-
σαν απλός θεατής...
...ΜΠΑΝΑΝΙΑ......και πήγα όλο χαρά στον ιστορικό (ετσι τον ειχα στο μυαλο μου) χώρο και μάλιστα εφτασα την ώρα των ιστορικών και 'συγκινηθηκα' που ειδα κάποια ιστορικά που δεν ειχα δει αλλη φορα πχ στα Μέγαρα...
αλλα η συνέχεια ηταν......δεν βρησκω λόγια να την σχολιάσω...μα καλά τι κανόνες ισχύουν σε αυτόυς τους αγώνες???
επίσης γιατί κάποιος δεν ενημερώνει απ τα μεγάφωνα για το τι συμβαίνει???μηπως ειμαστε 'λιγο' για γέλια και πολύ για 'κλάμματα'?!?!?!
-
Τελικα με την open τι εγινε?Νομιζω πως το αρθρο του rally.gr αποκρυπτει λιγο την αληθεια..Ο αλυταρχης(η οποιος ηταν)εδωσε εντολη να ξαναμπουν στα πιτς επειδη οι Χαλκιοπουλεοι φτιαχναν το δικο τους ενω ειχε ξεκινησει το πενταλεπτο..Οχι επειδη ο Ευθυμίου είχε ζημια.Ετσι ο Τζεκος(Ο τζέκος δεν ηταν?)τα πηρε δικαιολογημενα κατα τη γνωμη μου και λεει αν ειναι ετσι να κατσουμε να τα φτιαξουμε ολοι..
Ο κανονισμος κανονικα τι λεει για περιπτωση ατυχηματος?..Οτι μολις τρακαρει καποιος διακοπτεται ο αγωνας και αυτος που τρακαρε αν μπορει να συνεχισει παει και παιρνει την κανονικη του θεση?..(στο 9ο γυρο ολα αυτα)..Το πιο τραγελαφικο ομβς ηταν που οι θεατες βλεπαμε στην εκκινηση ολους τους οδηγους να εχουν βγε εξω και να συζητανε τι θα κανουν.. ...Ας αφησουμε το τρακαραρισμα μετα.. ..
Η πλακα ηταν οτι η οπεν ηταν η μονη κατηγορια που ειχε κοντρα και αρκετα αυτοκινητα ωστε να ''γεμιζουν'' τη πιστα..Σε σπορ και ιστορικα ο ανταγωνισμος για τις πρωτες τουλαχιστον θεσεις ηταν μηδαμινος αλλα ειναι λογικο οταν παντα μα παντα απο τις αναγροφομενες συμμετοχες ξεκιναει το 50%...Κριμα οι αγωνες ταχυτητας να πεθανουν αλλη μια φορα μεσα απο ιντργκες και αλληγοριες..Κριμα που του χρονου δεν θα υπαρχει ουτε μια πιστα..Συγνωμη πιστευετε αληθινα οτι μπορει να γινει πρωταθλημα στις Σερρες?Εδω καθε χρονο γινοταν ενας αγωνας και ειτε πηγαιναν μονο τα ενιαια ειτε τρεχαν 2 κατηγοριες και κοβαν 100 εισιτηρια..
-
Ειχαμε ζητησει εδω και δυο μηνες να βοηθησουμε στη σχεδιαση της πιστας ωστε να προλαβουμε το ¨εγκλημα¨.Μας διαβεβαιωσαν οτι θα το κανουμε,αλλα επειδη υπαρχει προβλημα ασφαλειας με την διοικηση του αεροδρομιου, πρεπει να παμε εκει το μεσημερι της Παρασκευης οταν θα εστειναν την 'πιστα' .Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε με εκπροσωπο της λεσχης στις 03.30 το μεσημερι της Παρασκευης μας ειπε -ακουσον ακουσον- οτι ειχαν ξεχασει να μας εκδωσουν διαπιστευση και δεν μπορουμε να μπουμε στο αεροδρομιο!!!!!!!
Εαν δεν γνωριζετε και την δικη μας αποψη μη γραφετε οτι σας κατεβει......Μπηκα στην ¨πιστα¨ μετα την ενημερωση των οδηγων το Σαββατο με το αυτοκινητο του αλυταρχη και μαλλιασε η γλωσσα μου να τους λεω -ανοιχτε τα σικειν- δεν υπαρχει περιπτωση ,οποιος προσπαθησει να προσπερασει ,να μην κανει ζημεια.Το καταλαβαν μετα τα χρονομετρημενα της OPEN .Αυτο που ειδατε την Κυριακη ηταν τουλαχιστον 40% βελτιωση της αρχικης σχεδιασης του δραματος που αποκαλουσαν συγχρονη σχεδιαση πιστας αυτοι που το εμπνευστηκαν.......
