-
http://www.autowereld.com/autonieuws/de ... tikel=5876
Παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης. Ολλανδικά δεν ξέρω, αλλά μάλλον η Huyndai προτίθεται να το κρατήσει μέχρι το 2011. Στον υπάρχοντα κινητήρα βενζίνης 1.6 (103 ps), προστίθεται ένας 1.8 με απόδοση 123 ps. Θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από τον Ιούλιο, με ελαφρά αυξημένες τιμές.
Οι αλλαγές στο εξωτερικό είναι μάλλον άτολμες και, κατά τη γνώμη μου, χαλούν το εμπνευσμένο σχέδιο του Pininfarina (ειδικά αυτό το ...ντεμί μαύρο φιλέτο κάτω από το σκαλοπατάκι του τρίτου παραθύρου ...μπλιαχ).
-
Παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης. Ολλανδικά δεν ξέρω, αλλά μάλλον η Huyndai προτίθεται να το κρατήσει μέχρι το 2011. Στον υπάρχοντα κινητήρα βενζίνης 1.6 (103 ps), προστίθεται ένας 1.8 με απόδοση 123 ps. Θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από τον Ιούλιο, με ελαφρά αυξημένες τιμές.
Οι αλλαγές στο εξωτερικό είναι μάλλον άτολμες και, κατά τη γνώμη μου, χαλούν το εμπνευσμένο σχέδιο του Pininfarina (ειδικά αυτό το ...ντεμί μαύρο φιλέτο κάτω από το σκαλοπατάκι του τρίτου παραθύρου ...μπλιαχ).
-
-
Ας το κρατήσουν και μέχρι το 2035, το θέμα είναι πως μάλλον το έκαναν χειρότερο, και στο τέλος για να το αγοράζει κάποιος θα του δίνουν κι άλλο ένα δώρο για την σύζυγο...
Ημαρτον δηλαδή, τόσα λεφτά βγάζει η Hyundai, ας το αλλάξει πια, φαίνεται σαν κακομοιριασμένο το έρμο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ας το κρατήσουν και μέχρι το 2035, το θέμα είναι πως μάλλον το έκαναν χειρότερο, και στο τέλος για να το αγοράζει κάποιος θα του δίνουν κι άλλο ένα δώρο για την σύζυγο...Ημαρτον δηλαδή, τόσα λεφτά βγάζει η Hyundai, ας το αλλάξει πια, φαίνεται σαν κακομοιριασμένο το έρμο!
+1000
Σίγουρα πιο εμφανίσημο το τωρινό μοντέλο...
-
Σε κάθε ανανέωση γίνεται και πιο άσχημο...
-
+1
το πρώτο πρώτο μου άρεσε αρκετά για αυτό που είναι, αυτό είναι χάλια...
-
Δεν το πρόσεξαν ιδιαίτερα ... τουλάχιστον αισθητικά. Το πρώτο μοντέλο ήταν πολύ ωραίο, πιο μοντέρνο και πολύ καλά εξοπλισμένο...
Πρησμένο Ι10 το έκαναν ... και εκείνο το μαυρο αυτοκόλλητο κάτω απο το τρίτο παράθυρο ...
-
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι και όμορφο και περίφημο και λειτουργικό και ευκολοδήγητο...και φθηνό και δεν βγάζει και προβλήματα και φινετσάτο και από όλα.
Οι Ιταλοί φημίζονται για τα σχέδια τους.
Ειδικά η ομάδα του Pininfarina που έχει σχεδιάσει όλα τα MATRIX και τα παράγει κιόλας στο Ιταλικό εργοστάσιο και έχει και κάποια ιστορία στο χρόνο της αυτοκίνησης.Εκτός αν θεωρούμε ότι οι Ιταλοί έχασαν την μπάλα και ξέχασαν να σχεδιάζουν αμαξώματα...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
http://www.autowereld.com/autonieuws/detail.asp?artikel=5876Παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης. Ολλανδικά δεν ξέρω, αλλά μάλλον η Huyndai προτίθεται να το κρατήσει μέχρι το 2011. Στον υπάρχοντα κινητήρα βενζίνης 1.6 (103 ps), προστίθεται ένας 1.8 με απόδοση 123 ps. Θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από τον Ιούλιο, με ελαφρά αυξημένες τιμές.
Ο 1.8 υπήρχε από την αρχή στο εξωτερικό
-
Πάντως στους Ολυμπιακούς2004 που εργαζόμουν, οδηγούσ Μάτριξ (και όλα τα υπόλοιπα του στόλου) και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές!
εύχρηστο, ευχάριστο, τίμιοΓενικά δε θυμάμαι να μου είχε κάνει κάτι αρνητική εντύπωση
(Σε αντίθεση με το Η1...)Το ανανεωμένο θα ναι ακόμη καλύτερο λογικά!
Αλλά και άσχημο
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι και όμορφο και περίφημο και λειτουργικό και ευκολοδήγητο...και φθηνό και δεν βγάζει και προβλήματα και φινετσάτο και από όλα.Οι Ιταλοί φημίζονται για τα σχέδια τους.
Ειδικά η ομάδα του Pininfarina που έχει σχεδιάσει όλα τα MATRIX και τα παράγει κιόλας στο Ιταλικό εργοστάσιο και έχει και κάποια ιστορία στο χρόνο της αυτοκίνησης.Εκτός αν θεωρούμε ότι οι Ιταλοί έχασαν την μπάλα και ξέχασαν να σχεδιάζουν αμαξώματα...
Κοίτα, οι Ιταλοί δεν σχεδιάζουν πάντα όμορφα αυτοκίνητα, ενδεικτικά: Fiat Multipla, Daewoo Nubira (το πρώτο) ιταλικά σχεδια είναι!
Πάντως, το πρώτο Matrix ήταν και όμορφο και πολύ καλό αυτοκίνητο στην κατηγορία των μικρών πολυμορφικιζόντων , σήμερα όμως ίσως δεν φτάνει αυτό που ήταν καλό 5 χρόνια πριν...
-
μια χαρα το βρισκω, εκσυχρονιστηκε λιγο.
-
Τα μπροστινα φωτηστικα μοιαζουμ με Golf λεω εγω.
Εμενα παντως μου αρεσει παρα πολυ.
Hyundai Matrix facelift