-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσπαθώ να φανταστώ, τι θα είχε γίνει, αν υπήρχε, επί των εποχών Γαβριήλ vs Ολων, αυτή η ειδοποίηση 'Εχει υπάρξει και άλλη δημοσίευση...' στο Φόρουμ!!Πάντως είναι κάτι πολύ χρήσιμο. Το αγαπημένο μου feature του νέου φόρουμ.
-
Συμφωνώ. Αλλά, τότε, μέχρι να κάνεις μια δημοσίευση, είχαν γεμίσει 2 σελίδες!
Με αυτό, δεν θα έκανες δημοσίευση ποτέ! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσπαθώ να φανταστώ, τι θα είχε γίνει, αν υπήρχε, επί των εποχών Γαβριήλ vs Ολων, αυτή η ειδοποίηση 'Εχει υπάρξει και άλλη δημοσίευση...' στο Φόρουμ!!Το μόνο σίγουρο πως θα είχες δουλειά με φούντες...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συμφωνώ. Αλλά, τότε, μέχρι να κάνεις μια δημοσίευση, είχαν γεμίσει 2 σελίδες!
Με αυτό, δεν θα έκανες δημοσίευση ποτέ!Κάτι θα ξέρεις...δεν ήμουν παρόν τότε
-
Βασίλη, και τότε είχαμε δουλειές με φούντες...φαντάσου, να κάνεις δημοσίευση, και να πρέπει να γυρίσεις πίσω 2 σελίδες να σβήσεις μπινελίκια. Στις 4 το πρωί!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βασίλη, και τότε είχαμε δουλειές με φούντες...φαντάσου, να κάνεις δημοσίευση, και να πρέπει να γυρίσεις πίσω 2 σελίδες να σβήσεις μπινελίκια. Στις 4 το πρωί!Για αυτό το είπα. Επειδή ανέφερες πρόσωπο κλειδί. Πρόσθεσε και έναν Χρονομέτρη και έναν The Dude και δεν θες τίποτα άλλο. Το 24ωρο το κλείνεις χαλαρά
-
Μπα! Με αυτούς, έριχνες ένα ΒΑΝ και καθάριζες για μια βδομάδα.
Με τον Γαβριήλ, έτυχε και η περίοδος, γινόταν χαμός καθημερινά με καμιά 40αριά άτομα να ρίχνουν 'καρέκλες' και εκείνον απτόητο! ΧΑΜΟΣ!
Ωραίες εποχές...
-
Μαζόχα!
-
Όντως ανεπανάληπτες (?) εποχές...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όντως ανεπανάληπτες (?) εποχές...Μάλλον, ναι! Η εποχή της αθωότητας!
-
Θέλω να παραπονεθώ εντονότατα στον kouk επειδή έσβησε τα σχόλια σε μία αγγελία και δεν πρόλαβα να δω τι μου απάντησαν.
Μία φορά είπα να σπάσω και εγώ πλάκα και αμέσως εμφανίστηκε. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Θέλω να παραπονεθώ εντονότατα στον kouk επειδή έσβησε τα σχόλια σε μία αγγελία και δεν πρόλαβα να δω τι μου απάντησαν.
Μία φορά είπα να σπάσω και εγώ πλάκα και αμέσως εμφανίστηκε.Να σχολιάζετε στην Pub κύριος!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μία φορά είπα να σπάσω και εγώ πλάκα και αμέσως εμφανίστηκε.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τους λόγους της επέμβασής μου!
-
Φυσικά και τους καταλαβαίνω αλλά από εκείνη την ώρα με έχει φάει η απορία τι μου απάντησε....
Έμεινα στα κρύα του λουτρού.
Για 2 λεπτά... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μία φορά είπα να σπάσω και εγώ πλάκα και αμέσως εμφανίστηκε.Να σχολιάζετε στην Pub κύριος!
Δε φταίω εγώ.....
Η αγγελία με προκάλεσε..... -
Ο ratanplan που ειναι ρε; Μου λειψε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο ratanplan που ειναι ρε; Μου λειψε..Tα θέλει ο κ.... σου!
-
Κανένας σοβαρός χρήστης ον λάιν?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κανένας σοβαρός χρήστης ον λάιν?Όπως εσύ για παράδειγμα;
-
Κιντάκο, έχεις ένα άδειο ποστ, με άγνωστο συγγραφέα, πάνω από το δικό σου και άλλο ένα από κάτω.
Να το προσέξεις αυτό.
Pub - σουβλατζίδικο [#24]