Αυτα τα πολυ περιληπτικα απο μενα τα υπολοιπα στην επισημη ανακοινωση του συνδεσμου που θα ακολουθησει.
Ν.Πλεσσας -
τελικά πιο πολύ ενδιαφέρον (για άλλη μια φορά) δεν έχουν τα αυτοκίνητα και τα χέρια αλλά όλα τα υπόλοιπα! χεχε
το πασατέμπο που το άφησα..........
... συνεχίστε συνεχίστε
-
Νικο, εχω τελειως διαφορετικη ενημερωση. Συμβαινει συχνα τελευταια στον χωρο μας ν ακουμε 2 τελειως αντιθετες εκδοχες για το ιδιο γεγονος. Φυσιολογικα, εχουμε κυριολεκτικα τρελλαθει, μια κι ειναι σαφες, οτι με τοση διαφορα στις αιτιασεις, ενα απο τα 2 μερη λεει ψεματα. Καθολου ευχαριστο.
Εγω λοιπον πληροφορηθηκα οτι οταν ο εκπροσωπος ΣΟΑΑ κληθηκε, απαντησε οτι ηταν στην ευθυγραμμιση και δεν μπορουσε. Κι εν πασει περιπτωσει, για καποιον που ΘΕΛΕΙ, η διαπιστευση ειναι κατι περισσοτερο απο ευκολη, αρκει ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ (στρατοπεδο γαρ).
Δεν συνηθιζω να γραφω οτι μου κατεβαινει, κι ουτε δεσμευομαι απο οτιδηποτε για να αναγκαζομαι να στρογγυλευω τριγωνα!
Καλημερα. -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. Ο Ν. ΠΛΕΣΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΑΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ RALLY.GR ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ BTCC ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΥΤΑΡΧΗ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΙΩΤΙΔΗ.ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΓΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΓΩΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΡΒΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΠΟ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΠΟ!!! ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ BTCC ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 50 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΥΠΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ. ΠΟΛΥ ΟΔΗΓΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. -
Ο χρήστης sarantis l έγραψε:
Καλημέρα !
ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ αγώνας σε όλα τα επίπεδα, δυστηχώς σε όλους τους τομείς ήταν κατά πολύ κάτω των προσδοκιών !!! Παρόλα αυτά οι θεατές έδωσαν το παρόν πιστεύοντας πως σε έναν ιστορικό χώρο, θα αναβίωναν στιγμές από το παρελθόν. Οι θεατές λοιπόν πλήρωσαν τα 10 ευρώ (αλήθεια τι πλήρωσαν την πίστα ? τις κερκίδες ? ) αλλά δυστηχώς δεν ανταμείφθηκαν με θέαμα και συναγωνισμό. Προς το τέλος του αγώνα μάλιστα έγιναν μάρτυρες σκηνών που εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί : Μετά το τελευταίο ατύχημα του αγώνα άκουσαν και μερικά πινελίκια (Χριστοπαναγίες) που αντάλλαξαν οι οδηγοί .... Ανεπίτρεπτο όταν σε βλέπουν εκατοντάδες θεατές (υποτίθεται πως οι αγώνες έχουν ένα Α επίπεδο και δεν είναι γήπεδο !!!)
Αλήθεια τι θα πουλήσουμε στα κανάλια (όπως σημείωσε ο Κος Πλατής παραπάνω) ???????????ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΣΤΙΣ 8.40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ! ΕΔΕΙΞΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ, ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!
-
Ο χρήστης taxtas ioannis έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ BTCC ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ,Nαι αλλα το θεμα αρχισε με το τρακαρισμα..Επρεπε ο Ευθυμιου να μπει πιτς και να ξαναξεκινησει ο αγωνας με την καταταξη που ειχαν πριν το τρακαρισμα?
-
Φιλε Γιαννη.
Εγραψα απλα αυτο που μου μετεφεραν. Δεν ειμαι δημοσιογραφος για να κανω διασταυρωση. Ο Νικος λεει ακριβως τα αντιθετα. 2 πραγματα μου μενουν.- Οτι ο ΣΟΑΑ δεν συμμετειχε ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ (και παση θυσια) στην σχεδιαση
- Οτι η δικαιολογια της μη υπαρξης αδειας εισοδου ΕΙΝΑΙ EΟΛΗ, οποιος κι αν την χρησιμοποιει.
