-
προεδρε, η επανάσταση θα ξεκινησει απ την pub?
-
ξεσηκωμος..
-
Καλησπέρα.
-
Xαιρετώ τα πλήθη... Σεμνότης και ταπεινότης.
-
Λοιπόν μια λιγο μεγαλη ιστορια....που με τσαντισε αρκετα.
Ειμαι στην Λ. Πεντελης και περιμενω να μπω ΑΟ. Διπλα ενα Colt CZT μαυρο, δικαβαλο, και αν ειδα καλα ειχε και αλλο τελικο.
Οπως παμε να μπουμε στην ΑΟ, εχουμε ενα ΣΤΟΠ, μολις ξεκιναμε παταω μια πρωτη δευτερα ακολουθει οποτε λεω ενταξει....καλα θα περασουμε στην ΑΟ
Πληρωνω τα διόδια, και παω αρκετα σιγα και τον περιμενω να δω αν θα ερθει μαζι μου για Αεροδρομιο η αν θα παει για Π.Υμητου. Ερχεται μαζι μου τελικα, εχουμε αρκετα καλη αποσταση και περιμενω να μπουμε ΑΟ να παιξουμε, ο τυπος πλακωνετε αρχετε με φορα απο πισω, (μολις ειχα μπει στην Λωριδα επιταχυνσεως της ΑΟ) και το μονο που προλαβαινω οταν ηταν 3 κενα πισω μου να κατεβασω 3η και να πατησω....φυσικα @@ με περασε και μου αναβει αλαρμ
WTF? λεω παει καλα? Νταξ μπορει να τα αναψε ο συνοδηγος του, πολλες φορες τυχαινει αυτο, πλακωνομαι και εγω εχει αυτος αμαξι μπροστα του στην αριστερη και τον περναω απο δεξια μιας και δεν χρειαστηκε καν να αλλαξω λωριδα αφου ηταν αδεια.
Μπαινω μεσαια και τον περιμενω....με περναει λοιπον παλι με τον ιδιο τροπο ερχομενος με πολλα απο πισω, κατεβαζω παλι και παω στην λωριδα του να του παρω και λιγο τον αερα αλλα και παλι ειχε αρκετα παραπανω χλμ, (εδω νομιζω δεν αναψε αλαρμ) αφου παμε 2-3 φορες μεχρι την εξοδο για αεροδρομιο με 170-180 με 2 μετρα διαφορα κα ιενω δεν εχει αμαξι μπροστα του δεν κανει δεξια να περασω, εκοβα και τον αφηνα να δω τι θα κανει. (τον παραδεχτηα σε μια αριστερη παρατεταμενη που περασε αφρεναριστος με πολλα εκει περιμενα οτι θα κοψει και ειχα αφησει, πραγματικα μου εκανε πολυ εντυπωση το κολτακι) με τα πολλα φτανουμε και βγαινουμε για αεροδρομιο και βαρης κορωπιου.
Φυσικα παρακαλουσα να ερθει προς Βαρη......αλλα δεν! συνεχισε ευθεια κοβω τελειως τοτε και βγαζω δεξι φλας...εκει λοιπον και ενω εχουμε αρκετη αποσταση (ισως και 2-3 κολωνες) μου αναβει αλαρμ τσεκ καθρεφτη....κανεις πισω, αριστερο φλας κατεβασμα και αρχετε η αριστερη διαρκειας για το αεοροδρομιο, εκει που αρχιζει και κατηφοριζει τον εχω κλησει στο ενα κενο αποσταση μεχρι την εξοδο της στροφης αφηνω και παταω να μην περασω απο μεσα του (λιγ οπριν τον ειχε κλησει για λιγο ενα αμαξι) περναμε και την μικρη δεξια που σε βγαζει στην λωριδα επιταχυνσεως της ΑΟ (εγω εχω βγει με κουμπμενη τεταρτη ) παταμε και κανω μια μικρηηηηηηηη διαφορα σιγα σιγα.......κοβει κιολας γιατι η λωριδα του σε λιγο θα τελειωνε, του σκαω αλαρμ (εχω κανει παρα πολλες κοντρες είναι η 2-3 φορα που αναβω αλαρμ, πραγματικα το σιχενομαι) κανω δεξια και περιμενω....ο φιλος πουθενα.....περιμενω περιμενω....στην εξοδο εμπορευματα τον βλεπω και επιτλους εχει φτασει και με περναει (μαλλον ηταν γυναικα η συνοδηγος). σκαω διπλα του ξαναπαταμε τρωει και εκει, κοβει κιολας γιατι εμπαινε αεροδρομιο...του σκαω παλι αλαρμ, και κανω αναστροφη στο τελος του αεροδρομιου και παω απο Β-Κ σπιτι μου
Νταξ τι κοσμος κυκλοφορει ρε γμτ? Την παλευουν?Μα αλαρμ?
