- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: Για χαρτί υγείας? Τι το θες το χαρτί υγείας τα πλατανόφυλλα δεν σου κάνουν; Sorry,αλλά δεν κρατήθηκα... :oops: Όχι, μετά την επιδρομή μου, όλα τα πλατάνια είναι προστατευόμενα από τον νόμο. Ζωο Ζωο Ζωο... 
- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: Για χαρτί υγείας? Τι το θες το χαρτί υγείας τα πλατανόφυλλα δεν σου κάνουν; Sorry,αλλά δεν κρατήθηκα... :oops: Όχι, μετά την επιδρομή μου, όλα τα πλατάνια μετανάστευσαν σε άλλες χώρες Α ο.κ τότε,καταλαβαίνω. 
- 

Ο χρήστης pjathan έγραψε: Για χαρτί υγείας? Τι το θες το χαρτί υγείας τα πλατανόφυλλα δεν σου κάνουν; Sorry,αλλά δεν κρατήθηκα... :oops: Όχι, μετά την επιδρομή μου, όλα τα πλατάνια μετανάστευσαν σε άλλες χώρες Α ο.κ τότε,καταλαβαίνω. Εσείς οι Αμαλιαδιώτες είστε κακή ράτσα. 
- 

- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: 
 Για χαρτί υγείας?Έχουμε στο σπίτι κάτι χριστουγεννιάτικα χαρτιά υγείας με έλατα, αγιους βασίληδες, κτλ και προ ετών έκανε 'δώρο' ο πατέρας μου στο αφεντικό του κάτι κ@λόχαρτα με δολάρια και ευρώ 
- 

Ο χρήστης PeterPan έγραψε: 
 αυτό που έχει σημασία είναι η υγιεινή...με το μπάνιο είσαι καλυμμένος... απλά το άρωμα είναι κάτι πιο ιδιαίτερο... πιο προσωπικό... 
 (βέβαια τα αρώματα εφευρέθηκαν από τους βρωμιάρηδες )
 όμως πχ αποσμητικό βάζεις μόνο σε καθαρές επιφάνειες... το ίδιο κ το άρωμα...
 αλλιώς μυρίζεις χάλια...η σχέση του μπάνιου με το άρωμα είναι η ίδια με τη σχέση του πλυσίματος ρούχων με απορρυπαντικό ή με απορρυπαντικό κ με μαλακτικό... με το μαλακτικό τα ρούχα γίνονται απαλότερα κ μυρίζουν πολύ περισσότερο... έτσι κ ενα καθαρό δέρμα, με το άρωμα μυρίζει ακόμα περισσότερο... άλλωστε οι γυναίκες 3 πράγματα θυμούνται από τον κάθε άνδρα που 'γνώρισαν'... 
 την προσωπικότητά του, το π@#λί του κ το άρωμά του...Ειχα την εντυπωση οτι θυμουντε το Ε9 του, το αμαξι του, και τον αριθμο της πιστωτικης του Εγω αν και εχω αγορασει 1-2 διαφορετικες και μου εχουν κανει δωρο αλλες 3-4, τα τελευταια 10 χρονια περιπου ειμαισταθερος σε μια κολονια 
- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: 
 Για χαρτί υγείας?όχι!!!!!!! 
 μόνο με εφημερίδες.......(καταλαβαίνεις....)
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: Για χαρτί υγείας? Τι το θες το χαρτί υγείας τα πλατανόφυλλα δεν σου κάνουν; Sorry,αλλά δεν κρατήθηκα... :oops: Όχι, μετά την επιδρομή μου, όλα τα πλατάνια είναι προστατευόμενα από τον νόμο. Ζωο Ζωο Ζωο... όχι, γιατί τα πλατανόφυλλα έχουν μυρμήγκια....... 
- 

Ο χρήστης dmitspan έγραψε: Αφού το άνοιξα, ας πω κι εγώ τι φοράω έτσι για την ιστορία... 
 Πάντα **αντρικά **αρώματα, εκτός από το Escada By Escada και το Davidoff Cool Water...
 Κατά σειρά προτοίμησης:
 -ΒVLGARI BLV
 -GF Ferre από Gianfranco Ferre
 -212 by Carolina Herrera
 -Attitude από Giorgio Armaniφοράς αντρικά αρώματα??? Χωρίς να θέλω να υπονοήσω τίποτα για την άγνωστή μου και διαδικτυακώς συμπαθέστατη chazlp:) , θα αναφέρω ότι ανδρικά αρώματα φορούσαν ανέκαθεν τα πληρώματα των οίκων ανοχής, ώστε οι πελάτες (που αναποφεύκτως παίρνουν τη μυρωδιά διά της πράξεως) να μην προδίδονται ακολούθως στις γυναίκες των. 
- 

εχει ενα μικρο δικιο ο κατεπανω του σιρμιου κογιοτιος... νομιζω οτι δεν ειναι σπανιο πλεον να φορουν κοριτσια αντρικα αρωματα...αλλα νταξ..μεσα στη γενικη μπουρδελοποιηση δε τρεχει καστανο.. 
- 

πήρα ένα κοτλέ σακάκι navy green + ένα άρωμα Mont Blanc Δοκίμασα την Aqva δε μου πολυάρεσε 
- 

Ο χρήστης StavrosG έγραψε: 
 ΕΜένα δεν 'κάθονται' επάνω μου τα αρώματα...
 Και μισό μπουκάλι να ψεκάσω επάνω μου (που λέει ο λόγος) μετά από κανένα δύωρο πάπαλα..Mia από τα ίδια , με τις εξής δύο εξαιρέσεις :   Ειδικά το 'Le male' κρατάει πολύ αλλά είναι για όλες τις ώρες. τώρα έχω αυτό και μάλλον τα πέταξα τα φράγκα για ακόμη μια φορά: 
- 

dolce gabbana για το χειμωνα polo sport για το καλοκαιρι Επισης sculpture by nikos αν και πλεον δεν την βρισκω πουθενα 
- 

Ο χρήστης 007 έγραψε: 
 Επισης sculpture by nikos αν και πλεον δεν την βρισκω πουθενα+1 Και Kenzo pour homme 
- 

Ο χρήστης 007 έγραψε: Επισης sculpture by nikos αν και πλεον δεν την βρισκω πουθενα http://www.dealtime.co.uk/xDN-Fragrance ... os_parfums http://uk.strawberrynet.com/productDeta ... 0&goChar=N http://www.aromatica.gr/product_info.ph ... nnid26kh90 http://www.beautycom.gr/jbrandindex.asp ... BrandID=64 Eύκολο 
- 

Dolce & Gabbana .- 
- 

Ο χρήστης ratanplan έγραψε: 
 Dolce & Gabbana .-Ποιά απ' όλες; 
- 

Για να λεω οτι την φοραω 10 χρονια συνεχομενα.....για σκεψου (ζηταω πολλα?) 
- 

Ολες. 
- 

barbatilas 

Περί Ενδυμασίας, Αρωμάτων κλπ