Οσον αφορα στους αφους Χαλκιοπουλους, εχω να πω οτι εφ οσον εχει γινει δεκτη η συμμετοχη τους, καθε επιπλεον συζητηση περιτευει. Εχουν τα ιδια δικαιωματα με ολους. Σιγα μην αρχισουμε να ζηταμε φορολογικη ενημεροτητα και χαρτι αποριας για να δεχτουμε συμμετοχη. Μη λαικιζουμε ρε παιδια. Κι αν θελουμε κι αναβαθμιση θεαματος και προιοντος , θα πεταξουμε εξω τα ακριβα αυτοπκινητα? Η μηπως το WRC ειναι φτηνο και εντος συναγωνισμου απο τους πολλους? Να πεταξουμε εξω και τον Ευθυμιου? ΕΛΕΟΣ.
Δεν τρεχουμε μονο για να νικαμε!!!
Ξαναδιαβασε το Γιαννο και σκεψου ηρεμα.
Καλημερα
Χρηστος.Υ.Γ. 1.Ευγε. Ομως. Ο Αντεννα ηρθε μονος του γιατι δεν ειχε τι να κανει? Ρωταω απλως...
2. Στο ζουμι. Δεχεσαι οτι αν ειχαμε κανονισμο του 2008 κι οχι του '84, το μπαχαλο θα ειχε αποφευχθει? Ν αφησουμε την ιστορια και να παμε στην ουσια? -
Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΠΙΤΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ! ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ PARC FERME ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 5ΛΕΠΤΟ ΠΙΤΣ ΣΤΟΠ. ΒΓΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΙΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
-
Βρε μην κολας στο τι εκανε ο Μιχαλης. Δες λιγο πιο σφαιρικα το θεμα. Τι λειτουργησε, τι δεν λειτουργησε και πως θα το αντιμετωπισουμε αυριο.
Θα τα ξαναπουμε το απογευμα. Τωρα δουλεια. -
ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ,
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2008 ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ BTCC ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΓΑΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΟ PARC FERME. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ. ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ASCONA ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΞΑΛΛΟΥ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!! ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΜΕ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕ Η START LINE ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ. -
Ο χρήστης taxtas ioannis έγραψε:
Καλημέρα !
ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ αγώνας σε όλα τα επίπεδα, δυστηχώς σε όλους τους τομείς ήταν κατά πολύ κάτω των προσδοκιών !!! Παρόλα αυτά οι θεατές έδωσαν το παρόν πιστεύοντας πως σε έναν ιστορικό χώρο, θα αναβίωναν στιγμές από το παρελθόν. Οι θεατές λοιπόν πλήρωσαν τα 10 ευρώ (αλήθεια τι πλήρωσαν την πίστα ? τις κερκίδες ? ) αλλά δυστηχώς δεν ανταμείφθηκαν με θέαμα και συναγωνισμό. Προς το τέλος του αγώνα μάλιστα έγιναν μάρτυρες σκηνών που εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί : Μετά το τελευταίο ατύχημα του αγώνα άκουσαν και μερικά πινελίκια (Χριστοπαναγίες) που αντάλλαξαν οι οδηγοί .... Ανεπίτρεπτο όταν σε βλέπουν εκατοντάδες θεατές (υποτίθεται πως οι αγώνες έχουν ένα Α επίπεδο και δεν είναι γήπεδο !!!)
Αλήθεια τι θα πουλήσουμε στα κανάλια (όπως σημείωσε ο Κος Πλατής παραπάνω) ???????????ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΣΤΙΣ 8.40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ! ΕΔΕΙΞΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ, ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!
Το οτι το έδειξαν οι ειδήσεις ενός μεγάλου καναλιού είναι σίγουρα θετικό και έχεις δίκιο. Η τελική όμως εικόνα - ανάμνηση που έμεινε στον μέσο θεατή δεν είναι και τόσο θετική. Έχουμε δει σίγουρα πολύ καλύτερους αγώνες. Όπως και οι οδηγοί, πιστεύω ότι δεν ήταν και ο καλύτερος αγώνας τους ...
