-
εγω ακουσα κατι για logistics..και μου ειπαν..οτι ειναι πολλη κοντα σε συμφωνια..βεβαια ολα αυτα τον ιουλιο..και ωστοσο ακουμε οτι κανουν εργα τωρα τι γινεται..?
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
εγω ακουσα κατι για logistics..και μου ειπαν..οτι ειναι πολλη κοντα σε συμφωνια..βεβαια ολα αυτα τον ιουλιο..και ωστοσο ακουμε οτι κανουν εργα τωρα τι γινεται..?Φυσικα και γινονται εργα που θα βαλουν οι ανθρωποι τα κοντεινερ και τις νταλικες στις φυστικιες??
-
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εαν οντως ειναι αληθεια ..... φανταζεστε το μελλον των αγωνων ταχυτηταςΤο μελλον ειναι ξεκαθαρο: η Βορεια Ελλαδα που εχει την πιστα αργα ή γρηγορα θα βρει την ακρη και θα εχει αγωνες ταχυτητας. Ειτε παρεα με Βαλκανιους (το πιο πιθανο), ειτε μονη της. Ειναι καθαρα θεμα χρονου και γιατι οχι, στο κατω κατω δεν χρειαζεται απολυτως τιποτα απο την Αθηνα και τα κεντρα αποφασεων της (εδω γελαμε). Η Νοτια θα κανει ευτυχισμενοι τα ραλακια και τα σπριντακια που τοσο αγαπαει, οσοι γουσταρουν πιστα θα βολευτουν με Τατοϊ, Τριπολη, Ροδο και λοιπα ωραια που θα τους προσφερει η ιερια του μαρκετινκ ΕΛΠΑ. Τα δε πιτσιρικια του καρτ που θελουν να προχωρησουν θα την κανουν για εξω χωρις να εχουν να ελπιζουν σε τιποτα απο την χωρα τους. Bussiness as usual.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εαν οντως ειναι αληθεια ..... φανταζεστε το μελλον των αγωνων ταχυτητας
Το μελλον ειναι ξεκαθαρο: η Βορεια Ελλαδα που εχει την πιστα αργα ή γρηγορα θα βρει την ακρη και θα εχει αγωνες ταχυτητας. Ειτε παρεα με Βαλκανιους (το πιο πιθανο), ειτε μονη της. Ειναι καθαρα θεμα χρονου και γιατι οχι, στο κατω κατω δεν χρειαζεται απολυτως τιποτα απο την Αθηνα και τα κεντρα αποφασεων της (εδω γελαμε). Η Νοτια θα κανει ευτυχισμενοι τα ραλακια και τα σπριντακια που τοσο αγαπαει, οσοι γουσταρουν πιστα θα βολευτουν με Τατοϊ, Τριπολη, Ροδο και λοιπα ωραια που θα τους προσφερει η ιερια του μαρκετινκ ΕΛΠΑ. Τα δε πιτσιρικια του καρτ που θελουν να προχωρησουν θα την κανουν για εξω χωρις να εχουν να ελπιζουν σε τιποτα απο την χωρα τους. Bussiness as usual.
Xλωμο το κοβω, ειδικα η Βορειος Ελλαδα που εχει και το Κυπελλο Βορειου Ελλαδος για τα Ραλλυ με τοσα αυτοκινητα να γινουν πιστακιδες ξαφνηκα.
Απο Βορειους στις πιστες εγω τουλαχιστον μονο Χοχολη και Χαμπη παλαιοτερα θυμαμαι. -
Δεν ειπα ξαφνικα, ειπα στο μελλον. Αυτη τη στιγμη οι διτροχοι εχουν εκει ISDE, Βαλκανικο, Β. Ελλαδας και αγωνες αντοχης. Το ιδιο θα γινει και στα αυτοκινητα.
Παρτε και ενα βιντεακι απο τελετη εναρξης isde:
Youtube Video -
βασικά το πρόβλημα μας εδώ πάνω είναι ότι οι μηχανές έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό χρήσης τα ΣΚ. δεν βρίσκουμε την πίστα ελεύθερη, πως το λένε!
και τώρα μας λέτε ότι τα Μέγαρα θα γίνουν πάρκινκ!
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ!!!Μαστοτα ο Τακης εχει volvo
-
Logistics???
Το τελειο -νεοελληνικο- φιναλε σε κατι που ηρθε ως μανα εξ ουρανου απο το πουθενα, αγαπηθηκε και καταληγει με το χειροτερο τροπο. Ετσι κανει σε ολα αυτος ο λαος γι' αυτο και εχει ακριβως ο,τι του αξιζει σε ολα τα επιπεδα.
