-
επισης το τρεξιμο το εκανα στην ευθεια της βουλιαγμενης στο περιπτερο με τη κουταλα προς ρευμα για αθηνα και απο ρεπριζ οπου δεν ειχα το πλεονεκτημα της εκκινησης με τερακινηση..και μια χαρα το πιεζε το παλικαρι..αν μιλας για στροφες εκει εχει να κανει με το ποσο καλος ειναι ο οδηγος,γιατι μου χει τυχει τυπας με 330 ο οποιος ειναι ο καλυτερος οδηγος που χω πετυχει στα λιμανακια(και γενικα) που υποτιθεται πως ξερω,ο οποιος με ξεφτυλισε και πριν λιγες μερες πηγαινα με μια Μ3 την οποια περασα ανετα,δεν κανει το αυτοκινητο τον οδηγο
-
αλλα στα ατμοσφαιρικα της bmw το ψεμμα παει συννεφο.....
Ναι είναι γνωστό αυτό που λές.Μάλιστα απο αυτά τα ψέματα της κερδίζει κάθε χρόνο 3-5 βραβεία για τους κινητηρες της
Πάντως σε αυτό που λές έχεις λίγο δίκιο γιατί συγκρίνεις Turbo με ατμόσφαιρα.
Τα turbo συνηθίζουν να αποδίδουν λίγο περισσότερο απο όσο λένε.Κάνε καλύτερα μια σύγκριση με τα ατμοσφαιρικά της audi για να δεις...
Νομίζω πως αυτή τη στιγμή στους ατμοσφαιρικούς(και ιδιαίτερα για τους 6αρηδες) η bmw είναι στην κορυφή.Για να μήν μιλήσουμε για τους diesel
-
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
[Για να μήν μιλήσουμε για τους diesel
Πολυ σωστα!Η BMW εχει προχωρησει παρα πολυ σε αυτον το τομεα...
Φτιαχνει απιστευτους πετρελαιοκινητηρες... -
Το θέμα είναι όμως ότι και στο μοναδικό 3λτ turbo μοτέρ που έβγαλε η BMW πήρε βραβείο!!!
Τώρα ετοιμάζει και 2.0Τ για την 1. (240 άλογα)
-
-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Ξέχασα να πως περί Z4-TT. H Z4 έχει την πίσω κίνηση, το τέλειο ζύγισμα κλπ.
Το ΤΤ αντιπαραθέτει TFSI, τετρακίνηση και το κυριότερο χαμηλό βάρος χάρις στο Audi Space Frame σε συνδυασμό με καλή αεροδυναμική. Ρε παίδες οι BMW είναι υπερτιμημένες, ποιος θα πάρει τρίλιτρη Ζ4 (με ότι συνεπάγεται αυτό-υψηλότερα τέλη, ασφάλιστρα-όταν μπορεί με τα ίδια λεφτά να πάρει TT-S με τετρακίνηση και το ιδιοφυές DSG? Αναμένεται απάντηση και για την M έκδοση με το TT-RS. Θα έχει ενδιαφέρον τί θα απαντήσει σε αυτά η BMW με τη νέα Z4 που δεν αργεί.τι εννοείς?
Το ΤΤ 3.2 Quattro έχει όσο μια Ζ4 3.0 Coupe. Θα τη πάρει αυτουνού που του αρέσει η πίσω κίνηση και το 3λτ μοτέρ της. Simple
-
Το θέμα είναι όμως ότι και στο μοναδικό 3λτ turbo μοτέρ που έβγαλε η BMW πήρε βραβείο!!!
Τώρα ετοιμάζει και 2.0Τ για την 1. (240 άλογα)
Νίκο πήρε μεν βραβείο αλλά παρουσίασε προβλήματα αξιοπιστίας. Η όλη κατάσταση θυμίζει 1.820VT του VAG που επίσης είχε προβλήματα. Ο TFSI είναι σκυλί πάντως. Και δυστυχώς ούτε το Mini με τη συνεργασία BMW-PSA περνάει αλλώβητο:
http://www.motoringfile.com/2008/02/20/ ... e-exposed/Μη το λες συνονόματε.
Σου θυμίζουν κάτι τα προβληματάκια με τη πλαστική σχάστρα?
-
-
-
πάλι να περιμένω εγώ δηλαδή για την αγορά μου ??? για την 120Τi
-
Ξέχασα να πως περί Z4-TT. H Z4 έχει την πίσω κίνηση, το τέλειο ζύγισμα κλπ.