-
Ο χρήστης nikos p έγραψε:
Ειχαμε ζητησει εδω και δυο μηνες να βοηθησουμε στη σχεδιαση της πιστας ωστε να προλαβουμε το ¨εγκλημα¨.Μας διαβεβαιωσαν οτι θα το κανουμε,αλλα επειδη υπαρχει προβλημα ασφαλειας με την διοικηση του αεροδρομιου, πρεπει να παμε εκει το μεσημερι της Παρασκευης οταν θα εστειναν την 'πιστα' .Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε με εκπροσωπο της λεσχης στις 03.30 το μεσημερι της Παρασκευης μας ειπε -ακουσον ακουσον- οτι ειχαν ξεχασει να μας εκδωσουν διαπιστευση και δεν μπορουμε να μπουμε στο αεροδρομιο!!!!!!!
Εαν δεν γνωριζετε και την δικη μας αποψη μη γραφετε οτι σας κατεβει......Μπηκα στην ¨πιστα¨ μετα την ενημερωση των οδηγων το Σαββατο με το αυτοκινητο του αλυταρχη και μαλλιασε η γλωσσα μου να τους λεω -ανοιχτε τα σικειν- δεν υπαρχει περιπτωση ,οποιος προσπαθησει να προσπερασει ,να μην κανει ζημεια.Το καταλαβαν μετα τα χρονομετρημενα της OPEN .Αυτο που ειδατε την Κυριακη ηταν τουλαχιστον 40% βελτιωση της αρχικης σχεδιασης του δραματος που αποκαλουσαν συγχρονη σχεδιαση πιστας αυτοι που το εμπνευστηκαν.......
Αυτα τα πολυ περιληπτικα απο μενα τα υπολοιπα στην επισημη ανακοινωση του συνδεσμου που θα ακολουθησει.
Ν.ΠλεσσαςKYΡΙΕ ΠΛΕΣΣΑ,
ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΣΣΑΛΗ) ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΟΑ κ.ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΥΛΗΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΛΘΕ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Ο κ.ΧΙΩΤΙΔΗΣ,ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ,ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 'ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΕΣΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ?'ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΤΙ 'ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ'.
ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο κ.ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΛΙΓΟΡΗΣΕ.
ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΙΚΕΙΝ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ.
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ HOCKENHEIM!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
επισης δε βλεπω κανενα να σχολιαζει την κινηση του λουκου με το γκολφ...
-
Ο ΕΛΕΜ εγραψε:
KYΡΙΕ ΠΛΕΣΣΑ,ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΣΣΑΛΗ) ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΟΑ κ.ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΥΛΗΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΛΘΕ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Ο κ.ΧΙΩΤΙΔΗΣ,ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ,ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 'ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΕΣΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ?'ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΤΙ 'ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ'.
ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο κ.ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΛΙΓΟΡΗΣΕ.Γιαννη???
Μετα τοσα χρονια εμπλοκης, εμαθα να ξεχωριζω τους θεσμους απο τα προσωπα. Τα προσωπα ομως καμμια φορα κανουν λαθη. Οταν κανουν εργο, εχουν τα μπραβο μας, οταν κανουν λαθη, απλα τα επισημαινω και ζητω την παραδοχη τους, δεν τα κρεμαω.
Αυτο ομως πολυ απεχει απο το να δεχομαι παραπληροφορηση...Στους θεσμους ειμαι απολυτα πιστος.
-
Χωρίς να θέλω να τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι, γιατι υπάρχουν και άνθρωποι (μιλάω της οργάνωσης) που έτρεξαν (και ίσως δεν ηταν αυτοι που έπρεπε να τρέξουν) για να πιάσουν τα εκτροχιασμένα τζέρσεϋς, που σιγά το πράμα, αν απο τα τρια τζέρσεϋς ηταν γεμάτο νερό το ένα δεν θα δημιουργόταν αυτο το χάος. Όμως η 'καλή' οργάνωση περίμενε την πυροσβεστική να τα γεμίσει αφου πρώτα είδε οτι τοποθετώντας λάστιχα για στηριγματα δεν γίνεται δουλειά.
Γενικότερα, φαίνεται οτι οι περισσότεροι της οργάνωσης και μιλάω για μεγάλο ποσοστό απλά ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ & ψάχνουν ευκαιρίες να τα κονομάνε. Για τους δε κριτές ... πρέπει επιτέλους να καταλάβουνε οτι βρίσκονται εκει για να επιτέλεσουν ένα έργο, κι οχι για να κάνουν ηλιοθεραπεία, να χαζέψουν τον αγώνα ή και απλά να τα τσεπώσουν. (Αμα θέλετε έχω να σας πω απειρα παραδείγματα κι απο Τατόι, κι απο βουνά κι οτι θέλετε). Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα οταν είσαι υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, κι οταν λέμε ομαλή ίσως ενας κριτής είναι αυτός που θα αποτρέψει ενα αυτοκινητιστικό συμβάν που μπορείς να κοστίσει σε υλικές ζημιές μέχρι ζωές (θεατών και οδηγών).
