-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ginogsm γιατί σου φαίνεται περίεργο; Το να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το αγοράσεις. Εξάλλου για αυτό το σκοπό είναι τα test drive αυτοκίνητα. Για να διαμορφώνει άποψη για το προϊόν ο καταναλωτής. Αν εσύ, ακόμα και χωρίς να σε ενδιαφέρει άμεσα να προβείς σε αγορά, το κάνεις test drive και σου αφήσει θετικές εντυπώσεις, τότε όταν θα φτάσει η στιγμή να αγοράσεις αυτοκίνητο θα επικαλεστείς αυτές τις θετικές σου εντυπώσεις, ενώ όποιον ακούσεις ότι ενδιαφέρεται για αυτοκίνητο θα του προτείνεις αυτό που σου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.
Μου φαίνεται περίεργο απλώς , όχι και αδύνατο όμως.
Σε κάθε περίπτωση δεν θα πήγαινα να κάνω test drive 1 χρόνο πριν την αγορά του αυτοκινήτου γιατί μέχρι τότε ακόμη και ο εξοπλισμός θα άλλαζε αν όχι όλο το μοντέλο.
Είναι και στο άτομο. Υπάρχουν άτομα που για μοντέλα που τους κινούν το ενδιαφέρον δεν θέλουν να περιορίζονται στα σχόλια των περιοδικών και θέλουν να το οδηγήσουν και οι ίδιοι για να σχηματίσουν άποψη. Στις μέρες μας δεν είναι λίγες οι φορές που οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι, οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι και οι πωλητές σε καλούν και σε προτρέπουν να οδηγήσεις ότι καινούριο μοντέλο παρουσιάζεται.
Αυτή η νοοτρόπια του να το οδηγήσεις μόνο όταν είσαι ένα βήμα πριν την αγορά, μάλλον έχει επικρατήσει από παλαιότερες εποχές, που έμπαινες σε αντιπροσωπεία και σε κοιτούσαν καχύποπτα, ενώ για να κάνεις test drive οι μισές ούτε για αστείο δεν το έδιναν και οι άλλες μισές θα το έκαναν σαν να σου κάνουν χάρη.
Το σκεπτικό μου είναι διαφορετικό και το αναφέρω πιο πάνω. Ποιος ο λόγος να οδηγήσω ένα όχημα από την στιγμή που δεν έχω στο πρόγραμά μου αγορά νέου οχήματος ;
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Πηγα κ στην toyota σημερα.
Ειδα το 5θυρο (μιας κ το 3θυρο δεν υπηρχε)
Γενικα μου αρεσε μεσα εξω.ο τεμπελης κ η θεση για αντικειμενα κατω απο τις ταχυτητες με προβληματισαν λιγο.
Εκπληξη παντως (ευχαριστη) μου εκανε το επιτοκιο.ΜΟΝΟ 4%
Δεν ειναι ασχημα....
Το μονο που με προβληματιζει ειναι οι επιδοσεις γμτ ....Παντως οπως ειπε κ ο Silvio που προτεινει την λυση supermini στα 1400 σκεφτομαι πλεον κ το 207 95 hp (που λογικα θα πηγαινει καλυτερα απο το 308 με το ιδιο κινητηρα ε ?? ) λογο χρηματοδοτικου
Επισης με τοσα που λετε ισως παω το Σαββατο τελικα να δω το proceed αλλα αυτο το επιτοκιο της kia ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας...
Τελος αναρωτιεμαι...Στην κρισιμη στιγμη της αγορας ποιοι απο εσας θα προτιμουσατε ενα εκ των κορεατικων??Γιατι καλο να το προτεινεις σε τριτους αλλα...