Υγ. πρεπει να ψιλοχεστηκε οταν ειδε και δεν πηγα Β-Κ αλλα συνεχισα προς το αεροδρομιο.
Ξερω ειμαι καφρος....αλλα με κατι τετοια δεν την παλευω.
-
ντάξει, δεν κατάλαβα και πολλά αλλά θα περιμένω τον pasxo να μπει να κάνει ένα explain
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Λοιπόν μια λιγο μεγαλη ιστορια....που με τσαντισε αρκετα.Ειμαι στην Λ. Πεντελης και περιμενω να μπω ΑΟ. Διπλα ενα Colt CZT μαυρο, μπλα μπλα, και αν ειδα καλα ειχε και αλλο τελικο.
Οπως παμε να μπουμε στην ΑΟ, εχουμε ενα ΣΤΟΠ, μολις ξεκιναμε παταω μια πρωτη δευτερα ακολουθει οποτε λεω ενταξει....καλα θα περασουμε στην ΑΟ
Πληρωνω τα διόδια, και παω αρκετα σιγα και τον περιμενω να δω αν θα ερθει μαζι μου για Αεροδρομιο η αν θα παει για Π.Υμητου. Ερχεται μαζι μου τελικα, εχουμε αρκετα καλη αποσταση και περιμενω να μπουμε ΑΟ να παιξουμε, ο τυπος πλακωνετε αρχετε με φορα απο πισω, (μολις ειχα μπει στην Λωριδα επιταχυνσεως της ΑΟ) και το μονο που προλαβαινω οταν ηταν μπλα μπλα μπλα να κατεβασω 3η και να πατησω....φυσικα @@ με περασε και μου αναβει αλαρμ
WTF? λεω μπλα μπλα? Νταξ μπορει να μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.
Μπαινω μεσαια και τον περιμενω....με περναει λοιπον παλι μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, (εδω νομιζω δεν αναψε αλαρμ) μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα. (τον παραδεχτηα σε μια αριστερη παρατεταμενη που περασε μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, πραγματικα μου εκανε πολυ εντυπωση το κολτακι) μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα βγαινουμε για αεροδρομιο και βαρης κορωπιου.
Φυσικα μπλαμπλα μπλαμπλαμπλα μπλα......αλλα δεν! συνεχισε ευθεια κοβω τελειως τοτε και βγαζω δεξι φλας...εκει λοιπον και ενω εχουμε αρκετη αποσταση (ισως και 2-3 μπλαμπλα) μου αναβει αλαρμ μπλα μπλαμπλα....μπλα μπλα, αριστερο φλας μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα για το αεοροδρομιο, εκει που αρχιζει και κατηφοριζει τον εχω μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα να μην περασω απο μεσα του (μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα) μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ΑΟ (εγω εχω βγει με μπλαμπλα μπλαμπλα ) παταμε και κανω μια μικρηηηηηηηη διαφορα σιγα σιγα.......κοβει κιολας γιατι η λωριδα του σε λιγο θα τελειωνε, του σκαω μπλαμπλα (εχω κανει παρα πολλες κοντρες είναι η 2-3 φορα που αναβω μπλαμπλα, πραγματικα το σιχενομαι) κανω δεξια και περιμενω....ο φιλος πουθενα.....περιμενω περιμενω....στην εξοδο εμπορευματα τον βλεπω και επιτλους εχει φτασει και με περναει (μαλλον ηταν γυναικα η συνοδηγος). μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, κοβει κιολας γιατι εμπαινε μπλαμπλα...του σκαω παλι μπλαμπλα, και κανω αναστροφη στο τελος του αεροδρομιου και παω απο Β-Κ σπιτι μου
Νταξ τι κοσμος κυκλοφορει ρε γμτ? Την παλευουν?Μα μπλαμπλα?
Υγ. πρεπει να ψιλοχεστηκε οταν ειδε και δεν πηγα Β-Κ αλλα συνεχισα προς μπλαμπλα.
Ξερω ειμαι καφρος....αλλα με κατι τετοια δεν την μπλαμπλα.
Ε?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ειμαι στην Λ. Πεντελης και περιμενω να μπω ΑΟ. Διπλα ενα Colt CZT μαυρο, μπλα μπλα, και αν ειδα καλα ειχε και αλλο τελικο.