Το ΤΤ αντιπαραθέτει TFSI, τετρακίνηση και το κυριότερο χαμηλό βάρος χάρις στο Audi Space Frame σε συνδυασμό με καλή αεροδυναμική. Ρε παίδες οι BMW είναι υπερτιμημένες, ποιος θα πάρει τρίλιτρη Ζ4 (με ότι συνεπάγεται αυτό-υψηλότερα τέλη, ασφάλιστρα-όταν μπορεί με τα ίδια λεφτά να πάρει TT-S με τετρακίνηση και το ιδιοφυές DSG? Αναμένεται απάντηση και για την M έκδοση με το TT-RS. Θα έχει ενδιαφέρον τί θα απαντήσει σε αυτά η BMW με τη νέα Z4 που δεν αργεί.τι εννοείς?
Το ΤΤ 3.2 Quattro έχει όσο μια Ζ4 3.0 Coupe. Θα τη πάρει αυτουνού που του αρέσει η πίσω κίνηση και το 3λτ μοτέρ της. Simple
Δε μιλάω για το 3.2 αλλά για το νέο TT-S που θα έχει 272 άλογα και τετρακίνηση (haldex II έστω).
Αν και βασικά σου απάντησα στο ότι οι BMW είναι υπερτιμημένες. Ίδιο κόστος έχει η Ζ4 Coupe 3.0 με το ΤΤ 3.2. Μάλιστα το ΤΤ είναι και πιο ακριβό.
Πόσο θα έχει το TT-S?
πάλι να περιμένω εγώ δηλαδή για την αγορά μου ??? για την 120Τi
120 Csi
Νίκο το διάβασα σε αρκετά ξένα και Ελληνικά φόρουμ όπου η μαμά σχάστρα παραδίδει πνεύμα επειδή είναι πλαστική, όταν ήταν και το GTI στις επιλογές μου.
-
Σ αυτην την κατηγορια το τελευταιο που νοιαζεται καποιος ειναι το value for money που για μενα ειναι κ παλι υπερ της Ζ4. Aπο την αλλη οπως λεει κ ο Νικος η πισωκινηση της δινει αλλο ενα ατου, οσο για την τετρακινηση του audi ολοι ξερουμε πως πραγματικα συμπεριφερεται....
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Σ αυτην την κατηγορια το τελευταιο που νοιαζεται καποιος ειναι το value for money που για μενα ειναι κ παλι υπερ της Ζ4. Aπο την αλλη οπως λεει κ ο Νικος η πισωκινηση της δινει αλλο ενα ατου, οσο για την τετρακινηση του audi ολοι ξερουμε πως πραγματικα συμπεριφερεται....Ακριβώς. Η διαφορά είναι στα 25-35 όπου τα 5-10 παραπάνω έχουν σημασία. Από τα 45 και πάνω...5-10.000 δεν προβληματίζουν κάποιον που θα αγοράσει αυτοκίνητο 45Κ ευρώ που θα συντηρεί κιόλας.
-
-
Πόσο θα έχει το TT-S?
Κάποια παιδιά που πήγαν στην παρουσίαση νέων μοντέλων Audi (TT-S, RS6, A3 cabrio) είπαν πως οι τιμές θα είναι ακριβώς οι ίδιες με του 3.2, δηλαδή αρχίζει από 53.500
Άρα ένα 4κίνητο 2.0Τ με 272 άλογα θα στοιχίζει όσο ένα 3λτ πισωκίνητο με τα ίδια άλογα. Δε νομίζω τα 100 ευρώ παραπάνω στα τέλη κυκλοφορίας να προβληματίζουν κάποιον!
Τι θέλω να πω...ότι οι BMW κοστίζουν όσο ένα αντίστοιχο Audi. Αν είναι υπερτιμημένες όπως λες...τότε είναι όσο ένα Audi. Διαλέγεις και παίρνεις.
-
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πόσο θα έχει το TT-S?
Κάποια παιδιά που πήγαν στην παρουσίαση νέων μοντέλων Audi (TT-S, RS6, A3 cabrio) είπαν πως οι τιμές θα είναι ακριβώς οι ίδιες με του 3.2, δηλαδή αρχίζει από 53.500
Και ποιός ο λόγος τότε να προτιμήσω το τετρακύλινδρο και όχι το V6?
Εγώ πάντως το 4κύλινδρο θα προτιμούσα.
AUDI vs BMW. Πώς θα κρίνατε συνολικά τις 2 εταιρίες???