Καληνυχτα...
Κατα τα αλλα απανταχου υπευθυνοι μονοδρομος οι Σερρες του χρονου. Με αυτοκινητοφορες, τρενα μεχρι και με...αλεξιπτωτα αρκει να γινονται εκει 2 minimum αγωνες.ΥΓ: Ειλικρινα με θλιβει αυτη η καταντια και ευχομαι να μην ειναι αληθεια.
-
Δεν νομίζω ότι θα γίνει πάρκινγκ για νταλίκες.
Εχει ακουστεί πως υπάρχουν κάποια δικαστικά θέματα με διεκδίκηση κάποιου κομματιου της πίστας και γι αυτο δεν διατίθεται.
τον αυγουστο ειχε μηχανήματα αραγμένα εκει πάντως, 2 μπουλντόζες.
περα από την πλάκα θα είναι πολύ κρίμα... -
ΟΧΙ ΤΑΣΟΥΛΗ...ΣΚΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΜΟΥΣΑΜΑ! ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
-
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΤΟΙ Ο ΤΖΕΚΟΣ 99% ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ!!!...ΤΩΡΑ ''ΨΗΝΩ'' ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ(ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΟΤΕΡ)...ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 106(ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΙ,ΔΕΓΛΕΡΗΔΕΣ Κ.Α.)ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ???..3 ΕΜΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΙΝΑΝ!!!
-
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΤΟΙ Ο ΤΖΕΚΟΣ 99% ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ!!!...ΤΩΡΑ ''ΨΗΝΩ'' ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ(ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΟΤΕΡ)...ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 106(ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΙ,ΔΕΓΛΕΡΗΔΕΣ Κ.Α.)ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ???..3 ΕΜΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΙΝΑΝ!!!Πρώτα να ανακοινωθεί ο σχεδιασμός της πίστας.... γιατί αν είναι όπως την τελευταία φορά το βλέπω χλωμό το πανηγύρι...
Επίσης το πρόγραμμα, από Παρασκευή? Από Σάββατο? ΜΟΝΟ Κυριακή?Όσους ξέρω εγώ αυτά περιμένουν.
Speedy
-
ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΖΑΝΕ!!! ....ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ...ΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ?...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ.ΝΤΖΙ ΑΡ...ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ???
-
ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΖΑΝΕ!!! ....ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ...ΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ?...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ.ΝΤΖΙ ΑΡ...ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ???Μακάρι να βγει κάτι καλό αυτή τη φορά.
Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός πάντως αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν σλίκ ή χωμάτινα με τα χαλίκια, πέτρες, χώματα κλπ....
Επίσης επειδή μιλάμε για αγώνα ταχύτητας, πρέπει να ανακοινωθεί εγκαίρως ο σχεδιασμός των pits, που θα παρκάρουν τα φορτηγά-τέντες κλπ., θα μπορούν να μείνουν τα αυτοκίνητα και τα του service μέσα στο αεροδρόμιο την-τις νύχτες ή θα πρέπει οι «αχθοφόροι» να ξεκουβαλάνε κάθε μέρα???? Θα μπορούν να γίνουν τυχών επισκευές που θα προκύψουν εντός πίστας το-τα βράδια ή θα πρέπει να αδειάζει ο χώρος με την δύση του ηλίου????
Θα γίνουν ελεύθερα δοκιμαστικά την Παρασκευή ΟΛΗ ΜΕΡΑ???Όλα αυτά και άλλα πολλά είναι σε εκκρεμότητα για τους άμεσα ενδιαφερόμενους.
Εκτός και αν πρόκειται για ένα εισπρακτικό πανηγύρι σαν την προηγούμενη φορά. Αλλά και αυτό πρέπει να ανακοινωθεί εγκαίρως ....Speedy
-
Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!?! ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!...ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΑΤΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚ,ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!!! ...ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΜΒΔΟΜΑΔΕΣ?..ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?
-
Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!?! ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!...ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΑΤΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚ,ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!!! ...ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΜΒΔΟΜΑΔΕΣ?..ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?Συμφωνώ αλλά το θέμα δεν είναι αν εμείς συμφωνούμε...
Δεν βλέπω να ασχολείται κανείς σοβαρά και αυτό είναι ανησυχητικό.Speedy
-
ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο APR ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ!...ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΧΗ,ΤΙΠΟΤΕ???
-
Γιατι δεν ειναι η Start Line; Αφου αυτη εχει τις ταχυτητες.
-
ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ!?!..ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!...Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΑ ΛΕΣΧΗ...ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,,ΑΝΤΕ
Π.Π. Ταχυτητας 2008