Πληρωνω τα διόδια, και παω αρκετα σιγα και τον περιμενω να δω αν θα ερθει μαζι μου για Αεροδρομιο η αν θα παει για Π.Υμητου. Ερχεται μαζι μου τελικα, εχουμε αρκετα καλη αποσταση και περιμενω να μπουμε ΑΟ να παιξουμε, ο τυπος πλακωνετε αρχετε με φορα απο πισω, (μολις ειχα μπει στην Λωριδα επιταχυνσεως της ΑΟ) και το μονο που προλαβαινω οταν ηταν μπλα μπλα μπλα να κατεβασω 3η και να πατησω....φυσικα @@ με περασε και μου αναβει αλαρμ
WTF? λεω μπλα μπλα? Νταξ μπορει να μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.
Μπαινω μεσαια και τον περιμενω....με περναει λοιπον παλι μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, (εδω νομιζω δεν αναψε αλαρμ) μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα. (τον παραδεχτηα σε μια αριστερη παρατεταμενη που περασε μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, πραγματικα μου εκανε πολυ εντυπωση το κολτακι) μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα βγαινουμε για αεροδρομιο και βαρης κορωπιου.
Φυσικα μπλαμπλα μπλαμπλαμπλα μπλα......αλλα δεν! συνεχισε ευθεια κοβω τελειως τοτε και βγαζω δεξι φλας...εκει λοιπον και ενω εχουμε αρκετη αποσταση (ισως και 2-3 μπλαμπλα) μου αναβει αλαρμ μπλα μπλαμπλα....μπλα μπλα, αριστερο φλας μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα για το αεοροδρομιο, εκει που αρχιζει και κατηφοριζει τον εχω μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα να μην περασω απο μεσα του (μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα) μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ΑΟ (εγω εχω βγει με μπλαμπλα μπλαμπλα ) παταμε και κανω μια μικρηηηηηηηη διαφορα σιγα σιγα.......κοβει κιολας γιατι η λωριδα του σε λιγο θα τελειωνε, του σκαω μπλαμπλα (εχω κανει παρα πολλες κοντρες είναι η 2-3 φορα που αναβω μπλαμπλα, πραγματικα το σιχενομαι) κανω δεξια και περιμενω....ο φιλος πουθενα.....περιμενω περιμενω....στην εξοδο εμπορευματα τον βλεπω και επιτλους εχει φτασει και με περναει (μαλλον ηταν γυναικα η συνοδηγος). μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, κοβει κιολας γιατι εμπαινε μπλαμπλα...του σκαω παλι μπλαμπλα, και κανω αναστροφη στο τελος του αεροδρομιου και παω απο Β-Κ σπιτι μου
Υγ. πρεπει να ψιλοχεστηκε οταν ειδε και δεν πηγα Β-Κ αλλα συνεχισα προς μπλαμπλα.
Νταξ α νδεν κανεις ενα dbdrag αμαξι να δεις πως εινα ιδεν ξερεις τπτ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε ότι ο n_olympios έγραψε:
Ειμαι στην Λ. Πεντελης και περιμενω να μπω ΑΟ. Διπλα ενα Colt CZT μαυρο, μπλα μπλα, και αν ειδα καλα ειχε και αλλο τελικο.
Νταξ α νδεν κανεις ενα dbdrag αμαξι να δεις πως εινα ιδεν ξερεις τπτ
Φιλαράκι sorry αλλά θα χρειαστεί και αυτό το τελευταίο μετάφραση.
-
Καποιο πρεπει προβλημα να εχει γιατι δεν το ξερει να καταλαβαινει οταν στο γραφω
-
Καποιο πρεπει προβλημα να εχει γιατι δεν το ξερει να καταλαβαινει οταν στο γραφωWTF?! Στέλιο τι γλώσσα μιλάς ρε?
-
Ποιου ειναι το λαθος που στα εγραψα να μην καταλαβες?
-
Πω πω ο καημένος ο σκύλος... πάει χάζεψε...
-
Ποιου ειναι το λαθος που στα εγραψα να μην καταλαβες?Την παλεύεις ρε? Τι νόημα βγάζει αυτή η πρόταση?
-
Ο χρήστης giannispolo mk2 έγραψε:
Πω πω ο καημένος ο σκύλος... πάει χάζεψε... -
εεεεεε.......αφου το να καταλαβαινετε πια δεν μπορει να γινει δυνατον ξαναγραφω πλεον ποτε.
-
Μα τι πίνεις απόψεεεεεεεεε;;;;
-
Τάουρε, μουεσεν.
-
Πιο καλα θα ελεγα πιεις αν οχι για πολύ.
-
εεεεεε.......αφου το να καταλαβαινετε πια δεν μπορει να γινει δυνατον ξαναγραφω πλεον ποτε.Εγώ σε καταλαβαίνω!
Pub - σουβλατζίδικο [#24]