ή άλλως θα τις δω. Δεν ξέρω πόσο κουραστικό θα είναι να βλέπει κανείς τις μεταδώσεις αυτές και πόσο επαρκής θα είναι ο φωτισμός στην πίστα. Για να δούμε... -
Θα ειναι ωραιος ο νυχτερινος αγωνας αν κρινουμε απο το motogp.Και πιστυω πως θα δουμε αγωνες διαφορετικους απο οτι εχουμε συνηθησει τοσα χρονια.
-
Καλοδεχούμενο σαν αλλαγή.
Να δούμε πως θα αποδειχτεί και στην πράξη.
Τι άποψη έχετε για τους νυχτερινούς αγώνες στην F1 ;