-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Και το Ρέθυμνο είναι τίγκα τουρίστες και μου τι σπάει!
Από τώρα; Δηλαδή τον Ιούνιο τι θα κάνεις;
Έλα ντε... Αυτό φοβάμαι...
Μην φοβασαι ρε chazlp1989. Πες στον pasxos να κατεβει κατω να σε προστατευσει. Καλο παιδι ειναι. Μην το περιφρονεις σε παρακαλω. Ενα προβλημα με το αλατι εχει μονο(εξου και η περιβοητη φραση ''4αρα και αλατι''). Σε παρακαλω κανε κατι,γιατι απο την θλιψη του εχει σαλεψει και γεμιζει το καθε ποστ του με 100.000 εικονιδια και εκνευριζει τους παντες..
Για να έχει φτάσει Γαύρος σε αυτή την κατάσταση καταλαβαίνω...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το χετε ξεφτυλίσει το συγκεκριμένο θέμαΤον πειράζω τώρα που μπορώ. Γιατί σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να μπει στον σωστό δρόμο και αυτός και δεν θα μπορώ να του την λέω...
-
Δεν παντρευομαι λεμε ουτε παω για μοντ.. Εσυ ρατανπλανιζεις...if you catch what I undermean...
-
καταιγίδα αυτή την στιγμή στην Λιβαδειά......
-
καταιγίδα στο μυαλό μου ξέσπασε μόλις σε είδα καταιγίδα
να ρίξει καμιά σωστή βροχή να πλυθούν τ'αμάξια
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν παντρευομαι λεμε ουτε παω για μοντ.. Εσυ ρατανπλανιζεις...if you catch what I undermean...Αμα αναφερόμουν σε αυτά θα έλεγα ότι πας από το κακό στο χειρότερο...
Άλλος είναι ο σωστός δρόμος που πας να μπεις. Που επιτέλους θα κάνεις στροφή σε κάτι πιο αξιόπιστο και σχιστομάτικο...
-
Το νου σας οι Αθηναίοι, Πέμπτη με Τρίτη θα κυκλοφορώ Αθήνα, οπότε λεωφορεία και Μετρό, μην βγαίνετε στους δρόμους απροστάτευτοι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το νου σας οι Αθηναίοι, Πέμπτη με Τρίτη θα κυκλοφορώ Αθήνα, οπότε λεωφορεία και Μετρό, μην βγαίνετε στους δρόμους απροστάτευτοι.ωραία να σε πετύχω πουθενά με το aygo να σε κεράσω κανά ζεστό τσαγάκι για το λαιμό
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το νου σας οι Αθηναίοι, Πέμπτη με Τρίτη θα κυκλοφορώ Αθήνα, οπότε λεωφορεία και Μετρό, μην βγαίνετε στους δρόμους απροστάτευτοι.
ωραία να σε πετύχω πουθενά με το aygo να σε κεράσω κανά ζεστό τσαγάκι για το λαιμό
Πρόσεχε τι εύχεσαι, μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Ρώτα και τον Πάσχο που ήπιε ένα τσαγάκι την προηγούμενη φορά.. -
Θα πάρω για ασπίδα τον Ratanplan
-
Είδατε διαφημισούλα το 4ΤΦ?
-
Η παραπληροφορηση παει συννεφο.. Ακου εφαγα τσαγακι απ το κιντ...
Vasgti νομιζα οτι εισαι εχεμυθος.. Θα αναφερω το ποστ σου στον drdino..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ωραία να σε πετύχω πουθενά με το aygo να σε κεράσω κανά ζεστό τσαγάκι για το λαιμό
Πρόσεχε τι εύχεσαι, μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Ρώτα και τον Πάσχο που ήπιε ένα τσαγάκι την προηγούμενη φορά..καλά δε μετράει αυτός μπορεί να γλίστρυσε στα λάδια του κ να φυγε
η θεωρία λέει ότι σε έχω
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η παραπληροφορηση παει συννεφο.. Ακου εφαγα τσαγακι απ το κιντ...Vasgti νομιζα οτι εισαι εχεμυθος.. Θα αναφερω το ποστ σου στον drdino..
Ναι σώθηκες τώρα. Μήπως θα τον αναφέρεις και στον μιράγκε?
Φίλε συνονόματε, θα σε ράψω.
-
Καλα θα βαλουν την C63 AMG στα μεγαρα???????
Τι τους εφταιξε το καημενο το αμαξι.... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η παραπληροφορηση παει συννεφο.. Ακου εφαγα τσαγακι απ το κιντ...Vasgti νομιζα οτι εισαι εχεμυθος.. Θα αναφερω το ποστ σου στον drdino..
Μα δεν προχώρησα σε αποκαλύψεις. Απλά ιντριγκάρουμε λίγο την υπόθεση.
-
Ποπο η στιχομυθια σας μου θυμιζει διαλογο μεταξυ γκειδων..
-Θα σε ραψω.
-Στη θεωρια σε εχω..
-σε ραβω ρε λεμε.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είδατε διαφημισούλα το 4ΤΦ?Πάντως τώρα που μπήκε και το banner στο πάνω μέρος, μαζί με τα πλαΪνά φαίνεται να παραφορτώνει η σελίδα. Ενα-δυο ακόμα τέτοια να μπουν θα είναι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο το φορουμ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Pasxos: Θα σε ραψω.
Taurus: Στη θεωρια σε εχω..
Pasxos: σε ραβω ρε λεμε..+1.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Pasxos: Θα σε ραψω.
Taurus: Στη θεωρια σε εχω..
Pasxos: σε ραβω ρε λεμε..+1.
Τι ταξη πας παιζακι;
Pub - σουβλατζίδικο [#24]