Το Corolla ( όχι το auris ) μου αρέσει και εμένα.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
ginogsm γιατί σου φαίνεται περίεργο; Το να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το αγοράσεις. Εξάλλου για αυτό το σκοπό είναι τα test drive αυτοκίνητα. Για να διαμορφώνει άποψη για το προϊόν ο καταναλωτής. Αν εσύ, ακόμα και χωρίς να σε ενδιαφέρει άμεσα να προβείς σε αγορά, το κάνεις test drive και σου αφήσει θετικές εντυπώσεις, τότε όταν θα φτάσει η στιγμή να αγοράσεις αυτοκίνητο θα επικαλεστείς αυτές τις θετικές σου εντυπώσεις, ενώ όποιον ακούσεις ότι ενδιαφέρεται για αυτοκίνητο θα του προτείνεις αυτό που σου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.
Μου φαίνεται περίεργο απλώς , όχι και αδύνατο όμως.
Σε κάθε περίπτωση δεν θα πήγαινα να κάνω test drive 1 χρόνο πριν την αγορά του αυτοκινήτου γιατί μέχρι τότε ακόμη και ο εξοπλισμός θα άλλαζε αν όχι όλο το μοντέλο.
Είναι και στο άτομο. Υπάρχουν άτομα που για μοντέλα που τους κινούν το ενδιαφέρον δεν θέλουν να περιορίζονται στα σχόλια των περιοδικών και θέλουν να το οδηγήσουν και οι ίδιοι για να σχηματίσουν άποψη. Στις μέρες μας δεν είναι λίγες οι φορές που οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι, οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι και οι πωλητές σε καλούν και σε προτρέπουν να οδηγήσεις ότι καινούριο μοντέλο παρουσιάζεται.
Αυτή η νοοτρόπια του να το οδηγήσεις μόνο όταν είσαι ένα βήμα πριν την αγορά, μάλλον έχει επικρατήσει από παλαιότερες εποχές, που έμπαινες σε αντιπροσωπεία και σε κοιτούσαν καχύποπτα, ενώ για να κάνεις test drive οι μισές ούτε για αστείο δεν το έδιναν και οι άλλες μισές θα το έκαναν σαν να σου κάνουν χάρη.
Το σκεπτικό μου είναι διαφορετικό και το αναφέρω πιο πάνω. Ποιος ο λόγος να οδηγήσω ένα όχημα από την στιγμή που δεν έχω στο πρόγραμά μου αγορά νέου οχήματος ;
Για να έχεις καλύτερη εικόνα και προσωπική άποψη για το προϊόν της κάθε εταιρείας.
Προσωπικά όταν μου δίνεται η δυνατότητα να οδηγήσω κάποιο δεν λέω όχι.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αν όπως λές
3μήνες = 5000
τότε πιθανότατα
6μήνες = 10000
9μήνες = 15000Δίκο σου καπέλο είναι ούτως ή άλλως, περί ορέξεως έχουμε γλάρο.
Απλά τελευταία έχω δεί 3-4 καινούργια στην γειτονιά μου που φάγαν από ένα τρακάρισμα, όχι σοβαρό αλλά σίγουρα ακριβό και τώρα απλά κάθονται κουκουλωμένα και περιμένουν την εξόφληση πρώτα και την επισκευή μετά.
Και επειδή άνθρωποι είμαστε απλά σε συμβουλέυω να το δείς από την ασφαλή πλευρά το θέμα.
Φιλικά πάντα.
Δεν εχεις αδικο φιλε dpolal
Αλλα κ εγω τοσα χρονια (27 χρονων ειμαι) χωρις αυτοκινητο δεν μπορω αλλο.Μπουχτησα το scooter,τα κρυα,τις βροχες κτλ
-
οριακα λετε/προτεινετε το auris
-
Bravo.-
-
Εγώ δεν κατάλαβα πάντως γιατί το Auris συγκρίνεται με το Bravo με τους 95 ίππους και όχι το T-Jet, αφού και πάλι ακριβότερο θα είναι το Toyota με τον ίδιο εξοπλισμό!
-
1o)Μπορεί να μη θέλει turbo για διάφορους λόγους
2ο)Μπορεί στη περίπτωση που πάρει το FIAT να θέλει να γλυτώσει τα παραπάνω λεφτά τις διαφοράς του απο το Auris
Μικρομεσαιο στα 1.4 . Help