Αυτο το έρεβος καλό είναι να μην ξανασυμβεί.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
[color=#800000]Φταιει ο Νικος κι ο Δημητρης ?? ΟΧΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ , ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΑ ....ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΑΓΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ .......
Θα σας πω τι φταιει, εξω απο τα δοντια.
ΚΆΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ < ΜΕΣΑ>, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ , ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ......-
Φταιει η ΕΘΕΑ, η πρωην κι η επομενη , που αρνειται να φωναξει .....
ΝΑΙ , ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΙΛΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ , ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟ ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ (ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΑΝ) ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΟΗΘΑΣ ΤΩΡΑ , ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ....
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΓΚΛΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟ 2008 ΕΧΕΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ .... -
Φταιει ο ΣΟΑΑ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ , ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ...... -
Φταιμε κι εμεις οι αγωνιζομενοι.
Ε.... ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΗ ....
Ολοι μας φταιμε μωρε, δε μας νοιαζει η πιττα, μας νοιαζει μονο το κομματι μας. [/color] ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ......
.
-
-
Απο τις κρισεις παντως επιφανων ανθρωπων που ασχολουνται με το σπορ διαφαινεται οτι οι κυριοι Πασαλης και Χιωτιδης εχουν αρκετες συμπαθειες.Πως αλλιως να εξηγησει κανεις την κριση οτι για την σχεδιαση της πιστας φταιει ο ΣΟΑΑ.Ας μου εξηγησει καποιος ποιος ειναι ο διοργανωτης ποιος εβαλε στο ταμειο του τα εσοδα που σιγουρα υπηρξαν -και δεν ηταν λιγα-και ποιος επελεξε αυτον τον χωρο για να γινει αγωνας πρωταθληματος ταχυτητας ενος πρωταθληματος που μερικοι θεωρουν οτι ειναι ιδιοκτησια τους.Νομιζω οτι υπευθυνοι για τα παραπανω ειναι η διοργανωτρια λεσχη και οχι ο ΣΟΑΑ οποτε κυριοι ξεχαστε τις φιλιες και γνωριμιες (δεν κρινουμε εδω προσωπικοτητες)και κοιταξτε καταματα την αληθεια.Υπο φυσιολογικες συνθηκες εαν υπηρχε σωστη και αμεροληπτη ανωτατη αρχη και υπηρχαν οροι στο παιχνιδι ΕΘΕΑ -λεσχες η παραπανω αρχη θα καλουσε σε απολογια την διοργανωτρια λεσχη για ολα αυτα που εγιναν και σιγουρα δεν θα της ξαναεδινε την διοργανωση πρωταθληματικου αγωνα μεχρι η ιδια να αποδειξει σε καποιο αλλο φιλικο αγωνα ξανα την ικανοτητα της να διοργανωσει αγωνα πρωταθληματος.Αν π.χ. διοργανωτρια λεσχη ηταν η ΛΑΜΣερρων και οχι οι παραπανω κυριοι που απο οτι φαινεται εχουν κατακτησει την Μεσογειων αναρωτιεστε τι θα ειχε συμβει ?
-
ΦΙΛΕ ΕΛ-ΕΜ
Οπως ξερεις ο αρμοδιοτερος και ο εχων την μεγαλυτερη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα(αγωνες πιστας) ειναι ο Δημητρης Μιχελακακης.Δεδομενης της αδυναμιας που ειχαμε και εγω και ο Γιωργος Κοσμοπουλος να παμε στο Τατοι ο καθενας για διαφορετικους λογους,συννενοηθηκαμε να παει ο πλεον αρμοδιος(δεν πιστευω να διαφωνει κανεις γι αυτο).Οταν ο Δ.Μιχελακακης εξεδηλωσε το ενδιαφερον του να βοηθησει στην σχεδιαση της 'πιστας' κατα την τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχε στις 01.30 το μεσημερι της παρασκευης με τον κο Χιωτιδη ,του ειπε(ο Δ.Χιωτιδης) οτι δεν υπηρχε διαπιστευση για την προσβαση στο χωρο του αεροδρομιου,χωρις να διευκρινησει οτι υπηρχε ονομαστικη διαπιστευση για τον Γ.Κοσμοπουλο(Αυτο το μαθαμε σημερα απο εσενα).
Ν.Πλεσσας
Π.Π. Ταχυτητας 2008