-
Αν ενδιαφερεται κανεις να ανεβασει το αυτοκινητο του με αυτοκινηταμαξα, επικοινωνει στο 6945 086001 με τον Τασο Αγγελιδη.
Υπαρχει χωρος για 4 ακομη αυτοκινητα μεγεθους σαξοραλλου ή και μικροτερα. -
Ο χρήστης leon68 έγραψε:
Οταν βγήκε ένα άσπρο 8αρι στην επόμενη δεξιά ο ενδιάμεσος με το στόμα φώναζε στους παρακάτω θεατές ώστε αυτοί με την σειρά τους να πουν στους παρακάτω κ.ο.κ. ώστε να φτάσει μέχρι την αφετηρία η εντολή να μην δοθεί στο επόμενο αυτοκίνητο εκκίνηση πράγμα που δεν έγινε.
Ο ενδιάμεσος δεν είχε ούτε VHF ούτε καν μία ταπεινή σφυρίχτρα!(μου είπε ότι δεν φτάσανε οι ασύρματοι)ναι είναι το σημείο που φύγανε τα δύο evo, είδα τετακέ του Σωτηρίου σε βίντεο και εμείς επίσης θα το χάναμε με το Μητσάκο στο πρώτο πέρασμα. (ζητήται το video, 13αρι ραλάκι 106, μαύρο πορτοκαλί).
Ήθελα την επισήμανση σχετικά με τους ασυρμάτους, για να έχω το νου μου στα επόμενα.
Για την ερώτηση της ομολογκασιόν γιατί το βρίσκεις παράξενο. όπου υπάρχει φόρμα συμμετοχής, υπάρχει και πεδίο για να δώσεις την ομολογκασιόν. τώρα επειδή καθαρογράφαμε τα στοιχεία σε excel, μαζί με τα νούμερα των ΔΤΤ ζητούσαμε και τον αριθμό homologation για να δωθούν ωραία όμορφα και καθαρογραμμένα το Σάββατο στους Τ.Ε του αγώνα.
κακώς κάνουμε αυτή την κουβέντα βέβαια σε αυτό το topic..
-
Ωραια η διαδρομη, αλλα μια μπαριερα δεν θα ηταν και ασχημη
-
Δεν το βρίσκω παράξενο να τη ζητάνε Νίκο.Βρίσκω παράξενο να την απαιτούνε τηλεφωνικά και όταν αυτό δεν είναι υποχρεωτικό.
Και κάτι αστείο.Διπλα μας μία παρέα παιδιών(από κάποιο σερβις) έλεγε γελώντας:'τα σαξόραλλα ομολογκάρανε φώτα τύπου lexus;!!!)
Τέλος πάντων.Ας ελπίσουμε ότι στο Βόλο θα είναι καλύτερα τα πράγματα.
Πρέπει κάποτε οι αγωνιζόμενοι να ξυπνήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους. -
μα και γω έβαλα νέα φανάρια στο δικό μου. με διπλά xenon. καμία σχέση με πριν το φως..
αλλά αν δεν αλλάξω το φανάρι τότε θα θαμπώνω τους απέναντι..... -
θα μπουνε οι συμμετοχες να ξερουμε τι θα κανουμε? Ετσι και αλλιως αυτες οι 100 ειναι δεν προκειται να γεννησουνε αλλες, αυτες ειναι.......
-
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
θα μπουνε οι συμμετοχες να ξερουμε τι θα κανουμε? Ετσι και αλλιως αυτες οι 100 ειναι δεν προκειται να γεννησουνε αλλες, αυτες ειναι.......**π ρ ω τ α π ρ ι λ ι α τ ι κ ο**
αλλα σπασανε τα κινητα γιατι αυτοι που εχουν δηλωσει για να 'κερδισουν' ανατριχιασανε οταν διαβασαν 100. Ειπαν: λές?
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Νεοτερα εχουμε ?
-
Tερματισαμε
-
Η οργάνωση ήταν εξαιρετική, το service park άψογο, η αφετηρία και ο τερματισμός ήταν όσο καλύτερα γίνονταν, και το κυριώτερο, οι θεατές ήταν ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ! Η ουρά των αυτοκινήτων στην αφετηρία ήταν πάνω από 1,5 χλμ! Ξεπέρασαν και αυτούς της Πορταρίας, σύμφωνα με έναν παράγοντα της λέσχης.
Επιπλέον, ήταν ο φτηνότερος αγώνας που έχω κάνει μακριά από την έδρα μου, και μάλιστα σε μια εξαιρετική διαδρομή (παρόλο που είναι πολύ ανηφορική σε μεγάλο μέρος της). -
Kαι ποιός κέρδισε ?
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Kαι ποιός κέρδισε ?ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ !
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟς ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !
Δεν κερδιζει ενας , κερδιζουν οι πρωτοι της καθε κατηγοριας .......
-
πρωτοι στα διλιτρα παπαδιωτης
πρωτοι στα 1600 τσιουρης
αυτα καταφερα να μαθω απο φιλους γιατι αποτελεσματα δεν υπαρχουν πουθενα γαμω την πουτ@ν@ την δημοσιογραφια που κοιμαται...ή απλα χεστηκε...
-
πληρη αδιαφορια..... δευτερα 7/4/08 ωρα 17:30 και πουθενα μα πουθενα δεν υπαρχει πληροφορηση για τα χθεσινα αποτελεσματα......ξεκινωντας απο την λεσχη. τιποτα....
rally.gr τιποτα.....R40.gr τιποτα..... xwmationos.gr τιποτα.... βαλτε τα το πασχα λοιπον εαν θυμηθειτε....
απο τηλεφωνικη επικοινωνια με φιλο μου που ηταν εκει χθες μου ειπε :
2000+ νικολοπουλος
εως 2000 παπαδιωτης
εως 1600 τσιουρης
και εως 1400 ο τοπικος παρασκευαςεαν καποιοι απο τα παιδια που ετρεξαν εκει nikors και yugo εχουν να μας πουν εντυπωσεις καλοδεχουμενες.......
-
Μπρορείς να πάρεις μια ιδέα απο εδώ (για τους πρώτους)
-
βαλανε στο http://www.lavolos.gr
-
Τα αποτελέσματα εδώ
Αν για κάποιο λόγο η ιστοσελίδα δεν φαίνεται καλά με Firefox, δοκιμάστε να την ανοίξετε με Internet Explorer.
-
Με πρόλαβαν
-
λοκατζη ,εισαι αργος αγορι μου...
1o RALLY sprint Οθρυς